aaaaaa tweety çok özür dilerim ben görmemişim pazartesiden itibaren not almaya başlamıştım ben =(( istersen yadicem ama hatırlayabilcekmisin ki 5 gunluk menüyü:S
benim koçluğum bitio bu hafta pazartesiden itibaren yeni bi koç olcak hatta istersen sen ol kendine göre bi puanlama sistemide geliştirebilsin sana devredeyim koçluğu olur mu?
Kişiden kişiye değişir aslında saat olayı... Mesela tweety spor canavarımız :) Bense günde 1 saatten fazla yapamam. Ama aslında yürüyüş yapma fırsatım olsa, 2 saatten az spor yapmazdım. Biz sana bundan sonra puan hesabıyla mı söyleyelim yoksa sen excelde tablo yapar mısın?
Merhaba kızlar :80:
Ben bu hafta ne aldım ne verdim, 54.1 kiloyum hala, buna da şükür :119:
Umarım herkes tartıdan istediği sonucu almıştır. Alamadıysa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın :82:
Şulecim 40 dk zumba cardio party yaptım. Diğer günleri de topluca hatırlatayım. salı 10 esneme tarzı daha çok, çarş 20 tempolu yürüyüş, dün 35 dk zumba cardio party. Puan sistemi noldu, kesin o şekilde mi yapıyoruz artık listeyi?
Kişiden kişiye değişir aslında saat olayı... Mesela tweety spor canavarımız :) Bense günde 1 saatten fazla yapamam. Ama aslında yürüyüş yapma fırsatım olsa, 2 saatten az spor yapmazdım. Biz sana bundan sonra puan hesabıyla mı söyleyelim yoksa sen excelde tablo yapar mısın?
spor canavarı mı,
yağlar erisin diye deliriyorum valla spor yaparken
mesela bugün 30 dk stepper yapcam diye bindim alete ama 45 dk yaptım çekirdek gibi yaptıkça yapasım geliyo çekirdek de öyle yedikçe yiyesi geliyo insanın
daha da yapardım ama kızım
aaaaaaaanneeeeeeeeeeee karnım acıktı diye seslenince indim bende aletten
kızımı doyurim dedim
bi arada stepper dayanamadı hızıma BAAAM bi ses iki ayak basma yeri iki yana açıldı
haaaayyydaaaaaaaaa dedim
sonra tamirciliğe soyundum aldım tornavidayı elime söktüm aletin vidalarını
neyse ki sadece vidalı yerinden ayrılmış zincir kırılmamış bu sefer şükür dedim 5 dk işim bitti toparladım aleti sonra gene devam
zinciri sürekli kırılıyor stepperın o yozden yedekte zincir bulunduruyorumkırılınca hemen ufak bi tamir ve alet yeni gibi oluyor
evet evet aynen bide bu
Sana iyice zahmet olacak böyle de şulecim... Beni de aslında çok düşündürüyor bu: ne kadar spor yapmalıyım, hafta da kaç gün yapmalıyım. Şu an zaten haftada 4 gün spor yapma imkanım var ve ortalama gün 40 dk, yani kolay kolay 10 puan alamıcam :86:
Senin nasıl gidiyor spor olayı? Bugün 100 gram aldığını okudum ama kendine haksızlık etmişsin, 100 gramı kilo alma olarak görme, 1 bardak fazla su içsen 200 gram eder zaten. Eskiden bana da öyle olurdu. Bi hafta 700-800 gram verirsem ertesi hafta korurdum kilomu genelde.
Sana iyice zahmet olacak böyle de şulecim... Beni de aslında çok düşündürüyor bu: ne kadar spor yapmalıyım, hafta da kaç gün yapmalıyım. Şu an zaten haftada 4 gün spor yapma imkanım var ve ortalama gün 40 dk, yani kolay kolay 10 puan alamıcam :86:
Senin nasıl gidiyor spor olayı? Bugün 100 gram aldığını okudum ama kendine haksızlık etmişsin, 100 gramı kilo alma olarak görme, 1 bardak fazla su içsen 200 gram eder zaten. Eskiden bana da öyle olurdu. Bi hafta 700-800 gram verirsem ertesi hafta korurdum kilomu genelde.
slm dulci
bence de öyle, daha emin adimlarla verdildigine alamet..
bu arada az da olsa zumba yapicam simdi :)
yok canım ne zahmeti ben zevk alıyorum bu işten .......10 puan alamsında en azından sporyapmış olacaksın sonu güzel olacak....her gün yapmıyorum bende sporu fırsat buldukça... haftada 4-5 gün yapmaya çalışıyorum...
aslında geçen hafta 800 gr verdim bu hafta 100 gr almam normal ama genede insanoğlu işte hep istiyor mutsuz oluyor :)))).... 800 verince yaa hep böyle gidecek sanıyosun ama olmuyor vücudun bir dengesi var ona göre veriyor..... az olsun temiz olsun napalım.... haftaya telafi ederi bizde......
düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0
peppermint 0
lachesis 0
gzmnc 0
aygirl 0
anchusa 0
dulcina 0
kuzu 0
erbesen 0
intlogistics 0
ca_cansu 0
hatice_84 0
poşetcay 0
Şulecim beni yemek listesine ekleme, ben hayatım boyunca o kadar düzenli beslenemedim. Zaten geç kalktığım için günde 2 ana öğün yiyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim ben.
Selam aygirlcüm :80:
Aynen... Ne kadar normal beslenme düzenine yakın şekilde ve yavaş kilo verirsen, o kadar zor kilo alıyorsun tekrardan. Hızlı kilo verme anca bünyeyi çökertiyor. İnsanın haftada kendi kilosunun 1/100 ü kadarını vermesini sağlıklı ve normal sayıyolar.
Buarada yaptığın zumba hangi zumba? Kızların netten yaptığı ispanyolca konuşulan zumba mı?
aksam yemegini düzgün yemenin yüksek puan almasi cok dogru en cok zorlandigimiz sey
aaa neden.... kilo vermek istemiyormuydun.... bünyeni şaşırtırsın işe.....saynı düzende yemek iyi değil biliyorsun kilo vrmeyi durduruyor.....olmaz sensiz yazıyorum seinde....
ayy insallah hepimiz incecik oluruz yavas ama emin sekilde :)
5 dakika yaptim. cardio yu gecen okumustum burada. bi kiz yapiyordu ilk buldugum videoda ona eslik ettim. daha sonra iyilerini bulurum heheyoksa ben hep o ispanyolca konusan esmer kelloggs kizinin önde durdugunu yapiyordum..
Kilo vermek öncelikli amacım değil canım, 53 kilodan çok memnundum ben. Kendi sağlıklı beslenme kapasitemi biliyorum :) Şu an sağlıklı şekilde beslenme düzenine dönmeye çalışıyorum. Ola ki, uyku düzenimle birlikte yeme düzenim düzelirse o zaman katılırım listeye. Ben kilo verdiğim dönem bile kötü besleniyordum
Şulecim spor listelerini pazartesileri mi yayınlıyorsun? Bazı haftalar ben kaçırıyorum da listeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?