50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ozaman puanın 9 canım tebrikler.... bir çok kişi seni örnek almalı....bu şartlarda böyle bir beslenme.....

şimdi ben kendi menümü yazayı puanlıyım.....

bugn oruç tuttum

sahurda
1 dilm peynirli pırasa
bir tabk sulu köftenin köfteleri sadece suyunu attım
2 dilim ekmek
yoğurt

iftarda
1 bardak süt
4 fındık
1 elma

akşam yemeğinde
2 kepçe etli kuru fasülye ( suyunu yemedim)
3 yemek kaşığı marcimekli bulgur pilavı
salata
1 kaşık yoğurt

ara
3 tepleme yemek kaşığı dolusu aşure
yeşil çay

ara
yarım nar
mandalina

spor sadece yürüyüş 30 dk yapabildim... öğlden sonra evdeydim pilates yaparım diyordum hiç halim yoktu kendimi çok yorgun hissediyordum yapmadım

gelelim puanıma kahvaltı ve aram olmadığı için puanı 8

Son düzenleme:
lachesis geldimi misafirlerin????

lachesis geldimi misafirlerin????

arkadaşım yeni gitti, akşam gelcek olan arkadaştan ses çıkmadı ben de birşey yapmadım, iyi oldu aslında, eşim de geç kalıcak çünkü.

arkadaşıma da peynirli muffin yaptım, hafif güzel oldu, kısır da yapıcaktım istemedi.

menümü de yazıyım hemen.

sabah

1 dilim ekmek
kk beyaz peynir
2 zeytin

öğlen

2 minik peynirli muffin(kabarıp taşmasın diye az koymuştum bu sefer, minik oldu haliyle ama daha iyi)

akşam

bir kase yoğurt
bir tane havuç

ara
1 mandalina, 1 erik yemek istiyorum uygunsa :)

ben aşure yapmak istiyorum ya, bir komşum var ama sadece şimdi yapsam kime vercem. bir de karşı komşuya versem gerisi bize kalır
hazır aşure alıp mı yapsam acaba, onlar da güzel oluyor, hem az çıkıyor.

tabi uygun ne demek... araların yok farkındasın.. akşam yoğurt çok az olmuş. bugün genelinde çok az yemişsin zaten.... tencereyemeği eksikliğinden dolayı puanın 5

lachesis şu peynirli muffin tarfini versene bizede....

aaa bide ödev işi noldu arkadaşının naptınız.....

Son düzenleme:
tabi uygun ne demek... araların yok farkındasın.. akşam yoğurt çok az olmuş. bugün genelinde çok az yemişsin zaten.... tencereyemeği eksikliğinden dolayı puanın 5

ya 40 yılda bir yemek yapmıyım dedim ama ya :2:
bir de hep çok yiyorum az yiyim şaşırsın metabolizma dedim, bir de bişey daha dedim, ne demiştim,
heh geç kalktım acıkmadım boşuna midemi aralarla zorlamıyım dedim :)

bebekim bu hazır un karışımıydı. geçen merak etip marketten aldım ben içine yumurta, yağ, su koydum. bir de sade olmasın diye peynir ve çörekotu koydum. bu unlu karışımla karştırdım. o sebepten tam tarifi veremiyorum

karışımda da unla maya vardır gerçi başka ne vardır bilemiyorum dikkat etmedim.

ama şöyle birşeydir herhalde.

2 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ,
1 su bardağı su
2-2.5 bardak un
1 paket kabartma tozu
yarım kalıp beyaz peynir

bunların hepsini karıştırıp yağlı kalıplara dökülerek yapılabilir herhalde.

aaa bide ödev işi noldu arkadaşının naptınız.....

ödevi yaptım ama açılmıyordu, o aradı beni işte, ben de mail atıcam dedim. attım, bakmış, bişey anlamamış gönderiyim yeter herhalde dedi. gönderdi öyle. inşallah bir sorun çıkmaz:S

metabolizman şaşırmıştır bence ben bile şaşrdım menünü görünce...

