50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Haftasonu misafirle geçti, çok eğlenceliydi:)
Birazdan da kahvaltıya misafirim gelcek, onu beklemekten açlıktan ölücem
Bu misafir eski bir dost, ama bana bir kaç yamuk yapmıştı sevgim azaldı açıkçası. zaten o da işlerini hallettirmeye geliyor, başka türlü gelmez. Bir de benden kahvaltıda börek istedi yapmadım tabi çünkü geçen hafta yapmıştım yine ona.
Anlayacağınız ben bu çıkarcı arkadaşla takılmayı artık sevmiyorum ama ondan kurtulamıyorum, sürekli ödevlerini bana ve eşime yaptırıyor hep birşey istiyor, muhabbeti de bayıyor beni zaten, sürekli birilerini kötüleyip duruyor, ne yapsam da arayı soğutsam bilemedim
Bir fikri olan yazsın lütfen. Ben de sofrayı hazırlıyım sonra o gidince gelirim, çok öptüm hepinizi.

Lachem , madem bu insan bundan sonra hiç görüşmesem de olur dedirtecek tipten biri , bence direkt paylaşımını azaltman yeterli olabilir bunun için ,
ve bunu ona farkettirecek bir biçimde yap ki anlasın:81:

sen hiç bi muhabbet konusu açma lache.. onun açtıklarınıda ilgilenme kısa cevaplar ver..
güleryüz gösterme dediklerinin tersini savun.. gıcık olsun sana bidaha gelmesin :)

merhaba arkadaslar insaallah bende 5 haftaya kalmaz bu topige gelebilirim.
Istanbllu olan arkadaslara bir sorum var.
anadolu yakasinda guzel, elit, steril tavsiye edebileceginiz bir yuzme havuzu varmi?

gunaydin cnmm;

benden de bir oneri;

o aradiginda sana gelmek istediginde bir bahane bul her seferinde; hastayim de, esimle isimiz var de; biryere gidicem falan de
odev yaptirmak istediginde, bugun basim cok agriyor hic bakamam simdi de; esini sorarsa mesaide o bikac gun de.
bikac gun sonra tekrar ararsa baska bahaneler bull
3-4 kez aradiktan sonra bir daha arayamaz herhalde..

merhaba arkadaslar insaallah bende 5 haftaya kalmaz bu topige gelebilirim.
Istanbllu olan arkadaslara bir sorum var.
anadolu yakasinda guzel, elit, steril tavsiye edebileceginiz bir yuzme havuzu varmi?

bostanci ile kucukyali arasinda tünel duraginin orada (E-5)üzerinde bir spor salano var, havuzu da var ama ben gitmedim. ama iyi yönde duyumlar aldim...

bir arastirin isterseniz adini bilmiyorum yalniz yolda giderken görülüyor...

Lachem , madem bu insan bundan sonra hiç görüşmesem de olur dedirtecek tipten biri , bence direkt paylaşımını azaltman yeterli olabilir bunun için ,
ve bunu ona farkettirecek bir biçimde yap ki anlasın:81:

öyle yapıyım canım çok sağol, hala gelmedi uyuyakalmış. deli ediyor beni. görüşmesem de olur tabi, hiç kafa dengim biri olmaması yanında sinir bozucu bir tip. lisede arkadaştık ama şuan çok farklıyız:S

çok sağol canım.

sen hiç bi muhabbet konusu açma lache.. onun açtıklarınıda ilgilenme kısa cevaplar ver..
güleryüz gösterme dediklerinin tersini savun.. gıcık olsun sana bidaha gelmesin :)

öyle yapıyım valla kuzum çok sağol :)

öyle yapmam lazım ama onu yapamıyorum ya yalan söylediğimde hemen anlaşılır zaten ses tonumdan o da anlar diye korkuyorum
gerçi anlasa da gelmese artık dimi. eşim de hiç hoşlanmıyor bu arkadaşımdan. dün zaten benden asla bişey istemesin bir daha dedi, o da bıktı artık. sevdiği biri olsa yapar da, bu arkadaşımı o da hiç sevmiyor.

birsey istediginde artik kabul etme, yapamayacagini, yogun oldugunu belirt :) o da 1-2 seferden sonra anlasin artik...

günaydın kızlar nasılsınız bugünkü dersim iptal oldu evdeyim haftasonu çok fazla kaçamak yapmadım huzurluyum sabah da pilates yaptım haftaya güzel başladım umarım böyle devam eder bu hafta koçumuz kim?

