Lachesiscim hala uyku tutmadı mı, sen de film falana izlesen?
hiç film izleyesim yok, oyun oynuyordum:)
Aaaa onu mu izliyorsun, bi ara ben de izlerdim, bayadır izlemiyorum, uzun zaman aradan sonra izlemek zevkli oluyo :)) Ben programın varlığını tamamen unutmuşum. İzlerken acıkmıyor musun???
evet izlemeyi cok seviyorum ama son ara cok berbat bu saatte yeni basladi, bazen gece 2 de falan cikiyor, onun yerine sacma sapan programlar cikiyor hep aksam saatlerinde.
izlerken cogu zaman acikmiyorum ama bazen tariflere takiliyorum sunu yapsam diye..
Bu arada actigim bizim topicteki üyelere özel tarifleri iceren link kapatilmisözel mesaj attim lkapatilmasa da baska bir alana tasinmasi gerekiyorsa tasinsa diye bakalim nolucak...
Çok güzel spor yapıyorsun. Bugün napıcam edicem Zumbayı deneyeceğim. Şimdi film izlemeye gidiyorum ben de. Yarın Zumba hakkındaki fikirlerimi yazarım:)) Evet bol bol zumba yapıyorum :118: Hemen bu hafta yaptığım sporları topluca yazayım sana:
Salı - 40 dk zumba cardio party + 20 dk zumba flat abs
Çarş - 20 dk zumba cardio party
Perş - 15 dk zumba cardio party + 10 dk zumba 20 min. express (sürekli bölündüğünden böyle oldu)
Yarın da zumba yapmayı düşünüyorum, sonra tatil :86:
Ama benim aklımda dambıl var sürekli, ona bi türlü başlayamadım :97: Sen de zumbayı sevsen, ortak bi programla başlardık aslında :86:
level atlayana kadar oynadım bıraktım, yoruyor yahu:S diablo oynuyordum burda değilOh oh, o da iyi, gözlerin yorulana kadar oynarsın artıkın
Çok güzel spor yapıyorsun. Bugün napıcam edicem Zumbayı deneyeceğim. Şimdi film izlemeye gidiyorum ben de. Yarın Zumba hakkındaki fikirlerimi yazarım.
level atlayana kadar oynadım bıraktım, yoruyor yahu:S diablo oynuyordum burda değil
Gece gece merak ettim oyunuFilmden sonra bakarım :) Hadi şimdi git mışıl mışıııl uyu :80:
evet izlemeyi cok seviyorum ama son ara cok berbat bu saatte yeni basladi, bazen gece 2 de falan cikiyor, onun yerine sacma sapan programlar cikiyor hep aksam saatlerinde.
izlerken cogu zaman acikmiyorum ama bazen tariflere takiliyorum sunu yapsam diye..
Bu arada actigim bizim topicteki üyelere özel tarifleri iceren link kapatilmisözel mesaj attim lkapatilmasa da baska bir alana tasinmasi gerekiyorsa tasinsa diye bakalim nolucak...
canim tarife birebir uyarsan tutturursun... yalniz kakaolu hamuru biraz dinlendir yogurduktan sonra..şuleulku tarif için teşekkürler.
ya anchusa kurabiye tarifini kaydettim.yapmamak için zor tutuyorum kendimi.harika bri tarife benziyor.hindistan cevizine bayılırım.bir ara sürekli coco star yerdim.yılbaşına denemek istiyorum.misafirlerim gelecek.daha önceden denememe gerek var mı? tutturabilir miyim?
degil mi ama?bende öyle.. hindistan cevizi ve kakap / cikolata biraraya gelince offf
ya zayiflama topigine boyle tarifler yazdigim icin cok ama cok utaniyorum....Kizlar, sizden bir ricam var, artik burada paylastigimiz tarifleri sirf bu amac icin actigim linke ekler misiniz ? aradigimizda bulamiyoruz, tekrar tekrar soruyoruz diye actim...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rlikte-zayifliyor-tarifleri.html#post16786997
bir guzel kurabiye sepetine koydum, kurdeleyle bagladim, icine kart yazdim ama bugun esimin ise gitmeyecegi tuttu. Biraz grip oldu da. Ay insallah kurabiyeler bana patlamaz.Ogleden sonra yollamayi dusunuyorum esimi ise zorla. Kurabiyeleri hazirladigimzi arkadasimiz onun is yerinden cunku.Yoksa oturup 3 tepsi kurabiyeyi yerim valla bana guven olmaz..arkadasina kurabiyelerden gönderdin mi ?
Peppermint markafoniden siparislerin ne kadar surede geldi. Benim de ismarladigim on gun oldu gelmek bilmedi yaaa. Hala siparislerim kismina girince hazirlaniyor yaziyor...Cok yavas isliyor...
Peppermint markafoniden siparislerin ne kadar surede geldi. Benim de ismarladigim on gun oldu gelmek bilmedi yaaa. Hala siparislerim kismina girince hazirlaniyor yaziyor...Cok yavas isliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?