50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spatz, kuzu dünkü menülerinizi alabilir miyim????

dünkü menüm allak bullak şule az yedim ama sağlıksız oldu çok işim vardı yemek yemeye fırsat bulamadım

kahvaltı

2 minik pohaça, 1 kk beyaz peynir, maydonoz 4 zeytin

ara: muz

ara:elma

ara: 1 adet maden suyu 3 ceviz

ara: 2 portakal

akşam
yarım kase patates çorbası, 2 minik pohaça

ara:1 mandalin, 1 elma

spor yapamadım maalesef hiç vaktim yoktu..

kizlar bu oglen loccitane'e gittik arkadasimla;
cildimize baktirdik; ben gece kremi ve goz cevresi almak istiyordum;
gece kremine gerek yok size dediler; cildim normalmis; sadece bir gunluk nemlendirici ve goz cevresi yeter dedi kiz. badem&elma serisini onerdi

arkadasimin cildi hassas ciltmis, alnin da ve goz cevresinde mimik cizgileri cikmis cildi nemsiz oldugu icin; ona daha farkli urunler onerdi; 3 ad. urun onerdi.

simdilik urunleri almadik, 15 ocaktan sonra indirime girme ihtimali varmis, o zaman gidip bakicaz;

int.den takip edebilirsiniz dedi; isterseniz siz de takip edin

yaninda maydonoz, yumurtali bi melemen, biber falan ye canim iyi olur. bir de yesil cay yap.
gerci gittin sanirim :-(
mandalina ve bademle geçiştirdm, pırasayı bekliycem galiba.
biz de badem elma göz kreminden almıştık :) benim de nemlendiricim bitti ama la roche alıcam yine galiba.

şulecim bugün bidaha giremem sanırım evde olmıycam bugünüde yazayım

kahvaltı:

1 dilim minik pohaça, 1 kk peynir, 1 dilim nutellalı ekmek

ara:
elma

öğlen:
1 tabak nohut yemeği,2 dilim tahıllı ekmek, 2 minik kurbiye

ara:2 ceviz,3-4 badem

akşam: çaya davetliyim ama salata türlerinden yiycem

spor maalesef bugünde yok...

mandalina ve bademle geçiştirdm, pırasayı bekliycem galiba.

biz de badem elma göz kreminden almıştık :) benim de nemlendiricim bitti ama la roche alıcam yine galiba.

lachem memnunsun diy mi o kremden.

bir de cnm sen bu loccitane'i nerden bulmustun? iyi kaliteli bi marka diy mi? ben daha once duymamistim da, ilk senden ogrendim

kiz dediki urunlerimiz %97 dogal, %3 koruyucu madde var ama o bile bitkisel dedi

lachem memnunsun diy mi o kremden.

bir de cnm sen bu loccitane'i nerden bulmustun? iyi kaliteli bi marka diy mi? ben daha once duymamistim da, ilk senden ogrendim

kiz dediki urunlerimiz %97 dogal, %3 koruyucu madde var ama o bile bitkisel dedi

bana bu badem elma sersini arkadaşlar tavsiye etmişti. göz jelini kullanıyorum işte, ben de gayet memnunum, anchusa da aldı, o da memnundu. loccitane iyidir canım şüphen olması, fransız markası kaliteli olması yanında çok duyarlı bir marka, dikkat ettiysen kutularında Braille(körler alfabesi) ile açıklamalar bile var, derneklerine yardım yapıyorlar, hayvanlar üzerinde test yapmıyorlar. Bir de tasarımları da çok hoşuma gidiyor benim, 30'lardan etkilemişler. yalnız doğal da olsa her ürünün her cilde iyi gelmeyeceğini göz ardı etmemek lazım. sıra sıra al kullan birşey alacaksan. bir de önceden dene mutlaka elinde bile olsa.

ay bu pırasa pişmedi gitti:) acıktım mis gibi de koktu.

bu arada ben bugün saçlarımı kestirdim, iyi geldi valla, keyfim yerine geldi
gerçi sadece önlerinden bir santim gitti ama olsun değişiklik oldu:)

ya bu pırasanın yanına barbunya yapıcam, bir de pilav yapsam çok mu olur, ama eşim pırasa yemeyebilir

bir de ne zaman görüşürüyoruz kızlar ya :)

cok sevindim 2. kez 10 aldigima.

anchusa masallah bu hafta hep 10 aldi , ben de iki 9 iki 10 ..
cok seviniyorum boyle saglikli beslendigimize. bu puanlama sistemi de bizi iyice hizaya soktu, cok iyi oldu.

