Video setinin adı Zumba Fitness Total Body Transformation System... Tanıtım videosu: YouTube - Zumba Fitness DVD
Benim indirdiğim yerdeki linkleri çoğu silinmiş, ama dün nutcase başka bi yerden indirmiş, nette linkler var yani. İndirmeyi düşünürsen basic i atlayabilirsin, spor amaçlı değil çünkü, sadece hareketleri öğretiyor.
Ay çok sevindim, benim içimden eğer o tarz bişiyse alırım dediğim alet bu. Çünkü bizim eve ancak onu sığdırabilirdim :86: Daha önceden markette falan görmüştüm ama işe yaracağını hiç düşünmemiştim. Maşallah her derde de birebir
Umarım tamir eder :) Ama öyle zırt pırt bozulan bi aletse almaya da çekinirim aslında :97: Biraz daha araştıram en iyisi, alırsam sana haber ederim :80:
Selam kızlar.Az önce bi tane hindistan cevizli coco star yedim en küçüklernden.çok canım çekti neyse 2 haftadır buradayım 2 kilo kadar fazla kilo verdm bu da ödülüm olsun koçum =S:78:
Selam kızlar.Az önce bi tane hindistan cevizli coco star yedim en küçüklernden.çok canım çekti neyse 2 haftadır buradayım 2 kilo kadar fazla kilo verdm bu da ödülüm olsun koçum =S:78:
canım işte gozle gorulen bır fark yok kıloda ama baskul psıkolojısı kotu oluyr:) tam da 50 oldum 47 olacagım derken gerı donus benım bır ara baskül yoktu bu o sırada oldu banada ders oldu:)) sana gore de cok zayıfmısım ha sen benı motıve etmeye calısıyrsun sanırım:)))
ben zumbanın 20 dakıkasını leslıe yada rumpın ustune yapıyrm dıgerı cok hızlı pek ayak uyduramadım tam yapamayıncada pek faydası olamaz dıye dusundum. stepper soruyrsn sanırım ben onu bır ara kullandım evde kullanmak ıcın super tvnın karsısında yapardım bende ama bellı bır sure sonra sankı basen yapmaya basladı ve bacaklarım kas oluyor gıbıme geldı ama emın degılım yanı sonrada anneme goturdum bakımı falanda var onu yaglıyrsun ses cıkartyr yoksa hatta kırılmıstı garantıye gonderdım sorun cıkaryr sureklı annemde bodruma koymus orda duruyr:)) ıyıce arastır tatlım su anda kosu bandım var ve en kullanıslısı bu bence onunda bakımını tam yapamamısım kayısı degısecekde ama o benım deneyımsızlıgımden ve bılgısızlıgımden kaynaklandı
dulcim yaa aklıma geldı yazın ben dugun elbısesı ıcın senı cok ugrastrmıstım fotolar cekmıstım dugunde sana gostermek ıcın bır ara yuklerım senın ıcın bakarsın
sulecim sporlarımı yarından ıtıbaren bende yazayım bugun 4 saat topuklu ayakkabıyla dolasınca ayaklarım zonkluyr resmen yapamıyacagm heralde yenı cızegeyı cok guzel dusunmussunuz tesekkurler
sagol ben bakarim bi ne bulursam artik :) bu zumba olayi cok güzel ya..
kizlar benim bi sorunum var
ben gecen hafta cuma ( dügün sebebiyle)takma kirpik taktirdim, tek tek olanlardan. sanirim kozmetikci cok yakin yapistirmis kirpiklerime, kendi kendine sökülmesini bekliyorum azar azar geldi tek tek cikanlarda bazen kendi kirpiklerimden bir telcik geldi bu normal ama simdi bi yer düstü sanirim 2.3 sey birbirine yapismis, cok kalin, kenarda, en az 20 tane kirpigimi kapmisuzar mi ki ??
Kesinlikle çok güzel bişi zumba :118:sagol ben bakarim bi ne bulursam artik :) bu zumba olayi cok güzel ya..
kizlar benim bi sorunum var
ben gecen hafta cuma ( dügün sebebiyle)takma kirpik taktirdim, tek tek olanlardan. sanirim kozmetikci cok yakin yapistirmis kirpiklerime, kendi kendine sökülmesini bekliyorum azar azar geldi tek tek cikanlarda bazen kendi kirpiklerimden bir telcik geldi bu normal ama simdi bi yer düstü sanirim 2.3 sey birbirine yapismis, cok kalin, kenarda, en az 20 tane kirpigimi kapmisuzar mi ki ??
sen bilirsin tatlım
zinciri çok sık kopuyor evet ama güzel kilo vardiriyo
haftada 2 kg veriyodum ben tiroid olmadan önce tabi ama 60 dk dan aşağı yapmıyodum
tamir ettirecek biri varsa al yoksa kalır elinde pişman olursun
ama karar verir de alırsan haber et tatlım karşılıklı stepper yaparız senle
canım ben bu konuda bılgılı degılım ama rımelımı temızlerken benım kırpıklerde kopuyr bazen:) ama hıc 20 tane cıkmamıstı bence sen aktardan yağ falan al cok cıddı bır bosluk varsa doktora gıtsen bır care bulurmu kı:) ayy bız kadınlar cok komıgız yaa
dulcicim sen hiç resim eklemedin dimi tatlım
bak merak ettim ben seni şimdi
Afiyet olsunBu tarz şeyleri canını çektiğinde eziyet etme kendine ama mümkün oldukça erken saatlerde ye
Kesinlikle çok güzel bişi zumba :118:
Takma kirpikten anlamam ama kesin uzar kirpiklerin
Alt bacaklarımı iyice kaslandırmasından çekindim şimdi de canım, annaştık, haberirim.