gece yagan yagmur tüm kari temizlemisti, sabah yerlerde hiiic kar yoktu ama suan son 1 saattir öyle yogun kar yagiyor ki, heryerde yine 1 karisa yakin kar var (

selaaaaam kızlaar
ben birinizle konuştum koçluk konusunu ama kimdi nilüfert olabilir mi:44::44:
hatırlayamıorum sana devrediyim falan dedim ama öle kaldı galiba:44:
bu arada kızlar bişi sorcam:18:
ben cuma günü 50,3 geldim sonra hfatasonu hakikaten çok kaçırdım artık yemekten mdem ağrıdı düşünün o kadar kaçırdım ipin ucunu:26:
bu sabah tartıda 52.0 çıktım:18::18:
sizce 2 gunde bu kadar kiloyu almışmıyımdır yoksa şişkinlik olabilir mi:44:
lüüütfeeeeeeeen şişkinlik deyiiiiiiinnn
3 aydan fazladır hastalanmıorum bu da dip not hani belki bi umut şişkinliktir

kıslar slmmm bu ara sadece okuyorum hiç yazasım olmadıı keyifsizim:)
rejim aynen devam ediyoo..ekmekkk 1 dilim yiyorum günde oda herzaman olmuyooo..
kola 1 ay oldu içmedimmm rekor kırcam ömrümdeee 1 ay içmeidgim zaman olmamıştır sanırım..iki gün önce 51 kiloydummm 3 kilo vermişimmm..canım çok bşyde yemek istemiyo rejim gibi deilim snaki:)her gören zayıflamıssın diyoo bana öle deişen bşy yok gibi gelioda etrafımdakiler vermişsin dedii:)Sevindim tabi:)
hepimiz verelim kiloları fidan gibi olalım:)ben kısa boylu bodur fidan olurum bu boyla:):):)

yaaa, keske ben de verebilsem....

Gecikme icin ozur dilerim, listemiz asagidaki gibidir. Intlogistics i tebrik ediyourz.
O kadar yorgunum ki bir hata varsa ozelden mesaj atin ama ancak yarina duzeltebilirim.Yarin gorusmek uzere....

5/11/2010 12/11/2010 26/11/2010 3/12/2010 10/12/2010 17/12/2010 kilo farki
intlogistics 51.8 51.2 51.1 50.3 800 gr vermis
hatice-84 57.2 56.5 700 gr vermis
anchusa 52.4 53.7 52.9 53.8 53.7 52.2 500 gr vermis
peppermint 55.4 55.2 54.8 55.9 55.4 55 400 gr vermis
erbesen 59 58.8 59.1 58.8 300 gr vermis
tweety 58.5 58.5 59.8 59.8 59.8 kilosunu koruyor
spatz 51.9 52.4 52.6 52.6 kilosunu koruyor
Lachesis 57.1 58.6 58.3 58.3 58.6 58.6 kilosunu koruyor
Dulci 54.2 54.7 54.1 54.1 kilosunu koruyor
melahatt 54 54 53.5 53.5 kilosunu koruyor
suleulku 53.4 53 53.6 52.8 52.9 100 gr almis
kuzu 56.7 56.1 56.1 56.3 200 gr almis
aygirl 59.1 59.2 60.3 59.4 59.7 300 gr almis

bostanci ile kucukyali arasinda tünel duraginin orada (E-5)üzerinde bir spor salano var, havuzu da var ama ben gitmedim. ama iyi yönde duyumlar aldim...

bir arastirin isterseniz adini bilmiyorum yalniz yolda giderken görülüyor...

tesekkurler banada yakin sayilir
arastiracagim

selam kızlar... tünaydınlar....b haftaki koçunuz benim... sabahtan beri koşturuyorum yeni oturdum..hemen girip bakayım dedim...spor listemizdeki son durumu biliyorsuz zaten... kuzuck sağ olsun yeni ibr akım başlatı. puanlama... bende menü yorumlamada neye ne puan veridiğini gösteren bir çizelgehazırladım.puanlamayı bu çizelgeye göre yapacağım....

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0
peppermint 0
lachesis 0
gzmnc 0
aygirl 0
anchusa 0
dulcina 0
kuzu 0
erbesen 0
intlogistics 0
ca_cansu 0
hatice_84 0
poşetcay 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…