50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa gerçktenmiiiiii???? geğirtinin doyma işareti olduğunu bilmiyordum....iyi oldu bunu öğrendiğim.....

evet canım arkadaşıma doktor demiş ondan sonra dıkkat ettım gercekten dogru ama benım arkadas zaten onu bıle beklemeden karnı doyurdu 43 den yukarıya da cıkamıyrdu hatta 43 olunca cok sevınmıstı:)

selam kızlar nasılsınız? benim moralim bozuk uyuyamadım, şulem puan kır benden. regl olunca üzüldüm biraz, yarım saat önce 1 aşure kalmıştı dolapta onu yedim

Watercım spor olayını çok zorlamamak lazım, ben haftaiçi hep evde olduğum için genelde hareketim kısıtlı oluyor, sen ise öyle değilsin... O yüzden daha esnek ol bence. Spor salonu işini de sen bilirsin. Ben çok üşeniyorum o tarz şeylere... Sonuçta oraya gitmek için de hazırlanmak falan gerekiyor. Şahsen evde spor yaparken bi taraftan striptiz yapıyorum tempo arttıkça e spor salonlarında bu imkan pek yok tabi Öğlen evden ekmek arası bişiler götürsen, krakerle olmaz bu işler. Eski kilonu ne zaman söylücen?????????? :86:

Teşekkürler canım :119: Kesinlikle yiyeceğin miktarı ayarlamak en güzel ve kesin çözüm, tekrar hatırlattığın için teşekkürler, bu sıralar en büyük hatta bu oldu sanırım. Tabi umursamamazlığın da etkisi var. Ay kaç gündür sakız çiğneye çiğneye bi hal oldum rahatsız hissettiğimden ötürü, şu anda da cak cak çiğniyom Gaz olayı ben de pek olmuyor, olsa da yemekten sonra oluyor

Benim kalktığım saat aslında genelde 1 civarıdır, o konuda belli düzen sağlayabiliyorum ama yattığım saat 5 i 6 yı buluyor. E böyle olunca akşam en son saat kaçta yemen gerektiğini kestiremiyorum. Eskiden hiç sorun değildi. Akşam 7 de yerdim, orda biterdi olay. Ama artık uzun süre yemeyince fiziksel sorun yaşıyorum. O yüzden psikolojik olarak 9 da falan yemek yeme ihtiyacı duyuyorum.

selam kızlar nasılsınız? benim moralim bozuk uyuyamadım, şulem puan kır benden. regl olunca üzüldüm biraz, yarım saat önce 1 aşure kalmıştı dolapta onu yedim

ayyy canım kıyamam ben sana.... benim ark. 6 ayda hamile kaldı nasip işte bu işler hiç belli olmuor.... senin mazeretin var kırmam puanını

Son düzenleme:

Ay canım üzüldüğün şeye bak Bu hafta bi kaç menünü gördüm o kadar güzel beslenmişsin ki, bu aşure de ödülün olmuş olsun.

Son düzenleme:

canım bu cızelgeye ulastıgımda söz sana soylıyecegım kac kılo oldugumu yaa bende usenıyrm ama hoca eslıgınde olunca bırazdaha bılınclı olur dedım 15 tatıle kadar gıdecegım ıkıncı donem ne yaparım bılmyrm artık :) sende uykunu duzene sok bence ınsan sersem gıbı oluyr gec yatınca hem bunyende ne yapacagını sasryrdur:) sen metabolızmanın tam calısacagı zaman uyuyrsun metabolızman yavaslayınca uyanıyrsn yemek yıyrsn boyle olmaz tatlım arada gec yatmak guzelde hergun yapma bunu bende cok severım gece oturmasını ama ınsan kotu oluyr

canım noldu moralın nıye bozuk bende cok kalamıyacagım uyumalıyım ama sıkma canını her neyse sınırını yemeklerden alma sonra daha cok uzuluyrz degılmı bırde aşure afıyet vitamın olsun
iyi geceler hepınıze

Bence sen hocaya öğretirsin Ay yok hiç sersem gibi olmuyorum. Çünkü benim düzenim de bu aslında Ama doğruya doğru, erken kalkınca daha bi enerjik, pozitif oluyorum.

İyi geceler :80:

ayyy canım kıyamam ben sana.... benim ark. 6 ayda hamile kaldı nasip işte bu işler hiç belli olmuor.... senin mazeretin var kırmam puanını

sağol canım, hemen olmadığını biliyorum, şu ara çalışmadığım için fazla takmaya başladım galiba. bir de herkes evdesin nasıl olsa diye ısrar edip duruyor, iyice tepem atıyor
bizim de 5 ay oldu, haftaya doktora gidicez bakalım, inşallah önemli bir sorun yoktur.
çok sağol

Ay canım üzüldüğün şeye bak Bu hafta bi kaç menünü gördüm o kadar güzel beslenmişsin ki, bu aşure de ödülün olmuş olsun.

sağol hayatım

bu ayda hamilelik olmadı ona üzüldüm hayatım, sıkmamaya çalışıyorum.
çok sağol, iyi geceler sana da

canım takma hayırlısı olsun onunda bır zamanı vardır ve o gun gelır merak etme. evet doktora gıtmek guzel en azından kafanız rahatlar . emınım cok tatlı bebişlerin olacak sıkma canını

Bence sen hocaya öğretirsin Ay yok hiç sersem gibi olmuyorum. Çünkü benim düzenim de bu aslında Ama doğruya doğru, erken kalkınca daha bi enerjik, pozitif oluyorum.

İyi geceler :80:

bılmyrm artık bakacagız kım kıme ogretecek ama ben kafama gore takılırım pek hoca dınlemem onu bılıyrm da :)))

ben kactım sabah 6 da uyanacagım :80:

bu ayda hamilelik olmadı ona üzüldüm hayatım, sıkmamaya çalışıyorum.
çok sağol, iyi geceler sana da

Pardon canım, ben regl sebebiyle birleşinca aşure yemenin suçluluğuyla keyfin kaçtı gibi safça anlamışım olayı :78:

İçini ferah tut canım Aniden pat diye pozitif sonuç alırsın, bunlar geçer gider. Netice şans da çok önemli bi faktör :)

Önemli değil canım:) İnşallah bekliycez bakalım.

ayy o minikler pek güzel, güle güle kullan canim.

Pardon, geç gördüm mesajını her zamanki gibi:44:. Bilgisayarı nasıl temizleyeceğim onu düşünüyordum senin mesajı görünce.

Senden naber, spor yapıyorsun her gün sanırım.

:)) Evet bol bol zumba yapıyorum :118: Hemen bu hafta yaptığım sporları topluca yazayım sana:

Salı - 40 dk zumba cardio party + 20 dk zumba flat abs
Çarş - 20 dk zumba cardio party
Perş - 15 dk zumba cardio party + 10 dk zumba 20 min. express (sürekli bölündüğünden böyle oldu )
Yarın da zumba yapmayı düşünüyorum, sonra tatil :86:

Ama benim aklımda dambıl var sürekli, ona bi türlü başlayamadım :97: Sen de zumbayı sevsen, ortak bi programla başlardık aslında :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…