pazar yada pazartesi ..............cuma günkü sporları bildirilmesi için bekliyorum....
yeniliklere acigim sen seninkini de söyle hangisiyse onu da yapayim. az veya cok önce hic birsey yapmiyordum :)Kilo vermek öncelikli amacım değil canım, 53 kilodan çok memnundum ben. Kendi sağlıklı beslenme kapasitemi biliyorum :) Şu an sağlıklı şekilde beslenme düzenine dönmeye çalışıyorum. Ola ki, uyku düzenimle birlikte yeme düzenim düzelirse o zaman katılırım listeye. Ben kilo verdiğim dönem bile kötü besleniyordum
5 dk da bişidir, üstüne bi de esneme hareketleri yapsaydın
Farklıymış yazdığımız zumbalar. Ben netten indirmiştim. Bu yaptığından sıkılırsan benim yaptığımı indirirsin :13:
yeniliklere acigim sen seninkini de söyle hangisiyse onu da yapayim. az veya cok önce hic birsey yapmiyordum :)
Aaa watercım yazmadan niye gittinYazmanı bekliyordum ben de...
tatlım gitmemiştim de telefonla konusuyrdum nasılsın neler yapıyorsun ozledım buradaki spor gunlarımızı yarıslarımızı
tatlım gitmemiştim de telefonla konusuyrdum nasılsın neler yapıyorsun ozledım buradaki spor gunlarımızı yarıslarımızı
e buyur gel...yksun ne zamandır aramızda göremiyouz seni.......
Ay çok sevindim gitmediğineAynen ben de özledim. Tam zamanında geldi, çünkü ben düzenli spora başladım. Beslenme düzenimi de düzeltmeye çalışıyorum. Sen neler yapyıorsun, kaç kilosun?
Buarada senin özel mesajına yanıtım gelmişti di mi, emin olamadım da :)
TWEETYCİM hem spor canavarısın hem de elimden her iş geliyor diyorsun yaniSenin troit rahatsızlığın olduğunu biliyorum canım, ama eminim şu an fiziğin çok güzeldir. Çünkü sen genelde bu tempoyla spor yapıyorsun diye hatırlıyorum. Aslında benim de spor aletim olsa evde belki tv izlerken falan ben de kaptırırdım. Şu stepper ı biraz araştırayım bari :) Ucuz bişi olsa denemek için alınır
Buarada ben de tamir işlerinden büyük keyif alırım :13:
Buarada saçınla ilgili bi problem yaşamışsın sanırım, üzülme, değişiklik iyidirBenim de son kuaför maceram seninki gibi olmuştu, artık bezdim sürekli kafalarına göre çok kesmelerinde, 10 yıldır kendim kesiyorum saçlarımı :79: :119:
evet canım bu şekilde yapıyouz puanlamayı....yapyığımız sporun cinsini ve süresini söylüuyoruz....
ama spor canavarı olmak tweety yede yaramıyorki... oda ok yapaınca vücudu alışıyor ve tepki vemiyor... günde 1.5 saati geçmicek artık spor.. fazla yapmak fayda sağlamıyor aksine vücudu yoruyor....
tweetyci yeni spor sistemimizi gördünmü... sporda fitness pilates ve yürüyş diye ayırdık en fazla tek bir spordan 1 saat topladada 1.5 saat yapabilcez.. fazlasını yapa eksi puan alacak notu düşecek
yürüyüş 60 dk = 6p
pilates 60 dk=8 p
fitness 60 dk=10p
evet canım bu şekilde yapıyouz puanlamayı....yapyığımız sporun cinsini ve süresini söylüuyoruz....
ama spor canavarı olmak tweety yede yaramıyorki... oda ok yapaınca vücudu alışıyor ve tepki vemiyor... günde 1.5 saati geçmicek artık spor.. fazla yapmak fayda sağlamıyor aksine vücudu yoruyor....
tweetyci yeni spor sistemimizi gördünmü... sporda fitness pilates ve yürüyş diye ayırdık en fazla tek bir spordan 1 saat topladada 1.5 saat yapabilcez.. fazlasını yapa eksi puan alacak notu düşecek
yürüyüş 60 dk = 6p
pilates 60 dk=8 p
fitness 60 dk=10p
gördüm tatlım listeyi güzel olmuş ...da yani 90 dk dan fazla spor yapmicaz mı yani
ama benim 90 dk yi geçtiği oluyo sporlarım bazen tatlım
aynen oyle canım ya gelıp bakıp cıkıyrm spor yapyrm aslında ama yazmaya vaktım olmadı. artık duzenlı yasamaya baslasam buraya devamlı ugrarım sen neler yaptın canım?
