aaa öyle mi belki de ödevi bana yıkmak için söylemiştir, çünkü genelde ödevlerini yapamıyor hep birilerine yaptırıyor. normalde ben zaten kendisine kızgındım konuşmuyordum, 2 senedir. özür diledi falan, şimdi de sürekli bişeyler istiyor. yapmıycam ya bunaldım cidden offf. aynı mahallede oturuyoruz, evlendim 1.5 sene evime gelmedi, kendisi okula başlayınca birden alttan alacağı tuttu. uzaktan eğitim okuyor, bir ödev yapıcak alt tarafı onu da yapmıyor.
neyse ya bırakıcam yapmıycam. :95:
tşkkür ederim cnm ama haftasonu çok kaçırdım verdiğim kiloya güvendim bu sabah tartıyla küsüz hem de baya küs=(( ben anlamıorum yaaa hemen 2 gune nasıl değişio rakamlar=(
kocumuz suleulku
tşkkür ederim cnm ama haftasonu çok kaçırdım verdiğim kiloya güvendim bu sabah tartıyla küsüz hem de baya küs=(( ben anlamıorum yaaa hemen 2 gune nasıl değişio rakamlar=(
suleulkucum merhabaaa
bende yazayım bugunku menümü ama öle çok sağlıklı değil=(
sabah
1 dilim kızarmış buğday ekmeği 1 tane zeytin
ara
2 tane altınbaşak (paket değil 1 kare) sunta da diebiliriz=)
öğlen
döner=( 2 bardak kola
ara
1 tane altınbaşak
ara
2-3 altınbaşak
akşam
elma
2 avuç leblebi
sporr: sabah 20 dk yürüyüüş
merhaba kocum :)) bu hafta iki görev de sende kolay gelsin...
bugün ki menüm:
sabah--> 2 kurabiye+1 bardak süt
ara--> mandalina
öglen--> 3 adet firinda parmak balik + biraz salata+2 dilim kepek ekmegi
ara--> elma+kivi
aksam--> kiymali patates yemegi (firinda, az yagli, basemel soslu), bolca salata (azicik yogurtlu hazir sos ekleyebilirim)
aksam yemegini 7 gibi yiyecegim icin son arayi yapmak istemiyorum...
kacamak--> 1 adet cikolata... bol sütlü cocuk cikolatasindan
30 dak yürürüm yine...
menün çok kötü sende biliyorsun.....ve hiç sağlıklı gtmyorsun... böyle kilo verrsin ama azık yemee başladınmı geri alırsın kilolarını.... kahvaltın kötü ama başka öğünün olmadığı için puanı verdim... yanına 1 süt bile içsen olur..
aralar yetersiz.altıbaşak yerine evden elma, ceviz mandalina kuru üzüm falan getir....
öğlen güzel ama 2 bardk kolayı - hanesine kaydettm.normalde ilk kaçamaklrı görmezden geliyorum ama senin menn ço kötü..... hem akşam yemeğini niye yemiyorsun.. elma ile leblebiyi ara olarak punladm akşam yemeğinden 0 aldın ...
ve gelelim sonuca puanın 5
maşallah diyorm sana bu şartlr altında çok güzel beslnyorsun.... kaçmağını görmüyorum akşam yemekten sonra arayıdapuanlıyoruz sen ara yapmadıın için ordan kırıyorum ve puanın 9
tskler canim
bende menümü yazayim bu arada:
sabah: bir ekmekcik, üzerine labne peyniri
öglen: bir kup ezo gelin corbasi
ara: bir bisküvi
aksam: spagetti, yanina salata yaparim heralde
ve meyve (kivi / portakal/elma
ayyy lachesis ben uyuz oldum valla sen anlatirken;
suna bi haddini bildirmen lazim bence;
bence yarim yamalak yapip mail at ona; telefonuna da bi mesaj birak; "bu kadar yapabildim; gerisini sen tamamlarsin artik " diye. ararsa da kizim benim de dunya kadar isim sorumlulugum var; evdeyim diye bos oturmuyorum herhalde; o kadar yapabildigime sukret dersin.
