50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşkkürler canım
her gün kalça hareketleri yapıyorm bende yaklaşık 20 dakika
lesli yapıyordum bıraktım ayaklarm ağrımaya başladı çünkü

o zaman menü zamanı.yarın yapmayı planladığım menüm uyabilirsem tekrar yazarım.

sabah:1 küp peynşr,5 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği,bol yeşillik(maydanoz ,tere,vs),yeşil çay

ara:elma,1 avuç kuru üzüm

öğlen:sebze çorbası,makarna,salata(az yağlı)

ara:taze sıkılmış meyve suyu

akşam:brüksel lahanası yemeği,1 dilim çavdar ekmeği,salata

2 sa sonra:1 bardak yarım yağlı süt

koçum menüm:

bugün görümcemdeydik, yemekleri kayınvalidem yapmıştı e haliyle yemeyince tepki çektiğimden menüm çok da süper değil ama yine de iyi olması için uğraştım, yazıyım.

sabah
1 dilim ekmek
kk beyaz peynir
2 çatal helva

öğlen
2 servis kaşığı patates salatası
1 zeytinyağlı yaprak sarması
1 çatal su böreği
yarım dilim kek(2-3 çatal kadar)
1 kurabiye
1 tatlı kaşığı reçel

ara küçük bir kase aşure

akşam
1.5 tane acılık köfte(ama köfteler büyüktü 3 tane denebilir).
1 kaşık pilav
1 kaşık patates püresi
1-2 kaşık salata
1-2 çatal acılı ezme
1-2 çatal patlıcan dolması
ayran

ara
bir adet pingui ve 2 minik gofret(reglin ve 3 saat trafikte kalmanın sonucu

çok şey yemiş gibi görünüyorum ama az az yedim hepsinden :78:

koçum çok güzel şeyler yazmışın çok teşekür ederim.. ben uymaya söz veriyorum

bu hafta 600 gr verdim... aaa çok iyi olur. bende serdim iyice.. gaza gelirim böylece... kabul ediyorum rakip olmayı....

teşkkürler canım
her gün kalça hareketleri yapıyorm bende yaklaşık 20 dakika
lesli yapıyordum bıraktım ayaklarm ağrımaya başladı çünkü

Sporunu da beğendim :81: Leslie yi ayakkabıyla tavsiye ediyorlar, ama ben de ayak riski sebebiyle lesliyi sevmiyorum. Ben zumba yapıyorum... onda da sürekli ayakta dans ediyorsun ama hiç ayakla ilgili bi problem yaşamadım.

koçum çok güzel şeyler yazmışın çok teşekür ederim.. ben uymaya söz veriyorum

bu hafta 600 gr verdim... aaa çok iyi olur. bende serdim iyice.. gaza gelirim böylece... kabul ediyorum rakip olmayı....

Beğenmene sevindim şulecim, uyancağından zaten hiç şüphem yok

Harikasın, tebrikler Önümüzde tatil de yok (15 tatili saymıyom :))) verdiğin kiloları koruyacağına inanıyorum bu sefer. Zaten yaza kadar korusan, yazın kolay kolay kilo almazsın :119:

iyilikmelegim planladığın menü bence harika, eğer spor da yaparsan, 10 puanı hakeder :81:

Lachesiscim son zamanlardaki istikararın sebebiyle yürekten kutluyorum seni. Böyle karışık ama her şeyden az menüleri çok beğeniyorum şahsen. Bence farkında olmadan çok zengin bi menü ortaya çıkıyor, bi de korkudan normalden az yemiş oluyoruz :)) Son aran hiç olmamış tabi Ama zor şartlara rağmen, bu kadar kendine hakim olman çok güzel bişi. Spor da yaptıysan, bu menüye 9 verirdim çünkü son aran kötü ve geç saatte... Az yediğinin farkındayım :80:

Aaaa çok tşekkür ederim yaa.Tam bir diyet yemeği hemde aynı börek gibi olur kaşar peyniriyle kızarıncaa ohh misss miss :)deniyeceğim bu tarifi

Hadi bakalim denilenleri yapmaya gayret göstereceeem :)

kizlaaaaar bu arada artik nihayet bi TR tatili istiyorum, maddi olarak son ara biraz zor oluyor 3 yildir gidemedik onun cin bu önümüzdeki yaz illaki gitmek istiyorum. memleket ziyareti olsun istiyorum, ama gezi ve dinlenme de olsun isterim. annemle babamla tavsiye edebileceginiz bir tesettür otel önerebilir misiniz ? baska türlüsüne annemleri ikna edemem ..

