Perşembe
melahatt
cacansu 8 daha da iyi olcak cnm aralarda kuru kayısı falan ye bağırsaklarını ymuşatır ya da yediğin meyvelerin üzerine 1 bardak su iç bağırsaklar için çok faydalı=)
erbesen 8 çikolatalardan gitti puan =(
poşetçay
aygirl 7 ohhh aşureler de yenmiş hemde 2 tabak afiyet olsunnn=)
suleulku 9 allaaaah cnm çiğ köfte çekti afiyet olsun cnm=))
anchusa detox
kuzu
pepermint 9 bakalım bugun tartı neler sölicek senden umutluyum cnm=)
intlogistics 4 heeee böle yemeye devam edersen sınıfta kalcaksın kızım!
gzmnc 10 brrraaavooooo cnm gayet sağlıklı bi menü=)
hatice-84 3 oh canına değsin pek de güzel doyurdun karnını=)
lachesis 9 cnm helva ve cipsten gitti puan=(
Spatz
bayanlaaaaaaaaaaaaaar
bunlar perşembe gününe ait olan puanlar ve yorumlar cuma günkü menüleri aldım puanladım onlarıda yarın açıklarım
melehatt kuzu ve spatz kızlar sizinkiler eksik....
inş 10 puanıda almak nasip olur artık :)Perşembe
melahatt
cacansu 8 daha da iyi olcak cnm aralarda kuru kayısı falan ye bağırsaklarını ymuşatır ya da yediğin meyvelerin üzerine 1 bardak su iç bağırsaklar için çok faydalı=)
poşetçay
anchusa detox
kuzu
Spatz
bayanlaaaaaaaaaaaaaar
bunlar perşembe gününe ait olan puanlar ve yorumlar cuma günkü menüleri aldım puanladım onlarıda yarın açıklarım
dün yemege cikarken camlari acmisti hemde hepsini -10 derecedeyiz düsün. ve pencere bozuldu kapanmiyor dünden beri ama sanki hicbirsey olmamis, o hicbirsey yapmamis gibi davraniyordu. ben de bugün, senin yüzünden hasta oluyorum digince, bence benim degil bu acik cam yüzünden cünkü ben bile daha kötü oldum cook soguk oda sürekli dedim..
bircok arkadasim, cekik gözlülerin oldukca kiskanc olduklarini söylemisti ama hepsi de ayni olmaz demistim.. suana kadar asyali 4 kisi tanidim, 4ü de ayni(
buraya ilk geldigimde banka hesabi acmam lazimdi, alman olan ona sordu sen biliyor musun hangisi iyi diye o da benim tüm bankalardan hesabim var dedi. inanmamistim, cünkü burada bankadan hesap acmak yillik 100 euroya mal oluyor, asla yapmayacagi birsey.. 3 hafta sonra ortaya cikti, tekbir bankadan hesabi varmis :) hayir söylese ne olacak sanki....
iyi tatiller cnm afiyet olsun şimdiden=)tesekkür ederim kocum :))
bugünki menüm kesin benim, eve gidince yemekle ugrasmak istemiyorum. pizza+salata yaparim :))
iyi haftasonlarii............
olur cnm olur önemli olan aslında yediklerimizden zevk almak mutlu olmak gerisi boş bence=)inş 10 puanıda almak nasip olur artık :)
intlogistic, sagol cnm koclugun icin..
ben iyi puanlar aldim ama tarti da 200 gr fazla ciktim bu sabah; yarin yeniden tartilicam;
gerci regli olabilirim yarin falan, o yuzden sislik olabilir belki
kizlar,
ben de en son bikac ay once kuafore gittim;
uclarinda al dedim, en az 10 cm aldi;
ben de cok uzulmustum.
ama simdi uzadilar yeniden.
tweetycim merak etme bikac aya uzar sacin cnm
ama kuaforlere benim de hic ama hic guvenim kalmadi, sacimi bile kendim boyuyorum sirf bu yuzden
tweety geçmiş olsun canım, ben de bugün kuaföre gidicektim önleri düzelttirmek için sonra üşendim bir de dedim bunlar işte boyunu da kısaltır kendim kestim :) gerçi 2-3 santim kestim ama bu bana yeter zaten :)
tweety geçmiş olsun canım, ben de bugün kuaföre gidicektim önleri düzelttirmek için sonra üşendim bir de dedim bunlar işte boyunu da kısaltır kendim kestim :) gerçi 2-3 santim kestim ama bu bana yeter zaten :)
Perşembe
melahatt
poşetçay
anchusa detox
kuzu
Spatz
bayanlaaaaaaaaaaaaaar
yaaa ben niye hiç bi listede yok um ya bak küsecem ama
bende bugün menümü yazmıştım ama neyseee
spor da yaptım bugün 45 dk stepper gerçi yazmicak şulecim bu hafta spor listesine katılmadım çünki
intlogistics bugünkü menüm
saabah: 1 elma 1 avuç kuruyemiş
öğle: 1 kase tarçınlı yoğurt
ara: 1 dilim peynir 2 zeytin
1 elma
akşam: fırında tavuk patates
bu anchusanın fikriydi..... her sporun kaloro harcatması ayrı olduğu için ayrı değerlendirelim dedi bende olu dedim......eskiden süre olduğu için çok yapan kazanıyordu.günde 3-4 saat yapan bile çıkıyordu...şimdi her branştan en fazla 1 saat toplamda 2 saati geçemicek. eğer geçen olursa fazla yaptğı spor eklenmicek çıkartılacak....böyce puanı düşecek....aslında 2 saat değilde 1.5 saat mi yapsak acaba...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?