ben puanı değerlendirme kriterlerine göre veriyorum.yediklerine biraz daha dikkat edersen puanın aha çok yükselir canım....
ooovvv öğlenki çok telikeliymiş ben 1 puan vereyim ancak....
sen bu işi öğrendin bak nasıla 3 besin grubunu dengeledin tebrik ederim çok güzle bir menü olur...... ara ne yapacaksın ona göre puanını vereyim.
aygirl, bu hafta suleulkuyu izleyip ogrendigini dusunuyorum. dulci den sonra haftaya seni yapacagiz koc musaitsen.. Ben yedek koc falan olayim anlamam bak... Herkes oluyor sirayla.
galiba sonunda ögreniyorum, jeton biraz köseli, sürüyor bende ama daha saglam kavrarim insallah.
tamam olayim o zaman haftaya bismillah derim yardiminizla insallah yaparim
yemeğimi yedm geldim.... biz mücveri çok sevdik o yüzden tarifisi szinle paylaşayım istedim
1 mor soğan
1 patates
1 havuç
2 kabak ( içindki sebze çeşidini artıtrabirsiniz pırasa,ıspanak pazı vb.....)
1 çay bardağı sıvı yağ
3 yumurta
3 kaşık un
3 kaşık yoğurt ( yada peynir)
br tutam dereotu
yarım bağ maydanoz
3-4 adet yeşil soğan
sebzeleri rendeleyip az yağda biraz pişirdim.diriliği gitsin diye onu sağumaya bıraktım.. diğer malzemeri doğradım... sonra hepisini karıştıırp fırına verdim.200 C 20-25 dk pişirdim....
birdahaki yaptığımda direk rendeleyip fırna vereyi düşünüyorum..pişer saırım öylede....
bu arada anchusa bezelye çorbası çok güzel oldu.çokkkk teşekür ederim tarif için sayende bir çok çorba öğrendim... çok mutluyum....
bugünkü menümü yazıyım:
sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
kk beyaz peynir
2 zeytin
1 çatal helva
ara
bir mandalina 4 badem
öğlen
2 küçük dilim fırında pırasa
1 kase yoğurt
ara
2 fındık
akşam
1 dilim fırında pırasa
1 kaşık barbunya
1 kaşık pilav
yarım kase yoğurt
ara
1 elma ya da 2 küçük gofret
evet biraz öyle rendele doğra oyalıyıcı ama çabuk oluyor göündüğü gibi değil... sebze yemeği niyetine yapabilirsin bunuda...çok güzel ama çok meşakatliymiş bu mücver yahu :)
harika bir menü peppermint yda anchusanın menüsünü okuyor sandım kendimi son gün 10 puanı hak ettin puanın 10
evet biraz öyle rendele doğra oyalıyıcı ama çabuk oluyor göündüğü gibi değil... sebze yemeği niyetine yapabilirsin bunuda...
bu hafta çinde puanı en çok aran sensin 4 ile haftaya başlayıp 10 ile kaptıyorsun tebrik ederim....
eskilerden herkes yardimci olur sen hicc merak etme...
yemeğimi yedm geldim.... biz mücveri çok sevdik o yüzden tarifisi szinle paylaşayım istedim
1 mor soğan
1 patates
1 havuç
2 kabak ( içindki sebze çeşidini artıtrabirsiniz pırasa,ıspanak pazı vb.....)
1 çay bardağı sıvı yağ
3 yumurta
3 kaşık un
3 kaşık yoğurt ( yada peynir)
br tutam dereotu
yarım bağ maydanoz
3-4 adet yeşil soğan
sebzeleri rendeleyip az yağda biraz pişirdim.diriliği gitsin diye onu sağumaya bıraktım.. diğer malzemeri doğradım... sonra hepisini karıştıırp fırına verdim.200 C 20-25 dk pişirdim....
birdahaki yaptığımda direk rendeleyip fırna vereyi düşünüyorum..pişer saırım öylede....
bu arada anchusa bezelye çorbası çok güzel oldu.çokkkk teşekür ederim tarif için sayende bir çok çorba öğrendim... çok mutluyum....
sule ben bu mucveri yapiyorum ama firinda. yalnizca mor sogan koymuyorum icine yesil nane de cok yakisiyor.
harika bir menü peppermint yda anchusanın menüsünü okuyor sandım kendimi son gün 10 puanı hak ettin puanın 10
evet biraz öyle rendele doğra oyalıyıcı ama çabuk oluyor göündüğü gibi değil... sebze yemeği niyetine yapabilirsin bunuda...
bu hafta çinde puanı en çok aran sensin 4 ile haftaya başlayıp 10 ile kaptıyorsun tebrik ederim....
ay çok teşekkür ederim sayende hayatım. eskiden kahvaltıya öğle yemeğine üşenir hep ıvır zıvır yer sadece akşam yemeği yerdim, şimdi böyle pek güzel oldu, umarım hiç bozmam :)
pırasaya da bayıldım ya, yarın akşam olsa da yesem:)
çok sağol canım
koçum son anda gene yetiştim bak
bugunkü menumu yazıyorummm:
kahvaltı: taze portakal suyu + 1 dilim kepek ekmeği + beyaz peynir +domates
ara: 1 avuç fındık, badem, kuru üzüm + limonlu yeşil çy
öğlen: 3 küçük dilim pizza + 1 bardak cola
ara: sütlü kahve + 2 tane yulaflı biskuvi
akşam: 1 tabak yeşil mercimek yemeği + 1 dilim ekmek + yogurt
ara: 1 mandalin yiyorum şu anda
saygılar koçum. çok teşekkür ediyoruz koçluğun için...
Şulecim bugün 40 dk zumba live yaptım. En yoğun zumba videosu bu sanırımKoçluğun için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?