50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm.

sabah (arkadaşımı beklediğimden öğlen sayılır 12 gibi)

yarım omlet
2-3 dilim domates
2-3 dilim kaşar
2-3 dilim helva
1 zeytin
şekersiz çay

ara

1 minik kuru pasta çay

akşam

3-4 parça baharatlı-paneli kızarmış tavuk
biraz patates kızartması
1 parça ekmek

ara
muzlu danette
yarım mandalina

bugün çok zaralı şeyler yemişin hadi onu görmezden gelelim ama muzlu danettede neyin nesi....insan akşam biraz sebze salata yoğurt falan yemezmi???

malesef puanın 4

Merhaba kızlar :80:

Umarım herkes iyidir Ben iyiyim, yarın zumba yapmayı iple çekiyorum :118: Bugün ev müsait olmadığından bişi yapamadım çünkü.

Kuzucum çubuk tarçınlar da deneyebilirsin sütü

Şulecim 2 dilim peynirli pırasa demişsin, börek mi oluyo bu yoksa? :)) 3 tane biber dolması biraz çok geldi bana, umarım dilim küçüktür. Gelen olarak menün çok güzel bence, çünkü bol çeşit meyve falan ama, ama miktar çok olabilir, bunu en iyi sen bilirsin

Lachesiscim menün bana göre kötü bi menü değil, tabi kızartmaya yüklenmeseymişsin daha iyi olurmuş. Sana tek önerim bitki çayı, yeşil çay iç. (ama sanki bi ara bebek düşündüğün için içmediğini yazmıştın, öyleyse diyecek sözüm yok)

börek değil canım...pırasa ve peynir ve yumurtayla yapılıyor fırına veriyorsun aynı börek gibi oluyor.....
biberler normal boyuttaydı. derindondurucudan çıkarttım yptım şimdi satılanlar çok büyük benimkiler mevsiminde toplandığı için küçüktü....bide başka birşey yemedim.sulu köfte yapmıştım tadını beğenmedim sadeceköftesi yedim 8 -10 ancadır.

şimdi gelelim senin menüne..... hadi bekliyoruz senide aramızda görmeyi...

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım. 165 boy 54 kıloyum. ama52 olmak ıstıyorum ya da 50. bana bısıyler onerın tatlıdanda vazgecemıyorum:)

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım. 165 boy 54 kıloyum. ama52 olmak ıstıyorum ya da 50. bana bısıyler onerın tatlıdanda vazgecemıyorum:)

merhab öncelikle hoşgeldin aramıza.... bence senin boyunna göre kilon çok iyi... ama genede zayıflama istiyorsan... aramıza katıl günlük yediklerini paylaş burda.

buarada günaydın demeyi unuttum.....GÜNAYDIN.....................

gunaydin kizlarrr;

sulecim ben de menumu yazayim; ornek menu olamadi bu sefer gerci :-(

sabah
1 haslanmis yumurta
yarim kk kasar peynir
yarim kk orgu peynir
1 minik yuvarlak kepek ekmegi

ara
1 ad meyveli yogurt

ogle
3 ad. izgara kofte
1 servis kasigi pilav
1 kasik havuc salatasi
1 bardak light ayran

ara
1 muz
yarim dilim nutellali ekmek

aksam
1 tabak etli taze fasulye yemegi
2 kasik yogurt
1 dilim kepek ekmegi

ara
1 bardak taze sikilmis portakal suyu
2 catal ekmek kadayifi

sporum yok biliyosun sulecim
optum canim..

Son düzenleme:
Gunaydin haftasonu sanirim en kotu beslenen bendim. cunku 3 gun 3 ogun disarida yedik.. Cok dikkat etmeye calisarak kizartmalari hic tabagima almasam bile genellikl et tabanli beslenmenin verdigi bir agirlik var uzerimde...

