50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha önceden de yzmıştım ama tekrar hatırlatayım
169 boy
60.7 kilo dayım
ilk 58 olmak istiyorum ayın 6 sına kadar sonra da 55 e yol almak istiyorum bugün yedikerim
sabah
3 yk ıspanaklı yumurta
2 küp kaşar
5 yeşil zeytin
öğle
5 yk ıspanak
3 yk yoğurt
ara
1 bardak form çayı
1 adet kuru incir
ara
1 adet mandalina
akşam
1 kepçe erişteli mercimek
1 yk bulgur pilavı
0.5 kk tavuk
kırmzı lahana salatası
marul salatası yağ yok

Bugün öğlen gözleme yedim yaa hafta sonu kaçamağım.=(
kendimi kötü hissediyorum ahh bu hamur işler.Hem çok seviyorum hmde kilo yapıyor diye hiç svmiyorum.

Bugün öğlen gözleme yedim yaa hafta sonu kaçamağım.=(
kendimi kötü hissediyorum ahh bu hamur işler.Hem çok seviyorum hmde kilo yapıyor diye hiç svmiyorum.

ayni gün farkli besinlerle dengelemeye bak, bazen oluyor öyle seyler. dayanmasi gercekten zor

suleulku arkadasimizdan aldigim tarif:

fırında pırasa
malzemeler:
• 1kg.pırasa
• 3 yumurta, çırpılmış
• 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
• 1 çay bardağı zeytinyağı
• 2 yemek kaşığı un
• 1 çay bardağı galeta unu (ben robottan geçirilmiş kepekli ekmek içi kullandım)
• tuz
• karabiber
hazırlanması:
1. pırasaları yıkayıp küçük parçalar halinde doğrayın. tuzlu suda haşlayın. daha sonra suyunu süzüp robottan geçirin.
2. borcamı yağlayıp bolca galeta unu serpin.
3. pırasaları ve diğer malzemeleri iyice karıştırıp borcama yayın. üzerine tekrar galeta unu serpin. önceden ısınmış 200C fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

aygirl nasl oldu fırında pırasan???

aygirl nasl oldu fırında pırasan???

güzel oldu canim ama beni "kesti" bazi yemekler öyle etki yapabiliyorlar, özellikle yumurta icerince. tadi lezzeti güzeldi cok ta hosuma gitti.. sagol, sayenizde yeni seyler ögreniyorum. mantarli corbayi da yapicam insallah, belki yarin..

bende bi bulanti bas agrisi var,bazen böyle tutuyor :s banyo yaptim ondan bu yana gecmedi. yemektende belki bu yüzden zevk alamadim, azcik yedim..

kizlar bu arada artik nihayet bi TR tatili istiyorum, maddi olarak son ara biraz zor oluyor 3 yildir gidemedik onun cin bu önümüzdeki yaz illaki gitmek istiyorum. memleket ziyareti olsun istiyorum, ama gezi ve dinlenme de olsun isterim. annemle babamla tavsiye edebileceginiz bir tesettür otel önerebilir misiniz ? baska türlüsüne annemleri ikna edemem ..

eveeet bugünki menüm:

sabah:dört başı mamur bir kahvaltı,sucuklu yumurtalı,peynirli zeytinli aklınıza ne gelirse bol bol

öğlen:sabah 11 de yaptığım için kahvaltıyı öğün atladım

akşam:köfte,patates,makarna,salata,turşu :))))

2 sa sonra:bol bol meyve

sanırım burda hergün en az notu ben alıyorumdur

selam beni neden katmadın kisteye kız sporlarımı toplu olarak yazmıştım perşembe günü

selam beni neden katmadın kisteye kız sporlarımı toplu olarak yazmıştım perşembe günü

ayyyy canım evet şimdi hatırlarladımmmm..o sırad bilgsaarım yanımda değidi ondan unutmuşum hemen düzeltiyoum.....

yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
tweety 0 30 60 60 25
dulcina 0 60 20 25 40 24
kuzu 45 30 60 14,5
hatice_84 40 30 30 14
anchusa 45 50 13
intlogistics 20 30 30 30 11
şule 60 30 9
gzmnc 30 30 6
aygirl 15 30 4,5

Tebrikler menün çok güzel bence.

Sabah sağlam kahvaltı yapmak güzel de, akşama kadar bişi yemeyip, akşam da patates ve makarnayı aynı menüde yemen hiç iyi olmamış. Hiç ara yapmadığın için ve patatesle makarnayı aynı menüde yediğin için puanıııııım 5.. Ama merak etme, haftaiçi puanları dikkate alınacak birinci belirlemede.

Öhöm öhöm :86: Bu haftaki koçunuz olarak nasıl bi yol izleyeceğimi paylaşayım sizlerle:

***Spor... Şulenin listesinde mümkün oldukça çok katılım olsun istiyorum. Daha önce dediğim gibi, sporsuz kilo verseniz de, yumuşak yumuşak, yağlı yağlı, bol selülitli ve sarkık, çirkin bi vücudunuz olur. Şimdi farketmezsiniz ama ilerleyen yaşlarda hatanızı farkedersiniz. O yaştan sonra da spor fayda etmez vücuda... Demedi demeyin :80:

***Kahvaltı... günün en önemli öğünü arkadaşlar, kahvaltıyı standart bi kahvaltı bekliyorum. Özellikle kahvaltıda hazır gıda görmek istemiyorum. Münkünse kahvaltınıza maydonoz eklemenizi öneririm, hem c vitamini var, hem de vücuttaki fazla suyu atıyor ve selülitle savaşta bize destek oluyor.

***Yeşil çay... Herşey bi yana, kanserle savaşta bile yardımcı. Günde 2-3 bardak iyidir diye düşünüyorum. Tercihe bağlı olarak karanfil ve çubuk tarçınla tatlandırabilirsiniz. Ben ilk olarak yaseminli yeşil çay denemiştim, yeni başlayanlar için iyi bi tercih olabilir.

***Aç kalmayın...
Evet arkadaşlar kesinlikle aç kalmayı yasaklıyorum. Boşuna öğün atlamayın, ara öğün yapın demiyor uzmanlar. Metabolizmayı hızlandırma özelliğini bi yana bırakın, gözünüz dönüp abartısız yemeyi önlüyor bu.

***Yavaş yiyin... Sebebini anlatmaya gerek yok

***En hafif öğününüz mümkünse akşam olsun... Bunu özellikle herşeyi yaptım ama bi türlü kilo veremiyorum diyenlere öneriyorum.

***Fast food kesinlikle yasak...
Evde yapılan tatlı ve hamur işlerini, eğer ki spor yaparsanız abartmadan erken öğünlerde yiyebilirsiniz.

***Her zaman uygulayabiliyeceğimiz sağlıklı ve dengeli bi beslenme programı arayışında olduğumuzu unutmayalım, unutturmayalım...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Puanlamayı da özellikle bu listedeki kuralları baz alıp yapacağım. Yani hata ve eksiklere göre 10 puan üzerinden düşeceğim. Fast food yiyenler en kötü puanlara hazır olsunlar. :87:

Son düzenleme:
ŞULECİM bu hafta kaç kilo verdin çok merak ediyorum :90: Ben kilo aldım ayıptır söylemesi ama tamamiyle beslenme rezilliğimden kaynaklanıyordu. :)) Rahatım çünkü spor yapıyorum. Kilo alsam da bi süre önce sıkılaşmayı çok istiyorum çünkü. Bu hafta seni de spor listesinde rakip olarak görmek istiyorum :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…