50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaaa bu hafta düzenli sor yapan bi tek sen varsın tebrik ederim

Şulecim inan ki bugün duyduğum en güzel şey buydu Sevindirik oldum. Aslında hamladığım için kafamdakinde az yaptım sporu, haftaya daha iddalıyım. Bu laftan sonra gaza geldim zaten

Liste için teşekkürler tekrardan, liste olmasa az da olsa yapayım mantığı olmazdı :)

Sen oruçtun, o yüzden pek spor yapmadın sanırım?

yok canim henüz degil akrabamiza geldim, asure yapmis ondan yidim :))

bugece burda kalirim uzak biras evime.. sabah da erkenden gidip canta hazirlayip yola cikmaliyim :))

Afiyet olsun, çok sevindim aşure yemene sonunda :86: İyi yolculuklar

aa anladim, yakinda insallah.
yolculuk yarin miydi canim ? asureler yenmis, afiyet olsun :)

evet evet yedim cook tesekkür ederim :))) insallah laptop da alirim...

evet yaa yapadım bu hafta çok serdim.. tüm haft byunc 1.5 saat yürüyüşüm var ( bugünde tembellik ettim yapmadım inş yarından ümitliyim :))))

haftaya koçta olacaksın ya bomba gibi bir dulcinea ile karşılaşcaz desene

Çok da kötü değil bence, yürüyüşü spor amaçlı yaptıysan, benim de dk olarak çok bişi yok aslında. Tembellik deme ya, hatırlıyorum sen hafta başı spor yapcaktın hatta, orucum diye yapmadın. Yarın okul yoksa 60 dk fitness bekliyorum o zaman senden. Şahsen benim planım öyle bişi :118:

Şulecim siz koçluk çıtasını çok yükselttiniz valla

inş bakalım okulum yok temizlik falan yapacam ama sporda yapmayı istiyorum ve inş yapacam sana söz vereyimde. zorunluluk osun bari :))))

1 sene geçmiş burda bulunalı....çok şey öğredik artık koçlukla bunu yeni gelen arkadaşlarada aktaralım demi ..........

aygirl canım akşamki menünü yazmamışın???

Ama doğruya doğru, temizlikte spor gibi valla. Sana esneme hareketlerini zorunluluk sayıyorum, yarın soracağım :86:

Sen eskiden bu kadar çok aktif değildin, bu sıralar maşallahın var. Gözüm üstünde, en çok senin kilo vereceğini düşünüyorum. Hatta bu tempoyla hedefine ulaşmana çok az kaldı bence :92:

bende menümü yazayım

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
yeşillik domates salatalık
çok az tahin pekmez

ara
yok

öğle
k.bahr brokoli yeşillik havuç ve mısırdan oluşan salata
(bu arada mısırında karbonhidrat olduğnu öğrendim)

ara

1 kutu aynes tam tahıllı süt
elma

akşam
balık fırında
2 dilm ekmek
salata
1 bardak şalgam suyu

ara
1 kase aşure

ara
çyrek elma

benimde puanım 9

Son düzenleme:

artık benim laptopum var...eskiden eşime ortak kullanıyorsuk şimdi bana şu minklerden aldık rahat ettik 2 mizde :))))

bugün tartlıdım kilo vermiştim bilmiyoru yarın ne olacak durum bakalım.... bu hafta aç durdum valla...hakkım yedikten sonra doymasamda yemedim kendimi ara öğüne sakladım... bid şu puan işi olnca dha dikkatli olmaya çalıştım :)))

Şulecim menün süper, ama tek bi önerim var, aşureyi mümkün oldukça erken saatlerde ye

evet haklısın bugün okul olunca akşm yedim gene.. ama yarın evdeyim gündüz yicem :)))) bu hafta hergün yedim sanırım :)))

