50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ca_cansu çok pardon, nerdeyse senin menüyü görmeyecektim :78:
Vaaaaaaaaay sen aynı cansu musun? Tebrikler Tabi eleştirecek ufak tefek şeyler var, salam ve zeytin ezmesi gibi (normal zeytin yesen daha güzel olur) Halley i arada sırada tabi ki yiyeceksin :))
Ama yine de sana 10 puan veriyorum (çok geliştirmişsin kendini) :81: Yukarıdaki minik eleştiriler yüzünden örnek menü seçmiyorum, bu menünün devamını dilerimi :80: Spor yaptın diye umuyorum bu arada.

Haftaiçi sporsuz menülere farklı gözle bakacağım

Evet ben aynı cansuyum ama sayenizde öğrendim.Annemde dediki bak gördünmü aç kalarak hiç bi şy değişmiyor bu şeklde beslenncede aynı kilodası dedi.Ve sizlerin sayesnde fark ettim bunu.Ben de menümü görmedn sandım ama görmüşsün sevindim. :)
Haklısın yaptığın eleştirilerde de.Bu hafta çok farklı bir cansuvar karşınızda menüleriyle. :):):)

hee spora gelince bugün spor yapmadım.Ama dün alışverişteydim çok fazla yol yürüdüm.
Bugün çok yorulduğum için dinlenmeyi tercih ettim. :)
Yarın sabah 45 dk kadar yürüyeceğim hızlı.Birde okula giderken 20 dk.

tebrik ederim seni bir sorum olacak acaba ne kadar sürede kaç kilo verdin?

İyi yapmışsın dinlenmekle, sporu çok vurguladığıma bakma, abartmak da çok sakıncalı, ve devam ettiremeyeceğin tempoda spor yapmak... Sporu bırakmak da vücudu cıvıtan bi unsur

Yarın ki sporun çok güzel. Ben de iki gündür yürüyüş yapıyorum :86:

Dediklerim zaten öyle çok fazla zor şey değil, eminim çoğunu zaten uyguluyorsundur

yok yok uygulamam icin bi kenara kopyaladim

bu arada bugün yediklerim: sabah / öglene yakindi: 2 peynirli tost, iki zeytin, cay (az sekerli)
ara: bir portakal
öglen / aksam: lahana sarmasi ve yogurt
ara: biraz ayva, nar yicem bir de.

kilon süper canim fazla gevsemeden rahatina bak öpüyorum

airlikfeer
sabahla öğle arasında bi adet meyveyle ara yapsan, daha da güzel bi menü olabilirdi. Ayrıca öğleyin haşlanmış patates yanında yeşillik de güzel olurdu Kırmızı lahana gaz yapmış olabilir. Tavuk budu zaten yağlı, umarım ektra yağ çok koymamıştırsın, haşlaması en makbul olanı bence :) Dİkkatimi çekti menünde hiç ekmek yok. Ekmeği komple hayatında çıkartmak hiç iyi değil. Bu konuyla ilgili GZMNC arkadaşımdı sanırım, bi bilgi vermişti, ama hatırlamıyorum ne yazık ki... Zaten normal ekmek değil tam buğday ekmek ya da çavdar ekmeği öneriyorum. Özellikle sabahları 1 dilim de olsa yemelisin.
Sporunu da dikkate alarak 9 veriyorum, ekmek eksikliğini bu kez görmezden geliyorum, patatesle açığı kapatmışsın zaten :) :80:

teşekkürler canım
tavukta ayrıyetten yağ yoktu
ekmeği kahvaltıda tüketecğim yarından itibaren kahvaltıyı 10 civarı yapıyoruz o yüzden ara yapmıyorum

selam kızlar. nasılsınız?burda çok güzel yağmur yağıyor.çok severim yağmıuru:)bu hafta ben de menülerime yazacağım.

cumartesi

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı kuşburnu pekmezi, 4 zeytin, 2dilim dil peyniri, şekersiz çay

ara 2 tane mandalina

öğle 3 kaşık ekşili köfte, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 sb ayran

ara 2 tane kuru kayısı

akşam ( misafirim vardı) 1, 5 kepçe mercimek çorbası, 1 haşlanmış brokoli, 1 yk közlenmiş patlıcan, 1 tane ob fırnda balık, salata,1sb kola(

ara 1 tane tahinli kemalpaşa tatlısı, şekersiz çay

pazar

sabah. 1 dilim tam buğday ekmeği, haşlanmış yumurta, 4kaşarlı mntar, 3 zeytin,1 dilim dil peyniri

ara 2 kuru kayısı

öğle: 3 kaşık barbunya pilaki, ayran, 1 dilim ekmek

ara 3 badem

akşam 1 kepçe çorba, 3 kaşık barbunya pilaki, 1 parça haşlanmış brokoli, 1 sb ayran,3 kaşık maarna, 1 dilim de tam buğday ekmeği

ara yarım mandalia,yarım portakal, yarım elma, 1 kivi(çook olmuş:))

Son düzenleme:
ark ben 63 kg yim buyumda 165 civarı kalçalarım olmamasına rağmen göbeğim inanılmaz fazla ben baktığımda korkuyorum acaba eşim ne düşünüyor ama bir türlü rejim e başlayamıyorum çünkü daha evvelki sıkı dietlerim hep hüsranla noktalandı .ünkü kilo veremiyorum acaba diyorum şu zayıflama yardımcı kemerlerdenmi alsam

Sağol cicim neyin etkisini atlattım mı anlamadım ama, kazanın diyorsan ufak birşeydi, ben sürmüyordum eşim sürüyordu zaten, minübüs şöförü sol çaprazdan geçirdi, suçlu oydu tutanak tutup resim çekilip ayrılındı, dert edilcek pek birşey değildi yani, olacağı varmış. o yüzden eve geç döndük, dışarda yiyelim dedi eşim sen fast food yasak dedin diye kabul etmedim. çok acıkmıştık en kısa zamanda makarna olurdu, yoğurtladık yedik biz de.

aaa geçmiş olsun canım.çok şükür bir şey olmamış.cana gelceğine mala gelsinnn.

bende de var o göbekten. kemeri falan bosver, buranin akisina kapil bence

heh şimdi oldu ...teşekkürleeeerben 1.yim galba yine aslında perşembe akşamı 30 dk tempolu yuruyuş de vardı ama p c açık yazmak kısmet olmadı

geçmiş olsun tatlım
size bişi olmamış ya çok şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…