50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaa onu mu izliyorsun, bi ara ben de izlerdim, bayadır izlemiyorum, uzun zaman aradan sonra izlemek zevkli oluyo :)) Ben programın varlığını tamamen unutmuşum. İzlerken acıkmıyor musun???

evet izlemeyi cok seviyorum ama son ara cok berbat bu saatte yeni basladi, bazen gece 2 de falan cikiyor, onun yerine sacma sapan programlar cikiyor hep aksam saatlerinde.
izlerken cogu zaman acikmiyorum ama bazen tariflere takiliyorum sunu yapsam diye..

Bu arada actigim bizim topicteki üyelere özel tarifleri iceren link kapatilmis özel mesaj attim lkapatilmasa da baska bir alana tasinmasi gerekiyorsa tasinsa diye bakalim nolucak...

Normalde gündüz yayınlanıyodu ya, belki o yüzden gece pek dikkat etmiyolardır. Ben de en çok yemek yapma kısmını severim zaten :) Ben hiç dayanamıyordum valla yemeklere

Ben sana onu diyecektim de vazgeçtim sonra... Senin konuya özel bi durum değil o, diyet grupları kısmına konu açmak yasak. Uygun yer nereyse oraya taşınabilir aslında dediğin gibi. Gerçekten çok güzel düşünmüşsün çünkü. Ama neyseki çok yazılmamış, olmadı sıfırdan başlatırız :13:

Çok güzel spor yapıyorsun. Bugün napıcam edicem Zumbayı deneyeceğim. Şimdi film izlemeye gidiyorum ben de. Yarın Zumba hakkındaki fikirlerimi yazarım.

Çok güzel spor yapıyorsun. Bugün napıcam edicem Zumbayı deneyeceğim. Şimdi film izlemeye gidiyorum ben de. Yarın Zumba hakkındaki fikirlerimi yazarım.

Teşekkürler :86:

Ben de seçtim filmimi: The Possession Of David OReilly... Umarım yeterince korkunçtur :)))

İyi seyirler :119:

İyi geceler kızlar :80:

Merhabalar posta kutunuz dolu olduğu için size cevap yollayamadım ama bana alternatif sunarsanız kapatmak yerine elbette ki taşıyabiliriz..

yazdığım ama yollayamadığım cevap burada....
sizi anlıyorum topiğin amacını da farkettim ama uygun bir yerim yok diyette onu taşıyabilecek.. bu tip konuları ancak sohbet yani geyik bölümüne taşıyabiirim.. bir de yemek bölümü var orada ki arkadaş bölüm düzeni hakkında bilgiye sahip isterseniz konunun linkini verip ona sorun olur derse o bölüme aktarırım..veya kabul ederseniz geyik blümüne....

Günaydın kızlar, regl olduğum için her yanım ağrıyor sadece 4 saat uyuyabildim kalktım.
tartıda sadece 100 gram aşağı çıktım, umarım reglden dolayı şişkinlik vardır.

Bu arada bizim tartı arada takılıyor onu fark ettim. Önceki kiloyu sabitliyor, değişmesi için 3-4 kere tartılmak gerekiyor.

gunaydin kizlarrr;

ben de bikac gunden beri kabizlik sorunu var,
tartida da agir ciktim dogal olarak

kilomu yarin sabah bildiricem o yuzden

herkese güüünaydııınnnnn
kilo konusunda ben verdiklerimi lööp die aldım:76: ama sorun yapmıcam:76:
51,1 çıktım (kabızımçok afedersiniz)

koçumcumcum valla bugun sağlıklı başladım güne
sabah
1 ymurta
1dlm tam buğday kızarmış ekmek
3 tane zeytin
bitki çayı (şekersiz)

ara
2 kuru kayısı (gün kurusu öle ilaçlı sarı sarı olandan değil)

öğlen
mercimek çorba az
bonfile
cacık

ara
kayısı
az leblebi (kabızım biliorum ama yemeden duramıorum=( )

akşam
çorba
salata

ara
2-3 hurma
1-2 kuru incir

spor:30 dk yürüyüş

nasılım koçum bugun iim dimi

günaydın dünkü menüm

sabah
4 tane kuru incir

ara
1 yeşil elma

öğle
1 kase şehriye çorbası
1 kaşık maakarna
3 kaşık karnabahar yemeği
2 kaşık salata

ara
1 yeşil elma

akşam
1 tabak kuru fasulye
1 parça haşlanmış kırmızı et

ara
1 kase aşure

spor yok

Son düzenleme:
canim tarife birebir uyarsan tutturursun... yalniz kakaolu hamuru biraz dinlendir yogurduktan sonra..
bende öyle.. hindistan cevizi ve kakap / cikolata biraraya gelince offf
degil mi ama?
ya zayiflama topigine boyle tarifler yazdigim icin cok ama cok utaniyorum....
arkadasina kurabiyelerden gönderdin mi ?
bir guzel kurabiye sepetine koydum, kurdeleyle bagladim, icine kart yazdim ama bugun esimin ise gitmeyecegi tuttu. Biraz grip oldu da. Ay insallah kurabiyeler bana patlamaz.Ogleden sonra yollamayi dusunuyorum esimi ise zorla. Kurabiyeleri hazirladigimzi arkadasimiz onun is yerinden cunku.Yoksa oturup 3 tepsi kurabiyeyi yerim valla bana guven olmaz..

Hemen menumu yazayim dunku
Kahvalti:
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk beyaz peynir
yarim domates, yarim salata
1 zeytin

Ara:1 armut

Ara:1 biberiye cayi, 1 kayisi kurusu

Ogle:
mercimek corbasi
Menemen
1 dilim cavdar ekmegi
1 kasik yogurt

Ara:1 ev yapimi kurabiye bir filtre kahve

Aksam:
Beyaz peynirli tarhana corbasi
1 adet bulgurlu-etli biber dolmasi
2 kasik yogurt
Tursu

Ara:Yarim kivi,3 kestane

Dun maalesef spor yapamadim

Peppermint markafoniden siparislerin ne kadar surede geldi. Benim de ismarladigim on gun oldu gelmek bilmedi yaaa. Hala siparislerim kismina girince hazirlaniyor yaziyor...Cok yavas isliyor...

Peppermint markafoniden siparislerin ne kadar surede geldi. Benim de ismarladigim on gun oldu gelmek bilmedi yaaa. Hala siparislerim kismina girince hazirlaniyor yaziyor...Cok yavas isliyor...

bende almıştım markafoniden 2 haftayı geçmişti benimkininde gelmesi..trendyolu tebrik etmek lazım bu konuda şıp die gelıo

11. gunde gelmisti cnm benim

bu arada haber verin demistin; john friedalar indirimde bugun makafoni de.

kocuma menumu de yazayim gelmisken

sabah
yarim yuvarlak kepek ekmegi
yarim kk beyaz peynir
yarim kk dil peyniri
yarim salatalik
1 tatli kasigi nutella

ara1
1 mandalina

ara2
1 bardak sut

ogle
1 dilim cini canga (borek benzeri, icinde kiyma, meksika fasulyesi,misir ve bir cesit sos var sanirim)
1 kasik havuc salatasi
1 light ayran

ara
yarim dilim kepek ekmegi
yarim salatalik, yarim kk dil peyniri

aksam
yarim kase yayla corbasi
2 servis kasigi yesil mercimek yemegi
1 servis kasigi pilav
yarim kase hosaf

ara
1 avuc ceviz-findik-badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…