SULEULKU ye yaptigim olagan ustu kocluktan oturu tesekkur ediyoruz. Kuzunun ortaya attigi puanlama sistemini de duzene soktu ve tablo haline getirdi.
Bu geceden itibaren kocumuz Dulci dir...
SULEULKU ye yaptigim olagan ustu kocluktan oturu tesekkur ediyoruz. Kuzunun ortaya attigi puanlama sistemini de duzene soktu ve tablo haline getirdi.
Kizlar bugünki menüm belli, evdeyim de :)
sabah: yumurta, ekmek, zeytin, peynir li kahvalti
ara: zerde
öglen: yagli as ( cok kalorili az yedim)
ara: nar
aksam: corba, peyirli makarna düsünüyorum iyi mi ? degistirebilirim
Ben bugunki menumu de yazip isime doneyim
Kahvalti
1 adet haslanmis yumurta
1 domates, 1 salatalik
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
Ara:1 kurabiye, filtre kahve
Ogle:
1 adet bulgurlu etli biber dolmasi
2 kasik yogurt
1 kase beyaz peynirli tarhana corbasi
salata
Ara:1 portakal
Aksam:
Firinda balik
Salata
Belki 1 dilim cavdar ekmegi
Ara:yarim kivi, birkac kestane, yarim armut(esimle paylasiyorum da o yuzden hersey yarim yarim)
Kocum ben bugunde yapamadim spor...Cok stresliyim isten oturu. O yuzden duzensiz gitti sporum.
asıl be teşekkür ederim herkese.. umarım faydalı olabilmişimdir.....kırdığım üzdüğüm yanlış değerlendirmelerde bulunduğum varsa özür diliyoum şimdiden...helallik istiyorum. insanız hata yapabiliriz...
aygirl bi eşy sorcam siz sivaslı mısınız aslen???
suleulkucum bende çok teşekkür ederim beni suntalardan vazgeçirdin ya helal olsun sana
yeni koçumuzu da şimdiden tebrik ederiiimmmm
ayy cnm benim helal olsun olur mu hiç öleee
evet canim sivasliyim.
ya yok esim evdeydi bugun
bana patladilar. ama pazartesi bayat ta olsa yollayacagim kurabiyeleri banane yaaaa....
yağlı as ne? bilemedim.. peynirli değil kıymalı yaarsan yanınada yoğurt yada salata olursa tam puanı alırsın o öğünden[/COLOR]
yaglasta un kavruluyor ve galiba su ekleniyor macun haline üstüne en son tereyagi eritilip dökülür öyle yenilir. kuymak tarzinda bisey.. cok severim. hasta oldugumda annem en son care olarak ondan yapayim mi der :)
canim ben kiymali makarnayi sevmiyorum ama sey olur dimi: makarna haslayip yogurtlasam üzerine de salcayla kiyma kavurup döksem ? yanina lahanali salata ?
Senden iyisi can sagligi.. Cok sabirliydin cooook...
Suleulku canim tesekkürler
en iyisi yoksa kilo olarak sana geri dönecek o nefis kurabiyeler
hingelden bildim zaten benm eşimde sivaslıda ordan tahmn etim
elimden geldiğince yeni arkadaşlara faydalı olmaya açıklayıcı olmaa özen gösterdim inş sağlıklı beslenmeyi uygulayarak kilo verebiliriz....
ayybende yapacaktım kurabiyeyi margarin almyı unutmuşum eve gelince fark ettim. çok merak ediyorm en kısa zamanda denicem
bugün fırında sebzeli mücver denedim patates kabak havuç soğan yeşillik peynir falan var bilmem nasıl oldu..güzel olursa sizinlede paylaşırım
Şule çok teşekkür ederim koçluğun için7 puandan yüksek alamadım notun kıt birazcık
yaglasta un kavruluyor ve galiba su ekleniyor macun haline üstüne en son tereyagi eritilip dökülür öyle yenilir. kuymak tarzinda bisey.. cok severim. hasta oldugumda annem en son care olarak ondan yapayim mi der :)
canim ben kiymali makarnayi sevmiyorum ama sey olur dimi: makarna haslayip yogurtlasam üzerine de salcayla kiyma kavurup döksem ? yanina lahanali salata ?
bu hafta en çok senle uğraştım sanırım :)))))... ama çok seviniyorum seni suntadan vazgeçirebildiğimi için.....inş zamanla sağlıklı beslenmeni oturtacaksın bundan eminim bizden ayrılma sakın :))))
cok iyiydin gercekten. hic üsenmedin acikladin, sayende ve sayenizde yakinda insallah saglikli beslenen biri olucamöncekine bakarsam cok gelisme var..
firinda mücver iyi olur kanimca iyi olursa mutlaka söyle tam benlik icindekiler
Katılıyorum sana=DDDŞule çok teşekkür ederim koçluğun için7 puandan yüksek alamadım notun kıt birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?