50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

set halinde gelirse ayri parcalari vardir ama tek düzlestiriciyse düzlestiricidir

onlar setler de oluyor ama düzleştiricileri pek verimli olmuyor. düzleştiriciyle de bukle yapan çok ama pek kolay bişey değil, ben de hem düzleştirici var hem ayrı seti var. yıllardır kullanıyorum. set dandik gerçi biraz bir ara değiştirmeyi düşünüyorum ya da iyi bir maşayı almayı, ama düzleştiricimden çok memnunum.

Lachesis bugunlerde ne kadar cok misafir geliyor sana..

evet ya erteleyenlerin hepsinin birden gelesi tuttu, ben de anlamadım :)

biri bana kalk ta isine bak desin artik
valiz bosaltilacak
camasir yikanacak
ev toplanip ustunden biraz temizlik yapilacak
yemek yapilacak
bir de makale yazilacak....

ben braunlara da bakayim madem darty ye gidince.

evet yaaa maşallah diyorum sana..... senin yerine ben yoruldum şimdiden :)))....

sağol canım ama hepsi üstüste geldi ya iyi oldu aslında. büyük temizlik yapmıştım evim baya temiz ayrı ayrı uğraşmak gerekmedi

yemek yapmak da zor gelmiyor zaten de, sonradan kalanları yeme derdi zor, bugün gelenler yabancı değil, o yüzden fazla birşey yapmıycam.

iyi olmuş ozaman hepsi birde arada çıkacak.. eee mnünde ne var neler döktüreceksin????

biri bana kalk ta isine bak desin artik
valiz bosaltilacak
camasir yikanacak
ev toplanip ustunden biraz temizlik yapilacak
yemek yapilacak
bir de makale yazilacak....

anchusa hala buradamısın???? daha kalmadınmı koltuktan????

bakın ne buldum...

Sütlaç (1 kase) = 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 meyve
Muhallebi ( 1 kase) = 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 meyve
Kisir ( 2 yemek kasigi) = 1 dilim ekmek + 1 tatli kasigi yag
Içli köfte (1 adet) = 1 köfte kadar et + 1 dilim ekmek + 1 tatli kasigi yag
Kadinbudu köfte ( 1 adet) = 1 köfte kadar et 1/2 dilim ekmek + 2 tatli kasigi yag
Mercimek Köftesi ( 2 adet) = 1 dilim ekmek + 1 tatli kasigi yag
Patates salatasi ( 2 yemek kasigi) = 1 dilim ekmek + 1 tatli kasigi yag
Manti ( 2 küçük kepçe) = 1 köfte kadar et + 2 dilim ekmek + 1 tatli kasigi yag
Kiymali pide (1 adet) = 4 dilim ekmek + 2 köfte kadar et + 1 tatli kasigi yag
Haburger ( 1adet) = 2 dilim ekmek + 2 köfte kadar et

anaaa kıymalı pide 4 dilim ekmek=S 2 tane yesek 8 dilim ekmek=(

iyi olmuş ozaman hepsi birde arada çıkacak.. eee mnünde ne var neler döktüreceksin????

ehehe valla menü falan yok ortada:)

gündüz gelecek olan kız arkadaşım, hiç bişey yemeyen bir hatun ama aç gelir, gelince kendisine sorucam, kısır ya da mercimekli köfte yaparım. yanına da börek yaparım isterse yabancı değil en yakın arkadaşım zaten.

akşam gelecek arkadaşa da ne yapıcam bilmiyorum, zaten yeniden mesaj atıp kesin değil demiş, eşim de izmirde geç gelcek o yüzden yemek yapasım yoktu, o yüzden hiç bilmiyorum. erkenden bişey yaparsam da arkadaşım gelmezse bana patlar.
o yüzden gelceği kesinleşince, sebzeli köfte pilav salata puding gibi pratik bir menü hazırlarım

canim ben arzum buka iyonlu kullaniyorum (erdem kramer'in kuaforlerinde de bu kullaniliyormus)
memnunum;
ancak ben su sekilde kullaniyorum;
aksam banyo yapip sacimi kurutuyorum,
sabah da ise giderken,
saclarimi iki yana ayirip soyle bir uclarini cekiyorum duzlestirici ile,cok az da kahkullerimi duzeltiyorum toplam 3 dk ancak suruyor yaptigim islem
bir de dusuk isida calistiriyorum

yani saclarimi tutam tutam ayirip, herbirine 30 sn falan uygulamiyorum ;
sadece soyle bir elektirigini kabarikligini aliyorum diyebilrim
bu sekilde yapinca saclari yipratmiyor hic

ama benim sacim zaten duz oldugu icin boyle kullanabiliyorum cnm; yine de sen hergun yapmayacagina gore zarari olmaz bence

philipsin de sac masasi var ben de; o da cok iyi bir marka, alabilirsin bence cnmm

menünü yorumlamıştım ama değişiklik yapar mısın diye sormuştum ama cevap gelmedi buna göre puanın 5

tweety hoş geldin.... dünkü menü nerede...... spor yapmaya başladınmı??

spatz hoşgeldin... seninde dünkü menünü varsa sporunu alabilirmiyim???

cok teşekkur ederım spor yapcak zamanım yok ama yedıklerımı yazarım. mesela bugun cubuk kraker nescafe ve bıkac bısküvi ve coco star yedım:))) abur cubura bayılıyorum.

spatz hoşgeldin... seninde dünkü menünü varsa sporunu alabilirmiyim???

aslında kötü oldugu için söylemicektim ancak bizzat sordugun için seni kıramıcam koçum

uyanınca:1 bardak su
kahvaltı:1 dilim ekmek + 1 parça beyaz peynir +domates+ şekersiz çay
ara: yok
öğlen: 1 dilim ekmek + 2 parça tavuk göğüs+1 kaç tane elma dilim patates+ ayran
ara: 1 kupa cappucino + 1 parça çikolatalı biskuvi
akşam:1 tane kaşarlı tost + 1 bardak çay
gece: yok

ay çok kötüymüşşş

spor da yoook!

Son düzenleme:
menünü yorumlamıştım ama değişiklik yapar mısın diye sormuştum ama cevap gelmedi buna göre puanın 5

aaaa pardon cnnm şimdi sen söleyince farkettim yorumu
yalnız benim şöle bi sorunum var asla süt içemıorum sadece cornfleaks yersem az bi sut koyabiliorum o kadar=(
o zamna akşama şunu eklıorum
2 dilim kızarmış ekmek üzerine light yourt nasıl?
akşam ara meyve yerim:97:

o kadar da kötü değil yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…