50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy canım ben sana geçiş olsun demeyi unuttum kusuruma bakma bugün çok sinirlyimde......

inş tez zamanda şifa bulursu.....

Olur böyle seyler bosver benimde simdi morelim bozuk ama yemicem bol bol su ic müzik dinle kesin vercem o kilolari cok güzel ciciler alcam kendime onlarda görcek hepimiz insallah istedigimiz kg ya variriz =)

sule sen ne ogretmenisin?? bransin ne?

ayy canım ben sana geçiş olsun demeyi unuttum kusuruma bakma bugün çok sinirlyimde......

inş tez zamanda şifa bulursu.....

kusur olur mu cnm yaa hiç önemli diil saolasın inşallah çzöülcek sorun bakalım güvenıorum doktoruma...ben menumu yazdım ama saçma sapan bi gün gecıo benım :S
seninde baya stesli anladığım kadarıyla öğrencilerle uğraşmak zor allah kolaylık versin =)

biz burda yemeden diil yiyerel kilo vermeye çalışıoruz mutlaka araöğün ve ana öüğünlerimiz var..bu hafta ki koçumuz muhteşem bi liste hazırladı hepimiz ona uymaya çalışıoruz..senide haftaya puıanlamaya dahil ederiz bu hafta bitti sayılır artık haftasonları kaçamak bile yapıoruz =) tabi ben biraz fazla kaçamak yaptığım için geldi geri bu kilolar bide dediim gibi 3 aydır adet olamadım =( onunda şişliği var onun dışında gayet ii gidio senide aramızda görmekten mutluluk duyarız

üzgünüm ama olmayacak.... suan gencler o kadar vurdumduymaz o kadar bilincsiz hareket ediyor ki üzülmemek elde degil....

kolay gelsin...

aslında zor dğil öğreniclerden ne bekleiğine bağlı....kız olduu için bizimkiler sorun daha az.... ama kafası çalışan zevkle ders işlediğin bir durum yok..bunları umursamazsan sorunyok (((.....

ee ben olsam ben de sinir olurdum

valla bunlar yüzünden öğretmenliktende zevk almıyorum..anlatıyorum anlaya yok..... iyi bir oklda çalşma şansında yok meslek liseleri geneli böyleee...okumıcak çocuklar geliyor zorla birşeyler öğretmeye çalışıyoruz.....

simdiye kadar yediklerim:

sabah: az yagli-peynirli domatesli sandvic
ara: biraz badem
öglen: salatlalik, domatesden yogurt soslu salata, üzeri kasarli pogaca
ara: mandalina / kakaolu süt olacak
aksam belirsiz

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0 0 3 1 3 1 0 8
peppermint 1 1 3 1 3 1 0 10
lachesis 1 1 2 1 3 1 0 9
gzmnc 1 1 2 1 2 1 0 8
aygirl 1 1 2 1 3 1 0 9
anchusa 1 1 3 1 3 1 0 10
dulcina menüsü gelmedi 0
kahvekokusu 0
kuzu 1 1 2 1 2 0 0 7
intlogistics 1 1 2 1 2 1 1 7
ca_cansu 1 0 3 0 3 1 0 8
hatice_84 1 1 2 1 2 0 0 7
iyilik meleğim 1 0 3 1 2 1 0 8
spatz menüsü gelmedi 0

bilgisayar canım..... bilgisayarı sdece facebook ve msn sanan öğrencilerime bilgsayarda program yazmayı öğretmeye çalışıyorum (((

aslında zor dğil öğreniclerden ne bekleiğine bağlı....kız olduu için bizimkiler sorun daha az.... ama kafası çalışan zevkle ders işlediğin bir durum yok..bunları umursamazsan sorunyok (((.....

vizyonlari cok genismis...
cok iyi anliyorum seni...
ben de onlarin unversiteye girmis versiyonuyla ugrasiyorum. Universiteye girince kendilerini iyice birsey saniyorlar. Hele ki baba parasiyla okuyorlarsa...Sinavlara oyle komik cevaplar veriliyor ki... Bir arkadasim da uluslar arasi iliskilerde yardimci docent. Kenan evren kimdir diye sormus sinavda. Gelen cevaplarin %90 marmariste yasayn bir ressamdi aglamak istedim oturup bunlar bu kadar mi cahil diye dert yaniyordu. Belki biraz matematik biraz fizik yapip unive giriyorlar ama genel kulturleri o kadar zayif ki. Gazete okumaktan acizler. Universite ogrenciligini lise sonrasi egitim olarak goruyorlar. Halbuki universite hayat gorusunu oturttugun kisiligini buldugun bir yer... Hic birsey umurlari degil ....