menüleri yorumlarken çizelgeye göre yaptığım için bu günün özellğini dikkate alamadım.. ne yazkki standarta göre yorumlayıp puanlmadım (((

evet doğru haklısın. ya benim dolapta böyle 2-3 gün durabilecek zeytinyağlı sebze yemekleri tarifi bulmam lazım. gerçi eşim sevince 4 tabak da yese tencereyi bitirmeye çalışıyor ya
gündüzleri yiyecek birşey bulamıyorum. ertesi güne hiç yemek kalmıyor biz de

fasuyle, ıspanak, kabak, karalahana ve kereviz dışında tarifiniz var mı? ne yemeği yapsam acaba
karnıbaharı eşim de ben de pek sevmiyoruz, yeşil sebze arayışındayım
pırasayı eşim sevmiyor ama kendim için yapıcam, semizotu salatasını yapıyoruz ya yemeği denemedim güzel oluyor mu sizce,
bamyadan da nefret ederim bakla da bu mevsim de olmuyor

hepsini saydım galiba

selam lachesis.bu ara epey misafirin geliyor.maşallah hepsine de yetişiyorsun.
ben hiç semizotu yemeği yapmadım ama annem yapar. ıspanak gibi pişirir.sarımsaklı yoğurtlu biz çok sevreriz.

bir de size bir şey soracağım.bizim bir akraba bayan beni faceden eklemişti.ben kadınla pek muhabbetimiz yok , sadece hayatımı merak ettiği için fotolara falan bakmak istediği diye düşünüp eklamadim.ablamı da eklemiş.ablam kabul etmiş.üniversitede kızları var onları da eklemedim açıkçası.şimdi annemle telefonda konuşmuşlar.neden eklememiş merak ettim bir sorar mısın demiş.anneme doğruyu söyledim.ama şimdi bir bahane uydurup eklemem lazım.annem arada kalsın istemiyorum.ne demem lazım pek de anlamam.o zaman bir karışıklık oldu arkadaşlık tekliflerini göremiyordum desem çok mu saçma olur? off ne diyebilirim kızlar ya?

Son düzenleme:
evettt zumba fitnesss ozaman....

sen genede yaz menünü yazmak kendine dürüst olmayı sağlıyor....en az 4 pun alırsın zaten.. yazda eksiklilerini göelim....

Tamam pes ettim, yazıyorum menümü :78:

Saat 12 de kalktım öncelikle bunu belirteyim.

1 bardak yeşil çay

13:00 1 bardak tarçınlı süt + azıcık bal ve ceviz + 1 çatal peynir

16:00 1 peynirli gözleme

19:00 7 (tepeleme ) yemek kaşığı aşure

1 bardak yeşil çay

Birazdan armut yemeyi planlıyorum.

İşte böyle şulecim, öğün adı yazamadım ne yazık ki, ne olduğu belirsiz çünkü :86: Uykuda düzen olmayınca yemekte de düzen olmuyor. Açlık miktarına göre kafama göre ayarlıyorum bişiler.

Senin video izleme imkanın yok muydu evde?

Ben çok beğendim menünü bu sefer, oruçlu olmana rağmen çok güzel ayarlamışsın. Spor yapmamakla da çok iyi yapmışsın :81:

Son düzenleme:

Canım şöyle diyebilirsin.
Uzun zamandır şu şu .....neden den dolay facebooka pek giremiyordum.Arkadaş ve grup isteklerimde çok fazlaydı.Yanlışlıkla senide yoksaymışm sanırım ksura bakma diyip ekleyebilirsin.Yada faceden engelleyip facemi dondrdum de.Ama başka birinin facenden girerse görür. :)

koçum 45 dk daha leslie yaptım..

özlemişim leslie teyzemi yaww..

toplamda 75 dk sporum oldu..

Kuzucum tebrikler, tekrar spora başlamana sevindim

Eklemek istemediğine göre sevmediğin biri, böyle bişiyi göze almışsın demek, bence en güzeli doğruyu söylemek, diğer söyleyeceğin herşey seni kötü duruma sokar bence.
Facebook kullanmadığım için ne gibi şey uydurulabilir pek fikrim yok açıkçası. Kim olduğunu hatırlayamadım o yüzden eklemedim falan desen :))

sanırım ilk dediğin gibi yapacağım.teşekkürler.

aslında sevmediğim biri değil.babmın kuzeni ama yani pek muhabbet ettiğim biri değil.sadece fotolara bakmak için meraktan eklediğini düşündüm.o yüzden eklemdim.unutur eklediğini falan diye pek önemsememiştim.ama aylar sonra anneme bu konuda sitem edince annemi arada bırakmamak adına bir bahane bulup eklemem gerekti malesef.

Ne demek rica ederim. =)

slm.suleulku,cok sagol canim,istesemde kipirdiyamiyorum zaten,bugün bütün gün yatim uyudum sanirim iyi geldi simdi biraz daha iyiyim,düzelince haber veririm:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…