50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o takıntı bende de var cnm ben kendimi en ufak göbek şişliinde eski halimde gibi hissediyorum...profilimdeki resim albümünü gördüysen eski hal korkumu anlarsın:roflol: kilo verdim millet kilo vermişsin demedi bebegi aldırmıssın hayırlı olsun dedikötükedihüso

kızlar ben aynı zamanda 12.takımdayım cuma yarısmasında...2kisilik bos yerimiz var gibi görünüyor...orda da olmak isteyen varsa bekleriz...spacegirl baskan ben yardımcıyım..2hafta olmucam ama fiyuce önerdi derseniz spaceim yardımcı olur size a.s.

bir çay bardağı pirinç yazacaktım ama açlıktan unutmuşum :):):):) düzelteyimm

aaaaaaaaa ama ben her öğün için bi çay bardağı okumuştum öyle değilmiiii bir çay bardağı pirinç 4 öğünde kime neye yeter yawww

canım senin dediğin tarif doğrudur her öğün için 1 çay bardağı.

bide şimdi ben bu lapayı uyguluyorum ya bugün kendimi aç hissetmiyorum normalde dün bu saatlerde bi tane elma yemiştim.bu diyeti uygulayacaklara yaptıklarımı anlatayim dedim

evet tarıfı tam olarak ögrensek de ona gore yapsak hayatımda daha hiç pilav yapmadım o yuzden soruyorum :rofrol:

slm kızlar bende 2 küçük çocuk var bu sıralar hastalar onun için arayı uzatıyorum sık uğrayamıyorum ama zayılama çabalarına ara vermiyorum ne yediğime gelince benbir liste yapıp uyamıyorum ama az yemeyi prensip haline getirdim bide kalorili şeylerden mümkün oldukça uzak kalıyorum sabahları aç karnına 1 çay kaşığı çörek otunun zayıflattğını ablam tv den duymuş her sabah alıyorum çörek otunun 1000 derde şifa olduğunu herkes biliyodur zayıflatmasa bile sağlığıma faydası olur zayıflamanın hevesine hep faydasını bildiğimiz ama kullnmadığmız çörek otundanda faydalanmış oluruz.Sık uğrayamadığım için böyle yazıncada uzun yazıyorum işte kusura bakmayın

1 çy bardağı 1 öğün için

saolun kızlar hadi bakalım yiyelim şu lapayı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Selamlar, ben de şu an diyet yapıyorum. 2,5 hafta önce 58 kiloda başladım, bu hafta başı 55 kiloya düşmüşüm. Hedef 48 kilo..

Günde 5 öğün yiyorum ve genelde hiç aç kalmıyorum. Umarım bahara kadar istediğim kiloya ineceğim. Bir de spora başlayabilsem süper olacak ama hiç zaman yok ki..

Beni de eklerseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Tesekkürler pembeinci,aslinda bu tabletleri alirsam kilo almayi önleyecegim.Bakalim gelismeleri paylasirim.
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bizimle zayıflamak istersen kaç kilo olmak istediğinide yaz listeye ekleyelim senide sengözlerimebaksanab

Sinelcigim hedefim 55 kilo daha asagisini istemiyorum.Cok zayif olmakta saglikli birsey degil.Sadece 4 kilo versem yeter benim icin.Eklersen sevinirim bende evde not aliyorum.

Kücük porsiyon tabaklarim var.Aslina bakarsaniz zaten cokta yesem bünyem hep yakiyordu.Cok hareket eden biri olmadigima ragmen.Ama ne olduysa bu hipotiroitten sonra olmaya basladi.Arkasinin gelmesini istemedigim icin önlem almak lazim.

Bende meyve ve meyveli yogurtlara önem veriyorum.Malesef cok su ictigimi söyleyemiyecegim zaten en büyük sorunumda o.Gözümün önünde devamli su siseleri duruyor gördükce icmeye calisiyorum.

her öğün için 1 çaybardağı pirinci haşlayıp 4 öğün yiyorsunuz tuz ve yağ koymadan
Yoğurt ve baharatla tatlandırabilirsiniz Yani toplam 4 çay bardağı oluyor arkadaşlar

az önce bir elma yedim
1 lt.den fazla su içtim
birazdan da yeşil çay içeceğim
şu lapa fikri bana hiç içaçıcı gelmedi düşünmesi bile kötü ııyyyyyy

kızlar slm iş yoğunluğundan bn giremedim hala sbh kahvaltısıyla duruyom kelbeğin dediği gibi açken mutluyum ben marketten aldığım poşetlerim çok ağırdı kol kaslarımı incitmişim çok kötü ağrı çekiyom ve kollarım kitleniyo yarın misafirlerim var bi sürü pasta yaptım ama inanın haç birinin tadına bakmadım akşama yemeğe davetliyiz şimdiden korku sardı
şimdi adaçayımı içiyom sonrada 1 elma yiycem
uamrım akşam kontrolsüz yemem

myocean geçmiş olsun canım inşallah yarına kadar geçer kolların geçer misafir ağarlayacakmışsın çünkü.

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kebelekcik : 51 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 59 kilo 57 kilo 50 olacak

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

13-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

14-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

15-bigsize:59 kilo 52 olacak

16- Laz kızı 59 kg 55 olacak

17-mavişeker 59 kilo 50 olacak

18-denizkoydum adımı 57 kilo 50 kkilo olacak

19- sinem onur 56 kilo 48 olacak

20- şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

21-Galpal : 55 kilo 48 kilo olacak

galpal armıza hoşgeldin canım
maşallah ne yer ne içersin arkadaşım 2,5 haftada 3 kilo verdin ben haftada anca 1 lkilo veriyorum valla varmı bir sırrın yerimseniben

Çok teşekkürler. Hoşbulduk. :)

Bir sırrım yok. 2 kiloyu ilk haftada verdim, sanırım bir kısmı suydu. Geçen hafta da 1 kilo vermişim. Bu hafta daha tartılmadım, büyük ihtimal 1 kilo da bu hafta gider. Genel olarak yediklerim:

Sabahları işe giderken büfeden kepek ekmeğine tost yaptırıyorum. Öğlenleri bir tabak çorba + bir tabak sebze yemeği yada 4 ızgara köfte ve salata, ikindi bir Activia bir meyve, akşamları da yine öğlenki gibi yiyorum. Akşam yemeğinden sonra da yine bir probiyotik yoğurt (Activia, Yovita ne olursa) yiyorum. Gece de iki meyve hakkım var. Genelde bir muz, bir elma.. Canım çok çikolata isterse diye (çikolata hastasıyım, çikolata yeme isteği kriz gibi geliyor bazen) evde Mavi Yeşilin Albeni tarzı kalorisi 150 civarı olan bir çikolatası var, onu bulunduruyorum ve 1 tane yiyorum ama her gün değil.

İlk başta zorlandım ama şimdi yediklerimle çok kolay doyuyorum. Midem küçülüyor galiba.

Buna spor da eklemem lazım ama şu an için zor..

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kebelekcik : 51 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 59 kilo 57 kilo 50 olacak

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

13-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

14-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

15-bigsize:59 kilo 52 olacak

16- Laz kızı 59 kg 55 olacak

17-mavişeker 59 kilo 50 olacak

18-denizkoydum adımı 57 kilo 50 kkilo olacak

19- sinem onur 56 kilo 48 olacak

20- şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

21-Galpal : 55 kilo 48 kilo olacak

22- d e r i n s u : 59 kilo 55 olacak

azmimizin zaferi çok yakında bizimdirrrr :hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…