50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ozel okullar ve univler iyice dusurdu egitim kalitesini.
ya da sunu yapacaksin universite bitirme ve lise bitirme sinavlari yapacaksin ulke capinda. Boylece A universitesinden gelende B universitesinden gelende ayni sorularla degerlendirilecek ve kimsenin hakki yenmeyecek. gecemeyenlere diploma vermeyeceksin. yurtdisinda bu boyle. Lise bitirme sinavi yapsalar zaten bu kadar dusuk bilgi duzeyli ogrenciler universitelere yigilmaz...
Meslek liselerinde egitim vermek daha zordur eminim duz liselerden.

tembelligi dogru birseymis gibi gösterircesine, sinifta kalmayi, mezun olamamayi kaldirirsan, ögrencilerinde umrunda olmaz tabi...

nasil olsa gececek, ister 1 le ister 5 le...

ay bir de akşam yemeğinde yoğurt yerim kesin, yoğurtsuz yemek yiyemem, allahtan sağlıklı birşey.

seni cok azimli gordum lachesis. gayet duzgun menuler sunuyorsun bize..
valla evde asure olsa dayanamaz gunde 3-4 kase yerdim bende./ hele ki icinde bol badem varsa....

badem mi, aşure de mi, ay hiç rastlamadım ben. biz bol bol fındık koyuyoruz. benimki hazır ama ben içine baya bir fındık ilave ettim:) bu da gerçeği gibi olmasa da adet yerini bulsun işte:)

menülere gelince ben eskisinden çok yiyorum bu şekilde, nasıl kilo vericem bilemiyorum böyle ama, en azından sağlıklı:)

ay kızlar ben çok bunaldım ya evde olmaktan, ay ne güzel ne güzel derken birden tepem attı, hemen işe girmek istiyorum, neden böyle oldum bilmiyorum

ay kızlar ben çok bunaldım ya evde olmaktan, ay ne güzel ne güzel derken birden tepem attı, hemen işe girmek istiyorum, neden böyle oldum bilmiyorum
donem donem benim de tepem atiyor....

biz findik degil badem koyariz...
ustune de ceviz ve tarcin
ben hep saglikli beslenme sirasinda ilk ucteyim ama hic dogru duzgun kilo veremiyorum.... :S

koçum dünkü berbat menumu utançla sunarim :

kahvaltı: 1 açma + 1 kupa tek şekerli çay
ara:yeşil çay + 1 tane çay keyfi bbiskuvi
öğlen: patatesli köfte yemeği + az pilav+ayran
ara: cappuccino + 2 tane yulaflı biskuvi
akşam: (en çok utandıgım yer burası) 1 tane whopper junior +10-12 adet patates kızartması
ara: yok

her tür cezaya razıyım koç. ama bugun iyi gidiyorum valla bak:76:

ben hep saglikli beslenme sirasinda ilk ucteyim ama hic dogru duzgun kilo veremiyorum.... :S

he hee,
al benden de o kadar

:95:

ama ben eskiden cok az yerdim ve hep halsiz olurdum , tansiyonum dusuktu, yorgunluk sendromu vardi ben de surekli
1 yildir dengeli beslenmeye basladigimdan beri bu sorunlarin hicbiri olmadi, kendimi dinc, saglikli hissediyorum; o yuzden kilo vermeyi artik takmamaya basladim benn

sen zaten korumada değil miydin kuzum.

hep cappuccino içiyorsun, onun yerine sade kahve içsen baya bir kaloriden kar edersin bence:)

e ama dün sandvic yap diyordun ? pogaca (pogaca degil aslinda, brötchen türkcesi nedir bilmiyorum)yi öglen sirf karbonhidrat olsun diye yedim. salatayi da yaptim, malzemesi az ama sonucta sebze ..

ben aksam hazirladigimi yemem huyum kötü. ama sabah üsenmeden özellikle aksamdan malzemelerini alip sabah sandvic yaptim simdi bunda yanlis nerde onu aanamadim :44:

hosgeldin aysima

gerçekten çok güzel gdiyorsun...... akşama aşure yersen 2. defa yiyeceğin için 10 puan yerine 9 alırsın sen bilirsin canım seçim senin

ayyy eevet çok kötü olmuş.... ama sende farkınasın bunu buda güzel :))) öğlen patates zaten karbonhidrat o yüzden pilava gerek yoktu..ama ondan puan kırmıyorum çünkü akşama "0" verecem... çok sağlıksız..... arada yapmamışın zaten.....

puanın 5

canım seninki sebze ddeğil salata sadece... içine haşlanmış sebze koymalısın domates salatalık onu sebze olarak saymıyoruz o sandivici sabah yiyebilirsin çok güzel olur.... salatalık domates yoğurt sosu tek grubu karşılıyor....sebze,et,tavuk,balık,kuru baklagil grubu yok menünde.....

sebze haşla k.bahar brokoli gibi onları sandiviç yap yada salatasını yap yeşillike onu ekmekle ye...domates salatalıkla ana öğün olmaz kahvaltıya o sandviç güzel gider ama.....

zeytin yağlı yemekler yeme şansın var mı öğle arasında iş yerinde....evden getirsen???

yarında tartı günü geldikmi gene bir haftanın sonuna......bakalım ak koyun kara koyun belli olacak....inş hepimiz kilo vermiş olarak görürüz tarıtda kendimizi...

gerçekten çok güzel gdiyorsun...... akşama aşure yersen 2. defa yiyeceğin için 10 puan yerine 9 alırsın sen bilirsin canım seçim senin

puanın 5

hımmm, 9 olcak o zaman annemlerin yanında yemesem olmaz. ilkini yemeseydim keşke ama onda da olan oldu

sen zaten korumada değil miydin kuzum.

hep cappuccino içiyorsun, onun yerine sade kahve içsen baya bir kaloriden kar edersin bence:)

şekerciğim cappuccino içiyorum ama nasıl biliyor musunuz?şimdi bizim patronlarımız ünlü bir italyan kahvesinin ithalatçısı aynı zamanda, o yüzden ofiste bol miktarda kahve çeşidi ve makinası bulunuyor. ben espresso yapıp, içine capp. makinesinde light süt köpürtüp koyuyorum.şeker de koymuyorum krema da..normal sütlü kahve gibi düsünebilirsiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…