suleulku bazen annemle bi akrabağlığın var mı die düşünüorum aynı onun gibi konuştun=) ama haklısınız yerden göğe kadar da huffff cnm istemıo yemek yemek böle hep abur cubur meyve galete falan filan yiyim istıo özellikle leblebi=(
bu gun anneme kuru kayısı hurma bide incir aldırıorum aralarda onları yiycem söz! yarından itibaren başlıorum
kahvaltıda da yumurta yicem her gun!
kilo konusunda adet görmeme kilo verdiriosa ve sonrasında bu kullandığım ilaçlar bana kilo olarak döncekse ben ayvayı yedim demektir
doktora özellikle sordum kilo yapar mı die yok dedi ama yan etkisi olarak iştah açma die biş okudum kızlar ilaca başlayınca benım iştahımı tutun olur muuu

ayy gülermisinağlamısn yaaa.... bde bunlarzengin aile ocuğu demi :)))) çok güldüm.. bzim öğrencide cezayir hang ilimze bağlı diye somuştu .... onu çok görmemek lazım ozama üni dekiler bunu yapıyorsa....

kocum bugün ki menümü gördün mü??

ben puan göremedim de...

yaptım canm yorumu puanımıda verdim 8 puanın ana öğünlerd eksiklerin var....
simdiye kadar yediklerim:

sabah: az yagli-peynirli domatesli sandvic
ara: biraz badem
öglen: salatlalik, domatesden yogurt soslu salata, üzeri kasarli pogaca
ara: mandalina / kakaolu süt olacak
aksam belirsiz

ben demeden anchusa denmesi gerekeni demiş....caım kio vermek istiyorsan sağlıklı beslenmelsin.... sabah sandvic ğlen poğaca olmaz.... hani evden salata yapıp gelecektin.... ben bugün oruç değiim öğlene okuldayım diye sabah salata yaptım geldim kendime ( yeşillik havuç haşlanmş k.bahar brokoli msır koydum bide tadı güzel olsun diye.... ) öğlen onu yedim.....

herügn okula gelmeden önce ne ysem diyee düşnüyorum evde hazırlayıp geliyorum akşamdan yada sabah......sende biaz dikkat etsen ......

hii bana da hucre mi DNA nin icinde DNA mi hucrenin icinde diye sormuslardi bir ay boyunca hucreyi anlattiktan sonra.ben bosuna bogaz patlatmisim yazik bana diyorsun.. Ucan tekme atmak istiyorsun boylelerine ama yapamiyorsun.

hii bana da hucre mi DNA nin icinde DNA mi hucrenin icinde diye sormuslardi bir ay boyunca hucreyi anlattiktan sonra.ben bosuna bogaz patlatmisim yazik bana diyorsun.. Ucan tekme atmak istiyorsun boylelerine ama yapamiyorsun.

ayyy bunlarr bide üniversiteye gelmiş değilmi??? sınavda geçmişler sözde seçilmiş öğrenciler.. ayy tüküreyim ben onları seçen snavada alan okulada

özel okullarıda özel üniversielrde kaldırcaksın.... düşünsene bu öğrencilerin dr olduğunu müh. olduğunu... vay haimize vay....

benim menüm belli şimdiden yazıyım.

sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yeşil biber
kk beyaz peynir
2 zeytin

ara
2 badem

öğlen

yarım tabak izmir köfte
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt

ara

bir kase aşure

akşam

yarım tabak taze fasulye
1 kaşık makarna

ara

bir kase aşure daha yesem annemlerle olur mu acaba :78:

seni cok azimli gordum lachesis. gayet duzgun menuler sunuyorsun bize..
valla evde asure olsa dayanamaz gunde 3-4 kase yerdim bende./ hele ki icinde bol badem varsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…