hmmmm
kiymayi kavurup yumurta mi kiriyorsun uzerine??
eminim esim sever onu da. benimpek kiymayla aram yok aslinda... patatesi de hep tavuk etli yapardim, esim gecen gun sen niye hic kiymali yemek yapmiyorsun dedi.ben de tarif aramaya basladim...ben et ve sebze karistirmayi sevmiyorum sanirim cok...
yok guzelim niye kuseyim
bir yandan en iyi sac duzlestiricileri topigini okuyorum, bir yandan da firinda kiymali patates tarifi bakiyorum.
gormemisim yazdigini/.
neler yapiyorsun? nasil gidiyor??
evde ispanakta yok... kiymali makarna yapsam koc kizarmi ki bana???
hmmmm
kiymayi kavurup yumurta mi kiriyorsun uzerine??
eminim esim sever onu da. benimpek kiymayla aram yok aslinda... patatesi de hep tavuk etli yapardim, esim gecen gun sen niye hic kiymali yemek yapmiyorsun dedi.ben de tarif aramaya basladim...ben et ve sebze karistirmayi sevmiyorum sanirim cok...
annem patates yemegini, karnibahari, ispanak yemegini hep kiymali yapar. evde bunlardan varsa deneyebilirsin...
nohudu bile kiymayla yapar cünkü kardesimle ben yemeklerde parca et sevmiyoruz, kiymali daha hafif geliyor... öncesinde soganla birz kavurunca gidiyor gibi agirligi...
tamam kiymali patates deneyecegim zaten bir gun de firinda mi yapsam tencerede mi karra veremedim.
yok guzelim sabah ta gormemistim yazdigini.. muhtemelen valiz bosaltiyordum...olur mu hic oyle sey??iyi canım idare ediyorum işte. sabah da yazmıştım da , cvp vermeyince 2 keredir birşey mi oldu ki dedim...olur ya insan bilmeden kırabilir karşısındakini..
mercimek var mı? kıymalı yeşil mercimek de olurben sürekli sağlıklı şeyler konusunda ısrar ediyorum ama, ben yerinde olsam makarna yapardım sanırım
evet bu tam esimin agzinin tadina gore..ben de genelde kusbasi ile yaparim yemekleri;
kiymayi cogunluk kofteye kullanirim.
kiymali yumurta tarifi cok basit;
cok ince kiyilmis az sogan, az sivi yag, (ben rendelenmis domates de ekliyorum arzuya gore), az tuz
kavrulur,
uzerine yumurtasi kiyilir..
bayag da guzel olur)
bezelye yemegini de kiymali yapabilirsin canim, dondurunda bezelyen varsa, o da cabuk olur
ama bu cok agirr. besamal sos cisss listesinde,ben dün firinda yaptim, patatesleri ortadan ikiye kesip, iclerini oydum, soganla kavurdugum kiymalari iclerine doldurdum, salcali su da koydum tepsinin icine patatesler daha iyi pissin diye. basamel sos yapip döktü cook lezzetli olmustu..
hem de farkli böyle sekilli mekilli benim icin :))
yok guzelim sabah ta gormemistim yazdigini.. muhtemelen valiz bosaltiyordum...olur mu hic oyle sey??
evet bu tam esimin agzinin tadina gore..
ama baktim patatesler bozuluyor, kiymali patates yapmaya karar verdim ben
ama bu cok agirr. besamal sos cisss listesinde,
sos yerine kasar da koyulur :))
ben azicik döktüm.. ama haberdar oldugum iyi oldu, birdaha yemem...
firinda kiymali patates yapmaya karar verdim..
umarim guzel olur. biraz sutle pisirdim. en uste belki az kasar rendelerim.tamamen uydurma birsey oldu.
sen yaparsında güzel olmaz mı ? nasıl son durum piştimi?
Tamam canım akşam yemeğimi şimdi yedim. :)ozaman puanını 7 yapıyorum bende....
sulecim bu arada yeni bir tarif denedim. ben cok begtendim, aksam esime deneteyim ondan da okey cikarsa yarin size yeni bir corba tarifi vereyim.
hıhıııımmm 4 gözle bekliyoruz yarın tarifi
koçum menüm;
kahvaltı
1 bardak tarçınlı süt,yeşil elma,3 fındık
ara
1 bardak bitki çayı, çeyrek kase aşure
öğlen
1 kase yoğurt çorbası 1 tabak bulgur pilavı
ara
1 dilim kek, çay, 1 portakal
akşam
1 tabak bezelye yemeği, salata
30 dk plates
birazdan yine spor yapmayı düşünüyorum yaparsam bidririm koçum
gayet güzel geçirmişin bugün bol meyveli,yoğurtlu.... yalnız ana öğünlerin eksik olmuş...öğlen bir et yada sebze yemeği daha iyi olurdu pilav ve çorbanın yanında akşamda makarna yada ekmek tamamlardı menüyü
gün içinde 1 kaçamağa izin var ama senin 2 olmuş... ama aşurenin miktarı az olduğu için gömezden geliyorum ve puan kırmıyorum
akşam yemeğindden sonra ara yazmaışın yapacak mısın? eğer yapmıcaksan puanın 7
tamam şimdi oldu ozaman puann 8yapıcam koçum meyve yiyicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?