50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar..

albümüme 2 resim ekledim, 2 elbise. haftaya şirketin yılbaşı yemeği var. bir otelin roofunda yemek ve sonrasında eğlence olucak.hangisini giyeceğime karar veremedim. yorumlarınızı bekliyorum

ben 2. elbise diyorum daha rahat bir tarz. digeri daha cok hanim hanimcik, eglenceye 2. elbiseyi daha uygun buldum.

uzun süre yapilmaz heralde zaten ama iyi fikirmis. umarim ise yarar.

tamam o halde 3´ü biraraya getirmeye gayret gösterecegim

tarif icin cok tesekkür ederim. denemekte fayda var. peki galeta unu nicin ? yapismamasini mi sagliyor ?

tamam o halde 3´ü biraraya getirmeye gayret gösterecegim

tarif icin cok tesekkür ederim. denemekte fayda var. peki galeta unu nicin ? yapismamasini mi sagliyor ?

hem yapışmaması hemde alt ve üstünün kızarması ve çıtır çıtır olması için....

hem yapışmaması hemde alt ve üstünün kızarması ve çıtır çıtır olması için....

bu biraz börek gibi dimi.. canim, pirasalari robotta cirpmasak olmuyor mu ? hani daha büyük biraksak ?
bu ara tarifi diger tarafa eklemissin, özellikle oradan cevaplamadim, sirf tarifler olsun diye, tesekkürler canim.

@ Melahat sagol canim, bizim topigin hanimlari becerikliler, öyle olmasa kilolara savas acar miydik dimi :)
ama iyi bir yemek her zaman yasam kalitemizi arttirir, nekadar güzel tarif paylassak azdir :)

Son düzenleme:
şuleulku tarif için teşekkürler.

ya anchusa kurabiye tarifini kaydettim.yapmamak için zor tutuyorum kendimi.harika bri tarife benziyor.hindistan cevizine bayılırım.bir ara sürekli coco star yerdim.yılbaşına denemek istiyorum.misafirlerim gelecek.daha önceden denememe gerek var mı? tutturabilir miyim?

bu biraz börek gibi dimi.. canim, pirasalari robotta cirpmasak olmuyor mu ? hani daha büyük biraksak ?
bu ara tarifi diger tarafa eklemissin, özellikle oradan cevaplamadim, sirf tarifler olsun diye, tesekkürler canim.

tabi tabi ben doğradığmla koyuyorum.. daha kalın duruyo ama belli olmas dersen robottan geçirirsin....

bende öyle.. hindistan cevizi ve kakap / cikolata biraraya gelince offf

Merhaba bayanlar :80:

Hemen söze gireyim, yarın tartıda çok fazla çıkacağımı düşünüyorum, güzel beslenememek bi yana, şişkinlik var aşırı derecede :97:

Şulecim, 25 dk zumba. :119: Aslında daha çok yapacaktım hep bölündü sporum..

canım yaaa bu hafta düzenli sor yapan bi tek sen varsın tebrik ederim

suleulku canim o böregin ismi güzelmis ciplak benim ögrendigim samsun böreginin bi degisigi karmasi daha bi güzel olur gibime geldi

gzmnc sagol tatlim

ayy aksamlari nete girip sizin konusmalariniza ortak olabilmek guzelmis :)))

nasilsiniz???

hoşgeldin canım biz iyiyz sen nasılsın? hayırdır bu saatte interneti nerden buldun yoksa çalışıyormusun dah ???

suleulku canim o böregin ismi güzelmis ciplak benim ögrendigim samsun böreginin bi degisigi karmasi daha bi güzel olur gibime geldi

gzmnc sagol tatlim

bende denemedim aslda o böreği bugün tarif ararken buldum yarın denemeyi düşünüyorum....

yok canim henüz degil akrabamiza geldim, asure yapmis ondan yidim :))

bugece burda kalirim uzak biras evime.. sabah da erkenden gidip canta hazirlayip yola cikmaliyim :))

aa anladim, yakinda insallah.
yolculuk yarin miydi canim ? asureler yenmis, afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…