50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir ricam daha olacak..... menülerinizi yazarkn peppermit yada anchusa gibi ayrık boşluklu e öğün adlarını koyu olarak yaarsanız daha okunaklı açık seçik olur.....

ve birde sporu lütfen menünüzü yazdıktan sonra alt tarafta belirtin. var yada yok diye..... varsa hangi spordan kaç dk olduğunu yazarsanız çok memnun olurum....

suleulku bugün 40 dk pilates yaptım
sabah: yarım domates, yarım salatalık, 1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar light peynir, 8 tane zeytin, 1 bardak 5i biyerde çayı
ara: 1 portakal
öğle: 1 kase ezogelin çorbası
ara: 1 kase tarçınlı yoğurt
akşam: fırında kıymalı kabak sandalı
ara: bitki çayı, meyve
bugün böyle devam edeceğim akşam yemeğim hazır değişiklik olmaz

birdahakine öyle yazayım görmedim

anchusa cok sagol cnm yorgun halinde listemizi yaptigin icin

suleulku cnm sen de cok cok sagol; ben bu hafta da spor listesinde olamicam, ama beslenme listesinde varim herzaman ki gibi.

optum cokk

ara öğünler ve sabah çok güzel.... ama ana öğünlerin eksik....yoğurt salata pilav ekmek vb... eksikliklerden dolayı puanın 6 canım.. yukardaki yayınladığım çizelgeye göre puanının verdim....

Son düzenleme:
anchusa cok sagol cnm yorgun halinde listemizi yaptigin icin

suleulku cnm sen de cok cok sagol; ben bu hafta da spor listesinde olamicam, ama beslenme listesinde varim herzaman ki gibi.

optum cokk

spor listesndede olsaydın keşke neyse artık başk sefere inş....örnek menülerinle bekliyoruz lisemize zaten seni...

olsun buna da şükür ben hiç ekmek yemiyorum pilav ve makarna da yapmıyorum evde bu ara ama işe gittiğim günler yiyorum salata ya da meyve suyu olabilirdi haklısın teşekkür ederim

selam kzılar.

şule ulkucum koçluğun hayırlı olsun.

birazcık evi toparlamam lazım ama yerimden kalkasım yok.en iyisi kalkayım şöyle görünen yerleri sileyim,yeşil çayımı alayım tv karşısına geçeyim.

bugün iştahım çok açık umarım boğazımı tutabilirim.

suleulkucum merhabaaa
bende yazayım bugunku menümü ama öle çok sağlıklı değil=(

sabah
1 dilim kızarmış buğday ekmeği 1 tane zeytin

ara
2 tane altınbaşak (paket değil 1 kare) sunta da diebiliriz=)

öğlen
döner=( 2 bardak kola

ara
1 tane altınbaşak

ara
2-3 altınbaşak

akşam

elma
2 avuç leblebi

sporr: sabah 20 dk yürüyüüş

merhaba kocum :)) bu hafta iki görev de sende kolay gelsin...

bugün ki menüm:

sabah--> 2 kurabiye+1 bardak süt

ara--> mandalina

öglen--> 3 adet firinda parmak balik + biraz salata+2 dilim kepek ekmegi

ara--> elma+kivi

aksam--> kiymali patates yemegi (firinda, az yagli, basemel soslu), bolca salata (azicik yogurtlu hazir sos ekleyebilirim)

aksam yemegini 7 gibi yiyecegim icin son arayi yapmak istemiyorum...

kacamak--> 1 adet cikolata... bol sütlü cocuk cikolatasindan

30 dak yürürüm yine...