Dun menum su sekildeydi:
Sabah:
Yarim domates, yarim salatalik,
1 kk eski kasar, 2 zeytin
Ceyrek karisik omlet,
Yarim dilim tahilli ekmek

Ara: 1 mandalina

Ogle:Icine beyaz peynir domates ve salata konulmus minik ucak sandivici (hepsini bitirmedim)
yaninda soda

Ara:yarim muz, yarim bardak sut

Aksam: Yemek yapamayacak kadar yorgun oldugum icin maaalesef pizza ismarladik, 3 dilim pizza

Ara:4 adet kestane

Spor da maalesef yapamadim dun...

teşekkur ederım hosbulduk. benım kılo takıntım cok var bu yuzdende hastalandım kusmaya basladım. hala tedavı goruyorum. oyuzden bır kılo bıle almamalıyım. psıkolojımı bozuyo.:)

Cansuyu dahil edip listeyi tekrar yayinliyorum arkadaslar...
5/11/2010 12/11/2010 26/11/2010 3/12/2010 10/12/2010 17/12/2010 kilo farki
intlogistics 51.8 51.2 51.1 50.3 800 gr vermis
hatice-84 57.2 56.5 700 gr vermis
anchusa 52.4 53.7 52.9 53.8 53.7 52.2 500 gr vermis
peppermint 55.4 55.2 54.8 55.9 55.4 55 400 gr vermis
erbesen 59 58.8 59.1 58.8 300 gr vermis
cansu 56.2 53.7 53.6 100 gr vermis
tweety 58.5 58.5 59.8 59.8 59.8 kilosunu koruyor
spatz 51.9 52.4 52.6 52.6 kilosunu koruyor
Lachesis 57.1 58.6 58.3 58.3 58.6 58.6 kilosunu koruyor
Dulci 54.2 54.7 54.1 54.1 kilosunu koruyor
melahatt 54 54 53.5 53.5 kilosunu koruyor
suleulku 53.4 53 53.6 52.8 52.9 100 gr almis
kuzu 56.7 56.1 56.1 56.3 200 gr almis
aygirl 59.1 59.2 60.3 59.4 59.7 300 gr almis

1. kaçmağa göz yumup 2.den - veriyorum. bunun dışında harika bi menü her öğünün dengeli.... puanın 9

öğlen sandvicin yanında vee akşamda pizzanın yanında bir şeyler yeseydin daha iyi olurdu.. puanın 7

Gecen hafta firinda pirasayi denedim. Kasar yerine bol beyaz peynir koydum. Biz cok begendik. Bundan sonrada bol bol yaparim...tesekkur ederim..

çok sevindim beğenmenize.... bende kaşar yerine peynir koymuştum ama yağını çok az koydum 1 kaşık falan bu seferde tepsiden kaldıramadım :)))) ben acaba peynirdendemi oldu diye düşunmüştüm sen yaptığına göre yağdan ozaman birzdaha fazla koyayım....

Dogru diyorsun da ucakta bir tek onu verdiler... Ama ben 7 bile beklemiyordum.Bugun duzgun beslenecegim.

yag miktarini ben de azalttim ama belki benim peynirim daha yagliydi bilemiyorum. firin kagidim bitmisti. kagit bile kullanmadigim halde oyle bir problem yasamadim. bir de borcamin tabanina da bol galeta unu serptim. onun da etkisi olmustur.

Dogru diyorsun da ucakta bir tek onu verdiler... Ama ben 7 bile beklemiyordum.Bugun duzgun beslenecegim.

hıımm uçakta olduğunu tahmin etmeliydim yoksa sen daha güzel bir menü hazırlardın.. beslenme kusunda hiç şüphem yok zaten.... kesin düzeltirsn bugün....

teşekkur ederım hosbulduk. benım kılo takıntım cok var bu yuzdende hastalandım kusmaya basladım. hala tedavı goruyorum. oyuzden bır kılo bıle almamalıyım. psıkolojımı bozuyo.:)

iyide ozama niye hala zayıflamya çalışıyorsun bak hasta bile olmuşun.... tedavide görüyormuşun.... bence hayatına başka meşgaleler bul.... kilo senin haytındaki tek gaye olmuş... kendini geliştiecek yeni hobiler edin.....

zaten calısıyorum bı cok ugrasacagım seyler var. calıstıgım yerde dıs gorunuse onem verdıgı ıcın dıkkat etmek zorundayım:) sadece 2 kılo fazlam var okadra.

zaten calısıyorum bı cok ugrasacagım seyler var. calıstıgım yerde dıs gorunuse onem verdıgı ıcın dıkkat etmek zorundayım:) sadece 2 kılo fazlam var okadra.

bak ne güzel çalıyosunda eğer illa fazlam var diyorsa günlük sporunu menünü yaz bize katıl sağlıklı besenerek kilo ver....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…