50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeniliklere acigim sen seninkini de söyle hangisiyse onu da yapayim. az veya cok önce hic birsey yapmiyordum :)

yeniliklere acigim sen seninkini de söyle hangisiyse onu da yapayim. az veya cok önce hic birsey yapmiyordum :)

Video setinin adı Zumba Fitness Total Body Transformation System... Tanıtım videosu: YouTube - Zumba Fitness DVD

Benim indirdiğim yerdeki linkleri çoğu silinmiş, ama dün nutcase başka bi yerden indirmiş, nette linkler var yani. İndirmeyi düşünürsen basic i atlayabilirsin, spor amaçlı değil çünkü, sadece hareketleri öğretiyor.

tatlım gitmemiştim de telefonla konusuyrdum nasılsın neler yapıyorsun ozledım buradaki spor gunlarımızı yarıslarımızı

Ay çok sevindim gitmediğine Aynen ben de özledim. Tam zamanında geldi, çünkü ben düzenli spora başladım. Beslenme düzenimi de düzeltmeye çalışıyorum. Sen neler yapyıorsun, kaç kilosun?
Buarada senin özel mesajına yanıtım gelmişti di mi, emin olamadım da :)

e buyur gel...yksun ne zamandır aramızda göremiyouz seni.......

aynen oyle canım ya gelıp bakıp cıkıyrm spor yapyrm aslında ama yazmaya vaktım olmadı. artık duzenlı yasamaya baslasam buraya devamlı ugrarım sen neler yaptın canım?

canım bende beslenmemı duzeltmeye calısıyrm sabah kahvaltılarımı duzenlı yapyrm 1 haftadır ve gun ıcınde cok ac hıssetmyrm kendımı tek sıkıntı dısarıya cıkınca hazr yemek zorunda kalıyrm kılomu hıc sorma eskıye gerı dondum soylemıyeym yanı cızelgeyle alakam yok cızelgeye baktıkca utanıyrm ama dulcım ben kılo alıncada eskı kıyafetlerıme gayet rahat gırebılıyrm yanı benım kılo nasıl anlamadım tartıda da sorun yok ama sporun faydaları sanırım gecende bır arkadas hatta dedıkı sen gunden gune eryrmusun yok dedım yaa alakası yok sana oyle gelıyrdr:)

canım cvbını aldım ama ben sana tekrar msj yazamadım yazılıları vardı cocukların arada kaynadı gıttı kusura bakma spor neler yapıyrsn

fazla bişi değil stepper ben en son 90 tl ye aldım bu 3. stepperım da :78:

gördüm tatlım listeyi güzel olmuş ...da yani 90 dk dan fazla spor yapmicaz mı yani

ama benim 90 dk yi geçtiği oluyo sporlarım bazen tatlım

gördüm tatlım listeyi güzel olmuş ...da yani 90 dk dan fazla spor yapmicaz mı yani

geçmicek işte..geçersen puanın düşecek geçtiğin dk lar hesaplanıp - olarak düşülecek puanından....

Çok sevindim watercım tekrar düzenli yaşamaya başlamana. Sen zaten kilondan çok daha zayıf gözükyordun, hatta benim zevkime göre biraz fazla zayıf :76: O yüzden azcuh kilo almana sevindim, hem böylelikle sağlıklı yaşam tarzına daha da bi sağlam asılırsın. Eminim şu anda benim 50 kilo veya daha az kilomda görüneceğim şekilde gözüküyorsun Ben sıkılaşmak için çoook uzun yollar tepmem lazım ne yazık ki...

Rica ederim, zaten yanıt yazacak bişi yoktu :) Bazen mesaj trafiğinde sorun oluyo, o yüzden sordum. Spor olarak tabi ki zumba yapıyorum :118: :119:
fazla bişi değil stepper ben en son 90 tl ye aldım bu 3. stepperım da :78:

Fiyatı tahminimden güzelmiş :) Senin modelin adını ve hangi bölgeleri çalıştırdığını öğrenebilir miyim tweetycim?? Bi de çok yer kaplamıyosa tam süper olur Cidden çekirdek gibi yiyormuşsun

geçmişi okuyamadım daha ama sayfayı açar açmaz burası çıktı karşıma.ben neden hiç bir listeye dahil olamıyorummm. :85:

bacaklar kalça karın her yeri çalıştırıyo kolları da koşar gibi ileri geri sallarsan kollarda çalışmış olur sırt kasları da çalışmış olur KOLLAR için lastikleri var üzerinde ama ben onları kullanmayı pek sevmiyorum öncede kullanıyordum bayağı kas yaptı kollarımda

benim stepper AB LTT LATERAL STEPPER küçük bi alet tatlım fazla yer kaplamıyor

ben gene alcam bu aralar herhalde bir tane daha orta göbeği patlak ha kırıldı ha kırılacak

eşim ben onu tamir ederim diyo ama bilmem ki yapabilir mi acaba

e eee adam bıkt stepperlara para vermekten haklı oda

Ay çok sevindim, benim içimden eğer o tarz bişiyse alırım dediğim alet bu. Çünkü bizim eve ancak onu sığdırabilirdim :86: Daha önceden markette falan görmüştüm ama işe yaracağını hiç düşünmemiştim. Maşallah her derde de birebir

Umarım tamir eder :) Ama öyle zırt pırt bozulan bi aletse almaya da çekinirim aslında :97: Biraz daha araştıram en iyisi, alırsam sana haber ederim :80:

canım işte gozle gorulen bır fark yok kıloda ama baskul psıkolojısı kotu oluyr:) tam da 50 oldum 47 olacagım derken gerı donus benım bır ara baskül yoktu bu o sırada oldu banada ders oldu:)) sana gore de cok zayıfmısım ha sen benı motıve etmeye calısıyrsun sanırım:)))

ben zumbanın 20 dakıkasını leslıe yada rumpın ustune yapıyrm dıgerı cok hızlı pek ayak uyduramadım tam yapamayıncada pek faydası olamaz dıye dusundum. stepper soruyrsn sanırım ben onu bır ara kullandım evde kullanmak ıcın super tvnın karsısında yapardım bende ama bellı bır sure sonra sankı basen yapmaya basladı ve bacaklarım kas oluyor gıbıme geldı ama emın degılım yanı sonrada anneme goturdum bakımı falanda var onu yaglıyrsun ses cıkartyr yoksa hatta kırılmıstı garantıye gonderdım sorun cıkaryr sureklı annemde bodruma koymus orda duruyr:)) ıyıce arastır tatlım su anda kosu bandım var ve en kullanıslısı bu bence onunda bakımını tam yapamamısım kayısı degısecekde ama o benım deneyımsızlıgımden ve bılgısızlıgımden kaynaklandı

dulcim yaa aklıma geldı yazın ben dugun elbısesı ıcın senı cok ugrastrmıstım fotolar cekmıstım dugunde sana gostermek ıcın bır ara yuklerım senın ıcın bakarsın

sulecim sporlarımı yarından ıtıbaren bende yazayım bugun 4 saat topuklu ayakkabıyla dolasınca ayaklarım zonkluyr resmen yapamıyacagm heralde yenı cızegeyı cok guzel dusunmussunuz tesekkurler

Son düzenleme:
Selam kızlar.Az önce bi tane hindistan cevizli coco star yedim en küçüklernden.çok canım çekti neyse 2 haftadır buradayım 2 kilo kadar fazla kilo verdm bu da ödülüm olsun koçum =S:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…