ayy canım ben sana geçiş olsun demeyi unuttum kusuruma bakma bugün çok sinirlyimde......
inş tez zamanda şifa bulursu.....
ayyy beni bugün çok sinirliyim... içimde yanar dağ var sanki..... çocukları yazılalrını okudum... berbat.... 6,8,10,20 hep böle notlar.... beni çıldırttılar.... sorunlarda cevapları 1 cümlelilik haaa.bide bilgsayar başında yaptılar soruları sonra kağıda geçirdiler.... kodun bir yeride white ( beyaz yapacak yazı rengini) kullanması gerekiyor 2-3 kişi weight yazmış yaa...çıldırttılar beni.... ya bu çocuklar beyazı bile bimiyorlar 6 saat inlg. görüyorlar orta okulda ing gördüler....anadolu grubu bide bunlar...
ayyy ayyy açtım ağzrımı yumdum gözümü bende.... bakalım değişen bir şey olacakmı????
ayy canım ben sana geçiş olsun demeyi unuttum kusuruma bakma bugün çok sinirlyimde......
inş tez zamanda şifa bulursu.....
sule sen ne ogretmenisin?? bransin ne?
Hosbulduk canim ya bi ara karnim tam gitti ben bile sasirdim 1hafta günde 1 kere yedim morelim bozuktu oruc zamaniydi sevgilimden ayrilmistim hoooooop geri geldiler yaaaa =( 5kg kesin vermem lazim biri bana laf atti gücüme gitti onada üzüldüm dogrusu
ayyy beni bugün çok sinirliyim... içimde yanar dağ var sanki..... çocukları yazılalrını okudum... berbat.... 6,8,10,20 hep böle notlar.... beni çıldırttılar.... sorunlarda cevapları 1 cümlelilik haaa.bide bilgsayar başında yaptılar soruları sonra kağıda geçirdiler.... kodun bir yeride white ( beyaz yapacak yazı rengini) kullanması gerekiyor 2-3 kişi weight yazmış yaa...çıldırttılar beni.... ya bu çocuklar beyazı bile bimiyorlar 6 saat inlg. görüyorlar orta okulda ing gördüler....anadolu grubu bide bunlar...
ayyy ayyy açtım ağzrımı yumdum gözümü bende.... bakalım değişen bir şey olacakmı????
kusur olur mu cnm yaa hiç önemli diil saolasın inşallah çzöülcek sorun bakalım güvenıorum doktoruma...ben menumu yazdım ama saçma sapan bi gün gecıo benım :S
seninde baya stesli anladığım kadarıyla öğrencilerle uğraşmak zor allah kolaylık versin =)
ee ben olsam ben de sinir olurdumaslında zor dğil öğreniclerden ne bekleiğine bağlı....kız olduu için bizimkiler sorun daha az.... ama kafası çalışan zevkle ders işlediğin bir durum yok..bunları umursamazsan sorunyok(((.....
ee ben olsam ben de sinir olurdum
bilgisayar canım..... bilgisayarı sdece facebook ve msn sanan öğrencilerime bilgsayarda program yazmayı öğretmeye çalışıyorum(((
aslında zor dğil öğreniclerden ne bekleiğine bağlı....kız olduu için bizimkiler sorun daha az.... ama kafası çalışan zevkle ders işlediğin bir durum yok..bunları umursamazsan sorunyok(((.....
