Pazartesi Salı çrş perş Cuma TOPLAM
peppermint 9 9 10 10 9 47
anchusa 7 10 10 10 10 47
şule 7 8 8 9 7 39
lachesis 4 5 9 9 10 37
aygirl 6 6 9 8 8 37
gzmnc 10 9 8 8 0 35
spatz 5 7 5 9 9 35
intlogistics 5 7 7 5 9 33
ca_cansu 4 7 8 5 7 31
hatice_84 6 4 7 7 7 31
kuzu 0 8 7 5 8 28
merhabaaaa........
ben sag salım geldım :) burada hava cooook güzel....
veeeeeeeee burdaılk ısım tartılmak oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 50 kg cıktım üstelık yemekten sonra :))))
ama emın degılım yarın ac karnına yıne tartılcam :)))
ıyı aksamlar..
ıyı haftasonlar....
bu haftanın 1lerin taberik ediyoruz ama bence asıl aygirl ve lachesis i tebrik ediyorum bende asıl1 ler onlar son zamanlarda çok güzel menüler oluşturdular
tebrikler aygirl ve lachesis
merhabaaaa........
ben sag salım geldım :) burada hava cooook güzel....
veeeeeeeee burdaılk ısım tartılmak oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 50 kg cıktım üstelık yemekten sonra :))))
ama emın degılım yarın ac karnına yıne tartılcam :)))
ıyı aksamlar..
ıyı haftasonlar....
kocum bugünkü menüm:
sabah----> 2 dılım beyaz ekmek+t.yagı :)))
ara---> muz
öglen---> ucaktaydım bısı zemedım
ara--->1 kurabıye
aksam---> sulu etlı patates yemegı salata azıcık sucuklu yumurta
ara----> yarım kase asure
ya bu kadar zormu postalamak anlamadim gitti. Ben gecen hafta markafoniden cok alisveris yaptim.4-5 tane kargo bekliyorum. Bekleye bekleye bir hal oldum. bir de begenmezsem geri mi postaliyorum urunu?? hic iade etmeyi denedinizmi?Nasil bir surec?
evet ben de baktim. Ayda bir indiirme giriyor zaten. Ama o kadar cok ismarladimki bu ay bunu almayayim dedim...
rica ederiz. Cok kotuydu fotograflar...ama ne giysen yakisir sana.
aman aman bozmaaa böyle çok güzel kilo verceğine eminim.... ba artık öyle çok fazla tatlıda yemiyosun karnın doyunca gözün gömüyo demi???
pırasa nasıl güzel oluyor demi...sanki başka bi şeye dönüşüyor.. hiç pırasa demezsin içindekin bilmesen :))))
bu haftanın 1lerin taberik ediyoruz ama bence asıl aygirl gzmnc ve lachesis tebrik ediyorum bende asıl 1 ler onlar son zamanlarda çok güzel menüler oluşturdular.çok zor şartlarda olsalarda :))
tebrikler aygirl gzmnc ve lachesis
selam kızlar.hepinize iyi hafta sonları.
akşama yemeğe misafirirm var.memlekektten arkadaşım eşi ile ve annesi babası.
menümde:
mercimek çorbası
fırında balık( arkadaşımın annesi balık sevmiyormuş.ona tavuk şiş yapacağım.)
barbunya pilaki
brokoli salatası
patlıcan salatası ve kırmızı beber salatası(dondurucuda vardı)
yeşil salata
fırında mantar
gerçi bugün hafta sonu pek uğrayan olmaz foruma.uğrayan olursa yapacaklarımı değerlendiren olursa sevinirim.eksik gelen bir şey var mı kızlar.
tatlı yapmayacağım arkadaşım getirecekmiş.
herkese merhaba ben sitede yeni üye sayılırım...1.58 boyundayım hedefim 48 49 kilo ama malesek şu 5 kiloyu veremedim gitti inancım kalmadı yaa çünkü dikkatediyorum sonra bozuyorum..benide aranıza alırmısınız??
canım güzel menüde salata ağırlıklı bunun pilavı tatlısı böreği yada dolmada olabilir yok mu?
herkese merhaba ben sitede yeni üye sayılırım...1.58 boyundayım hedefim 48 49 kilo ama malesek şu 5 kiloyu veremedim gitti inancım kalmadı yaa çünkü dikkatediyorum sonra bozuyorum..benide aranıza alırmısınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?