50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm mikrodalga yoksa kötü....
peki sabah isitip, sicak tutan kaplar var ona koysan, en azindan ilik olur... ya da sandvich falan böyle bol otlu :)) ayran yapip götürsen su sisesinde :)

o sekilde getirdigim seyler oldu ama nerdeyse hic yemedim cünkü hazir ya canim istemiyor. öyle kaliyor.. ama vakit ve imkan buldukca ögle tatilinde eve gidiyorum yada ablama. bizim evde ögle yemegi yok, cünkü kahvaltiyi annemler genelde en erken 11de yapiyorlar benim ögle tatilim de genellikle 12 bucuk bir de baslar, öyle yapinca önceden bisey yapiyorum aksamdan eve gidip yiyior geliyorum. yada ablami ariyorum onun evi isime yakin diye, hazir sevdigim bisey varsa ona kaciyorum hemen. sandvic sorunlu canim cünkü günlük ekmek tüketiyoruz genellikle ve sabah ben giderken evde ekmek kalmamis oluyor cogu zaman, sabah aliyorlar diye. ayran iyi fikir bak. bu havada onu da sevmem ama genelde sevdigim bir icecek. ayrani yanima almam, yogurt alirim bir kapla isteki buzdolabina atarim sonucta icine sirf su ve tuz atiliyor. gecen tv de yesil bi ayran yaptilar evde deniycem onu bi.. icine nane falan atip blenderdan gecirdiler ilginc duruyordu..

neyse ben toparlanip eve gideyim artik. önerilerinize acigim ve ihtiyacim var iyi ki varsiniz sekerler

iglo nun fingerfish i var. at firina 15-20 dakkada pisiyor. sicakken ben pek sevmiyorum sogukken daha cok hosuma gidiyor... lidl da buzluklarda cig ekmekler var, ondan da at bir ane firina. o da pissin sabah sen hazirlanirken. al yanina... bir de salata ya da ayran :)) celik termosun varsa corba koy, sicacik tutar :))

5 ya da 6 fincan ilik su ictim gün boyu.. 10 a tamamlamam lazim :)))

haftasonu da icine limon sikip ictim, hem c vitamini hem de vücudumdaki mikrobu attim sanirim. iyi oldu yaa....

slm.kizlarrrrrr,
umarim herkes iyidir,ben cok fenayim,üsüttüm herhelde midemi,mide bulantisi ve motorda bozuldu cok fenayim kizlar,ben böyleyken menü yazamicam herhalde cünki birsey yiyemiyorum dün sadece 1 tane muz yedim bugün tuzlu cubuklarla geciniyorum,bu gidisle cubuk olacam herhalde ama gercekten cok fenayim arkadaslar....buara koc kim bu hafta??
herkese slm.sakin hasta olmayin kendinize iyi bakin:80:

cok cok gecmis olsun....

koc: suleulku...

eski sayfalara bakabilirsen, bir tablosu var degerlendirmeyi ona göre yapiyyor...

Bugünkü menüm
Sabah:1 dilim kızarmış kepekekmeği.Peynir.2 tane zeytin.
Ara:1 tane portakal
Öğlen:büyük bardak mısır
Akşam:6 tane zeytin.1 kase yoğurt

slm.suleulku,ben bugün yürüyüs yapamadim cünki hic iyi degilim .....
menüde yok mide bulantisi oldugu icin bugün hep tuzlu kraker yedim ve bitki caylari ictim...
yarin ne olur bilmiyorum ama insallah normale dönerim....
sanada iki görev üstlendigin icin kolay gelsin canim,iyi aksamlar herkese

Bugünkü menüm
Sabah:1 dilim kızarmış kepekekmeği.Peynir.2 tane zeytin.
Ara:1 tane portakal
Öğlen:büyük bardak mısır
Akşam:6 tane zeytin.1 kase yoğurt

canım sabah brde süt yada meyve suyu falan eklersen daha iyi olur....öğlen mısır az olmuş akşam dahada kötü.buanca ara öğün olur... aralarda yok puanın 4

canm geçmiş olsun aman dikkat et kendine iyileşmeden sakın sporfalna yapma zaten...

gecmis olsun tatlim

canim fingerfishe bayilirim ama onu da sicak seviyorum
o cig ekmek dedigin brötchen mi ?
salata ayran iyi. aslinda azar azar makarna salatasi falan da yapsam iyi olur ama ona da mayonez katiliyo dimi.. daha az ekmek, benim formülüm bu olmali...

şulecim ben menümü hiç yazmayayım sen bana direk sıfır ver
sporumada sıfır ver
noluyo bana toparlıyamıyorum dün alış verişe çıktım small lara giremiyorum artık

şulecim ben menümü hiç yazmayayım sen bana direk sıfır ver
sporumada sıfır ver
noluyo bana toparlıyamıyorum dün alış verişe çıktım small lara giremiyorum artık

olsun canım sen yaz genede menünü.....yazmak kendine çeki düzen vermeni sağlıyor...beklyorum mutlaka yarın menünü ......

olsun canım sen yaz genede menünü.....yazmak kendine çeki düzen vermeni sağlıyor...beklyorum mutlaka yarın menünü ......

tamam yarın yazayım ama bugüne sıfır verde aklım başıma gelsin akşama kadar börek çörek yedim..

sporuda yapmıyorum 1 haftadır üşengeçliğimden yarın platesle başlarım inşallah..

tamam yarın yazayım ama bugüne sıfır verde aklım başıma gelsin akşama kadar börek çörek yedim..

sporuda yapmıyorum 1 haftadır üşengeçliğimden yarın platesle başlarım inşallah..

hhıımmmm bugünu yazasaydın keşke ama sen bilirsin..... yarın bomba gibi br menü bekliyoruz ozaman....

şimdi gelelim kendi menüme...

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği ile peynir zeytin domates saatalık yeşillikle kahvaltı

ara
1 portakal

öğle
büyük bardak taze sıkılmış portakal greyfurt suyu
2 diim peynirli pırasa
80 gr tramisu

ara
yok sanırım hatrlamıyorum

akşam
sulu köfte ninsadece köftesi
3 tane biber dolması
yoğurt

ara
3 tatlı kaşığı aşure

ara
1 mandlina
2 dilim armut

spor olarak 1 saat dışarda yürüdüm.... bugün aşure yaptım onu dağıttım komşulara + temizlik yaptım.... aayyy çok yoruldum....

gelelim puanıma...... 7 verdim kendime öğlen ekmek yemedğim ve ara yapmadığım içi bide 2 defa tatlı yediğim için - aldım.....

süt içmeye başlamak istiyorum ama içince midem bulanıyor..
kakao falan atarsam içebiliyorum acaba çok kalorilendirirmi kakao?

esken benimde çok bulanırdı şimdi geçti... tek başına içme sütü.. yanında bir şeylr olsun mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…