WATERCIM buarada albüm ismin çok güzeldi :))))
:))))) yorumların ıcın tesekkurler canım senınle normalde arkadas olsaydık emınım ıyı anlasırdık birbirimizi anlıyrz :)))
Kesinlikle öyle watercım
Evinden memnun musun buarada, ısınma vs?
evet canım ısınma konusunda sıkıntı yok super ısınıyor manzara falan yok ama ben zaten eve akşam gırdıgım ıcın sıkıntı yok:)) tabı kırayı verdıkten sonra dıger evle farkı gorup onun gıysı ayakkabı olarak gerı donecegını dusunce yasadıgım zevk cabası. bugun onun uzerıne gıttı kendıme fuşya rengi bir tunik aldım cok kısa degıl elbıse olarak bıle kullanılır :)))
dulci bu arada yuzume krem surerken hep senı hatrlıyrm ve gozundekı alerji aklıma geliyr yağ bezesi oldu demıstın noldu allerjın yag bezelerı gectımı?
Sen bu topiğin alışveriş canavarısın sanırım, zırt pırt bişiler alıyorsun. Gülegüle giy canım :116:
He ya, napcan manzarayı, illa manzara istiyorsan git güzel mekanlara o parayla :)))))) Sen eve çıktığında geriye kalan tek önemli nokta ısınmaydı, o da iyiymiş, çok sevindim :119:
Yeni gördüm mesajını watercım, çok şükür tamamiyle geçti normale döndü göz bölgem. Bi ara göz için nütricinanın kremini alacaktım, cimriliğim tuttu, şu anda da hiçbişeye ihtiyacı yok gözüküyor. Bi tek yüz ve dudaklarımda kreme ihtiyaç duyuyorum. Hatırladığın için teşekkürler
canım benım alt katım kazan dairesı fayanslar bıle sıcak :))) evet yaa kalan parayla super manzara ızlerım:)))
yaa ben bırsey hosuma gıdınce aklımda kalacagına alayım derım yoksa onu dusunur de dusunurum bır nevı alısveriş canavarıyım tabıkı :)))) sagol canım
sevindim canım geçmiş olsun. ihtıyacın yoksa alma ama ılerıde almalısın bence kuruyup burusmasındansa bu parayı vereyım dıyeceksın:)))
tamam tatlım anlaşıldı bende 45 dk stepper 30 dk plates 15 dk da kol egzersizleri yaparım olur tam 90 dk nasıl ama
geçmişi okuyamadım daha ama sayfayı açar açmaz burası çıktı karşıma.ben neden hiç bir listeye dahil olamıyorummm. :85:
Süpermiş yaama kazan dairesi diyince korkuyorum ben nedense, yönetice sor, oranın gerekli bakımı vs herneyse düzenli yapıldığından emin ol.
O özellikle bende de var, bişiyi çok beğenir almazsam, yıllarca aklımda kalır, aklımda kalma süresi beğenimle doğru orantılı :89: Neyse ki kolay kolay bişi beğenmem :122:
Doğru diyorsun canım, çok geç kalmamalı, neyse ki vücut bişiye ihtiyaç duyunca tüyoları bi şekilde veriyor. Aslında çok uygundu fiyatı ya, başka bi nemlendiriciyle birlikte 26 tl mi neydi, dedim ya cimriliğim tuttu diye :86:
kızlar ben yarın ehlıyet sınavında görevlıyım uykum da yok ama artık yatsam ıyı olacak sanırım optum hepınızı ıyı geceleryarın menum ve sporlarımla gelecegım :)))
Watercım bundan sonra sen de spor listesine düzenli olarak katılsana?? Her ne kadar seni geçemeyeceğim kesin olsa da, senin peşinden koşmak eğlenceli olur, hem de böylelikle burdan da kopmazsın. Bi de kaç kilosun, merak ettim :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?