aslın da haklısın...etrafımda herkes bana cok zayıfın der...ve benımde omuzlarım cok genıs amiral gibi dolanıyorum ortalıktadelikafadulden
benim belin baya incedir..60 cm falan ama ben basenlerden kaybediyorum 95 cm...bel ince olunca dahada dikkat cekiyo.....
ve bende birden bire sisme potansıyeline sahibim...gerci su odem ve aldestoron hormon nedenıyle baya baya dikkat etmek zorundayım zaten....yedigim anda mutsuz oluyorum..aclık daha dogrusu hafıf aclık kendımı daha iyi hissetiriyo
sanırım 48 olsam ben kendimi daha mutlu hissedicem ve 50 kilo benim kontrol noktam olucak...
ama kendime zarar vermekten korkuyorum...yavas yavas takıntı halını almaya basladı cunku...
delikafadulden
açlık vurdu galiba sinel
1 çay bardağı tuzmu pirinçtir o delikafaduldendelikafadulden
1 çaybardağı pirinci haşlayıp 4 öğün yiyorsunuz tuz ve yağ koymadan
Yoğurt ve baharatla tatlandırabilirsiniz Afiyet olsun ..
bir çay bardağı pirinç yazacaktım ama açlıktan unutmuşum :):):):) düzelteyimm
aaaaaaaaa ama ben her öğün için bi çay bardağı okumuştum öyle değilmiiii bir çay bardağı pirinç 4 öğünde kime neye yeter yawww
verdiğim kiloların etkisini gördükçe yemekten uzaklaşıyorummm ama bazende dayanılmaz açıkıyorumm şu iğrenç denilen pirinç lapasını uygulayacağım bi terslik çıkmassa pazar günü bakalım sonucu ne olacakkk hep beraberrrr zayıflama yolunda hepimize başarılarrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar pirinç lapasını sık uygulayan biri olarak bilgilendiriyim sizi gerçi topiğide var ama biz kızlarla bi ara perşembe günleri yapardık cuma tartıldığımız için bol su için bi kere onun özelliği hiç tuz konmaması max iki gün yapılır haftanın 1 günüde yapabilirsiniz her hafta sadece 1 gün mesela acayip ödem attırıyo
tadı iyi değil ama yenmiycek kadr da kötü değil ayrıca hiç acıkmıyosunuz süt hayvansal gıdalar yasak yoğurtlaybilirsiniz yoğurt kullanmazsanız daha iyi olur
o gün hiç bir şekilde kaçamak yapmamalısınız yoksa işe yaramıyo 1,5 2 kiloya kadar gidiyo ertesi gün yemek olayını abarmazsanız verilenler alınmıyo regli sonrası müthiş bişi
tkrar sorularınız olursa yanıtlrım
merhaba kızlar ben az önce pirinç lapasını yaptım yedim yoğurtla pul biber ve naneyle denedim çok da kötü değil de yoğurtla karıştırınca kötü oldu galiba.myocean canım meyve sebze yiyebilir çay kahve içebiliriz değilmi yani kaçamaktan kastın ne anlayamadım.zaten diyette olduğumdan yağlı şekerli şeyler yemiiyorum.
1 çy bardağı 1 öğün için
Canım geçmiş olsun umarım rahatsızlığından ötürü kilo almazsın açıkçası rahatsızlığın hakkında pek bilgim yok ama inşallah ilaçlar falan kilo aldırmaz tekrar geçmiş olsun canım
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bizimle zayıflamak istersen kaç kilo olmak istediğinide yaz listeye ekleyelim senide sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?