50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özür dileme kız şaka yapıyom ben arada böyle şakalar yaparım
koçluğa gelince de ben daha önce 1 kere koçluk yapmıştım berbat bi koç olmuştum

hem sürekli pc açamadığımdan (çocuklardan bana sıra gelmiyor)kayıp bir koçtum ben
gönüllü biri çokar belki he

zaten buaralar moralim sıfır evin içinde dolanıp duruyorum tavuklar gibi bide üstüne saçımdan da oldum

hanımlar sakın ay benim bugün moralim çok bozuk bi kuaföre gidim saçımı kestirim demeyin sizin saçınızı da kırkmasınlar valla afedersiniz bayanlar ama eşşek kırkar gibi kırtı saçımı

ay ben çok öfkeliyim an iyisi ben kaçim de bu sinirlr okadar çok şey yazmak istiyorum ki..

ama kk den atılırım diye korkuyorum ben kaçar baaaaaaay

spor canavarı mı ,

yağlar erisin diye deliriyorum valla spor yaparken
mesela bugün 30 dk stepper yapcam diye bindim alete ama 45 dk yaptım çekirdek gibi yaptıkça yapasım geliyo çekirdek de öyle yedikçe yiyesi geliyo insanın
daha da yapardım ama kızım

aaaaaaaanneeeeeeeeeeee karnım acıktı diye seslenince indim bende aletten
kızımı doyurim dedim

bi arada stepper dayanamadı hızıma BAAAM bi ses iki ayak basma yeri iki yana açıldı
haaaayyydaaaaaaaaa dedim

sonra tamirciliğe soyundum aldım tornavidayı elime söktüm aletin vidalarını
neyse ki sadece vidalı yerinden ayrılmış zincir kırılmamış bu sefer şükür dedim 5 dk işim bitti toparladım aleti sonra gene devam

zinciri sürekli kırılıyor stepperın o yozden yedekte zincir bulunduruyorum kırılınca hemen ufak bi tamir ve alet yeni gibi oluyor

TWEETYCİM
hem spor canavarısın hem de elimden her iş geliyor diyorsun yani Senin troit rahatsızlığın olduğunu biliyorum canım, ama eminim şu an fiziğin çok güzeldir. Çünkü sen genelde bu tempoyla spor yapıyorsun diye hatırlıyorum. Aslında benim de spor aletim olsa evde belki tv izlerken falan ben de kaptırırdım. Şu stepper ı biraz araştırayım bari :) Ucuz bişi olsa denemek için alınır

Buarada ben de tamir işlerinden büyük keyif alırım :13:

Buarada saçınla ilgili bi problem yaşamışsın sanırım, üzülme, değişiklik iyidir Benim de son kuaför maceram seninki gibi olmuştu, artık bezdim sürekli kafalarına göre çok kesmelerinde, 10 yıldır kendim kesiyorum saçlarımı :79: :119:

evet canım bu şekilde yapıyouz puanlamayı....yapyığımız sporun cinsini ve süresini söylüuyoruz....

ama spor canavarı olmak tweety yede yaramıyorki... oda ok yapaınca vücudu alışıyor ve tepki vemiyor... günde 1.5 saati geçmicek artık spor.. fazla yapmak fayda sağlamıyor aksine vücudu yoruyor....

tweetyci yeni spor sistemimizi gördünmü... sporda fitness pilates ve yürüyş diye ayırdık en fazla tek bir spordan 1 saat topladada 1.5 saat yapabilcez.. fazlasını yapa eksi puan alacak notu düşecek

yürüyüş 60 dk = 6p
pilates 60 dk=8 p
fitness 60 dk=10p

evet evet aynen bide bu

hem yolalim hem dövelim :)

gelelim fasullenin faydalarina:

bugün berbatti yediklerim, sabah hic bisey ögleden sonra birkac tuzlu kurabiye, aksama dogru ara diyelim 2 kasik asure ve aksam normal bisey nihayet : nerdeyse bi tabak salata ile biraz pilav ve 2 kepce nohut

spor yok ama yaklasik 45 dakika yürüdüm

Son düzenleme:
Sana iyice zahmet olacak böyle de şulecim... Beni de aslında çok düşündürüyor bu: ne kadar spor yapmalıyım, hafta da kaç gün yapmalıyım. Şu an zaten haftada 4 gün spor yapma imkanım var ve ortalama gün 40 dk, yani kolay kolay 10 puan alamıcam :86:

