Günaydın kızlar, nasılsınız?
Haftasonu misafirle geçti, çok eğlenceliydi:)
Birazdan da kahvaltıya misafirim gelcek, onu beklemekten açlıktan ölücem
Bu misafir eski bir dost, ama bana bir kaç yamuk yapmıştı sevgim azaldı açıkçası. zaten o da işlerini hallettirmeye geliyor, başka türlü gelmez. Bir de benden kahvaltıda börek istedi yapmadım tabi çünkü geçen hafta yapmıştım yine ona.
Anlayacağınız ben bu çıkarcı arkadaşla takılmayı artık sevmiyorum ama ondan kurtulamıyorum, sürekli ödevlerini bana ve eşime yaptırıyor hep birşey istiyor, muhabbeti de bayıyor beni zaten, sürekli birilerini kötüleyip duruyor, ne yapsam da arayı soğutsam bilemedim
Bir fikri olan yazsın lütfen. Ben de sofrayı hazırlıyım sonra o gidince gelirim, çok öptüm hepinizi.
Bu misafir eski bir dost, ama bana bir kaç yamuk yapmıştı sevgim azaldı açıkçası. zaten o da işlerini hallettirmeye geliyor, başka türlü gelmez. Bir de benden kahvaltıda börek istedi yapmadım tabi çünkü geçen hafta yapmıştım yine ona.
Anlayacağınız ben bu çıkarcı arkadaşla takılmayı artık sevmiyorum ama ondan kurtulamıyorum, sürekli ödevlerini bana ve eşime yaptırıyor hep birşey istiyor, muhabbeti de bayıyor beni zaten, sürekli birilerini kötüleyip duruyor, ne yapsam da arayı soğutsam bilemedim
Bir fikri olan yazsın lütfen. Ben de sofrayı hazırlıyım sonra o gidince gelirim, çok öptüm hepinizi.
merhaba arkadaslar insaallah bende 5 haftaya kalmaz bu topige gelebilirim.
Istanbllu olan arkadaslara bir sorum var.
anadolu yakasinda guzel, elit, steril tavsiye edebileceginiz bir yuzme havuzu varmi?
Lachem , madem bu insan bundan sonra hiç görüşmesem de olur dedirtecek tipten biri , bence direkt paylaşımını azaltman yeterli olabilir bunun için ,
ve bunu ona farkettirecek bir biçimde yap ki anlasın:81:
sen hiç bi muhabbet konusu açma lache.. onun açtıklarınıda ilgilenme kısa cevaplar ver..
güleryüz gösterme dediklerinin tersini savun.. gıcık olsun sana bidaha gelmesin :)
gunaydin cnmm;
benden de bir oneri;
o aradiginda sana gelmek istediginde bir bahane bul her seferinde; hastayim de, esimle isimiz var de; biryere gidicem falan de
odev yaptirmak istediginde, bugun basim cok agriyor hic bakamam simdi de; esini sorarsa mesaide o bikac gun de.
bikac gun sonra tekrar ararsa baska bahaneler bull
3-4 kez aradiktan sonra bir daha arayamaz herhalde..
öyle yapmam lazım ama onu yapamıyorum ya yalan söylediğimde hemen anlaşılır zaten ses tonumdan o da anlar diye korkuyorum
gerçi anlasa da gelmese artık dimi. eşim de hiç hoşlanmıyor bu arkadaşımdan. dün zaten benden asla bişey istemesin bir daha dedi, o da bıktı artık. sevdiği biri olsa yapar da, bu arkadaşımı o da hiç sevmiyor.
sanırım bu hafta koç seçilmedi.
kıslar slmmm bu ara sadece okuyorum hiç yazasım olmadıı keyifsizim:)
rejim aynen devam ediyoo..ekmekkk 1 dilim yiyorum günde oda herzaman olmuyooo..
kola 1 ay oldu içmedimmm rekor kırcam ömrümdeee 1 ay içmeidgim zaman olmamıştır sanırım..iki gün önce 51 kiloydummm 3 kilo vermişimmm..canım çok bşyde yemek istemiyo rejim gibi deilim snaki:)her gören zayıflamıssın diyoo bana öle deişen bşy yok gibi gelioda etrafımdakiler vermişsin dedii:)Sevindim tabi:)
hepimiz verelim kiloları fidan gibi olalım:)ben kısa boylu bodur fidan olurum bu boyla:):):)
bostanci ile kucukyali arasinda tünel duraginin orada (E-5)üzerinde bir spor salano var, havuzu da var ama ben gitmedim. ama iyi yönde duyumlar aldim...
bir arastirin isterseniz adini bilmiyorum yalniz yolda giderken görülüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?