Son düzenleme:
ay saatlerdir arkadaşımın ödevini yapmaya çalışıyorum o işe gitti bana bıraktı çok basit diye, pek de basit değilmiş. o kadar uğraştım, tam da olmadı galiba, sinir küpüyüm şuan, ödevi de yarın testlim etcekmiş, geç kalıyormuş diye cdlerini de bıraktı yeniden gelicek galiba, ay acaip sinirliyim şuan da, işin içinden nasıl çıksam bilemedim.

arayip söyledigi kadar kolay olmadigini ve baska islerinin ciktigini söylesen...

keske en basindan kabul etmeseydin, ama bazen insanlara 'hayir' demek kolay olmuyor, ben hic diyemem mesela....

durduk yere basina is aldin, kendini strese soktun ( tüh ya...

arayip yapmayacagini söylesen bu zaman kadar yapilan hersey sifirlanir kesin,, onu yariyolda birakmis olursun.. ama kurtulmak istiyorsan da yapman gereken teksey bu...

hem ödevini son güne birakmasaymis....

intlogistikcs canim tebrikler

kizlar bugün takip edemiyorum patron da yok ama ise gömüldüm desem yeridir..
bu haftaki kocumuz kim ve iyimisiniz ?

üfff onun yerine ben stres oluyorum ya saçmalığa bak. arayamıyorum çünkü o kadar sorumsuz ki, telefonununu biryerlerde bırakmış.
ya bir de yapar mısın diye sormadı ki, senin pc vista mı bana vista lazım diyip gelcem dedi geldi, sonra da ben işe geç kalıyorum, ödev çok kolay sen yaparsın dedi başıma yıktı gitti
ben de hiç anlamam excell falan. akşam eşime sorsam kızar şimdi
yarın ararsa dışarı çıkıcam mail atıyım gerisini sen hallet derim. zaten ödevin tamamını yaptım da, sonunda kodu mu yanlış girdim ne olduysa açılırken problem oluyor onu da o halletsin ben ne anlarım:S

acaip stres oldum gerçekten, benim yüzümden olucak şimdi ödevi gönderemezse

bu kadarina da pes... fazla alismis sana bisiylerini yikmaya...

bence olani yollayin ve bunu bunu yaptim, kalanlari da sen tamamlarsin.. ödev bu madem son güne biraktin sabahlican artik diyin bir de kendi yorumlulugunu bilsin....

hem excell lik bir isse windows ya da vista farketmemeli ki... bahane aramis bence...

ayyy lachesis ben uyuz oldum valla sen anlatirken;

suna bi haddini bildirmen lazim bence;

bence yarim yamalak yapip mail at ona; telefonuna da bi mesaj birak; "bu kadar yapabildim; gerisini sen tamamlarsin artik " diye. ararsa da kizim benim de dunya kadar isim sorumlulugum var; evdeyim diye bos oturmuyorum herhalde; o kadar yapabildigime sukret dersin.

bence bunu yapmalisin

aaa öyle mi belki de ödevi bana yıkmak için söylemiştir, çünkü genelde ödevlerini yapamıyor hep birilerine yaptırıyor. normalde ben zaten kendisine kızgındım konuşmuyordum, 2 senedir. özür diledi falan, şimdi de sürekli bişeyler istiyor. yapmıycam ya bunaldım cidden offf. aynı mahallede oturuyoruz, evlendim 1.5 sene evime gelmedi, kendisi okula başlayınca birden alttan alacağı tuttu. uzaktan eğitim okuyor, bir ödev yapıcak alt tarafı onu da yapmıyor.
neyse ya bırakıcam yapmıycam. :95:

peppermint in söyledigi cok mantikli, bence de uygula bunu...

evet word excell windowsda da vistada da aynidir hatta windowsla tam uyumlu oldugu icin cok daha hizli calisir... vista bana göre hep problem cikartir....

intlogistikcs canim tebrikler

kizlar bugün takip edemiyorum patron da yok ama ise gömüldüm desem yeridir..
bu haftaki kocumuz kim ve iyimisiniz ?

tşkkür ederim cnm ama haftasonu çok kaçırdım verdiğim kiloya güvendim bu sabah tartıyla küsüz hem de baya küs=(( ben anlamıorum yaaa hemen 2 gune nasıl değişio rakamlar=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…