50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 dilim kepek ekmegi de yeseniz yaninda.. biraz bal ya da recelle...

domates salatalik da olur.. ama sadece süt az...

Annaşıldı Süt hep bana çok doyurucu gelmiştir, o yüzden merak ettiydim, biraz peynir maydonoz ve bi dilim ekmek de ekleyeyim dediğin gibi, malum bugün sporda 10 puan almaya niyetliyim :118:

Annaşıldı Süt hep bana çok doyurucu gelmiştir, o yüzden merak ettiydim, biraz peynir maydonoz ve bi dilim ekmek de ekleyeyim dediğin gibi, malum bugün sporda 10 puan almaya niyetliyim :118:

kahvalti coook önemli bir ögün.. kahvaltiyi saglikli ve bol yap diger ögünlerde daha az yiyebilirsin...

Peppermint tesekkur ederim.
ben her gun kullanmam bu aletleri ama arada bir sacini sekle sokmak istedigin zaman iyi oluyor bulunmasi. yilbasi cekilisindede saglikli izgaar cikinca, degistirmek istedim birseyle ve bu aklima geldi.

Son düzenleme:
kahvalti coook önemli bir ögün.. kahvaltiyi saglikli ve bol yap diger ögünlerde daha az yiyebilirsin...

Çok doğru söylüyorsun, hatta ben bi ara öğünlerimi kısmen tersine çevirmiştim, canım çeken kalorili şeyleri kahvaltıda yiyordum, o dönem güzel kilo verdiğim zamanlardı :86: Kilo veremeyen arkadaşlara tavsiye ederim

Senin buz pateni planı noldu???

cuma yolculuk... ondan sonra ne zaman uygun olursa :)) ama buralar yeteri kadar soguk, karli ve buzlu herzaman yapabilirim gibi :))

Dulcinea,
haftaya koc olur musun eger musaitsen??

Tabi, seve seve :)

cuma yolculuk... ondan sonra ne zaman uygun olursa :)) ama buralar yeteri kadar soguk, karli ve buzlu herzaman yapabilirim gibi :))

İyi yolculuklar :80: Avrupada uçuşlar iptal edilmiş diye okudum dün, umarım etkilenmezsin... Buarada evde çok bayat ekmek vardı, o yüzden balla ceviz yedim biraz :86:

selam çıtırcıklar...nasıılsınız özledim sizleri bi hal hatrınızı sorayım dedim...yok mu benden sonra hamiş aranızda ...bebek düşünen vardı çünkü bayaaa...

İyi yolculuklar :80: Avrupada uçuşlar iptal edilmiş diye okudum dün, umarım etkilenmezsin... Buarada evde çok bayat ekmek vardı, o yüzden balla ceviz yedim biraz :86:

ayy evet frankfurtta ucuslarin tümü iptal edildi ama ben biraz daha güneydeyim bakalim

kazasiz belasiz gideyim de erken gec farketmez...

selam çıtırcıklar...nasıılsınız özledim sizleri bi hal hatrınızı sorayım dedim...yok mu benden sonra hamiş aranızda ...bebek düşünen vardı çünkü bayaaa...
Hoşgeldin oranje Bildiğim kadarıyla senden sonra hamile kalan olmadı Nasılsın, vücudun kolay adapte oldu mu değişikliklere?

ayy evet frankfurtta ucuslarin tümü iptal edildi ama ben biraz daha güneydeyim bakalim

kazasiz belasiz gideyim de erken gec farketmez...

Umarım o gün hava herkesi şaşırtır ve çok güzel olur Zaten böyle durumlarda normalden daha tedbirli olurlar

insallah.... cok da sabirsizim, hemencecik zaman gecsin istiyorum... hiiic birsey yapasim yok simdiden tatil moduna girdim :)) ama bissürü de isim var...

okadar da kötü değilcanım.... kahvlatı ve öğle yemeğin çk güzel ama aralar olmamış... akşamda tostun yanında ayran yoğurt yada salata yeseydin daha iyi olurdu puanın 5

tamam gayet güzel.....sabaha ozaman meyve suyu ayran falan iç bari...

hoşgeldin canımmmm nasılsın nasıl gdiyor hamilelik....benm bildiğim henüz kimse yok

menündeki değişiklikle yeni puanın 7

anchusa gözüme çarpmıştı, senin kilo tablosundaki kilonda bi hata mı var? bi baksana ona...

bu arada ben de düzleştirici kullananlardanım. benimkinin markası philips ama ilk çıkanlardan. gayet de memnunum. ben de peppermint gibi akşam yıkayıp yatıyorum, sabah da çok az üzerinden geçiyorum düzleştiriciyle.maşa olarak da babyliss 26 mm'lik kullanıyorum. saçlarım uzunken çok mermnundum ama kesitirince, kısa saç kalın maşa uymuyor tabi.

tesekkur ederiz, o zaman haftaya kocumuz belli oldu...
senden sonrada sirada aygirl, erbesen ve nilufert var...

]

hoşgeldin canımmmm nasılsın nasıl gdiyor hamilelik....benm bildiğim henüz kimse yok
hoşbudum...iyi gidiyo çok şükür bulantım falan pek olmadı..ama alışmaya çalışıyorum uykusuzluk ve asabiyet var...
Hoşgeldin oranje Bildiğim kadarıyla senden sonra hamile kalan olmadı Nasılsın, vücudun kolay adapte oldu mu değişikliklere?
alışmaya çalışıyorum canım...heniz kilo almadım gibi tartıya göre tabi ama görünüşte aldım..özellikle göbişim çıktı bayaa.göğüsleirm şişti yarımbuçuk...ama olsun artık alışacağım..öpüyorum hepinizi ...

ayy çokeşekkür ederim canım çok sevindirdin beni. :)

merhaba herkese iyi diyetler.ben şuan 61 kiloyum ama sizin aranıza girmek istedim çünkü o 1 kiloyu eninde sonunda vericem kararlıyım.sonrada devam edicem 54 e düşene kadar.hedefim 7 kg.bu ayki hedefim 2 kg.kk da sandoloz sakızı diye bişey okudum.bugün ona başladım haftada 2 kg verenler bile varmış bununla.haftasonuna kadar uygulıycaam sonuçları yazarım.sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…