hımmm, 9 olcak o zaman annemlerin yanında yemesem olmaz. ilkini yemeseydim keşke ama onda da olan oldu
şekerciğim cappuccino içiyorum ama nasıl biliyor musunuz?şimdi bizim patronlarımız ünlü bir italyan kahvesinin ithalatçısı aynı zamanda, o yüzden ofiste bol miktarda kahve çeşidi ve makinası bulunuyor. ben espresso yapıp, içine capp. makinesinde light süt köpürtüp koyuyorum.şeker de koymuyorum krema da..normal sütlü kahve gibi düsünebilirsiniz yani
cok da durust bir forumumuz var.. ne yediysek yaziyoruz... whopper tam damardan olmus ama eminim cok lezzetliydi...hele ki erimis peynir de varsa icinde...koçum dünkü berbat menumu utançla sunarim :
kahvaltı: 1 açma + 1 kupa tek şekerli çay
ara:yeşil çay + 1 tane çay keyfi bbiskuvi
öğlen: patatesli köfte yemeği + az pilav+ayran
ara: cappuccino + 2 tane yulaflı biskuvi
akşam: (en çok utandıgım yer burası) 1 tane whopper junior +10-12 adet patates kızartması
ara: yok
her tür cezaya razıyım koç. ama bugun iyi gidiyorum valla bak:76:
cok da durust bir forumumuz var.. ne yediysek yaziyoruz... whopper tam damardan olmus ama eminim cok lezzetliydi...hele ki erimis peynir de varsa icinde...
canım seninki sebze ddeğil salata sadece... içine haşlanmış sebze koymalısın domates salatalık onu sebze olarak saymıyoruz o sandivici sabah yiyebilirsin çok güzel olur.... salatalık domates yoğurt sosu tek grubu karşılıyor....sebze,et,tavuk,balık,kuru baklagil grubu yok menünde.....
sebze haşla k.bahar brokoli gibi onları sandiviç yap yada salatasını yap yeşillike onu ekmekle ye...domates salatalıkla ana öğün olmaz kahvaltıya o sandviç güzel gider ama.....
zeytin yağlı yemekler yeme şansın var mı öğle arasında iş yerinde....evden getirsen???
yarında tartı günü geldikmi gene bir haftanın sonuna......bakalım ak koyun kara koyun belli olacak....inş hepimiz kilo vermiş olarak görürüz tarıtda kendimizi...
slm. kizlarrrr,naber herkes iyimi??
ben sükür bugün iyiyim,haftaya toparlanmis sekilde yine devam......
ben yinede kilomu yarin bildirmem lazimmi???
cok da durust bir forumumuz var.. ne yediysek yaziyoruz... whopper tam damardan olmus ama eminim cok lezzetliydi...hele ki erimis peynir de varsa icinde...
...biz artik alismisiz saglikli seyler yemeye, en ufak yagli bisey rahatsiz ediyor benim midemi
yarında tartı günü geldikmi gene bir haftanın sonuna......bakalım ak koyun kara koyun belli olacak....inş hepimiz kilo vermiş olarak görürüz tarıtda kendimizi...
yag orani fazla oluyor bird ebol soya sosu kullaniliyor o yuzdendir o tarz boreklerde...kizlar bu golen yemekte cini canga diye bi yemek yedim,
boek gibi ince yufkalarin arasinda kiyma, meksika fasulyesi misir var
canm cekti; 1 dilim yedim ama sonradan midemi rahatsiz etti,
biz artik alismisiz saglikli seyler yemeye, en ufak yagli bisey rahatsiz ediyor benim midemi
yaninda ayran icip havuc salatasi yedim ama onuda belirteyim :94:
yarim tam menumu yazarim kocuma
evet ben de. bazen ay ben bir badem yemistim unuttum yazmayi diyorum, sonra sacmalama anchusa o kadar da degil diyorum.valla ben lokmasina kadar yaziyorum hem de
dogrudur...spatz son zamanlarda sapittievet canım ben de dürüstlüğümüz konusunda hem şaşırıyorum hem de seviniyorum.
buraya ilk yazmaya başladıgımda böyle olucağını hiç tahmin etmemiştim. bana kilo verdiren iyi menulerimi tek tek yazdım hep geçen sene, şimdi kötüleri neden saklıyım
bu arada yeni gelen arkadaşlar beni böyle sanmasın. ben tam bir irade örneğiydim bir zamanlar
normal.. suyla degil sutle ac koyulugunu. lezzetinden birsey kaybetmez...anchusa burda yok ama yinede yazayım patates çorbasını yaptım tadı harika ama kıvamı biraz koyu oldu.. böylemi oluyor acaba??
efendiiiim bişi mi dediniiiizzzz
ben oynamıorum yaaaaaa aldım eski kiloları bu hafta
neyse kızlar ak kara çıksın artık olan oldu ben kaçar herkese ii akşamlar
ben de bir kurabiye yaptim. Yarin noel, istanbulda yasayan azinlik bir arakadasim icin hazirladim. Tescilli tariflerimden biridir. Isteyene verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?