canım spor yapmadım malesef zaten reglim ağır geçiyor ve bütün gün çok yoruldum günübirlik şehirdışı uzaklığında bir yere gittik çünkü. kaç puan verirsen kabulüm :78:

bugün yediklerim
sabah kalkınca 1 su bardağı su içine elma sirkesi ve bal koyup içtim
dün sabahta içmiştim
sabah
patatesli yumurta 4yk
domates
salatalık
5 adet yeşil zeytin
1 su bardağı açık şekersiz çay
öğle
2 adet haşlanmış patates
1 kase ayran
ara
2 bardak forn çayı
1 adet kuru incir
akşam
1 adet tavuk budu
1 kase ayran
2 yaprak marul
1 tabak kırmızı lahana ve yoğurt salatası
karnım çok şişti acaba kırmızı lahana çok mu yemişim neden şişti ki
ara
1 bardak form
1 yk kuru üzüm
su
2.5 litre
spor
basen ve kalça hareketleri

bugünkü menüm

sabah
1 bardak portakal suyu domates salatalık peynir zeytin

öğle
4 tane kabak mücveri biraz da patates salatasıı

akşam
2 dilim kek

ara
bir avuç kuruyemiş

spor
1 saat aerobik

koçum menümü yazıyorum ,dünkü planladığım menüme tam uyamadım

sabah:1 küp peynir,5 tane zeytin,1 fincan çay,yarım domates,1 dilim ekmek

ara:ceviz

öğlen:bir kaşık patlıcan yemeği,1 küçük tabak makarna,1 kase sebze çorbası çok az yağlı,1 dilm ekmek

ara:1 tane armut

akşam: 1 küçük porsiyon az zeytinyağlı brüksel lahanası yemeği,1 dilim ekmek

2 sa sonra: 1 bardak yarım yağlı süt

menümü yazıyım:

sabah

2 dilim çok tahıllı ekmek
1.5 kk kadar beyaz peynir.
acılı ezme
2 tane minik halley

ara
1 badem

öğlen
2 dilim fırında pırasa
1 kase yoğurt

ara

yok(dışardaydık ufak bir kaza yaşadık)

akşam

1 tabak yağsız yoğurtlu makarna

ara
1 mandalina 1 erik yemeyi düşünüyorum.

Kızlarbugünkü menümü sağlıklı bulduğum için yazmak istdim sanırım akıllandım sayenizde.Eeeen az puanı ben alıyorum genelde.Ama öğrettiniz sanırım bana.
Sabah:2 dilim kepekli tost ekmeğinin arasına.peynir salatalık domates göbek bir yaprak zeytn ezmesi ve 1 tane salam koyarak yedim.1 kupa yeşil çay.
Ara:1 bardak sıkılmış.Elma ve havuç karışık meyce suyu.
Öğlen:1 kase brokoli çorbası.1 servis kaşığı yoğurt.4 5 tane kara lahana dolması.
Ara:1 tane halley.=( 2 bardak şekersiz limonlu çay.
Akşam:1 dilim kepekli tost ekmeği üerine zeytin ezmesi sürdm azcık.(biliyorum zeytn ezmesinde çok yağ var ama zeytnden vaz geçemiyorum hiç bir zaman.) 1 koca kase yoğurtlu göbek salatası.
Ara:1 kupa yeşil çay.
Başkada bi şey yiyemicem karnım tok.Sizce nasıl olmuş menüm düzeltebilmişmiyim kendimi arkadaşlar?

Son düzenleme:
aa cok az fark :) Dulci süpersin

Tweetycim tebrikler

Teşekkürler

Hadi bakalim denilenleri yapmaya gayret göstereceeem :)

Dediklerim zaten öyle çok fazla zor şey değil, eminim çoğunu zaten uyguluyorsundur

canım spor yapmadım malesef zaten reglim ağır geçiyor ve bütün gün çok yoruldum günübirlik şehirdışı uzaklığında bir yere gittik çünkü. kaç puan verirsen kabulüm :78:
Spor yapma tabi nutella 9 puan veriyorum yine de Zaten haftaiçi puanlarını dikkate alacağım birinci belirlemede, fakat haftasonu menüleri iyi etki verirse haftaiçi daha güzel puanlar veririm :86:

