50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazartesi Salı çrş perş Cuma TOPLAM
peppermint 9 9 10 10 9 47
anchusa 7 10 10 10 10 47
gzmnc 10 9 8 8 7 42
şule 7 8 8 9 7 39
lachesis 4 5 9 9 10 37
aygirl 6 6 9 8 8 37
spatz 5 7 5 9 9 35
intlogistics 5 7 7 5 9 33
ca_cansu 4 7 8 5 7 31
hatice_84 6 4 7 7 7 31
kuzu 0 8 7 5 8 28

Son düzenleme:
merhabaaaa........

ben sag salım geldım :) burada hava cooook güzel....

veeeeeeeee burdaılk ısım tartılmak oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 50 kg cıktım üstelık yemekten sonra :))))

ama emın degılım yarın ac karnına yıne tartılcam :)))

ıyı aksamlar..
ıyı haftasonlar....

kocum bugünkü menüm:

sabah----> 2 dılım beyaz ekmek+t.yagı :)))

ara---> muz

öglen---> ucaktaydım bısı zemedım

ara--->1 kurabıye

aksam---> sulu etlı patates yemegı salata azıcık sucuklu yumurta

ara----> yarım kase asure

bu haftanın 1lerin taberik ediyoruz ama bence asıl aygirl gzmnc ve lachesis tebrik ediyorum bende asıl 1 ler onlar son zamanlarda çok güzel menüler oluşturdular.çok zor şartlarda olsalarda :))

tebrikler aygirl gzmnc ve lachesis

Son düzenleme:

wooow 5inci olmussum

slm tatlim, sag salim varmana cok sevindim. klavyeni sevsinler kiz :)
tartidaki sonuc süpermis orada kar buradaki kadar degil mi ?

bu haftanın 1lerin taberik ediyoruz ama bence asıl aygirl ve lachesis i tebrik ediyorum bende asıl1 ler onlar son zamanlarda çok güzel menüler oluşturdular

tebrikler aygirl ve lachesis

kendimizi astigimiza inaniyorum bende tesekkürler
Lachesis let´s party tatlim :118: :118: 118:

oooooo gözün aydın her yönden canım iyitatiller çok sevindim kilo vermee....

menün çok güzel gene...az önce listeyi yayınlamıştım senin menün gelince
yeniden düzenleyip yayınladım

puanın 7

Son düzenleme:
yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
dulcina 0 60 20 25 40 24
kuzu 45 30 60 14,5
hatice_84 40 30 30 14
anchusa 45 50 13
intlogistics 20 30 30 30 11
şule 60 30 9
gzmnc 30 30 6
aygirl 15 30 4,5

Son düzenleme:
DULCİNEA tebrikler bu haftanın puanlamasında en çok spor yaparak 1.miz oldu.....

başarılarının devamını diliyoruz....

canım markafoni o ürünün kampanyası bitene kadar beklıyr sonra gondermesıde 1 haftayı falan buluyr kısaca sen en az 15 gun beklıyeceksın ben bır kere sipariş vermiştim bir urunu de iade etmiştim sorun cıkarmıyrlar sımdı hatrlamıyrm da urunu gondermıstım sonra ses soluk çıkmadı bende mail atmıstım cvp yazmışlardı iade işleminiz gercekleşti diye sorun cıkarmamıslardı taksitleride kartdan kesmişlerdi. extrada gozukyrdu ama iptal edılmıstı borca yansımıyordu. anlatmaya calıstım tam hatrlamıyrm uzun sure oldu ama ınsaallah yardımcı olabılmısımdır fakat urunun ıadesi için suresı vardı o süreyi aşma.

Son düzenleme:
şulecim mrb harıka bır kocluk yaptın bu hafta ama ben ugramadıgım ve memu bıldırmedıgım ıcın faydalanamadım. tesekkurler koclugun ıcın

ben bugun klasık olarak muhtesem topuklu ayakkabılarımla ayaklarım zonklaya zonklaya gezdim alışveriş yaptım :)))

evet ya kan şekeri düzene giriyor herhalde, sürekli tok geziyorsun bir de iyi oluyor :)
ay pırasa müthiş valla, bu kadar beklemiyordum, eşim bile bayıldı.

ayy çok teşekkür ederim kuzum sayende

Ben de liste birincileri anchusa ve pepperı, spor birincisi Dulcinea'yı tebrik ederim :81:

selam kızlar.hepinize iyi hafta sonları.
akşama yemeğe misafirirm var.memlekektten arkadaşım eşi ile ve annesi babası.

menümde:
mercimek çorbası
fırında balık( arkadaşımın annesi balık sevmiyormuş.ona tavuk şiş yapacağım.)
barbunya pilaki
brokoli salatası
patlıcan salatası ve kırmızı beber salatası(dondurucuda vardı)
yeşil salata
fırında mantar

gerçi bugün hafta sonu pek uğrayan olmaz foruma.uğrayan olursa yapacaklarımı değerlendiren olursa sevinirim.eksik gelen bir şey var mı kızlar.

tatlı yapmayacağım arkadaşım getirecekmiş.

canım güzel menüde salata ağırlıklı bunun pilavı tatlısı böreği yada dolmada olabilir yok mu?

herkese merhaba ben sitede yeni üye sayılırım...1.58 boyundayım hedefim 48 49 kilo ama malesek şu 5 kiloyu veremedim gitti inancım kalmadı yaa çünkü dikkatediyorum sonra bozuyorum..benide aranıza alırmısınız??

tabiki alırız canım hoş geldin aramıza...... 3 ana öğün 3 ara öğün yaparak sağlıklı beslenerek kilo vermek amacımız.... düzenli olarak aramızda bulunur yediğini çtiğini bizimle paylaşırsan mutlaka verisin kilolarını......

canım güzel menüde salata ağırlıklı bunun pilavı tatlısı böreği yada dolmada olabilir yok mu?

balıkla biz pilav tüketmiyoruz.o yüzden barbunya pilaki yaptım. tatlıyı arkadaşım getirecekmiş. aslında börek olabiir doğru söylüyorsun.aslında bilerek salata ağırlıklı olsun istedim.hafif olsun diyee.
böreği ben bir düşüneyim.malzemelerime bakayım.

suleulkü canim pirasalar firinda, merakla bekliyorum :)ben icine bir kücük patates rendeledim, pirasa az diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…