50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese ,
bu da benim dünkü menüm ;
  • sabah ,
  • tarçınlı süt
  • elma
  • ara ,
  • yeşil çay
  • öğlen ,
  • yarım porsiyon yağsız yayla çorbası
  • yarım porsiyon dereotlu zeytinyağlı kabak(salçasız)
  • yarım porsiyon etli yaprak sarması
  • 1 kaşık yoğurt
  • ara
  • 5 adet sunta bisküvi
  • akşam
  • yarım porsiyon tavuk suyuna çorba
  • iki kaşık pilav
  • 1 ad.ızgara tavuk baget
  • ara
  • 1 tatlı kaşığı irmik helvası
  • ayvalı ıhlamur

Günaydin kissslar

nasilsiniz, göbecikleriniz nasil, incedir insallah ? :)

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım. 165 boy 54 kıloyum. ama52 olmak ıstıyorum ya da 50. bana bısıyler onerın tatlıdanda vazgecemıyorum:)

Hosgeldin aybike.. Kilon güzelmis cidden. Bence sana hareket lazim o halde. :87::87::87:
Düzenli olarak buraya günlük yediklerini ve sporunu yazdiginda, fazlaliklarin nereden geldigini farkediyorsun. Takil bize sekerim

bu arada kizlar ben 5i bi yerde cayina devam ediyorum bakalim onun destegi olacak mi ..

canım sabahki arada yeşil çay az olmuş. yanında meyve falan yeseydin...bunun dışında menün çok güzel.... puanı 10

bide menün çok karışık olmuş... okumakta çok zorluk çektim.... anchusa yada peppermint gibi yazaran çok memnun ourum.... bu arada spor ypıyormusun?

günaydinnnnn :))

kocum dünkü menüme aynen sadik kaldim, ve 30 dk yürüyüs yaptim...

bugün ki menümü (planladigim) yazayim ama kesin degiir cünkü bugun okulda yeniyil icin insanlar tatile cikmadan saat 4 de cay saati yapalim dedik... böyle olunca epey bir kurabiye kek cikolata ortaya dökülecek :)) cook az az yiyecegime söz veriyorum ama herrkesin getirdiginden 1 tane tatsam yine de 6-7 adet yemis olacagim :)))

sabah----> 1 bardak süt+kk peynir+1 dilim kepek ekmegi

ara----> kivi+muz

öglen----> 3 adet firinda balik+1 kepek ekmegi

ara----> abur cubur

aksam----> kiymali patates yemegi+ayran

ara---> 1 mandalina ya da yarim elma... mandalinam okulda götürmeyi unutmazsam onu yerim unutursam elmam var...

aburcubur kısmı dışında çok güzel bir menü.....inş onuda çok kolaylıkla atlatırsn.... abur cubur kısımında yediklerini ya ona göre puan vereym...

yaşasınnnnnn 10 puan aldım
yazarım tabiki sevgili koçum ,
haftada 2 gün pilates yapıyorum ama bildirimde bulunmadım hiç ,
bundan sonra onu da bildiririm

günaydınlar..:79:

koçum söz verdiğim gibi şu ana kadar iyiyim birazdanda plates yapıcam topsuz.

bu arada nasılmış bu fırında pırasa tarifini alabilirmiyim?

güüünaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnn bayanlaaaaaaar

hemen yazayım menümü

sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 tane salatalık
1 zeytin

ara
2 sunta

öğlen
nohut (suyundan almıorum)
cacık

ara
1sunta

ara
light kahve (yeni çıkmış bugun denicem)
2 adet light bisküvi (tatlandırıcılı)

akşam
az çorba

spor: 30 dk yürüyüş

günaydınlar..:79:

koçum söz verdiğim gibi şu ana kadar iyiyim birazdanda plates yapıcam topsuz.

bu arada nasılmış bu fırında pırasa tarifini alabilirmiyim?

malzemeler:
• 1kg.pırasa
• 3 yumurta, çırpılmış
• 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
• 1 çay bardağı zeytinyağı
• 2 yemek kaşığı un
• 1 çay bardağı galeta unu (ben robottan geçirilmiş kepekli ekmek içi kullandım)
• tuz
• karabiber
hazırlanması:
1. pırasaları yıkayıp küçük parçalar halinde doğrayın. tuzlu suda haşlayın. daha sonra suyunu süzüp robottan geçirin.
2. borcamı yağlayıp bolca galeta unu serpin.
3. pırasaları ve diğer malzemeleri iyice karıştırıp borcama yayın. üzerine tekrar galeta unu serpin. önceden ısınmış 200C fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

kizlar sac duzlestiricisi kullanip memnun olan var mi?
saclari cok yipratiyor mu? neye dikkat etmek lazim alirken?
bana yilbasi cekilisinde bir ekmek yapma makinesiyle, saglikli izgara cikti.. saglikli izgarayi sac duzlestiricisiyle degistirmek istiyorum. ama duzlestiricinin markasi philips. iyi misir acaba yoksa parayla daha iyi bir sey mi alsam??? ne dersiniz?