airlikfeer
sabahla öğle arasında bi adet meyveyle ara yapsan, daha da güzel bi menü olabilirdi. Ayrıca öğleyin haşlanmış patates yanında yeşillik de güzel olurdu Kırmızı lahana gaz yapmış olabilir. Tavuk budu zaten yağlı, umarım ektra yağ çok koymamıştırsın, haşlaması en makbul olanı bence :) Dİkkatimi çekti menünde hiç ekmek yok. Ekmeği komple hayatında çıkartmak hiç iyi değil. Bu konuyla ilgili GZMNC arkadaşımdı sanırım, bi bilgi vermişti, ama hatırlamıyorum ne yazık ki... Zaten normal ekmek değil tam buğday ekmek ya da çavdar ekmeği öneriyorum. Özellikle sabahları 1 dilim de olsa yemelisin.
Sporunu da dikkate alarak 9 veriyorum, ekmek eksikliğini bu kez görmezden geliyorum, patatesle açığı kapatmışsın zaten :) :80:

hatice_84 kahvaltını portakal suyuyla zengileştirmişsin ama az yemişsin. 1 dilim de olsa ekmek yemelisin (tam buğday ekmek ya da çavdar ekmeği) Sonuçta en güzel kahvaltıyı yakarsın, kahvaltı en sağlam öğünün olmalı Kahvaltıyı az yiyip ara yapmamak, öğlen 4 tane mücveri yemene sebep olmuş mesela, ki mücver yağda kızaran bişi diye biliyorum. Öğle ile akşam arasında da bişi yemeyip akşam yemeği olarak 2 kek yemen hiç ama hiç olmamış. Sadece kekten akşam yemeği olmaz ki, onu ara öğün sayıyorum o yüzden. En azında 1 bardak süt ekle bence menüne, çünkü 1 saat aerobik yamayı kaldırcak bi beslenme şekli değil bu. Yağdan yakıp kasları güçlendirmek istiyorsak özellikle... Yeşil çay içmişsindir umarım Akşam yemeğinden 3 puan kırdım, ara yapmamandan 1 puan, 1 puan da kahvaltının azlığından... Bu seferlik puanım malesef 5... ama listeye haftasonu puanları dahil olmayacak Sporun için tebrikler :81:

iyilikmelegim
çok beğendim menünü :81: 1 fincan çayının yeşil çay veye şekersiz çay olarak varsayıyorum, ayrıca spor da yaptığını varsayarak 10 puan veriyorum :81:
Menünü bu kadar çok beğenmemin birinci sebebi, bu beslenme şeklini her zaman devam ettirebilirsin ve böyle kilo verirsen kolay kolay geri almazsın, yavaş olsun ama kalıcı olsun Ayrıca çok da sağlıklı olmuş, örnek almam lazım seni :86: Özellikle araların süper, her arayı farklı bi şekilde değerlendirmişsin. Öğle yemeğinin akşamdan fazla olması da ayrı güzel olmuş. :))

Lachesiscim çok geçmiş olsun... Sinirsel de olsa sorun yok de mi?? Etkisini atlattın mı? 2 tane minik halleyi kahvaltıyla karıştırmak yerine, sonradan ara da yesen daha iyi olabilir. Kahvaltıları mümkün oldukça sağlıklı görmek istiyorum çünkü. Sabah sabah bünyeye katkı maddeleri pompalamayalım Yeşil çay içmen de mi iyi olmayabilir acaba??? Akşam da biraz sebze, ot falan yeseydin daha iyi olabilirmiş. Ama sonraki meyvelerle vitamin açığını kapatırsın Tüm bunları göz önüne alaraaaak 8 veriyorum. :80:

:80::79:merhabaaaa.....

:80:
beni bu hafta ve önümüzdeki hafta listelere dahil etmyin lütfen :)) olabildigince dikkat etsem de cok cok saglıklı beslenemiyorum

amaaaaaaa 50 kiloya düsmenin rahatlıgını da yasıyorum :)))

ac karnına 50 tok 50.5-51 cikiyorum....

fakat basen bölgemden biras daha gitmeli bence :)) spora da baslayacagım odacıkıma dönünce....

hepinisi öpüyorum.......

Bu menüyü günün örnek menüsü seçiyorum. Herkesin en azından okuyup fikir almasını isterim :82:

Son düzenleme:

Ay çok mutlu oldum, hedefine ulaşmışsın Darısı başımıza artıkın Ben tahmin etmiştim baya kilo verdiğini ama bu kadarını beklemiyordum Kutlamalarını yap tabi de, lüften çok abartma, daha o kiloyun bi süre korumalısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…