50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol ben bakarim bi ne bulursam artik :) bu zumba olayi cok güzel ya..

kizlar benim bi sorunum var
ben gecen hafta cuma ( dügün sebebiyle)takma kirpik taktirdim, tek tek olanlardan. sanirim kozmetikci cok yakin yapistirmis kirpiklerime, kendi kendine sökülmesini bekliyorum azar azar geldi tek tek cikanlarda bazen kendi kirpiklerimden bir telcik geldi bu normal ama simdi bi yer düstü sanirim 2.3 sey birbirine yapismis, cok kalin, kenarda, en az 20 tane kirpigimi kapmis uzar mi ki ??

sen bilirsin tatlım

zinciri çok sık kopuyor evet ama güzel kilo vardiriyo
haftada 2 kg veriyodum ben tiroid olmadan önce tabi ama 60 dk dan aşağı yapmıyodum
tamir ettirecek biri varsa al yoksa kalır elinde pişman olursun

ama karar verir de alırsan haber et tatlım karşılıklı stepper yaparız senle

Selam kızlar.Az önce bi tane hindistan cevizli coco star yedim en küçüklernden.çok canım çekti neyse 2 haftadır buradayım 2 kilo kadar fazla kilo verdm bu da ödülüm olsun koçum =S:78:

canım oncelıkle 2 kılo ıcın tebrıkler sakın canını sıkma sen bunu fazlasıyla haketmıssın ama cok sımarıp daha cok yeme hemende uyumada bırazcık yakmıs ol

E o kadar boşuna mı diyoruz, kilo korumadaki kilit nokta düzenli tartılmak diye :86: Yok canım valla motive etme için değil, merak etme öyle aşırı zayıf değildin, azcuk kilo da fena olmaz diye düşünmüştüm. Fakat güzel güzel kıyafetler giyerek çekindiğin fotolar aklıma geldi de şimdi, ideal gözüküyordu fiziğin

Ben de 20 dk ile başlamıştım, orda hareketleri öğrendim. Şimdi cardio party favorim, amerikan müzikli kısmı atlıyorum bi tek orda. En zoru zumba live Sen de 20 dk dan sonra iyice alışırsın diye düşünüyorum. Ayrıca tam yapamıyorum işe yaramaz diye düşünme. Zaten olay cardio, her halükarda kalori yakıyon, bi yerlerde kas çalıştırıyon :118: Bi süre sonra sana da 20 dk basit gelir Buarada favori hareketim savor. Cardio party de o kısmı çok eğlenceli.
Bi de ben zumbaya nispeten havaların ısındığı bi dönem başlamıştım, bildiğin sucuk gibi oluyordum :86: Ay aslında stepperdaki bacak kası olayını doğru diyorsun, ilk etapda alt bacak kaslarını yükleniyordur, orası da benim komple yok olmasını dilediğim bölgem :89: Amma problemliymiş bu aletler, ben hiç böyle bilmiyordum.

Oleeey büyük zevkle bakarım :119:

Amanıııın 4 saat topuklu ayakkabı, sen eksiden de böyleydin, mahvolmuştur ayakların

canım ben bu konuda bılgılı degılım ama rımelımı temızlerken benım kırpıklerde kopuyr bazen:) ama hıc 20 tane cıkmamıstı bence sen aktardan yağ falan al cok cıddı bır bosluk varsa doktora gıtsen bır care bulurmu kı:) ayy bız kadınlar cok komıgız yaa

Selam kızlar.Az önce bi tane hindistan cevizli coco star yedim en küçüklernden.çok canım çekti neyse 2 haftadır buradayım 2 kilo kadar fazla kilo verdm bu da ödülüm olsun koçum =S:78:

Afiyet olsun Bu tarz şeyleri canını çektiğinde eziyet etme kendine ama mümkün oldukça erken saatlerde ye

Kesinlikle çok güzel bişi zumba :118:
Takma kirpikten anlamam ama kesin uzar kirpiklerin

Alt bacaklarımı iyice kaslandırmasından çekindim şimdi de canım, annaştık, haberirim.

