50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam raziyim o tada :) ara nar, aksamki ara hmm portakal ve bir parcacik bitter cikolata olabilir

aygirl, bu hafta suleulkuyu izleyip ogrendigini dusunuyorum. dulci den sonra haftaya seni yapacagiz koc musaitsen.. Ben yedek koc falan olayim anlamam bak... Herkes oluyor sirayla.

galiba sonunda ögreniyorum, jeton biraz köseli, sürüyor bende ama daha saglam kavrarim insallah.
tamam olayim o zaman haftaya bismillah derim yardiminizla insallah yaparim

yemeğimi yedm geldim.... biz mücveri çok sevdik o yüzden tarifisi szinle paylaşayım istedim

1 mor soğan
1 patates
1 havuç
2 kabak ( içindki sebze çeşidini artıtrabirsiniz pırasa,ıspanak pazı vb.....)
1 çay bardağı sıvı yağ
3 yumurta
3 kaşık un
3 kaşık yoğurt ( yada peynir)
br tutam dereotu
yarım bağ maydanoz
3-4 adet yeşil soğan

sebzeleri rendeleyip az yağda biraz pişirdim.diriliği gitsin diye onu sağumaya bıraktım.. diğer malzemeri doğradım... sonra hepisini karıştıırp fırına verdim.200 C 20-25 dk pişirdim....

birdahaki yaptığımda direk rendeleyip fırna vereyi düşünüyorum..pişer saırım öylede....

bu arada anchusa bezelye çorbası çok güzel oldu.çokkkk teşekür ederim tarif için sayende bir çok çorba öğrendim... çok mutluyum....

spatz bugünkü menünü alabilir miyim......

bugünkü menümü yazıyım:

sabah

1 dilim çok tahıllı ekmek
kk beyaz peynir
2 zeytin
1 çatal helva

ara

bir mandalina 4 badem

öğlen

2 küçük dilim fırında pırasa
1 kase yoğurt

ara
2 fındık

akşam

1 dilim fırında pırasa
1 kaşık barbunya
1 kaşık pilav
yarım kase yoğurt

ara
1 elma ya da 2 küçük gofret

çok güzel ama çok meşakatliymiş bu mücver yahu :)

harika bir menü peppermint yda anchusanın menüsünü okuyor sandım kendimi son gün 10 puanı hak ettin puanın 10

çok güzel ama çok meşakatliymiş bu mücver yahu :)
evet biraz öyle rendele doğra oyalıyıcı ama çabuk oluyor göündüğü gibi değil... sebze yemeği niyetine yapabilirsin bunuda...

bu hafta çinde puanı en çok aran sensin 4 ile haftaya başlayıp 10 ile kaptıyorsun tebrik ederim....

sule ben bu mucveri yapiyorum ama firinda. yalnizca mor sogan koymuyorum icine yesil nane de cok yakisiyor.

tesekkürler canim

@ anchusa evet nane cok yakisir...

Son düzenleme:
sule ben bu mucveri yapiyorum ama firinda. yalnizca mor sogan koymuyorum icine yesil nane de cok yakisiyor.

bende fırında yapım... mor soğan yazıyordu tarifte o yüzdn koydum bende.... naneyi hiç düşünmedim...yeşil soğan dere otu maydonoz koydum.bundan sonra naneyide koyayım tam yeşillikli olsu :)))

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 1 1 0 1 3 1 7
peppermint 1 1 3 1 2 1 9
lachesis 1 1 3 1 3 1 10
gzmnc tatilde… 0
aygirl 1 1 1 1 3 1 8
anchusa 1 1 3 1 3 1 10
kuzu 1 1 2 1 2 1 8
intlogistics 1 1 3 1 2 1 9
ca_cansu 1 0 3 1 2 1 1 7
hatice_84 1 1 1 1 2 1 7
spatz gene menüsü gelmedi :))) 0

ay çok teşekkür ederim sayende hayatım. eskiden kahvaltıya öğle yemeğine üşenir hep ıvır zıvır yer sadece akşam yemeği yerdim, şimdi böyle pek güzel oldu, umarım hiç bozmam :)
pırasaya da bayıldım ya, yarın akşam olsa da yesem:)
çok sağol canım

aman aman bozmaaa böyle çok güzel kilo verceğine eminim.... ba artık öyle çok fazla tatlıda yemiyosun karnın doyunca gözün gömüyo demi???

pırasa nasıl güzel oluyor demi...sanki başka bi şeye dönüşüyor.. hiç pırasa demezsin içindekin bilmesen :))))

koçum son anda gene yetiştim bak

bugunkü menumu yazıyorummm:

kahvaltı: taze portakal suyu + 1 dilim kepek ekmeği + beyaz peynir +domates
ara: 1 avuç fındık, badem, kuru üzüm + limonlu yeşil çy
öğlen: 3 küçük dilim pizza + 1 bardak cola
ara: sütlü kahve + 2 tane yulaflı biskuvi
akşam: 1 tabak yeşil mercimek yemeği + 1 dilim ekmek + yogurt
ara: 1 mandalin yiyorum şu anda

saygılar koçum. çok teşekkür ediyoruz koçluğun için...

Slm kizlar,

zumbayi falan duyunca kendimden utaniyorum hic bi hareket yok yürüyüs disinda. Ama az önce stepperimi siparis ettim

çok güzel bir menü kola dışında (( puanın 9

Şulecim bugün 40 dk zumba live yaptım. En yoğun zumba videosu bu sanırım Koçluğun için teşekkürler

sporda 1. oldun bu hafta tebrik ederim...ben teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…