bence bunu yapmalisin
peppermint in söyledigi cok mantikli, bence de uygula bunu...
evet word excell windowsda da vistada da aynidir hatta windowsla tam uyumlu oldugu icin cok daha hizli calisir... vista bana göre hep problem cikartir....
ay ne sinir yaa
koocumcumm daha aksama cok var bu planli menumdu :)) muz yesemP ben muz yiyeyim ama sen yine de 9 ver, kacamaktan puanim gitsin.. bidaha kacamak yapmak istemiyorum.. cikolata cok lezzetliydi ama halaaaa pismanim :)))
muz mu daha kalorili 1 bardak ayran mi?? hmmm tatli ihtiyacimi karsilamasi icin ben muz yiyim evet evte :)))
dün saglikli beslenebileyim die aksam aksam kalktim yemek yaptim ilk kez de eglendim, patatesleri oymak cook keyifliydi tüm stresimi attim :))
ama 2-3 gün boyunca aynisini yerim sanirim :)) zaten bu hafta öglenleri hep balik yicem, 1 kutu aldim, ve cuma günü yola cikacagim. bitsin yazik...
carsamba da corba yapmaya simdiden odakliyim kendimi :))
hiç pişman olma çikolata için sana gaz versin... onu yemeği hak ettin çünkü kendine ödül veilmiş olarak dşün.....akşama muz yiyeceksen ara olarak kayıt edeyim ve puanını 10 yapıyorum
sabah birde süt yada meyve suyu falan kahvatın tam olacak... ara yapmamışın ordan puan alamadın. öğlen tek çorba az olmuş
puanın 6 canm
baksüt meyve suyu yapabilecegim bisey sabahlari icin bir arti olur sagol :)
öglen 2 dakika ciktim tek, anca ofisteki corbayi yiyebildim.
tisekkür ederim canim
çorbanın yanında haşlanmış karnıbahar yoğurtlu mesela yada 2 dilim ekmekte yiyebilirsin.evden bir şeyler getirebilirsin...
iyide canim dünden yaptigim seyi burda yemem biraz tuhaf olur. patates salatasi falan yapinca getiriyorum da onun disinda sirf meyve getiriyorum evden..
cnm h.ici hafif yiyip bol su iciyoruz ya, o yuzdentartida da hafif cikiyoruz;
h.sonu mideyi doldurunca , fazla su da icmemissek tartida agir geliyoruz
ama 1-2 gun dikkat edince yeniden hafiflersin merak etmeee
kuru yiyecek götürüp yiyemez misin, pilav, makarna, salata... gibi....
menün çok kötü sende biliyorsun.....ve hiç sağlıklı gtmyorsun... böyle kilo verrsin ama azık yemee başladınmı geri alırsın kilolarını.... kahvaltın kötü ama başka öğünün olmadığı için puanı verdim... yanına 1 süt bile içsen olur..
aralar yetersiz.altıbaşak yerine evden elma, ceviz mandalina kuru üzüm falan getir....
öğlen güzel ama 2 bardk kolayı - hanesine kaydettm.normalde ilk kaçamaklrı görmezden geliyorum ama senin menn ço kötü..... hem akşam yemeğini niye yemiyorsun.. elma ile leblebiyi ara olarak punladm akşam yemeğinden 0 aldın ...
ve gelelim sonuca puanın 5
maşallah diyorm sana bu şartlr altında çok güzel beslnyorsun.... kaçmağını görmüyorum akşam yemekten sonra arayıdapuanlıyoruz sen ara yapmadıın için ordan kırıyorum ve puanın 9
pilav ve makarna sicakken güzel seyler, onlari soguk yiyemem ki. mikrodalgam da yok oda müsait olsa alicam da benim ofisteki lavobom bile dolapta gizli, yani yerim yok..
salatayi aksamdan yapip getirsem olur sossuz. ama öglen salatayi cok tercih etmiyorum aksama daha yakisiyor sanki. arada türk marketinden salatalik domates falan aliyorum yazin eisberg de aliyorum, zamanim oldugunda hepsini yikayip buzdolabina kaplara koyuyorum sonra firsat buldukca yapiyorum kolay biseyler. yazin evden cacik da getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?