simdiye kadar yediklerim:
sabah: az yagli-peynirli domatesli sandvic
ara: biraz badem
öglen: salatlalik, domatesden yogurt soslu salata, üzeri kasarli pogaca
ara: mandalina / kakaolu süt olacak
aksam belirsiz
uzun süre regli olamamk kilo almaya değil zayıflığa nedne olurmuş.... benim eltimdede var o..oda 3-4 ayda bir olur yan etkisi kilo kaybıymış..... biz öncesinde şişeriz yaaa uzun süre olamaynda zayıflarmışşş
seni yemek yemeğe nasıl alıştırcaz bilemiyorum hi doğru düzgün yemek yemiyorun ben demekte usandım sen yememekten usanmadım akşama tek çorba olurmu?? sen hiç sebze yemezmisin et balık tavuk kuru bakla yemezmisin....bak öğlende düzgün olmamış gene suntdan yemişin.... heni senin meyven hep bisküvi hep biskivi... çok sağlıksızn besleniyorsun vücudn bir yerde teklemeye başlıcak onada yazık...bunu yapma kendine. yazıktır gençsin daha
sabah kötü ara ok öğlen daha kötü..... akşam çok az malesef puanın 5
vizyonlari cok genismis...
cok iyi anliyorum seni...
ben de onlarin unversiteye girmis versiyonuyla ugrasiyorum. Universiteye girince kendilerini iyice birsey saniyorlar. Hele ki baba parasiyla okuyorlarsa...Sinavlara oyle komik cevaplar veriliyor ki... Bir arkadasim da uluslar arasi iliskilerde yardimci docent. Kenan evren kimdir diye sormus sinavda. Gelen cevaplarin %90 marmariste yasayn bir ressamdi aglamak istedim oturup bunlar bu kadar mi cahil diye dert yaniyordu. Belki biraz matematik biraz fizik yapip unive giriyorlar ama genel kulturleri o kadar zayif ki. Gazete okumaktan acizler. Universite ogrenciligini lise sonrasi egitim olarak goruyorlar. Halbuki universite hayat gorusunu oturttugun kisiligini buldugun bir yer... Hic birsey umurlari degil ....
kocum bugün ki menümü gördün mü??
ben puan göremedim de...
simdiye kadar yediklerim:
sabah: az yagli-peynirli domatesli sandvic
ara: biraz badem
öglen: salatlalik, domatesden yogurt soslu salata, üzeri kasarli pogaca
ara: mandalina / kakaolu süt olacak
aksam belirsiz
hii bana da hucre mi DNA nin icinde DNA mi hucrenin icinde diye sormuslardi bir ay boyunca hucreyi anlattiktan sonra.ben bosuna bogaz patlatmisim yazik bana diyorsun.. Ucan tekme atmak istiyorsun boylelerine ama yapamiyorsun.ayy gülermisinağlamısn yaaa.... bde bunlarzengin aile ocuğu demi :)))) çok güldüm.. bzim öğrencide cezayir hang ilimze bağlı diye somuştu .... onu çok görmemek lazım ozama üni dekiler bunu yapıyorsa....
yaptım canm yorumu puanımıda verdim 8 puanın ana öğünlerd eksiklerin var....
ben demeden anchusa denmesi gerekeni demiş....caım kio vermek istiyorsan sağlıklı beslenmelsin.... sabah sandvic ğlen poğaca olmaz.... hani evden salata yapıp gelecektin.... ben bugün oruç değiim öğlene okuldayım diye sabah salata yaptım geldim kendime ( yeşillik havuç haşlanmş k.bahar brokoli msır koydum bide tadı güzel olsun diye.... ) öğlen onu yedim.....
herügn okula gelmeden önce ne ysem diyee düşnüyorum evde hazırlayıp geliyorum akşamdan yada sabah......sende biaz dikkat etsen ......
hii bana da hucre mi DNA nin icinde DNA mi hucrenin icinde diye sormuslardi bir ay boyunca hucreyi anlattiktan sonra.ben bosuna bogaz patlatmisim yazik bana diyorsun.. Ucan tekme atmak istiyorsun boylelerine ama yapamiyorsun.
benim menüm belli şimdiden yazıyım.
sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yeşil biber
kk beyaz peynir
2 zeytin
ara
2 badem
öğlen
yarım tabak izmir köfte
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt
ara
bir kase aşure
akşam
yarım tabak taze fasulye
1 kaşık makarna
ara
bir kase aşure daha yesem annemlerle olur mu acaba :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?