kızlar..
albümüme 2 resim ekledim, 2 elbise. haftaya şirketin yılbaşı yemeği var. bir otelin roofunda yemek ve sonrasında eğlence olucak.hangisini giyeceğime karar veremedim. yorumlarınızı bekliyorum
doyuyorum 2 gündür hiç acıkmadım.ama çok uzun süre yapmayacağım. en fazla 5 gün yaparım.hem 1.arada 1 mandalina, 2 . arada 1sb ayran, 3.arada 1 ya da 2 meyve yiyorum.
pırasalı tarif burada verilmişti fırında beyaz peynirli pırasa .istersen pc ye kaydetmiştim.buraya yazayım.
evet cnım çok doğru anlamışın.. öğl ve akşamda 3 gruptanda besenmeye özen göstermelisin.....
peynirli fırında pırasa....
malzemeler:
• 1kg.pırasa
• 3 yumurta, çırpılmış
• 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
• 1 çay bardağı zeytinyağı
• 2 yemek kaşığı un
• 1 çay bardağı galeta unu (ben robottan geçirilmiş kepekli ekmek içi kullandım)
• tuz
• karabiber
hazırlanması:
pırasaları yıkayıp küçük parçalar halinde doğrayın. tuzlu suda haşlayın. daha sonra suyunu süzüp robottan geçirin.borcamı yağlayıp bolca galeta unu serpin.pırasaları ve diğer malzemeleri iyice karıştırıp borcama yayın. üzerine tekrar galeta unu serpin. önceden ısınmış 200C fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
tamam o halde 3´ü biraraya getirmeye gayret gösterecegim
tarif icin cok tesekkür ederim. denemekte fayda var. peki galeta unu nicin ? yapismamasini mi sagliyor ?
hem yapışmaması hemde alt ve üstünün kızarması ve çıtır çıtır olması için....
bu biraz börek gibi dimi.. canim, pirasalari robotta cirpmasak olmuyor mu ? hani daha büyük biraksak ?
bu ara tarifi diger tarafa eklemissin, özellikle oradan cevaplamadim, sirf tarifler olsun diye, tesekkürler canim.
şuleulku tarif için teşekkürler.
ya anchusa kurabiye tarifini kaydettim.yapmamak için zor tutuyorum kendimi.harika bri tarife benziyor.hindistan cevizine bayılırım.bir ara sürekli coco star yerdim.yılbaşına denemek istiyorum.misafirlerim gelecek.daha önceden denememe gerek var mı? tutturabilir miyim?
tabi tabi ben doğradığmla koyuyorum.. daha kalın duruyo ama belli olmas dersen robottan geçirirsin....
Merhaba bayanlar :80:
Hemen söze gireyim, yarın tartıda çok fazla çıkacağımı düşünüyorum, güzel beslenememek bi yana, şişkinlik var aşırı derecede :97:
Şulecim, 25 dk zumba. :119: Aslında daha çok yapacaktım hep bölündü sporum..
ayy aksamlari nete girip sizin konusmalariniza ortak olabilmek guzelmis :)))
nasilsiniz???
ayy aksamlari nete girip sizin konusmalariniza ortak olabilmek guzelmis :)))
nasilsiniz???
aaa yoksa laptop mu aldin kiz ?
suleulku canim o böregin ismi güzelmis ciplakbenim ögrendigim samsun böreginin bi degisigi karmasi daha bi güzel olur gibime geldi
gzmnc sagol tatlim
yok canim henüz degilakrabamiza geldim, asure yapmis ondan yidim :))
bugece burda kalirim uzak biras evime.. sabah da erkenden gidip canta hazirlayip yola cikmaliyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?