ayy çokeşekkür ederim canım çok sevindirdin beni. :)
tesekkur ederiz, o zaman haftaya kocumuz belli oldu...
senden sonrada sirada aygirl, erbesen ve nilufert var...
beni de yazınaslinda listedeymissin ama siralamaya sokarken seni kopyalamamisim..
merhaba herkese iyi diyetler.ben şuan 61 kiloyum ama sizin aranıza girmek istedim çünkü o 1 kiloyu eninde sonunda vericem kararlıyım.sonrada devam edicem 54 e düşene kadar.hedefim 7 kg.bu ayki hedefim 2 kg.kk da sandoloz sakızı diye bişey okudum.bugün ona başladım haftada 2 kg verenler bile varmış bununla.haftasonuna kadar uygulıycaam sonuçları yazarım.sabırsızlıkla bekliyorum
aslinda listedeymissin ama siralamaya sokarken seni kopyalamamisim..
Peppermint tesekkur ederim.
ben her gun kullanmam bu aletleri ama arada bir sacini sekle sokmak istedigin zaman iyi oluyor bulunmasi. yilbasi cekilisindede saglikli izgaar cikinca, degistirmek istedim birseyle ve bu aklima geldi.
evet bir suru insan bunu onerdi cansu.....bir bakayim kampanyada yakalayacak miyim....Kızlar bu arada bende düzleştirici olarak braun kullanıyorum iyon yklü es2 markası
Çok güzel yapıyor.Çok sık kullanmıyorum kırılmasın diye haftada bir falan kullanıyorum ve doğru düzgünde kırılmıyor.İyon lu olduğu için parlaklıkta veriyor.Ykm de indirime girmişti yazın 100 liraya aldım.Tekno sa da bakmştm aynı gün.150 liraydı bene hemen aldım.=)
Bence bir arastrın
rica ederim canim;
arada bir kullanacaksan zaten hic korkma sacim yipranacak diye.
aslinda jhon frieda'nin isiya karsi dayananikli serumu var, duzlestiriciden once kullanmak icin;
ben de almayi dusunuyorum ondan..
alışmaya çalışıyorum canım...heniz kilo almadım gibi tartıya göre tabi ama görünüşte aldım..özellikle göbişim çıktı bayaa.göğüsleirm şişti yarımbuçuk.. .ama olsun artık alışacağım.. öpüyorum hepinizi ...
Bugnkü menüm pek bir sağlıksız her zamanki gibi =(
Sabah:1 dilim kızarmış ekmek.yarım salatalık.2 tane zeytin.
Okula gidince 1 tane poğaça yedim üzernden 1 saat geçti
Öğlen:1 dilim pasta yedim.büyüktü biraz sanırım =(
Ara:1 tane badem salatalığı.
Akşamoyana kadar çorba içerim heralde (2 ile 3 kepçe arası)
yada pazı yemeği yerim bir tabak ama pazıyı pek sevmediğimden çorbayı tercih ederim.=)
Sonra ara verirm. 1 tane elma ve leblebi yerim bu kadar :)
teşekkür ederim boyum 162 kilom 61 yalnız benim göbekte toplanmış durumda kilolarım.5 ay sonra eşim askerden gelecek o zamana kadar daha sağlıklı ve güzel görünmek istiyorum.bugün başladım, bakalım sonuç ne olacak.
teşekkür ederim boyum 162 kilom 61 yalnız benim göbekte toplanmış durumda kilolarım.5 ay sonra eşim askerden gelecek o zamana kadar daha sağlıklı ve güzel görünmek istiyorum.bugün başladım, bakalım sonuç ne olacak.
bugün diyete başladım dk bir gol bir okulda yerli malı haftası vardı:)gel de yeme şimdi tabi ben duramadım ondan bundan yedim biraz sonra kendine gel dedim ve diğer tenefüsler hiçbirşey yemedim.eve geldiğimdede 1 tane elma yedim sadece.sabah 7 den beri yediğim bu.ama saba yediklerim 1 porsiyon olmuşturneyse akşama ayarlıcam ama ekmek yemiycem ve küçük bir tabakcık yapıcam kendime.
Şulecim 40 dk zumba cardio party, 20 dk zumba flat abs... 60 dk zumba kısaca :118:
HoşgeldinBen de geçen yıl erkek arkadaşım askerdeyken vermiştim kiloları, insan çok motive oluyor öyle, hem de onlar sebebiyle oburluk da yapmıyor :)) 61 den 53 e düşmüştüm ama sağlıklı bi şekilde, yavaş yavaş... bu yüzden de mayıstan beri ne kadar dikkatsiz beslensem de kilo almadım pek. Aynısını sana da tavsiye ederim. Burda çok güzel menüsü olan arkadaşlar var, onları takip et. Bu haftanın koçu şulenin iyi puan verdiği menüleri örnek almanı öneririm. Bi de sporu aksatma, sporsuz kilo versen de vücudun hoş gözükmez.
flat abs ne? ne tür spora giriyor? fitness mi ? yürüyş tarzımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?