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 1 1 2 0 3 1 1 7
peppermint 1 1 3 1 3 1 1 9
lachesis 1 1 0 0 2 1 1 4
gzmnc 1 1 3 1 3 1 0 10
aygirl 1 0 1 1 2 1 0 6
anchusa 1 1 2 1 1 1 0 7
dulcina 0 0 0 0 0 0 0 0
kahvekokusu 1 1 3 1 3 1 0 10
kuzu 0 0 0 0 0 0 0 0
erbesen 0 0
intlogistics 1 1 2 1 0 1 1 5
ca_cansu 1 1 1 0 1 0 0 4
hatice_84 1 1 1 1 1 1 0 6
poşetcay 0 0 0 0 0 0 0 0

maşa ve düzleştiricide en iyi marka brown.. benimde roventa vardı evlenirken evde bıraktım brown alıcam çünkü maşası saçlarımı hiç yıpratmadı..

selam kızlar,

bugün gündüz ayrı akşam ayrı misafirim var, kalorisi az ne yemek yapsam şaşırdım.
ya da onlara yaptıklarımdan yemiyim en iyisi

anchusa ben hep düzleştirici kullanıyorum, saçı yıpratıyor tabi biraz. fönden de fazla değil ama.
ben braun kullanıyorum, saça nem veriyor biraz olsun kuruyor. philipsin ilk çıkan modelinden almıştım bir işe yaramamıştı atmıştım ama tabi o kaç sene önceydi, şimdi düzleştiricilerin çoğu başarılı sanırım.
ama yine de burda öyle bir başlık var ordan araştır istersen, en iyisi hangisi diye.

ben hic rahat kullanamadim, biyerden hediye gelmisti brown un.. cogu insan cok begeniyor, fazla yipratmiyordu saclari ama tek basina yapmak cok zor.... düzgün yapilmayinca benim saclarim cok kabariyordu...

hani bunun meyvesi.... hani bunun kahvaltıdaki sütü akşam az çorba olmaz olmaz.....tatlım hala ayı gidiyorsun....burda eksikliklerimi söyleyip aha sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyoruz ama en hep aynısın....gün boyu bisküvi yiyorsun bunların yanıa süt meyve vs. koymalısın... akşamdasadece çorb yerine ekmekli yoğrtlu yada salatalı çorba yemelisin.... menünü bu şelikde puanlıyımmı yoksa biraz değişiklik yaparmısın????

ben philips denemiştim saçım hep kenalarına sıkışmıştı beğenmemiştim.... ben sinboyu aldım memnunum öyle çok kullanmıyorum arada bir ama kullanımı çok rahat inceuzun olanlarıtavsiye ederim hangi marka olursa..... bence sen modelibiliyorsan internettebir ara yorumlara falan bak...

maşa ve düzleştiricide en iyi marka brown.. benimde roventa vardı evlenirken evde bıraktım brown alıcam çünkü maşası saçlarımı hiç yıpratmadı..

ben hic rahat kullanamadim, biyerden hediye gelmisti brown un.. cogu insan cok begeniyor, fazla yipratmiyordu saclari ama tek basina yapmak cok zor.... düzgün yapilmayinca benim saclarim cok kabariyordu...

buradaki foruma baktim remington ya da philips en iyisi diyorlar. ama remington da 180 civari. yilda 4-5 kere kullanmak icin de o parayi vermeyeyim dedim..
bana gelecek philipsin modleini de bilmiyorum ki eski mi yeni mi ben onu ogreneyim, braun lara hic bakmadim..
Peppermint almisti yeni galiba duzlestirici. bir de o fikrini soylesin bakalim.
bir de cehaletimi bagislayin ama bu duzlestiriciler masa olarak da kullanilmiyor galiba degil mi?> uc takip degistiremiyorsun...ayrica bir de masa almak lazim galiba..

tek düzleştirciyse o özelliği yok ama set halinde bir şeyse maşası tost yapan parças ıbulunuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…