50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 2. elbise diyorum daha rahat bir tarz. digeri daha cok hanim hanimcik, eglenceye 2. elbiseyi daha uygun buldum.

Spatz bu arada ne kadar tatlisin masallah ya

tesekkur ederim canım:78:

kızlar gunaydınnnn bugun cuma oldugu için çok mutluyum! anchusacım tartılamadım bugun, yatılı misafirim vardı ev çok kalabalıktı fırsat bulamadım sabah.yarın tartılıp bildiririm.

bu arada elbiselere yorumlarınız icin çok teşekkür ederim. biraz daha düşünücem anchusa 2.elbise biraz bol demissin, doğru. kilo vermeden önce almıştım onu, o yüzden bel kısmı biraz potluk yapıyor ama ben buna çok seviniyorum tabi ölçülerin ne kadar fark ettiğini gözümle görmüş oluyorum.

spatzcım bende 2. elbideyi daha uygun buldum bu arada o son fotoğraftaki halin ne ölee
o bacaklar kopcak kopca kürdan kadar kalmış
maşallahın var

bende almıştım markafoniden 2 haftayı geçmişti benimkininde gelmesi..trendyolu tebrik etmek lazım bu konuda şıp die gelıo
ya bu kadar zormu postalamak anlamadim gitti. Ben gecen hafta markafoniden cok alisveris yaptim.4-5 tane kargo bekliyorum. Bekleye bekleye bir hal oldum. bir de begenmezsem geri mi postaliyorum urunu?? hic iade etmeyi denedinizmi?Nasil bir surec?
11. gunde gelmisti cnm benim

bu arada haber verin demistin; john friedalar indirimde bugun makafoni de.
evet ben de baktim. Ayda bir indiirme giriyor zaten. Ama o kadar cok ismarladimki bu ay bunu almayayim dedim...

rica ederiz. Cok kotuydu fotograflar...ama ne giysen yakisir sana.

spatzcım bende 2. elbideyi daha uygun buldum bu arada o son fotoğraftaki halin ne ölee
o bacaklar kopcak kopca kürdan kadar kalmış
maşallahın var

ay tesekkur ederimmm:26:

rica ederiz. Cok kotuydu fotograflar...ama ne giysen yakisir sana.

tesekkur ederim:78:
flashını kapattım foto makinesinin canım aynadan parlamasın diye, o zaman da böyle bulanık çıkıyor..

anchusacım yaaa ben söledim ama şişkinlik var sen onu sil ben ptesi bildireyim kilomu olaar mııı??:26:

ozel mesajlami attin?
bana gelmedi zaten birsey. Birtek kuzu ve suleulkunun kileri kayit ettim..
sPatz ve pepper da daha sonra bildireceklerini soylediler o kadar...sen de sonra yazarsin
ben de tartilmayi unutup kahvalti ettim o yuzden kilomu bilmiyorum...

iyi ne demek muhteşemsin koçluğumun son gününde bunuda gördüm ya ohh demem artık.... akşam çorbanın yanında başka bir yemek daha yersen pilav yada diğer türden bir yemek ozaman tam puan alacaksın bu menüye göre puanın 9

sabah kuru incirle kahvlatı olmaz ordan puan veremedim...öle yemeğin harika ama akşam olmamış kuru baklagil ve et aynı besin grubundan ynında pilav ve yoğurt salata ayran vb olsa daha iyi olurdu... puanın 7

herzamanki gibi çok güzel taikibu menüyle puanın 10

aynı şekilde seninde menün muhteşem örnek menüler veriyorsn bizlere seninde puanın 10

heeeeeeeeeytttt beeeeeeeeeeeeeee 9 aldımmmmmmmmmmmm saol koçumcummmmm artık daha dikkatli olcam aralarda bisküvi yemek yooook kuru kayısı incir elma falan yicem verdiğim kiloları hemen aldım bak
en iisi yavaş emin adımlarla ilerlemek sizler gibi

yok cnm özel msj atmamıştım menümün üstünde sölemiştim de boşver ii olmuş görmediğin
pazartesi özel msj atıcam şişkinliklerimden kurtulup

spatz, kuzu dünkü menülerinizi alabilir miyim????

cok sevindim 2. kez 10 aldigima.

anchusa masallah bu hafta hep 10 aldi , ben de iki 9 iki 10 ..
cok seviniyorum boyle saglikli beslendigimize. bu puanlama sistemi de bizi iyice hizaya soktu, cok iyi oldu.

benim pazartesi gunu paunim 7. kibristaydik yarim gun sonrada yolda gecince dogru durust beslenemedim. Aksam d ayemek yoktu pizza yemistim.. Ama olsun napayim.

ya benim karnım aç, eve yeni geldim, pırasa yapcaktım ama bekleyemiycem ne yesem, tam puan alırım, tavsiye evrin lütfen, açlıktan bayılmadan

evde hiç yemek yok kahvaltı yapsam yine olmaz mı yanına da meyve yesem.

selam arkadaşlar boyum 169 kilom 59.4 (66dan indim 1.5 ay sürede)
hedefim 55 olmak ilk sonra ne olur bilmiyorumi
kilo vermem durdu gibi ne yapmalıyım

sule cnm,
yarin giremem die bugunku menumu eksik olarak yazayim mi sana?

sabah
yarim yuvarlak kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
yarim salatalik
1 minik bal

ara
1 meyveli yogurt

ogle
tahilli ekmege tavuklu+sebzeli sandvich
(icinde tavuk, kabak, biber, domates, feslegen vardi)
1 bardak ayran

ara
yarim dilim kepek ekmegi
yarim kk dil peyniri, yarim salatalik yicem

aksam
evde taze fasulyem var, yogurt+taze fasulye yiyebilirm,
o olmazsa yine hafif bir seyler yerim cnm sozz

arada da meyve yerim sanirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…