merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım. 165 boy 54 kıloyum. ama52 olmak ıstıyorum ya da 50. bana bısıyler onerın tatlıdanda vazgecemıyorum:)
günaydınlar herkese ,
bu da benim dünkü menüm ;
- sabah ,
- tarçınlı süt
- elma
- ara ,
- yeşil çay
- öğlen ,
- yarım porsiyon yağsız yayla çorbası
- yarım porsiyon dereotlu zeytinyağlı kabak(salçasız)
- yarım porsiyon etli yaprak sarması
- 1 kaşık yoğurt
- ara
- 5 adet sunta bisküvi
- akşam
- yarım porsiyon tavuk suyuna çorba
- iki kaşık pilav
- 1 ad.ızgara tavuk baget
- ara
- 1 tatlı kaşığı irmik helvası
- ayvalı ıhlamur
günaydinnnnn :))
kocum dünkü menüme aynen sadik kaldim, ve 30 dk yürüyüs yaptim...
bugün ki menümü (planladigim) yazayim ama kesin degiir cünkü bugun okulda yeniyil icin insanlar tatile cikmadan saat 4 de cay saati yapalim dedik... böyle olunca epey bir kurabiye kek cikolata ortaya dökülecek :)) cook az az yiyecegime söz veriyorum ama herrkesin getirdiginden 1 tane tatsam yine de 6-7 adet yemis olacagim :)))
sabah----> 1 bardak süt+kk peynir+1 dilim kepek ekmegi
ara----> kivi+muz
öglen----> 3 adet firinda balik+1 kepek ekmegi
ara----> abur cubur
aksam----> kiymali patates yemegi+ayran
ara---> 1 mandalina ya da yarim elma... mandalinam okulda götürmeyi unutmazsam onu yerim unutursam elmam var...
canım sabahki arada yeşil çay az olmuş. yanında meyve falan yeseydin...bunun dışında menün çok güzel.... puanı 10
bide menün çok karışık olmuş... okumakta çok zorluk çektim.... anchusa yada peppermint gibi yazaran çok memnun ourum.... bu arada spor ypıyormusun?
günaydınlar..:79:
koçum söz verdiğim gibi şu ana kadar iyiyim birazdanda plates yapıcam topsuz.
bu arada nasılmış bu fırında pırasa tarifini alabilirmiyim?
günaydınlar..:79:
koçum söz verdiğim gibi şu ana kadar iyiyim birazdanda plates yapıcam topsuz.
bu arada nasılmış bu fırında pırasa tarifini alabilirmiyim?
kizlar sac duzlestiricisi kullanip memnun olan var mi?
saclari cok yipratiyor mu? neye dikkat etmek lazim alirken?
bana yilbasi cekilisinde bir ekmek yapma makinesiyle, saglikli izgara cikti.. saglikli izgarayi sac duzlestiricisiyle degistirmek istiyorum. ama duzlestiricinin markasi philips. iyi misir acaba yoksa parayla daha iyi bir sey mi alsam??? ne dersiniz?
bana yilbasi cekilisinde bir ekmek yapma makinesiyle, saglikli izgara cikti.. saglikli izgarayi sac duzlestiricisiyle degistirmek istiyorum. ama duzlestiricinin markasi philips. iyi misir acaba yoksa parayla daha iyi bir sey mi alsam??? ne dersiniz?
güüünaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnn bayanlaaaaaaar
hemen yazayım menümü
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 tane salatalık
1 zeytin
ara
2 sunta
öğlen
nohut (suyundan almıorum)
cacık
ara
1sunta
ara
light kahve (yeni çıkmış bugun denicem)
2 adet light bisküvi (tatlandırıcılı)
akşam
az çorba
spor: 30 dk yürüyüş
maşa ve düzleştiricide en iyi marka brown.. benimde roventa vardı evlenirken evde bıraktım brown alıcam çünkü maşası saçlarımı hiç yıpratmadı..
selam kızlar,
bugün gündüz ayrı akşam ayrı misafirim var, kalorisi az ne yemek yapsam şaşırdım.
ya da onlara yaptıklarımdan yemiyim en iyisi
anchusa ben hep düzleştirici kullanıyorum, saçı yıpratıyor tabi biraz. fönden de fazla değil ama.
ben braun kullanıyorum, saça nem veriyor biraz olsun kuruyor. philipsin ilk çıkan modelinden almıştım bir işe yaramamıştı atmıştım ama tabi o kaç sene önceydi, şimdi düzleştiricilerin çoğu başarılı sanırım.
ama yine de burda öyle bir başlık var ordan araştır istersen, en iyisi hangisi diye.
ben hic rahat kullanamadim, biyerden hediye gelmisti brown un.. cogu insan cok begeniyor, fazla yipratmiyordu saclari ama tek basina yapmak cok zor.... düzgün yapilmayinca benim saclarim cok kabariyordu...
selam kızlar,
bugün gündüz ayrı akşam ayrı misafirim var, kalorisi az ne yemek yapsam şaşırdım.
ya da onlara yaptıklarımdan yemiyim en iyisi
.
buradaki foruma baktim remington ya da philips en iyisi diyorlar. ama remington da 180 civari. yilda 4-5 kere kullanmak icin de o parayi vermeyeyim dedim..
bana gelecek philipsin modleini de bilmiyorum ki eski mi yeni mi ben onu ogreneyim, braun lara hic bakmadim..
Peppermint almisti yeni galiba duzlestirici. bir de o fikrini soylesin bakalim.
bir de cehaletimi bagislayin ama bu duzlestiriciler masa olarak da kullanilmiyor galiba degil mi?> uc takip degistiremiyorsun...ayrica bir de masa almak lazim galiba..
Lachesis bugunlerde ne kadar cok misafir geliyor sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?