ca_cansu çok pardon, nerdeyse senin menüyü görmeyecektim :78:
Vaaaaaaaaay sen aynı cansu musun?Tebrikler Tabi eleştirecek ufak tefek şeyler var, salam ve zeytin ezmesi gibi (normal zeytin yesen daha güzel olur) Halley i arada sırada tabi ki yiyeceksin :))
Ama yine de sana 10 puan veriyorum (çok geliştirmişsin kendini) :81: Yukarıdaki minik eleştiriler yüzünden örnek menü seçmiyorum, bu menünün devamını dilerimi :80: Spor yaptın diye umuyorum bu arada.
Haftaiçi sporsuz menülere farklı gözle bakacağım
tebrik ederim seni bir sorum olacak acaba ne kadar sürede kaç kilo verdin?:80::79:merhabaaaa.....
:80:
beni bu hafta ve önümüzdeki hafta listelere dahil etmyin lütfen :)) olabildigince dikkat etsem de cok cok saglıklı beslenemiyorum
amaaaaaaa 50 kiloya düsmenin rahatlıgını da yasıyorum :)))
ac karnına 50 tok 50.5-51 cikiyorum....
fakat basen bölgemden biras daha gitmeli bence :)) spora da baslayacagım odacıkıma dönünce....
hepinisi öpüyorum.......
İyi yapmışsın dinlenmekle, sporu çok vurguladığıma bakma, abartmak da çok sakıncalı, ve devam ettiremeyeceğin tempoda spor yapmak... Sporu bırakmak da vücudu cıvıtan bi unsur
Yarın ki sporun çok güzel. Ben de iki gündür yürüyüş yapıyorum :86:
Dediklerim zaten öyle çok fazla zor şey değil, eminim çoğunu zaten uyguluyorsundur
:80::79:merhabaaaa.....
:80:
beni bu hafta ve önümüzdeki hafta listelere dahil etmyin lütfen :)) olabildigince dikkat etsem de cok cok saglıklı beslenemiyorum
amaaaaaaa 50 kiloya düsmenin rahatlıgını da yasıyorum :)))
ac karnına 50 tok 50.5-51 cikiyorum....
fakat basen bölgemden biras daha gitmeli bence :)) spora da baslayacagım odacıkıma dönünce....
hepinisi öpüyorum.......
Bu menüyü günün örnek menüsü seçiyorum. Herkesin en azından okuyup fikir almasını isterim :82:
Lachesiscim çok geçmiş olsun... Sinirsel de olsa sorun yok de mi?? Etkisini atlattın mı? 2 tane minik halleyi kahvaltıyla karıştırmak yerine, sonradan ara da yesen daha iyi olabilir. Kahvaltıları mümkün oldukça sağlıklı görmek istiyorum çünkü. Sabah sabah bünyeye katkı maddeleri pompalamayalımYeşil çay içmen de mi iyi olmayabilir acaba??? Akşam da biraz sebze, ot falan yeseydin daha iyi olabilirmiş. Ama sonraki meyvelerle vitamin açığını kapatırsın Tüm bunları göz önüne alaraaaak 8 veriyorum. :80:
Sağol cicim neyin etkisini atlattım mı anlamadım ama, kazanın diyorsan ufak birşeydi, ben sürmüyordum eşim sürüyordu zaten, minübüs şöförü sol çaprazdan geçirdi, suçlu oydu tutanak tutup resim çekilip ayrılındı, dert edilcek pek birşey değildi yani, olacağı varmış. o yüzden eve geç döndük, dışarda yiyelim dedi eşim sen fast food yasak dedin diye kabul etmedim. çok acıkmıştık en kısa zamanda makarna olurdu, yoğurtladık yedik biz de.
ark ben 63 kg yim buyumda 165 civarı kalçalarım olmamasına rağmen göbeğim inanılmaz fazla ben baktığımda korkuyorum acaba eşim ne düşünüyor ama bir türlü rejim e başlayamıyorum çünkü daha evvelki sıkı dietlerim hep hüsranla noktalandı .ünkü kilo veremiyorum acaba diyorum şu zayıflama yardımcı kemerlerdenmi alsam
ay pardon posta kutusu hemencik doluyor farketmedim..
geyik bölümü de uygundur, sonucta abone olup kolaylikla takip ederiz. cok sevinirim
yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
tweety 0 30 60 60 25
dulcina 0 60 20 25 40 24
kuzu 45 30 60 14,5
hatice_84 40 30 30 14
anchusa 45 50 13
intlogistics 20 30 30 30 11
şule 60 30 9
gzmnc 30 30 6
aygirl 15 30 4,5
Ay dün misafir gelmeseydi 60 dk yapacaktım sporu :84: Neyse, TWEETY tebrikler, haftaya görüşmek üzere :92:
aa cok az fark :) Dulci süpersin
Tweetycim tebrikler
Sağol cicim neyin etkisini atlattım mı anlamadım ama, kazanın diyorsan ufak birşeydi, ben sürmüyordum eşim sürüyordu zaten, minübüs şöförü sol çaprazdan geçirdi, suçlu oydu tutanak tutup resim çekilip ayrılındı, dert edilcek pek birşey değildi yani, olacağı varmış. o yüzden eve geç döndük, dışarda yiyelim dedi eşim sen fast food yasak dedin diye kabul etmedim. çok acıkmıştık en kısa zamanda makarna olurdu, yoğurtladık yedik biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?