Senin nasıl gidiyor spor olayı? Bugün 100 gram aldığını okudum ama kendine haksızlık etmişsin, 100 gramı kilo alma olarak görme, 1 bardak fazla su içsen 200 gram eder zaten. Eskiden bana da öyle olurdu. Bi hafta 700-800 gram verirsem ertesi hafta korurdum kilomu genelde.

slm dulci

bence de öyle, daha emin adimlarla verdildigine alamet..

bu arada az da olsa zumba yapicam simdi :)

yok canım ne zahmeti ben zevk alıyorum bu işten .......10 puan alamsında en azından sporyapmış olacaksın sonu güzel olacak....her gün yapmıyorum bende sporu fırsat buldukça... haftada 4-5 gün yapmaya çalışıyorum...

aslında geçen hafta 800 gr verdim bu hafta 100 gr almam normal ama genede insanoğlu işte hep istiyor mutsuz oluyor :)))).... 800 verince yaa hep böyle gidecek sanıyosun ama olmuyor vücudun bir dengesi var ona göre veriyor..... az olsun temiz olsun napalım.... haftaya telafi ederi bizde......

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0
peppermint 0
lachesis 0
gzmnc 0
aygirl 0
anchusa 0
dulcina 0
kuzu 0
erbesen 0
intlogistics 0
ca_cansu 0
hatice_84 0
poşetcay 0

slm dulci

bence de öyle, daha emin adimlarla verdildigine alamet..

bu arada az da olsa zumba yapicam simdi :)

Selam aygirlcüm :80:

Aynen... Ne kadar normal beslenme düzenine yakın şekilde ve yavaş kilo verirsen, o kadar zor kilo alıyorsun tekrardan. Hızlı kilo verme anca bünyeyi çökertiyor. İnsanın haftada kendi kilosunun 1/100 ü kadarını vermesini sağlıklı ve normal sayıyolar.

Buarada yaptığın zumba hangi zumba? Kızların netten yaptığı ispanyolca konuşulan zumba mı?

Eline sağlık şulecim, doğru diyorsun.

He valla, insanoğlu hep fazlasını istiyor Ben de haftaya çok iddalıyım :119:

Şulecim beni yemek listesine ekleme, ben hayatım boyunca o kadar düzenli beslenemedim. Zaten geç kalktığım için günde 2 ana öğün yiyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim ben.

aksam yemegini düzgün yemenin yüksek puan almasi cok dogru en cok zorlandigimiz sey

Şulecim beni yemek listesine ekleme, ben hayatım boyunca o kadar düzenli beslenemedim. Zaten geç kalktığım için günde 2 ana öğün yiyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim ben.

aaa neden.... kilo vermek istemiyormuydun.... bünyeni şaşırtırsın işe.....saynı düzende yemek iyi değil biliyorsun kilo vrmeyi durduruyor.....olmaz sensiz yazıyorum seinde....

ayy insallah hepimiz incecik oluruz yavas ama emin sekilde :)

5 dakika yaptim. cardio yu gecen okumustum burada. bi kiz yapiyordu ilk buldugum videoda ona eslik ettim. daha sonra iyilerini bulurum hehe yoksa ben hep o ispanyolca konusan esmer kelloggs kizinin önde durdugunu yapiyordum..

aaa neden.... kilo vermek istemiyormuydun.... bünyeni şaşırtırsın işe.....saynı düzende yemek iyi değil biliyorsun kilo vrmeyi durduruyor.....olmaz sensiz yazıyorum seinde....

Kilo vermek öncelikli amacım değil canım, 53 kilodan çok memnundum ben. Kendi sağlıklı beslenme kapasitemi biliyorum :) Şu an sağlıklı şekilde beslenme düzenine dönmeye çalışıyorum. Ola ki, uyku düzenimle birlikte yeme düzenim düzelirse o zaman katılırım listeye. Ben kilo verdiğim dönem bile kötü besleniyordum

5 dk da bişidir, üstüne bi de esneme hareketleri yapsaydın
Farklıymış yazdığımız zumbalar. Ben netten indirmiştim. Bu yaptığından sıkılırsan benim yaptığımı indirirsin :13:

hııımmm ozmaan spor listesine alıyoruz seni...... madem asıl incelmek amacımız... itiraz yok......

Şulecim spor listelerini pazartesileri mi yayınlıyorsun? Bazı haftalar ben kaçırıyorum da listeyi...

pazar yada pazartesi ..............cuma günkü sporları bildirilmesi için bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…