günaydin kocum, benim menüm
sabah---> 2 yudum süt (döktüm cünkü yaaa) + kurabiye 1 adet
ara---> elma+mandalina
öglen--->balik+maydonozlu ekmek 2 dilim
ara---> kivi+mandalina
aksam---> yumurta+2 dilim maydonozlu ekmek+yogurt
ara---> mandalina
10 puan icin tesekkur ederim, evde yumurrta bollugu var haftada iki kere yumurta haslamaya karar verdim kahvaltiya..
ben ozellikle suyunu 1 bardak koyup sut ekliyorum sulandirmam gerektiginde. gercekten su fazla olunca tadi tuzukalmiyor corbanin. sut de tada tamamen lezzet kazandiriyor. biraz krema eklersen belki daha lezzetli olur.
ee o psikolojiyi de iyi biliyorum...:)
yaaa ben de yapmak istiyorum ama yapinca bir kazan oluyor. sonra oturup tek basima yiyorum... cok tehlikeli cook..
biri yapsa da apartmandan bana yollasalar. kimse de yollamaz ki... bari ablam yapsa da onda yesem iki kase.
kolay gelsin...
afiyet olsun..
Oluyor bazen oyle kazalar...benim de cok basima gelmistir. Sonra oturu dusunurum bunu nasil modiye etsem de yenili rbirsey yapsam diye.....yaraticiligini konustur suleulku...çpok güzel gidiyrsun... öğle ve akşamdaki eksikliklerini bliyorsun.öğlenkinde salata olabilir mesela akşamada sebze iyi gider ama sen gidcem dediğin için elindeki imkan bu( o yüzden puanın 8
ayy hiç sorma ben o kdar su ekledim birde 1.5 badak süt koydum lezzetli olsun die ....((( her şeyi ölçüyl yapan ben nasıl olduda o suyu okadar boşalttım anlamdım onrada almaya üşendim içinde suyun fazlasını... sonra bana bir sürü iş oldu (((
hazirlarin lezzeti guzel oluyro mu? kendimi kandirabilirmiyim acabaa hazir asureyle??ben de hazır yaptım bir kazan aşure bana 3 kilo olarak patlar yoksa:)
2 paket yaptım 8 kase yeter annemlerle bize
sağol tatlım
cok gecmis olsun. onemli birsey arkasini birakma...bayanlaaaaar merhhabaaa
hemen durumumu özetliyim sabah doktora gittim 3 aydır hastalanamıorum =(
beeynim kadınlık hormonu salgılamıomuş=(
6 aylık bi tedaviye başladık doktora üstüne basa basa sordum kilo yapmaz dimi die en sonunda kızdı adam bak güzel kardeşim kilo senın yediklerinle akalalı olan bişi dedi=) tmm dedım sustum=)
sabah tabi aç gittim tahlil için
saat
10:30
2 kurabiye
öğlen
13:00
yoğurt
2 sunta
1 çatal baklava
ara
tahıllı 2 bisküvi
lght kahve
akşam
çarba içerim ( bağırsaklarım ymuşaması lazım
ara kayısı 3-4 adet
spor bugun yok=(
Pepperminttt neredesin yaaaaa. Ozledim seni...
selam canim,
buralardayim; ben de sptaz gibi oldum, sizi uzaktan takip ediyorum herseyi okuyorum da fazla yazmaya firsatim olmuyor.
onumuzdeki haftadan itibaren islerim biraz yogunlasacak, ocak 20 sine kadar da oyle gider artik. sonra rahatlarim ama insallah.
yine de ugrarim cnm arada
nasilsin , ne var ne yok??
bayanlaaaaar merhhabaaa
hemen durumumu özetliyim sabah doktora gittim 3 aydır hastalanamıorum =(
beeynim kadınlık hormonu salgılamıomuş=(
6 aylık bi tedaviye başladık doktora üstüne basa basa sordum kilo yapmaz dimi die en sonunda kızdı adam bak güzel kardeşim kilo senın yediklerinle akalalı olan bişi dedi=) tmm dedım sustum=)
sabah tabi aç gittim tahlil için
saat
10:30
2 kurabiye
öğlen
13:00
yoğurt
2 sunta
1 çatal baklava
ara
tahıllı 2 bisküvi
lght kahve
akşam
çarba içerim ( bağırsaklarım ymuşaması lazım
ara kayısı 3-4 adet
spor bugun yok=(
Oluyor bazen oyle kazalar...benim de cok basima gelmistir. Sonra oturu dusunurum bunu nasil modiye etsem de yenili rbirsey yapsam diye.....yaraticiligini konustur suleulku...
benim aklima gelen en mantikli sey krema ve karabiber ekleyip lezzetlendirmek.
hazirlarin lezzeti guzel oluyro mu? kendimi kandirabilirmiyim acabaa hazir asureyle??
cok gecmis olsun. onemli birsey arkasini birakma...
saol cnm bakalım başlayalım bi tedaviye inşallah düzene girer=( beynim yumurtalıklara emir vermıomuş :S beynin kurumuş dıo doktor kadınlık hormonlarım azalmış mı neçok ii bi doktorum var çok şükür inşallah iileşcem şiştim doldum yahu ödemden =(
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Selam kızlar Şulecim dün planlarım değişti evde durmadım öğleden sonra o yüzden çok spor yapamadım yediklerimi yazayıom hemen
sabah
peynir, zeytin, 1 kıymalı pide
ara
1 kase aşure
öğle
2 tane kuru biber dolması
2 kaşık kavurma 1 dilim tam buğday ekmeği
ara
meyve
tarçınlı ıhlamur çayı
akşam
pizza
spor
30 dk pilates
öğlendolma yemişin içinde pirinç var zaten o yüzden ekmeğe gerek yoktu..... akşamda pizzayı yemeen iyiyiş ama napacan yemişin artık
puanın 7
bende aynı durumdayım bi 50lere düşüorum 2 gun azcık fazla yiyorum hoop 51.8lere çıkıorum =( hoşgeldin aysimacım birlikte verelim kilolaları inşallah=)Benide alin aranizaaaaaaaaaaaa =) 5kg vermem lazim 53den 55e cikmisim 3ay icinde =( 50ye düsmek istiyorum
bende aynı durumdayım bi 50lere düşüorum 2 gun azcık fazla yiyorum hoop 51.8lere çıkıorum =( hoşgeldin aysimacım birlikte verelim kilolaları inşallah=)
bende aynı durumdayım bi 50lere düşüorum 2 gun azcık fazla yiyorum hoop 51.8lere çıkıorum =( hoşgeldin aysimacım birlikte verelim kilolaları inşallah=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?