Güle güle kullan

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaay tebrikler, ben de bugün hassas olmayan tartıya çıktım, baya bi fazlaydı kilom ama aç değildim Arada sırada senin gibi normalde az yemek çok iyi fikir.. ya da yavaş yemek. Beyin geç algılıyomuş ya, biz de güya doyana kadar yiyoruz ama sonrasında mide çok yemekten rahatsız oluyor. Bu hafta ben hep böyleydim ayıptır söylemesi

Afiyet olsun, böyle dönemsel şeyleri hakkını vererek yemek lazım zaten, sanki her hafta evde aşure pişiyo :86:

sağol canım... teşekkür ederim...ahh o yavaş yavaş yeme olsa....bende nerde... en kızdığm yanım o. bu yüzden aç kalmamaya çalışıyorum aç olunca gözüm dönüyor...hızlı hızlı yiyip bitiriyorum sona... sonrası malum :)))

aşureyi çok severim.... demi yaa senede 1 sefer oluyor....doyasıya yemek lazım

Son düzenleme:
kızlar ben yapacagım dedım ama bu hafta spor yapamadım cunku yazılı ve odev teslım haftası yazılı oku odev oku velı toplantısı da yaptım bedenımden cok beynım yoruldu fakat gun içinde sureklı ayaktayım zaten bu sene ders saatım daha cok oldugu ıcın üşeniyrm heralde. bu hafta bır spor salonuyla gorustum step aerobic ve alet var haftada 2 gun gunluk 2 saat en azından oraya gıdeyım dıyrm arkadasım cok yorucu olur dedı ama bakalım yapabılecekmıyım denıyecegım artık aslında evde herturlu ımkanım var ama degısıklık olsun dedım yarın bır aksılık olmazsa spora baslıyrm :)

beslenmeye gelınce sabah kahvaltımı yapıyrm klasık kahvaltı oluyr öğle gecıstıryrm okulda oldugum ıcın çubuk kraker falan yıyrm aksamda yemegım bıtmedıgı ıcın genelde corba ve fasulye yemegı yedım bu hafta bugun fasulyeyı bıtrdım allahtan bırde kılo vermısım cok sevındım hastalıgım bıttı ondan mı bılmyrm ama olmadan oncekınden daha az cıktım

Ay aynen ya... o yüzden yeni gelenlere de hep derim sakın aç kalmayın diye :))) Bence burdaki insanlarının çoğunun problemi budur.

Kaç haftadır uyku düzensizliği sebebiyle yemek düzeni oturtamadığımdan bi türlü adam akıllı beslenemiyorum zaten. Yemek saati belli olmayınca insan geç oldu diyip yememe kararı alıyo, en sonunda geç vakitte gözü dönüyor.

slm canım duzenlı spor yapmıssın bu hafta tebrıkler bende cok hızlı yemek yıyenlerdenım cok acıkıp hoop bır anda yıyrz sonra gercekten mıdemız kotu oluyr bu yuzden artık ben yemek ıcın kucuk tabak kullanıyrm az katyrm boylece yemek bıtınce katmaya usenıyrsn sonrada doydugunu hıssedıyrsn:) bırde aslında yemek yerken dikkat edın geğirti(bunun ıcın kullanabılecek baska kelıme bulamadım bıraz ayıp oldu ama) geliyr bu aslında doydugumuza iaretmiş duracakmısız orda arkadasım kılo almaya calısıyrdu doktor sen o andan sonra bırazdaha ye kı kılo al demıstı

zayıfamak=aç kalmak az yemek olarak algılanıyor çünkü....bunu özellikle anlatmamız gerekior ..

düzen gerekten çok önemli yaaa. hele hele uyku..gün bir tuhaf oluyor ne yediğin belli ne yemediğin. ben artık saat kurup kalkıyorum hafta sonları ile oksa öğlene kadar uyu kahvaltı derkensaat oldu 2ee geriye ne kalıyor akşam oldu diyorsun yemeiyosun metabolizma duruyor......

aaaa gerçktenmiiiiii???? geğirtinin doyma işareti olduğunu bilmiyordum....iyi oldu bunu öğrendiğim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…