yok yok çok olmaz 3 grubu tamamlamk için yoğurt yada salata falada yaparsn tam olur :)))
cok lezzetli oluyor. aynen tavuklu borek gibi oluyor. bence esin de yer...
yilbasindan hemen sonra bulusalim mi?
Loccitane in indiirmi ne zaman ki?
anchusa, lachesis, spatz; benim onumuzdeki hafta yogunlugum baslicak, ocak 14 e kadar devam eder.
ama 10-14 ocak haftasi biraz rahatlamis olurum,
o haftanin sonlarina dogru bulusabiliriz size de uyarsa
Oleeeyyyy yaaa menümü hemen yorumlayan bir koçum oldu sonunda...
Tşk ederimmmmm koçummmmmmmmmm
Tatlı tıkadı beni... O yüzden yanında bir şey yemedim. 2 saat sonrada yurtta yemeğim var zaten...
Akşama 1 saatte egzersiz yapcam.
Hmmm... Birde... Puanlama sistemine nasıl dahil olabilirim? O zaman daha çok dikkat ederim sanki...
ay tam yaramaz öğrenci gibiyim ödevini son dakkada yapan. koçum listeyi yayınlamışsın ama benim menumu de alır mısın plsss
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği + 1 kk peynir +domates + 1 bardak şekersiz çay
ara: yeşil çay + bir kaç tane badem ve fındık
öğlen: tavuksuyu çorba yarım porsiyon + karışık zeytinyaglı (içinde birer kaşık kısır, taze fasulye + 1 tane biber dolması + 2 tane yaprak sarması vardı)
ara: light süt + 2 tane yulaflı biskuvi
akşam: 1 lahmacun + 1 bardak ayran
gece:1 mandalina
Kızlar kilo bildirimini kime sölüyoruz bugün?
anchusa ya özel mesaj atıyoruzçççç
selamlar herkese bugün üzgünümeşimin yemin töreni vardı ama gidemedim.bu arada bugünki menümü yazayım:
sabah:sarma,ıspanaklı börek (bir porsiyon kadar)(ah bu yerli malıııı:)
öğlen:1 büyük porsiyon etli patlıcan yemeği,yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
ikindi:1 tane elma
akşam:1 kase çorba,1 küçük tabak makarna
uyumadan önce:taze sıkılmış meyve suyu
bu arada 500 gr vermişim 3 günden beri.bakalım 15 günde
Normalde gündüz yayınlanıyodu ya, belki o yüzden gece pek dikkat etmiyolardır. Ben de en çok yemek yapma kısmını severim zaten :) Ben hiç dayanamıyordum valla yemeklere
Ben sana onu diyecektim de vazgeçtim sonra... Senin konuya özel bi durum değil o, diyet grupları kısmına konu açmak yasak. Uygun yer nereyse oraya taşınabilir aslında dediğin gibi. Gerçekten çok güzel düşünmüşsün çünkü. Ama neyseki çok yazılmamış, olmadı sıfırdan başlatırız :13:
selam kızlar
Şulecim bugünkü menüm
sabah
special k kırmızı meyveli yoğurtla
ara
1 portakal, 1 muz
öğle
1 kase ezogelin çorbası ve biraz salatalık turşusu
ara
elma
akşam
hamsi buğulama ve salata
ara
bitki çayı ve meyve
spor
30 dk zumba özlemişim:)
Merhabalar posta kutunuz dolu olduğu için size cevap yollayamadım ama bana alternatif sunarsanız kapatmak yerine elbette ki taşıyabiliriz..
yazdığım ama yollayamadığım cevap burada....
sizi anlıyorum topiğin amacını da farkettim ama uygun bir yerim yok diyette onu taşıyabilecek.. bu tip konuları ancak sohbet yani geyik bölümüne taşıyabiirim.. bir de yemek bölümü var orada ki arkadaş bölüm düzeni hakkında bilgiye sahip isterseniz konunun linkini verip ona sorun olur derse o bölüme aktarırım..veya kabul ederseniz geyik blümüne....
gunaydin kizlarrr;
ben de bikac gunden beri kabizlik sorunu var,
tartida da agir ciktim dogal olarak
kilomu yarin sabah bildiricem o yuzden
bir guzel kurabiye sepetine koydum, kurdeleyle bagladim, icine kart yazdim ama bugun esimin ise gitmeyecegi tuttu. Biraz grip oldu da. Ay insallah kurabiyeler bana patlamaz.Ogleden sonra yollamayi dusunuyorum esimi ise zorla. Kurabiyeleri hazirladigimzi arkadasimiz onun is yerinden cunku.Yoksa oturup 3 tepsi kurabiyeyi yerim valla bana guven olmaz..
ayy ne hos, ellerine saglik ! Ben postayla gönderecegini zannetmistim, esinle gönderebilmissindir insallah. :) Yoksa yendi mi kurabisler ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?