50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Duyan da aramızda 10 yaş fark var sanar

Amanııııııın böyle dedin iyice meraklandırdın beni yahu.. Neyse, zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın sen :80:

Tekrardan tatlı rüyalar :119:

Yok canım şımarmak ne haddime benm şu 50 yi görmeden :)yumadm daha yakmşmdr inş

sende ben gıbı 50 yımı beklıyrsun derdımız aynı desene ınsaallah kısa surede ulasırız benım cızelge gecen seneden sakın ona takılıp yanılma:))) 50 olunca 49 48 ısteyeceksın bak

neyse cok konustum ben cıkıyrm opuldunuz:92:

arkadaslar ben bugün fena yoruldum gözlerim kapaniyor suan ,ben kaciyorum herkese iyi geceler tatli rüyalar ve güzel bir haftasonu gecirmenizi diliyorum,görüsmek üzere bye

bu sabah 8.30da 2 dilim ekmek küçük bir dilim peynir 2 tane zeytin bi kaç kaşık reçel. bir bardak da süt içtim .

gayet sağlıklı cnm yalnız keşke muz la salebi deiştirseydin muzu akşam salebi ölen içseydin salep biraz şeker oranı yıuksek

HERKESE GÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNAAAYYYDIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
listeyi önce tüm hafta olarak atıorum yorumlar pşembe gününe ait olarak kalmış olabilir=( cuma güü eksikler çok=( sonrasında da toplamları yazıcamm bilginize kızlaaaar

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
melahatt 7 8 6 9

cacansu 6 9 8 8 9 daha da iyi olcak cnm aralarda kuru kayısı falan ye bağırsaklarını ymuşatır ya da yediğin meyvelerin üzerine 1 bardak su iç bağırsaklar için çok faydalı=)

erbesen 10 6 9 8 çikolatalardan gitti puan =(

poşetçay 5

aygirl 8 7 7 7 ohhh aşureler de yenmiş hemde 2 tabak afiyet olsunnn=)

suleulku 8 8 8 9 allaaaah cnm çiğ köfte çekti afiyet olsun cnm=))

anchusa 10 detoks detoks detox

kuzu 8 8 8

pepermint 6 10 10 9 9 bakalım bugun tartı neler sölicek senden umutluyum cnm=)

intlogistics 3 3 3 4 heeee böle yemeye devam edersen sınıfta kalcaksın kızım!

gzmnc 7 9 9 10 10 brrraaavooooo cnm gayet sağlıklı bi menü=)

hatice-84 6 6 3 7 oh canına değsin pek de güzel doyurdun karnını=)

lachesis ekler detoksu=)) 7 9 cnm helva ve cipsten gitti puan=(

Spatz 8 7 8

melahatt 30

cacansu 40

erbesen 33

poşetçay

aygirl 29

suleulku 33

anchusa detox

kuzu 24

pepermint 44

intlogistics 13

gzmnc 45

hatice-84 22

lachesis 16

Spatz 23

cacansu , pepermint, gzmnc dışındakilerin eksik günleri olduğundan puanlar arasında çok uçuk farklar var hepinizi tebrik ederim kızlar ve çoook teşekkür ederim umarım süüüppper bi hafta sonu geçirirsiniz kendinize çook iyi bakın yediklerinizden zevk alın mutlu mesut yaşayalım neyse fazla gevezelik etmeden ben kaçar koçluğumu devredıorum gönüllü olan pazartesiden itibaren alabilir..öpüorum hepinizi pazartesi görüşmek üzereee

intlogistic;

eline saglik cnm;

beslenme listesinde gecen hafta 3. olmustum; bu hafta 2. lige yukseldim; haftaya da 1. olurum insallah .-)))

cnm ben bu hafta 400 gr verdim sayende. tsk.lerrr

kızlar gunaydın bugun sınavda gorevlıydım ama sanslıydım ve yedek cıktım:)) guzel kahvaltımı ara öğünümü yaptım aksama hepsını yazacagım bırde sınav yerıne yuruyerek gıttım sımdı spor salonu arayıslarına cıkacagım degısıklık olsun yada tenıse baslamak ıstyrm sızce hangısını yapsam karar veremedım opuldunuz

sabah kahvaltısında bir küçük dilim peynir , bir iki kaşık reçel , bir bardak süt 2 dilim ekmek yedim . saat 16.30da öğle yemegimi yedim bir tabak makarna çeyrek gevrek ve bir mandalin yedim . akşam yemegi menüm ise 3 kaşık patlıcan yemegi bir kase yoğurt 3 kaşık pilav . sizce bu menü uygunmudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…