yok canım yaa sende sporda supersın ben yaslandım artık yerımı genclere devredıyrm:))) genclerın onunu acmak gerekıyr bakalım ne olacak evet yaa burdan kopmayalım bencede kopunda kılolarda kopup gıdıyr canım o cızelge orda durdugu surece ben kılomu acıklamıyayım o bende saklı 50 oldugum gun soylerım:)))
canım oncelıkle 2 kılo ıcın tebrıkler sakın canını sıkma sen bunu fazlasıyla haketmıssın ama cok sımarıp daha cok yeme hemende uyumada bırazcık yakmıs ol
afiyet olsun ama yağ olmasın tatlım bende çok severim coco starı
Yok canım şımarmak ne haddime benm şu 50 yi görmeden :)yumadm daha yakmşmdr inş
erbesen bugün spor yaptınmı?
Evet aslında şimdiden istiyorum 48ide önce 50 yi istyrm bn :)sende ben gıbı 50 yımı beklıyrsun derdımız aynı desene ınsaallah kısa surede ulasırız benım cızelge gecen seneden sakın ona takılıp yanılma:))) 50 olunca 49 48 ısteyeceksın bak
neyse cok konustum ben cıkıyrm opuldunuz:92:
koçum 2 gündür menüm yazamıyorum.açıkçası ne yediğimi de unuttum. çok sağlıksız değildi ama her gün birer dilim kek vardı.o yüzden bu hafta bn puanlamaya dahil olmayayım en iyisi.
bugünkü menümü yazayım.genel puanlamay dahil olamasam da menümü yorumlarsan sevinirim
sabah: kaşarlı yağsız tost
ara: 1mandalina
öğle: 3 kaşık bamya, 3 kaşık etli nohut, 1 ayan, 2dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 küçük muz
akşam: 2 kepçe çorba, 1 parça fırında tavuk, salata,ayran
ara: salep
intlogistic;
eline saglik cnm;
beslenme listesinde gecen hafta 3. olmustum; bu hafta 2. lige yukseldim; haftaya da 1. olurum insallah .-)))
cnm ben bu hafta 400 gr verdim sayende. tsk.lerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?