50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayanlaaaaar merhhabaaa
hemen durumumu özetliyim sabah doktora gittim 3 aydır hastalanamıorum =(
beeynim kadınlık hormonu salgılamıomuş=(
6 aylık bi tedaviye başladık doktora üstüne basa basa sordum kilo yapmaz dimi die en sonunda kızdı adam bak güzel kardeşim kilo senın yediklerinle akalalı olan bişi dedi=) tmm dedım sustum=)
sabah tabi aç gittim tahlil için

saat
10:30

2 kurabiye

öğlen
13:00

yoğurt
2 sunta
1 çatal baklava

ara
tahıllı 2 bisküvi
lght kahve

akşam
çarba içerim ( bağırsaklarım ymuşaması lazım

ara kayısı 3-4 adet

spor bugun yok=(

çpok güzel gidiyrsun... öğle ve akşamdaki eksikliklerini bliyorsun.öğlenkinde salata olabilir mesela akşamada sebze iyi gider ama sen gidcem dediğin için elindeki imkan bu ( o yüzden puanın 8

ayy hiç sorma ben o kdar su ekledim birde 1.5 badak süt koydum lezzetli olsun die .... ((( her şeyi ölçüyl yapan ben nasıl olduda o suyu okadar boşalttım anlamdım onrada almaya üşendim içinde suyun fazlasını... sonra bana bir sürü iş oldu (((

ben de hazır yaptım bir kazan aşure bana 3 kilo olarak patlar yoksa:)
2 paket yaptım 8 kase yeter annemlerle bize

kolay gelsin...

afiyet olsun..

sağol tatlım

Selam kızlar Şulecim dün planlarım değişti evde durmadım öğleden sonra o yüzden çok spor yapamadım yediklerimi yazayıom hemen

sabah
peynir, zeytin, 1 kıymalı pide

ara
1 kase aşure

öğle
2 tane kuru biber dolması
2 kaşık kavurma 1 dilim tam buğday ekmeği

ara
meyve
tarçınlı ıhlamur çayı

akşam
pizza

spor
30 dk pilates

ben bugün yiyecegimmmmm, ben bugün yiyecegimmmmmm :)))

bir aksilik cikmazsa... akraba aradi yapmis cagirdi :)))

Oluyor bazen oyle kazalar...benim de cok basima gelmistir. Sonra oturu dusunurum bunu nasil modiye etsem de yenili rbirsey yapsam diye.....yaraticiligini konustur suleulku...
benim aklima gelen en mantikli sey krema ve karabiber ekleyip lezzetlendirmek.
ben de hazır yaptım bir kazan aşure bana 3 kilo olarak patlar yoksa:)
2 paket yaptım 8 kase yeter annemlerle bize

sağol tatlım
hazirlarin lezzeti guzel oluyro mu? kendimi kandirabilirmiyim acabaa hazir asureyle??
cok gecmis olsun. onemli birsey arkasini birakma...

Son düzenleme:
Pepperminttt neredesin yaaaaa. Ozledim seni...

selam canim,
buralardayim; ben de sptaz gibi oldum, sizi uzaktan takip ediyorum herseyi okuyorum da fazla yazmaya firsatim olmuyor.
onumuzdeki haftadan itibaren islerim biraz yogunlasacak, ocak 20 sine kadar da oyle gider artik. sonra rahatlarim ama insallah.

yine de ugrarim cnm arada

nasilsin , ne var ne yok??

biz de her sey ayni. ama forumun demirbaslarini goremeyince bir eksiklik hissediyorum iste...

uzun süre regli olamamk kilo almaya değil zayıflığa nedne olurmuş.... benim eltimdede var o..oda 3-4 ayda bir olur yan etkisi kilo kaybıymış..... biz öncesinde şişeriz yaaa uzun süre olamaynda zayıflarmışşş

seni yemek yemeğe nasıl alıştırcaz bilemiyorum hi doğru düzgün yemek yemiyorun ben demekte usandım sen yememekten usanmadım akşama tek çorba olurmu?? sen hiç sebze yemezmisin et balık tavuk kuru bakla yemezmisin....bak öğlende düzgün olmamış gene suntdan yemişin.... heni senin meyven hep bisküvi hep biskivi... çok sağlıksızn besleniyorsun vücudn bir yerde teklemeye başlıcak onada yazık...bunu yapma kendine. yazıktır gençsin daha

sabah kötü ara ok öğlen daha kötü..... akşam çok az malesef puanın 5

saol cnm bakalım başlayalım bi tedaviye inşallah düzene girer=( beynim yumurtalıklara emir vermıomuş :S beynin kurumuş dıo doktor kadınlık hormonlarım azalmış mı ne çok ii bi doktorum var çok şükür inşallah iileşcem şiştim doldum yahu ödemden =(

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

öğlendolma yemişin içinde pirinç var zaten o yüzden ekmeğe gerek yoktu..... akşamda pizzayı yemeen iyiyiş ama napacan yemişin artık
puanın 7

ayyy beni bugün çok sinirliyim... içimde yanar dağ var sanki..... çocukları yazılalrını okudum... berbat.... 6,8,10,20 hep böle notlar.... beni çıldırttılar.... sorunlarda cevapları 1 cümlelilik haaa.bide bilgsayar başında yaptılar soruları sonra kağıda geçirdiler.... kodun bir yeride white ( beyaz yapacak yazı rengini) kullanması gerekiyor 2-3 kişi weight yazmış yaa...çıldırttılar beni.... ya bu çocuklar beyazı bile bimiyorlar 6 saat inlg. görüyorlar orta okulda ing gördüler....anadolu grubu bide bunlar...

ayyy ayyy açtım ağzrımı yumdum gözümü bende.... bakalım değişen bir şey olacakmı????

bende aynı durumdayım bi 50lere düşüorum 2 gun azcık fazla yiyorum hoop 51.8lere çıkıorum =( hoşgeldin aysimacım birlikte verelim kilolaları inşallah=)

ayy canım ben sana geçiş olsun demeyi unuttum kusuruma bakma bugün çok sinirlyimde......

inş tez zamanda şifa bulursu.....

bende aynı durumdayım bi 50lere düşüorum 2 gun azcık fazla yiyorum hoop 51.8lere çıkıorum =( hoşgeldin aysimacım birlikte verelim kilolaları inşallah=)

Hosbulduk canim ya bi ara karnim tam gitti ben bile sasirdim 1hafta günde 1 kere yedim morelim bozuktu oruc zamaniydi sevgilimden ayrilmistim hoooooop geri geldiler yaaaa =( 5kg kesin vermem lazim biri bana laf atti gücüme gitti onada üzüldüm dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…