spatz, kuzu dünkü menülerinizi alabilir miyim????
mandalina ve bademle geçiştirdm, pırasayı bekliycem galiba.yaninda maydonoz, yumurtali bi melemen, biber falan ye canim iyi olur. bir de yesil cay yap.
gerci gittin sanirim :-(
biz de badem elma göz kreminden almıştık :) benim de nemlendiricim bitti ama la roche alıcam yine galiba.kizlar bu oglen loccitane'e gittik arkadasimla;
cildimize baktirdik; ben gece kremi ve goz cevresi almak istiyordum;
gece kremine gerek yok size dediler; cildim normalmis; sadece bir gunluk nemlendirici ve goz cevresi yeter dedi kiz. badem&elma serisini onerdi
arkadasimin cildi hassas ciltmis, alnin da ve goz cevresinde mimik cizgileri cikmis cildi nemsiz oldugu icin; ona daha farkli urunler onerdi; 3 ad. urun onerdi.
simdilik urunleri almadik, 15 ocaktan sonra indirime girme ihtimali varmis, o zaman gidip bakicaz;
int.den takip edebilirsiniz dedi; isterseniz siz de takip edin
mandalina ve bademle geçiştirdm, pırasayı bekliycem galiba.
biz de badem elma göz kreminden almıştık :) benim de nemlendiricim bitti ama la roche alıcam yine galiba.
lachem memnunsun diy mi o kremden.
bir de cnm sen bu loccitane'i nerden bulmustun? iyi kaliteli bi marka diy mi? ben daha once duymamistim da, ilk senden ogrendim
kiz dediki urunlerimiz %97 dogal, %3 koruyucu madde var ama o bile bitkisel dedi
cok sevindim 2. kez 10 aldigima.
anchusa masallah bu hafta hep 10 aldi , ben de iki 9 iki 10 ..
cok seviniyorum boyle saglikli beslendigimize. bu puanlama sistemi de bizi iyice hizaya soktu, cok iyi oldu.
sule cnm,
yarin giremem die bugunku menumu eksik olarak yazayim mi sana?
sabah
yarim yuvarlak kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
yarim salatalik
1 minik bal
ara
1 meyveli yogurt
ogle
tahilli ekmege tavuklu+sebzeli sandvich
(icinde tavuk, kabak, biber, domates, feslegen vardi)
1 bardak ayran
ara
yarim dilim kepek ekmegi
yarim kk dil peyniri, yarim salatalik yicem
aksam
evde taze fasulyem var, yogurt+taze fasulye yiyebilirm,
o olmazsa yine hafif bir seyler yerim cnm sozz
arada da meyve yerim sanirim.
dünkü menüm allak bullak şule az yedim ama sağlıksız oldu çok işim vardı yemek yemeye fırsat bulamadım
kahvaltı
2 minik pohaça, 1 kk beyaz peynir, maydonoz 4 zeytin
ara: muz
ara:elma
ara: 1 adet maden suyu 3 ceviz
ara: 2 portakal
akşam
yarım kase patates çorbası, 2 minik pohaça
ara:1 mandalin, 1 elma
spor yapamadım maalesef hiç vaktim yoktu..
ya kızlar bu fırında pırasada pıralasalar kaç dakika haşlanacaktı
ya bu pırasanın yanına barbunya yapıcam, bir de pilav yapsam çok mu olur, ama eşim pırasa yemeyebilir
bir de ne zaman görüşürüyoruz kızlar ya :)
lachem memnunsun diy mi o kremden.
bir de cnm sen bu loccitane'i nerden bulmustun? iyi kaliteli bi marka diy mi? ben daha once duymamistim da, ilk senden ogrendim
kiz dediki urunlerimiz %97 dogal, %3 koruyucu madde var ama o bile bitkisel dedi
Kilolar aldı başını gidiyor. Veremiyorumda bir türlü yurtta :S Sağlıksız beslene beslene ölcem. :S
Sabah:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Biraz sucuklu yumurta
Domates, salatalık
Biraz da nutella.
Ara :
2 adet albeni halley
Biraz ceviz
Öğle :
Bir porsiyon çorba
Okula gitmedim bugün.. 2 tane halley olmadı. Hiç değilse bir tane olsaydı.( Akşama yemek var yurtta... Hafif bir şeyler yemeye çalışcam.
Selam kızlar selam koçum :)
Bugünkü menüm:
Sabah:1 tane kaşarlı tost kepek ekmeği ve az yağ ile yapılmış.3 tane zeytin.1 bardak yeşil çay.
Ara:yok.
Öğle:1 tane lahmacun 1 bardak ayran.bir parça kabak tatlısı.
Ara:1 kupa yeşil çay.ve az bi şey kabak tatlısı.
Akşam:1 yemek tabağı ıspanak.1 dilim kepek ekmeği.
Ara:Çerez ve 1 tane elma yicem tv izlerkene
:)
ya bu pırasanın yanına barbunya yapıcam, bir de pilav yapsam çok mu olur, ama eşim pırasa yemeyebilir
bir de ne zaman görüşürüyoruz kızlar ya :)
bana bu badem elma sersini arkadaşlar tavsiye etmişti. göz jelini kullanıyorum işte, ben de gayet memnunum, anchusa da aldı, o da memnundu. loccitane iyidir canım şüphen olması, fransız markası kaliteli olması yanında çok duyarlı bir marka, dikkat ettiysen kutularında Braille(körler alfabesi) ile açıklamalar bile var, derneklerine yardım yapıyorlar, hayvanlar üzerinde test yapmıyorlar. Bir de tasarımları da çok hoşuma gidiyor benim, 30'lardan etkilemişler. yalnız doğal da olsa her ürünün her cilde iyi gelmeyeceğini göz ardı etmemek lazım. sıra sıra al kullan birşey alacaksan. bir de önceden dene mutlaka elinde bile olsa.
ben cok memnunum gozalti kreminden
ama gece kreminden emin olamadim. belki benimde yoktu ihtiyacim henuz gece kremine... biz analiz falan yaptirmadik. onlarda yapalim demedi...
aramıza daa sık katılırsan eminim menünde değişecek daha sağlıklı olacak..... halleyleri sende farkındasın ama öğlne tek çorba çok az olmuş yetmez..yanında yemeğin ekmeğini slataa yada yoğurdunuda yemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?