Senin boyun kaçtı??? Tiroit kilo vermeni zorlaştırıyor ama verirsen belki tiroidinin iyileşmesine katkıda bulunursun :)

benimden rimelden dolayi birkactane döküldü ama bunlar hepsi bi yerde ve göz kenari yani kirpiklerimin daha uzun olan kisminda ayrica cok kirpikli biri degilim de zaten anliyacagin kayip büyük..

dulcicim sen hiç resim eklemedin dimi tatlım
bak merak ettim ben seni şimdi

Eklemiştim tweetycim. Burası için hazırladıklarımdan vardı sanırım bilgisayarımda, onları koyayım senin için.
Resim dedin de diğer kızlara açıklama yapayım hemen. Sevgili arkadaşlarım Erkek arkadaşım askerden geldiğinden beri çekildiğim az miktar resimlerden buraya uygun koyabileceğim resim yok, bildiğin şebeklik yapmışım genelde Sırf bura amaçlı boydan resim çektirmeliyim. :78:

evet malesef tatlım alt bacaklar benim zaten biraz doğuştan kaslı stepper da onkarı erkek bacağı gibi yaptı

boyum 1.63 canım ya senin ki kaç tatlım

bakalım 20 dakıka ıle ıyıce alısayım ama gercekten cok zevklı ve ınsana enerjı verıyr moralını duzeltyr hareketler muzık super tam stres atmalık :)) ben hareketlerın ısımlerını ögrenemedım daha o yuzden sana bılgı veremıyecegım

stepper alt bacagı ınceltmyr canım kas yapınca daha kotu olyr hbrın olsun

evet okuldan cıktım arkadasla carsıya gıttık butun magzaları gez dolas okula gıderken ve eve donerkende yurudum cok kotu ayaklarım ayagımın seklı bozulacak dıye korkuyrm ama okulada topuksuz gıyınce cok ıyı olmuyr kıyafetlerle eve ugrayıp degıstrmyrm da hakedıyrm:)

dur bırazdan koyayım fotoyu burdaysan

koçum 2 gündür menüm yazamıyorum.açıkçası ne yediğimi de unuttum. çok sağlıksız değildi ama her gün birer dilim kek vardı.o yüzden bu hafta bn puanlamaya dahil olmayayım en iyisi.
bugünkü menümü yazayım.genel puanlamay dahil olamasam da menümü yorumlarsan sevinirim

sabah: kaşarlı yağsız tost

ara: 1mandalina

öğle: 3 kaşık bamya, 3 kaşık etli nohut, 1 ayan, 2dilim tam buğday ekmeği

ara: 1 küçük muz

akşam: 2 kepçe çorba, 1 parça fırında tavuk, salata,ayran

ara: salep

Son düzenleme:

koy canım koy bakarım WATERİNKİLERE de bakarım

kızlar ben kaçar şimdi den iyi geceler mucux mucux

evet malesef tatlım alt bacaklar benim zaten biraz doğuştan kaslı stepper da onkarı erkek bacağı gibi yaptı

boyum 1.63 canım ya senin ki kaç tatlım

O zaman kesin almam canım, çünkü vücudumda en sevmediğim kısmın orası :97:

Boyun 1.63 ise, sporla birlikte senin fizik de çok güzeldir kesin. Benim 1,58-1,57 falan sanırım max.

Aynen öyle watercım, hem yüzümde tebessümle zumba yapıyorum zaten. Savor u cardio party yaparsan kaçırmana imkan yok. :118: 20 dk da çok yoktu.

Öyleymiş canım, kesin olarak vazgeçtim stepperdan.

Niye topuklu giydiğini açıklamıştın bi ara Yanında yedek ayakkabı taşısan?

Burdayım, koy koy

Süper menü, tebrikler :81: Ben 10 puan verdim :86:

koy canım koy bakarım WATERİNKİLERE de bakarım

kızlar ben kaçar şimdi den iyi geceler mucux mucux

İyi geceler, sen varken koyarım o halde :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…