Senin boyun kaçtı??? Tiroit kilo vermeni zorlaştırıyor ama verirsen belki tiroidinin iyileşmesine katkıda bulunursun :)
E o kadar boşuna mı diyoruz, kilo korumadaki kilit nokta düzenli tartılmak diye:86: Yok canım valla motive etme için değil, merak etme öyle aşırı zayıf değildin, azcuk kilo da fena olmaz diye düşünmüştüm. Fakat güzel güzel kıyafetler giyerek çekindiğin fotolar aklıma geldi de şimdi, ideal gözüküyordu fiziğin
Ben de 20 dk ile başlamıştım, orda hareketleri öğrendim. Şimdi cardio party favorim, amerikan müzikli kısmı atlıyorum bi tek orda. En zoru zumba liveSen de 20 dk dan sonra iyice alışırsın diye düşünüyorum. Ayrıca tam yapamıyorum işe yaramaz diye düşünme. Zaten olay cardio, her halükarda kalori yakıyon, bi yerlerde kas çalıştırıyon :118: Bi süre sonra sana da 20 dk basit gelir Buarada favori hareketim savor. Cardio party de o kısmı çok eğlenceli.
Bi de ben zumbaya nispeten havaların ısındığı bi dönem başlamıştım, bildiğin sucuk gibi oluyordum :86: Ay aslında stepperdaki bacak kası olayını doğru diyorsun, ilk etapda alt bacak kaslarını yükleniyordur, orası da benim komple yok olmasını dilediğim bölgem :89: Amma problemliymiş bu aletler, ben hiç böyle bilmiyordum.
Oleeey büyük zevkle bakarım :119:
Amanıııın 4 saat topuklu ayakkabı, sen eksiden de böyleydin, mahvolmuştur ayakların
Eklemiştim tweetycim. Burası için hazırladıklarımdan vardı sanırım bilgisayarımda, onları koyayım senin için.
Resim dedin de diğer kızlara açıklama yapayım hemen. Sevgili arkadaşlarımErkek arkadaşım askerden geldiğinden beri çekildiğim az miktar resimlerden buraya uygun koyabileceğim resim yok, bildiğin şebeklik yapmışım genelde Sırf bura amaçlı boydan resim çektirmeliyim. :78:
evet malesef tatlım alt bacaklar benim zaten biraz doğuştan kaslı stepper da onkarı erkek bacağı gibi yaptı
boyum 1.63 canım ya senin ki kaç tatlım
evet malesef tatlım alt bacaklar benim zaten biraz doğuştan kaslı stepper da onkarı erkek bacağı gibi yaptı
boyum 1.63 canım ya senin ki kaç tatlım
bakalım 20 dakıka ıle ıyıce alısayım ama gercekten cok zevklı ve ınsana enerjı verıyr moralını duzeltyr hareketler muzık super tam stres atmalık :)) ben hareketlerın ısımlerını ögrenemedım daha o yuzden sana bılgı veremıyecegım
stepper alt bacagı ınceltmyr canım kas yapınca daha kotu olyr hbrın olsun
evet okuldan cıktım arkadasla carsıya gıttık butun magzaları gez dolas okula gıderken ve eve donerkende yurudum cok kotu ayaklarım ayagımın seklı bozulacak dıye korkuyrm ama okulada topuksuz gıyınce cok ıyı olmuyr kıyafetlerle eve ugrayıp degıstrmyrm da hakedıyrm:)
dur bırazdan koyayım fotoyu burdaysan
koçum 2 gündür menüm yazamıyorum.açıkçası ne yediğimi de unuttum. çok sağlıksız değildi ama her gün birer dilim kek vardı.o yüzden bu hafta bn puanlamaya dahil olmayayım en iyisi.
bugünkü menümü yazayım.genel puanlamay dahil olamasam da menümü yorumlarsan sevinirim
sabah: kaşarlı yağsız tost
ara: 1mandalina
öğle: 3 kaşık bamya, 3 kaşık etli nohut, 1 ayan, 2dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 küçük muz
akşam: 2 kepçe çorba, 1 parça fırında tavuk, salata,ayran
ara: salep
koy canım koy bakarım WATERİNKİLERE de bakarım
kızlar ben kaçar şimdi den iyi geceler mucux mucux
bence senin yaglar hepsi kas oldu ondan kilo vermiyorsun fazla.
Çok mantıklı bi önerme :13: :86:
bencede cok mantıklı benım su anda yag oranımın dusuk olmasına ragmen nıye kılom var bence kas yaptım:)) evet dulcii hazr tatlım bakabılırsın bu yenı sıstemde super olmus foto yuklemek daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?