canım bende beslenmemı duzeltmeye calısıyrm sabah kahvaltılarımı duzenlı yapyrm 1 haftadır ve gun ıcınde cok ac hıssetmyrm kendımı tek sıkıntı dısarıya cıkınca hazr yemek zorunda kalıyrm kılomu hıc sorma eskıye gerı dondum soylemıyeym yanı cızelgeyle alakam yok cızelgeye baktıkca utanıyrm ama dulcım ben kılo alıncada eskı kıyafetlerıme gayet rahat gırebılıyrm yanı benım kılo nasıl anlamadım tartıda da sorun yok ama sporun faydaları sanırım gecende bır arkadas hatta dedıkı sen gunden gune eryrmusun yok dedım yaa alakası yok sana oyle gelıyrdr:)
canım cvbını aldım ama ben sana tekrar msj yazamadım yazılıları vardı cocukların arada kaynadı gıttı kusura bakma spor neler yapıyrsn
fazla bişi değil stepper ben en son 90 tl ye aldım bu 3. stepperım da :78:
geçmicek işte..geçersen puanın düşecek geçtiğin dk lar hesaplanıp - olarak düşülecek puanından....
düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0
peppermint 0
lachesis 0
gzmnc 0
aygirl 0
anchusa 0
dulcina 0
kuzu 0
erbesen 0
intlogistics 0
ca_cansu 0
hatice_84 0
poşetcay 0
Çok sevindim watercım tekrar düzenli yaşamaya başlamana. Sen zaten kilondan çok daha zayıf gözükyordun, hatta benim zevkime göre biraz fazla zayıf :76: O yüzden azcuh kilo almana sevindim, hem böylelikle sağlıklı yaşam tarzına daha da bi sağlam asılırsın. Eminim şu anda benim 50 kilo veya daha az kilomda görüneceğim şekilde gözüküyorsunBen sıkılaşmak için çoook uzun yollar tepmem lazım ne yazık ki...
Rica ederim, zaten yanıt yazacak bişi yoktu :) Bazen mesaj trafiğinde sorun oluyo, o yüzden sordum. Spor olarak tabi ki zumba yapıyorum :118: :119:
Fiyatı tahminimden güzelmiş :) Senin modelin adını ve hangi bölgeleri çalıştırdığını öğrenebilir miyim tweetycim?? Bi de çok yer kaplamıyosa tam süper olurCidden çekirdek gibi yiyormuşsun
bacaklar kalça karın her yeri çalıştırıyo kolları da koşar gibi ileri geri sallarsan kollarda çalışmış olur sırt kasları da çalışmış olur KOLLAR için lastikleri var üzerinde ama ben onları kullanmayı pek sevmiyorum öncede kullanıyordum bayağı kas yaptı kollarımda
benim stepper AB LTT LATERAL STEPPER küçük bi alet tatlım fazla yer kaplamıyor
ben gene alcam bu aralar herhalde bir tane daha orta göbeği patlak ha kırıldı ha kırılacak
eşim ben onu tamir ederim diyo ama bilmem ki yapabilir mi acaba
e eeeadam bıkt stepperlara para vermekten haklı oda
Çok sevindim watercım tekrar düzenli yaşamaya başlamana. Sen zaten kilondan çok daha zayıf gözükyordun, hatta benim zevkime göre biraz fazla zayıf :76: O yüzden azcuh kilo almana sevindim, hem böylelikle sağlıklı yaşam tarzına daha da bi sağlam asılırsın. Eminim şu anda benim 50 kilo veya daha az kilomda görüneceğim şekilde gözüküyorsunBen sıkılaşmak için çoook uzun yollar tepmem lazım ne yazık ki...
Rica ederim, zaten yanıt yazacak bişi yoktu :) Bazen mesaj trafiğinde sorun oluyo, o yüzden sordum. Spor olarak tabi ki zumba yapıyorum :118: :119:
Fiyatı tahminimden güzelmiş :) Senin modelin adını ve hangi bölgeleri çalıştırdığını öğrenebilir miyim tweetycim?? Bi de çok yer kaplamıyosa tam süper olurCidden çekirdek gibi yiyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?