evet eet aynen korkumdan yiyemiyoum bende :)))

akşam birde krbonhidrat alırsan tampuanı kaparsın..pilav ekmk mkarna gibi

evt canım çoksağlıksızn olmuş hiç yemek yok ortada akşamda patates zten karbonhidrat bide yanınd poğaça yemişin puanın 5

ya kızlar bu fırında pırasada pıralasalar kaç dakika haşlanacaktı

ben düdüklüye koyuyorum pırasaları iyice pişiriyorum 15-20dk falan....
ya bu pırasanın yanına barbunya yapıcam, bir de pilav yapsam çok mu olur, ama eşim pırasa yemeyebilir

yok yok çok olmaz 3 grubu tamamlamk için yoğurt yada salata falada yaparsn tam olur :)))

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) -
şule 1 0 3 1 3 1
peppermint 1 1 3 1 3 1
lachesis 1 1 3 1 3 1 1
gzmnc 1 1 2 1 2 1
aygirl 1 1 1 1 3 1
anchusa 1 1 3 1 3 1
dulcina
kahvekokusu
kuzu 1 1 0 1 1 1
intlogistics 1 0 1 1 1 1
ca_cansu 0 0 2 0 2 1
hatice_84 0 1 3 1 1 1
spatz menüsü gelmedi

Kilolar aldı başını gidiyor. Veremiyorumda bir türlü yurtta :S Sağlıksız beslene beslene ölcem. :S

Sabah:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Biraz sucuklu yumurta
Domates, salatalık
Biraz da nutella.

Ara :
2 adet albeni halley
Biraz ceviz

Öğle :
Bir porsiyon çorba

Okula gitmedim bugün.. 2 tane halley olmadı. Hiç değilse bir tane olsaydı. ( Akşama yemek var yurtta... Hafif bir şeyler yemeye çalışcam.

Selam kızlar selam koçum :)
Bugünkü menüm:
Sabah:1 tane kaşarlı tost kepek ekmeği ve az yağ ile yapılmış.3 tane zeytin.1 bardak yeşil çay.
Ara:yok.
Öğle:1 tane lahmacun 1 bardak ayran.bir parça kabak tatlısı.
Ara:1 kupa yeşil çay.ve az bi şey kabak tatlısı.
Akşam:1 yemek tabağı ıspanak.1 dilim kepek ekmeği.
Ara:Çerez ve 1 tane elma yicem tv izlerkene
:)

ben cok memnunum gozalti kreminden
ama gece kreminden emin olamadim. belki benimde yoktu ihtiyacim henuz gece kremine... biz analiz falan yaptirmadik. onlarda yapalim demedi...

aramıza daa sık katılırsan eminim menünde değişecek daha sağlıklı olacak..... halleyleri sende farkındasın ama öğlne tek çorba çok az olmuş yetmez..yanında yemeğin ekmeğini slataa yada yoğurdunuda yemelisin

akşam yemeğin yanda ayran yoğurt salatada olursa öğündenta puanı alırsın.... ama kabak tatlısı ve çerez ok olmuş - veeceğim malesef şimdilik puanın 7

cok lezzetli oluyor. aynen tavuklu borek gibi oluyor. bence esin de yer...
yilbasindan hemen sonra bulusalim mi?
Loccitane in indiirmi ne zaman ki?

ay tam yaramaz öğrenci gibiyim ödevini son dakkada yapan. koçum listeyi yayınlamışsın ama benim menumu de alır mısın plsss

kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği + 1 kk peynir +domates + 1 bardak şekersiz çay
ara: yeşil çay + bir kaç tane badem ve fındık
öğlen: tavuksuyu çorba yarım porsiyon + karışık zeytinyaglı (içinde birer kaşık kısır, taze fasulye + 1 tane biber dolması + 2 tane yaprak sarması vardı)
ara: light süt + 2 tane yulaflı biskuvi
akşam: 1 lahmacun + 1 bardak ayran
gece:1 mandalina

sagol canim.
dogru soyluyosun; her urun herkese iyi gelmez, deneyip gormek lazim

ben cok memnunum gozalti kreminden
ama gece kreminden emin olamadim. belki benimde yoktu ihtiyacim henuz gece kremine... biz analiz falan yaptirmadik. onlarda yapalim demedi...

hmm belki de canim.

gerci analiz derken, ordaki kizlar egitimlilermis, makyajsiz gidiyosun, cildine bakip soyluyorlar neye ihtiyacin oldugunu

Oleeeyyyy yaaa menümü hemen yorumlayan bir koçum oldu sonunda...
Tşk ederimmmmm koçummmmmmmmmm

Tatlı tıkadı beni... O yüzden yanında bir şey yemedim. 2 saat sonrada yurtta yemeğim var zaten...
Akşama 1 saatte egzersiz yapcam.

Hmmm... Birde... Puanlama sistemine nasıl dahil olabilirim? O zaman daha çok dikkat ederim sanki...

anchusa, lachesis, spatz; benim onumuzdeki hafta yogunlugum baslicak, ocak 14 e kadar devam eder.
ama 10-14 ocak haftasi biraz rahatlamis olurum,
o haftanin sonlarina dogru bulusabiliriz size de uyarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…