50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmm anladı kuşum güzelmiş o zaman:)

cok da durust bir forumumuz var.. ne yediysek yaziyoruz... whopper tam damardan olmus ama eminim cok lezzetliydi...hele ki erimis peynir de varsa icinde...

slm. kizlarrrr,naber herkes iyimi??
ben sükür bugün iyiyim,haftaya toparlanmis sekilde yine devam......
ben yinede kilomu yarin bildirmem lazimmi???

kizlar bu golen yemekte cini canga diye bi yemek yedim,
boek gibi ince yufkalarin arasinda kiyma, meksika fasulyesi misir var
canm cekti; 1 dilim yedim ama sonradan midemi rahatsiz etti,
biz artik alismisiz saglikli seyler yemeye, en ufak yagli bisey rahatsiz ediyor benim midemi

yaninda ayran icip havuc salatasi yedim ama onuda belirteyim :94:

yarim tam menumu yazarim kocuma

sebze derken ot cinsi yani sabahki yedigim iyi miydi yani ? benim kafam karisti ayni grupmu domates protein degilki. yani sabah sandvic okeydir ama öglen salata yerine sebzeden bisey yeseydin mi diyorsun ? böyle tekrar tekrar soruyorum ama inan cakmadim :44:
ben ana ögün olaral bazen pizzacidan salata aliyorum eisberg, salatalik, domates, sogan, misir, ton baligi peyaz peynir ile. o ama ana ögün oluyo dimi icinde peynirle balik var diye ?
zeytinyagli yemek konusunda biraz fakiriz,ben calisirken yemekleri annem yapiyor ve "fazladan" (ona göre) yemek yaptigimda biraz bozusuyoruz. biz fazla zeytinyagli yemiyoruz. bizim evde genelde ya hamur ya da et piser. cogunluk hamur ama. manti, kesme corbasi, hingel falan fistan. babam etci ben ete karsi anneme de aciyorum :) mesela pirasa alinir, ben et olursa asla yemem, babam etsiz asla yemez. simdi önümüzdeki günlerde evdeyim bende biseyler yaparim daha kafama göre takilirim. bana zeytinyagli birkac yemek sayar misiniz ? belki aklima gelince yapmaya baslarim

slm. kizlarrrr,naber herkes iyimi??
ben sükür bugün iyiyim,haftaya toparlanmis sekilde yine devam......
ben yinede kilomu yarin bildirmem lazimmi???

slm tatlim iyidir sen nasilsin ? isler bende yogun geciyor, haliyle weihnachten geldi catti ama az önce patron gitti artik toparlanma zamani nihayet geldi.

ama bi derdim var son günlerde asiri mesai yaptim ve artik gercekten dinlenmek istiyorum ama noelde genellikle yurt disindan ablamlar gelir gece yarisi kapiyi calarak, belki yanlis düsünüyorum ama umarim bu yil gelmezler. azcik dinlenmek istiyorum

cok da durust bir forumumuz var.. ne yediysek yaziyoruz... whopper tam damardan olmus ama eminim cok lezzetliydi...hele ki erimis peynir de varsa icinde...

evet canım ben de dürüstlüğümüz konusunda hem şaşırıyorum hem de seviniyorum.
buraya ilk yazmaya başladıgımda böyle olucağını hiç tahmin etmemiştim. bana kilo verdiren iyi menulerimi tek tek yazdım hep geçen sene, şimdi kötüleri neden saklıyım

bu arada yeni gelen arkadaşlar beni böyle sanmasın. ben tam bir irade örneğiydim bir zamanlar

kızlar bi yemek sitesinden tarifini aldığım poğaçaları yaptım.. çok güzel oldu aynı pastane pohaçası gibi bidahaki sefere biraz mahlep koyarak deniycem

anchusa burda yok ama yinede yazayım patates çorbasını yaptım tadı harika ama kıvamı biraz koyu oldu.. böylemi oluyor acaba??

yarında tartı günü geldikmi gene bir haftanın sonuna......bakalım ak koyun kara koyun belli olacak....inş hepimiz kilo vermiş olarak görürüz tarıtda kendimizi...

efendiiiim bişi mi dediniiiizzzz
ben oynamıorum yaaaaaa aldım eski kiloları bu hafta
neyse kızlar ak kara çıksın artık olan oldu ben kaçar herkese ii akşamlar

selam kızlar
nasılsınız
bir kaç gündür açamıyorum pc
ne var ne yok herkesler iyi umarım

ŞULECİM NBR CANIM

SPORLARIMI YAZİM BEN PAZARTESİ 30 DK STEPPER SALI 60 DK STEPPER ÇARŞAMBA 60 DK STEPPER

bugün yapamadım bilmediğim bi neden den dolayı canım çok sıkkındı

yarın da yapamicam çanakkaleye gidiyorum kardeşimin yemin törenine

pazartesi devam İNŞALLAH regl olcam salı ama bakalım erkenden gelmezse

öpüldünüz kızlar ben kaçar gece 1 de otobuse bincem hazırlıklarımı tamamlim baaaaaaaaay

yag orani fazla oluyor bird ebol soya sosu kullaniliyor o yuzdendir o tarz boreklerde...
valla ben lokmasina kadar yaziyorum hem de
evet ben de. bazen ay ben bir badem yemistim unuttum yazmayi diyorum, sonra sacmalama anchusa o kadar da degil diyorum.
dogrudur...spatz son zamanlarda sapitti
anchusa burda yok ama yinede yazayım patates çorbasını yaptım tadı harika ama kıvamı biraz koyu oldu.. böylemi oluyor acaba??
normal.. suyla degil sutle ac koyulugunu. lezzetinden birsey kaybetmez...

efendiiiim bişi mi dediniiiizzzz
ben oynamıorum yaaaaaa aldım eski kiloları bu hafta
neyse kızlar ak kara çıksın artık olan oldu ben kaçar herkese ii akşamlar

olsun ben de almis olabilirim kibrista. hic tartiya cikmadim daha...

Son düzenleme:
ben de bir kurabiye yaptim. Yarin noel, istanbulda yasayan azinlik bir arakadasim icin hazirladim. Tescilli tariflerimden biridir. Isteyene verebilirim.

selam kızlar. ben dün bahsettiğim gibi kendimce çorba diyeti yapıyorum.ama çorbalarım kıvamlı ve bir kase yiyorum.yanında da 1 dilim ekmek ve bol salata yiyorum.kendimi zorlamıyorum yanii.tarıya göre 700 gram verdim.sanırım büyük ölçüde şişlik vardı.

bugün pazara gittim.bir sürü sağlıklı şey aldım.pırasa da aldım fırında şuleulkunun tarifini deneyeceğim.

gündüzleri pek gelemiyorum buraya yaa. çoğu zaman ablama gidiyorum.ama nazar değmesin çok şirin bir kız yeğenim var.16 aylık cimcime.oraya gidince bütün yorgunluğum gidiyor.onu görünce benim de olsa diyorum ama tabi doğar doğmaz bu kadar şirin değildi.uykusuz geçen geceler gaz sancılı dönemler... inşalalh Allah isteyen herkese bebek verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…