ayyy bunlarr bide üniversiteye gelmiş değilmi??? sınavda geçmişler sözde seçilmiş öğrenciler.. ayy tüküreyim ben onları seçen snavada alan okulada
özel okullarıda özel üniversielrde kaldırcaksın.... düşünsene bu öğrencilerin dr olduğunu müh. olduğunu... vay haimize vay....
benim menüm belli şimdiden yazıyım.
sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yeşil biber
kk beyaz peynir
2 zeytin
ara
2 badem
öğlen
yarım tabak izmir köfte
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt
ara
bir kase aşure
akşam
yarım tabak taze fasulye
1 kaşık makarna
ara
bir kase aşure daha yesem annemlerle olur mu acaba :78:
seni cok azimli gordum lachesis. gayet duzgun menuler sunuyorsun bize..
valla evde asure olsa dayanamaz gunde 3-4 kase yerdim bende./ hele ki icinde bol badem varsa....
donem donem benim de tepem atiyor....ay kızlar ben çok bunaldım ya evde olmaktan, ay ne güzel ne güzel derken birden tepem attı, hemen işe girmek istiyorum, neden böyle oldum bilmiyorum
ay bir de akşam yemeğinde yoğurt yerim kesin, yoğurtsuz yemek yiyemem, allahtan sağlıklı birşey.
badem mi, aşure de mi, ay hiç rastlamadım ben. biz bol bol fındık koyuyoruz. benimki hazır ama ben içine baya bir fındık ilave ettim:) bu da gerçeği gibi olmasa da adet yerini bulsun işte:)
menülere gelince ben eskisinden çok yiyorum bu şekilde, nasıl kilo vericem bilemiyorum böyle ama, en azından sağlıklı:)
donem donem benim de tepem atiyor....
biz findik degil badem koyariz...
ustune de ceviz ve tarcin
ben hep saglikli beslenme sirasinda ilk ucteyim ama hic dogru duzgun kilo veremiyorum.... :S
donem donem benim de tepem atiyor....
biz findik degil badem koyariz...
ustune de ceviz ve tarcin
ben hep saglikli beslenme sirasinda ilk ucteyim ama hic dogru duzgun kilo veremiyorum.... :S
koçum dünkü berbat menumu utançla sunarim :
kahvaltı: 1 açma + 1 kupa tek şekerli çay
ara:yeşil çay + 1 tane çay keyfi bbiskuvi
öğlen: patatesli köfte yemeği + az pilav+ayran
ara: cappuccino + 2 tane yulaflı biskuvi
akşam: (en çok utandıgım yer burası) 1 tane whopper junior +10-12 adet patates kızartması
ara: yok
her tür cezaya razıyım koç. ama bugun iyi gidiyorum valla bak:76:
cok kotu cok... koc degilim ama ben bile dayanamdim yorum yaptim...
ben demeden anchusa denmesi gerekeni demiş....caım kio vermek istiyorsan sağlıklı beslenmelsin.... sabah sandvic ğlen poğaca olmaz.... hani evden salata yapıp gelecektin.... ben bugün oruç değiim öğlene okuldayım diye sabah salata yaptım geldim kendime ( yeşillik havuç haşlanmş k.bahar brokoli msır koydum bide tadı güzel olsun diye.... ) öğlen onu yedim.....
herügn okula gelmeden önce ne ysem diyee düşnüyorum evde hazırlayıp geliyorum akşamdan yada sabah......sende biaz dikkat etsen ......
Hosbulduk canim ya bi ara karnim tam gitti ben bile sasirdim 1hafta günde 1 kere yedim morelim bozuktu oruc zamaniydi sevgilimden ayrilmistim hoooooop geri geldiler yaaaa =( 5kg kesin vermem lazim biri bana laf atti gücüme gitti onada üzüldüm dogrusu
benim menüm belli şimdiden yazıyım.
sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yeşil biber
kk beyaz peynir
2 zeytin
ara
2 badem
öğlen
yarım tabak izmir köfte
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt
ara
bir kase aşure
akşam
yarım tabak taze fasulye
1 kaşık makarna
ara
bir kase aşure daha yesem annemlerle olur mu acaba :78:
koçum dünkü berbat menumu utançla sunarim :
kahvaltı: 1 açma + 1 kupa tek şekerli çay
ara:yeşil çay + 1 tane çay keyfi bbiskuvi
öğlen: patatesli köfte yemeği + az pilav+ayran
ara: cappuccino + 2 tane yulaflı biskuvi
akşam: (en çok utandıgım yer burası) 1 tane whopper junior +10-12 adet patates kızartması
ara: yok
her tür cezaya razıyım koç. ama bugun iyi gidiyorum valla bak:76:
hep cappuccino içiyorsun, onun yerine sade kahve içsen baya bir kaloriden kar edersin bence:)
e ama dün sandvic yap diyordun ? pogaca (pogaca degil aslinda, brötchen türkcesi nedir bilmiyorum)yi öglen sirf karbonhidrat olsun diye yedim. salatayi da yaptim, malzemesi az ama sonucta sebze ..
ben aksam hazirladigimi yemem huyum kötü. ama sabah üsenmeden özellikle aksamdan malzemelerini alip sabah sandvic yaptim simdi bunda yanlis nerde onu aanamadim :44:
gerçekten çok güzel gdiyorsun...... akşama aşure yersen 2. defa yiyeceğin için 10 puan yerine 9 alırsın sen bilirsin canım seçim senin
puanın 5
sen zaten korumada değil miydin kuzum.
hep cappuccino içiyorsun, onun yerine sade kahve içsen baya bir kaloriden kar edersin bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?