50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hoşgeldin öncellikle aramıza..... bizim kuldan ark almıştı sandoloz sakızını hiç işe yaramadı demişti.....ohaftada 2 kilo veren acaba kaç kiloki??? bence hiç böyle şeylerle uğraşma takıl bize hyatını yaşa..... sağlıklı beslenerek yava yavaşver kilolarını kalıcı olsun.. bu arada boy kaç acaba....

Kızlar bu arada bende düzleştirici olarak braun kullanıyorum iyon yklü es2 markası
Çok güzel yapıyor.Çok sık kullanmıyorum kırılmasın diye haftada bir falan kullanıyorum ve doğru düzgünde kırılmıyor.İyon lu olduğu için parlaklıkta veriyor.Ykm de indirime girmişti yazın 100 liraya aldım.Tekno sa da bakmştm aynı gün.150 liraydı bene hemen aldım.=)
Bence bir arastrın

Peppermint tesekkur ederim.
ben her gun kullanmam bu aletleri ama arada bir sacini sekle sokmak istedigin zaman iyi oluyor bulunmasi. yilbasi cekilisindede saglikli izgaar cikinca, degistirmek istedim birseyle ve bu aklima geldi.

rica ederim canim;
arada bir kullanacaksan zaten hic korkma sacim yipranacak diye.

aslinda jhon frieda'nin isiya karsi dayananikli serumu var, duzlestiriciden once kullanmak icin;
ben de almayi dusunuyorum ondan..

Bugnkü menüm pek bir sağlıksız her zamanki gibi =(
Sabah:1 dilim kızarmış ekmek.yarım salatalık.2 tane zeytin.
Okula gidince 1 tane poğaça yedim üzernden 1 saat geçti
Öğlen:1 dilim pasta yedim.büyüktü biraz sanırım =(
Ara:1 tane badem salatalığı.
Akşamoyana kadar çorba içerim heralde (2 ile 3 kepçe arası)
yada pazı yemeği yerim bir tabak ama pazıyı pek sevmediğimden çorbayı tercih ederim.=)
Sonra ara verirm. 1 tane elma ve leblebi yerim bu kadar :)

teşekkür ederim boyum 162 kilom 61 yalnız benim göbekte toplanmış durumda kilolarım.5 ay sonra eşim askerden gelecek o zamana kadar daha sağlıklı ve güzel görünmek istiyorum.bugün başladım, bakalım sonuç ne olacak.

evet bir suru insan bunu onerdi cansu.....bir bakayim kampanyada yakalayacak miyim....

rica ederim canim;
arada bir kullanacaksan zaten hic korkma sacim yipranacak diye.

aslinda jhon frieda'nin isiya karsi dayananikli serumu var, duzlestiriciden once kullanmak icin;
ben de almayi dusunuyorum ondan..

hmm ben de alayim bari o serumdan.. markafonide indirime girince bana da haber verin..

bugün diyete başladım dk bir gol bir okulda yerli malı haftası vardı:)gel de yeme şimdi tabi ben duramadım ondan bundan yedim biraz sonra kendine gel dedim ve diğer tenefüsler hiçbirşey yemedim.eve geldiğimdede 1 tane elma yedim sadece.sabah 7 den beri yediğim bu.ama saba yediklerim 1 porsiyon olmuşturneyse akşama ayarlıcam ama ekmek yemiycem ve küçük bir tabakcık yapıcam kendime.

braunun düzleştiricisini bende kullanıyorum iyonlu memnunumda daha önce instyler aldım hemen iade ettim hiç beğenmedim.bende bukle maşası almak istiyorum ama hesaplı bişey lazım bana çokta yıpratmayacak saçımı.

Sağlıklı beslenmeye devam et de, gerisini birlikte veririz :80:

se zaten durumu biliyorsun ama değiştirmek içi neden uğramıyorsun be güzelim...... hiç protein yok sebze yok et yok neye puan vereyim..... akşm çorba çok az yanında mutlaka salata yoğurt ekmek yada sebze yemeğ yemelsin..... bu menüyle puanın 6... ama akşam için menüne ekleme yapacaksan puanın değişir....

canm ozman sen bölgesel egzersz yapmasılın sandaloz sakızı senin göbeğiini eritmezki ........pilates yada nivea cd erinden faydaanabilirsin.....

Hoşgeldin Ben de geçen yıl erkek arkadaşım askerdeyken vermiştim kiloları, insan çok motive oluyor öyle, hem de onlar sebebiyle oburluk da yapmıyor :)) 61 den 53 e düşmüştüm ama sağlıklı bi şekilde, yavaş yavaş... bu yüzden de mayıstan beri ne kadar dikkatsiz beslensem de kilo almadım pek. Aynısını sana da tavsiye ederim. Burda çok güzel menüsü olan arkadaşlar var, onları takip et. Bu haftanın koçu şulenin iyi puan verdiği menüleri örnek almanı öneririm. Bi de sporu aksatma, sporsuz kilo versen de vücudun hoş gözükmez.

tüm menünü yazarsan daha iyi olur eksik fazla söyeriz....

Şulecim 40 dk zumba cardio party, 20 dk zumba flat abs... 60 dk zumba kısaca :118:

flat abs ne? ne tür spora giriyor? fitness mi ? yürüyş tarzımı?

60 dakikalik süper bir spor :)) tebrikler darisi basima....

ben de suan 55 im aslinda hirs yapip bu cumaya kadar kilo veririm diye planladim ama bilmiyorum, tartim yok kontrol edemiyorum... biraz bisiler hissediyorum ama emin degilim :))

gelince ilk isim tarti almak olacak, böyle olmuyor

ben de bi 52 e düssem süper olcak ama hadi bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…