50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annem patates yemegini, karnibahari, ispanak yemegini hep kiymali yapar. evde bunlardan varsa deneyebilirsin...

nohudu bile kiymayla yapar cünkü kardesimle ben yemeklerde parca et sevmiyoruz, kiymali daha hafif geliyor... öncesinde soganla birz kavurunca gidiyor gibi agirligi...

iyi canım idare ediyorum işte. sabah da yazmıştım da , cvp vermeyince 2 keredir birşey mi oldu ki dedim...olur ya insan bilmeden kırabilir karşısındakini..

mercimek var mı? kıymalı yeşil mercimek de olur ben sürekli sağlıklı şeyler konusunda ısrar ediyorum ama, ben yerinde olsam makarna yapardım sanırım

ben de genelde kusbasi ile yaparim yemekleri;
kiymayi cogunluk kofteye kullanirim.

kiymali yumurta tarifi cok basit;

cok ince kiyilmis az sogan, az sivi yag, (ben rendelenmis domates de ekliyorum arzuya gore), az tuz
kavrulur,
uzerine yumurtasi kiyilir..

bayag da guzel olur )

bezelye yemegini de kiymali yapabilirsin canim, dondurunda bezelyen varsa, o da cabuk olur

tamam kiymali patates deneyecegim zaten bir gun de firinda mi yapsam tencerede mi karra veremedim.

tamam kiymali patates deneyecegim zaten bir gun de firinda mi yapsam tencerede mi karra veremedim.

ben dün firinda yaptim, patatesleri ortadan ikiye kesip, iclerini oydum, soganla kavurdugum kiymalari iclerine doldurdum, salcali su da koydum tepsinin icine patatesler daha iyi pissin diye. basamel sos yapip döktü cook lezzetli olmustu..
hem de farkli böyle sekilli mekilli benim icin :))

yok guzelim sabah ta gormemistim yazdigini.. muhtemelen valiz bosaltiyordum...olur mu hic oyle sey??
evet bu tam esimin agzinin tadina gore..
ama baktim patatesler bozuluyor, kiymali patates yapmaya karar verdim ben

ama bu cok agirr. besamal sos cisss listesinde,

sos yerine kasar da koyulur :))

ben azicik döktüm.. ama haberdar oldugum iyi oldu, birdaha yemem...

firinda kiymali patates yapmaya karar verdim..
umarim guzel olur. biraz sutle pisirdim. en uste belki az kasar rendelerim.tamamen uydurma birsey oldu.

sen yaparsında güzel olmaz mı ? nasıl son durum piştimi?

sulecim bu arada yeni bir tarif denedim. ben cok begtendim, aksam esime deneteyim ondan da okey cikarsa yarin size yeni bir corba tarifi vereyim.

sulecim bu arada yeni bir tarif denedim. ben cok begtendim, aksam esime deneteyim ondan da okey cikarsa yarin size yeni bir corba tarifi vereyim.

hıhıııımmm 4 gözle bekliyoruz yarın tarifi

koçum menüm;

kahvaltı
1 bardak tarçınlı süt,yeşil elma,3 fındık

ara
1 bardak bitki çayı, çeyrek kase aşure

öğlen
1 kase yoğurt çorbası 1 tabak bulgur pilavı

ara
1 dilim kek, çay, 1 portakal

akşam
1 tabak bezelye yemeği, salata

30 dk plates
birazdan yine spor yapmayı düşünüyorum yaparsam bidririm koçum

Lache ve peppere

Çiğ yeşil lahana zengin bir folat kaynağıdır: hamile veya kalmayı planlayan kadınlarda folat desteğinin önemi tartışılmazdır. Bebeklerde oluşabilecek ve mental geriliğe neden olabilecek spina bifida hastalığı folat eksikliğinden oluşmaktadır. Dolayısıyla lahana sadece sizin değil anne karnındaki bebekler için de faydalı bir besin olarak literatüre geçmiştir

-alıntıdır-

gayet güzel geçirmişin bugün bol meyveli,yoğurtlu.... yalnız ana öğünlerin eksik olmuş...öğlen bir et yada sebze yemeği daha iyi olurdu pilav ve çorbanın yanında akşamda makarna yada ekmek tamamlardı menüyü

gün içinde 1 kaçamağa izin var ama senin 2 olmuş... ama aşurenin miktarı az olduğu için gömezden geliyorum ve puan kırmıyorum

akşam yemeğindden sonra ara yazmaışın yapacak mısın? eğer yapmıcaksan puanın 7

yapıcam koçum meyve yiyicem..

kocummm ben sadece 3 minik kurabiye 2 de mini minnacik biskuvi gibi bisi yedim. cikolatalar alkolluymus yemedim :)) onlar üzüldüler dikkat etmeden aldiklarina amaaa benim icin gayet iyiydi :))

aksama da patates yemegi ve ayranim var. ve 1 mandalina son ara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…