60 dakikalik süper bir spor :)) tebrikler darisi basima....
ben de suan 55 im aslinda hirs yapip bu cumaya kadar kilo veririm diye planladim ama bilmiyorum, tartim yok kontrol edemiyorum... biraz bisiler hissediyorum ama emin degilim :))
gelince ilk isim tarti almak olacak, böyle olmuyor
ben de bi 52 e düssem süper olcak ama hadi bakalim...
Yine zumba canım, çok sağlam bi cardio ya girer daha çok... Fitness hareketleri de var için... Yani 60 dk ya 10 puan verelim bence
Yine zumba canım, çok sağlam bi cardio ya girer daha çok... Fitness hareketleri de var için... Yani 60 dk ya 10 puan verelim bence
Teşekkürler, pestilim çıktı ama :)) şu an yatıp uyuyasım var...
Sen genelde hep güzel besleniyordun, bence tahmininden zayıfsınTartının da sakıncaları var aslında, tartılıyorsun ve verdiğin kilonun gazına gelip yemekleri abartarak yiyorsun :86:
Bi de türkiye ye gelince bakalım kendini ne kadar, nasıl tutacaksın. Tek öneririm, herşeyden ye ama abartmadan yavaş yavaş ye
Muhtemelen daha önce de sordum ama boyun kaçtı?
canim saclarin icin sarimsak yöntemi demissin tekrar denedin mi var mi bir faydasi??
ben de kaslarima sürmüstüm, dökülüyorlardi durmustu, simdi yeniden sürmeliyim ama....
eger ise yariyorsa sacima da deneyecegim...
kaptın 10 puanı.....menünden de bubna yakışırbir başarı bekliyoruz....
he he annemin yaninda mi :)) hic sanmam böyle saglikli devam edebilecegimi.. simdiden menüler düsünüyorum zaten.. en cok da canim asure istiyor.. annem heryil koca bir kazan yapar, konuyu komsuyu toplar... burda hala yiyemedim(
:119:
Şimdi hatırladım, zumbanın dvdsinde zumba fitness yazıyordu, yani fitness mış zumba :)
Şulecim menüme gönül rahatlığıyla sıfır ver. :) Sabah genelde güzel başlıyorum ama akşama doğru kötüleşiyor menüm hep. Genelde hamur ağırlıklı :78:
ayyy kıyamam bende dün yaptımmmmm dağıttım sana göndereym hemen.....
he he annemin yaninda mi :)) hic sanmam böyle saglikli devam edebilecegimi.. simdiden menüler düsünüyorum zaten.. en cok da canim asure istiyor.. annem heryil koca bir kazan yapar, konuyu komsuyu toplar... burda hala yiyemedim(
boyum 1:57-1:58 cok da uzun degilim yani...
benim yüzüm, kollarim, el ve ayak bileklerim ve bacaklarim incedir.. toto da yoktur ama kalcanin hemen üst kisminda göbek ve bel atrafinda elime yag gelir sinir olurum... midem siskindir hep... ac tok hic farketmez, midem karnim sert ve siskindir.. ciger filmi cektirdigimde bir dr. karnimda hava kabarciklari oldugunu söylemisti amaatmis da olabilir. saglik ocagi dr.u staj icin saglik raporu aldigim zamandi...
iste benim problemim spor yapamiyorum. günlük 30 dak yürüyüs o kadar... keske daha fazla yapabilsem...
Doyduktan sonra yemezsen bence tahmin ettiğin kadar kötü olmaz :) Düşündüğün herşeyden afiyetle ye, merak etme yalnız değilsin, ben de hala aşure yemedim daha :86:
Aynı boydayız, şu anda da kilon güzel aslında. Daha orantılı dağılsaymış kilo daha güzel olurmuş. Umarım kilolar hep göbüşten giderNormal doktora gittiğinde de sor, belki bizim bilmediğimiz bişi vardır o konuyla ilgili.
Aaaaaa hiç mi spor yapmıyorsun, 30 dk yürüyüş de ne var ki, hele ki zorunluysa o yürüyüş tek başına çok yetersiz. Olmaz böyle, en azından eve gelince esneme hareketleri yapsan, vücudun daha güzel şekillenir.
Ben yemek hazırlayayım kendime, sonra görüşürük :80:
se zaten durumu biliyorsun ama değiştirmek içi neden uğramıyorsun be güzelim...... hiç protein yok sebze yok et yok neye puan vereyim..... akşm çorba çok az yanında mutlaka salata yoğurt ekmek yada sebze yemeğ yemelsin..... bu menüyle puanın 6... ama akşam için menüne ekleme yapacaksan puanın değişir....
canm ozman sen bölgesel egzersz yapmasılın sandaloz sakızı senin göbeğiini eritmezki ........pilates yada nivea cd erinden faydaanabilirsin.....
evet bir suru insan bunu onerdi cansu.....bir bakayim kampanyada yakalayacak miyim....
hmm ben de alayim bari o serumdan.. markafonide indirime girince bana da haber verin..
Peki ccanım o zaman akşam çorba ve bir kase yoğurt yiyorum :)
ya kizlar buzluktaki kiymalari bitirmem gerek diye cozdurdum, amacimbiber dolma yapmakti. ama biber yokmus evde...
spagetti bolonez mi yapayim yoksa kiymayla yapilacak baska bir yemek var mi akliniza gelen kofte ve karniyarik disinda...
Kıymalı ıspanak yap, olur mu?ben de bu akşam aynen ondan yicem
bir de sana birşey yazmıştım bir kaç saat önce,okudun mu?
anchusa bana küs müsün yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?