50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusacigimla 1. ligi paylastigimiz icin cok mutluyum )

sule cnm harika bir koc oldun tesekkurlerrr

lachesis
cnm cok gecmis olsun kaza yapmissiniz. cnm saglk olsun, arabada hasar varmis ama bosverin

anchusa
markafoni de o urunun kampanyasi bittikten 7 gun sonra kargoya veriliyor;
ornegin 4 gunluk bir kampanya ise 4+7 11. gun de kargoya veriliyor :-(
ben de j.frieda serum siparis verdim, bakalim kac gun de gelecek

spatz cnm posta kutun dolmus, sana bi ozel mesaj aticam, bosaltir misin kuzucumm ???

sulecim 1. olmussun tebrikler,

dulci koclugun hayirli olsun

sporsuz menulere farkli gozle bakicam demissin; benim bebek dusuncem var, spor yapamiyorum o yuzden , beni affediver canimmm

lachesis
cnm cok gecmis olsun kaza yapmissiniz. cnm saglk olsun, arabada hasar varmis ama bosverin

sağol tatlım pek önemsemedik zaten olacağı varmış, olacaksa böyle olsun kaza zaten napalım.

ben gidip eşime yılbaşı hediyesi bakıcam, kendime de krem falan alacağım hem yürüyüş yapmış olurum.
öpüyorum herkesi

gecmis olsun.ucuz atlatmissiniz. minubus ve taksi soferleri istanbulda tam numunelik zaten. saygisizlar cok.
markafoni öyle ya, çok sinir, ben o yüzden almıyorum ordan hiç, ayrı ayrı dükkanlardan alışveriş yapamamak falan çok saçma.
evet ama ben cok aliyorum yine de markafoniden. yalnizca sabirisizlanmaya basladim artik....aliyoz aliyoz daha goremedik birsey.

anchusacigimla 1. ligi paylastigimiz icin cok mutluyum )

sule cnm harika bir koc oldun tesekkurlerrr
aaa birinci olmusuz ikimiz. yeni gordum.....

gecmis olsun.ucuz atlatmissiniz. minubus ve taksi soferleri istanbulda tam numunelik zaten. saygisizlar cok.

evet ama ben cok aliyorum yine de markafoniden. yalnizca sabirisizlanmaya basladim artik....aliyoz aliyoz daha goremedik birsey.

sağol kuzum, öyleler valla, adam sırf inadına vurdu zaten, kendi tamponu demir ya ona güveniyor.
neyse boşver.
ben de çilekten, pudra ve makyaj seti aldım onları bekliyorum heyecanla:)

slm.lachesis sanada büyük gecmis olsun canim

çok sağol kuzum.

neyse bu sefer kaçtım ben

aaaa kimseler yok.... haftasonu sanım bir an ....nasılsınız görüşmeyeli.... bende şimdi sporumu yaptım öğle yemeğimi yicem...

şule
aygirl
anchusa
dulcina
kuzu
intlogistics
ca_cansu
erbesen
hatice_84
tweety

spor listesine başka katılmak isteyen var mı????

makyaj seti ne aldin??ben de baktim onlara........Arezia ninki cok sirin ve fiyati makuldu ama markayi hic bilmedigim icin guvenemedim..

Son düzenleme:
şule
aygirl
anchusa
dulcina
kuzu
intlogistics
ca_cansu
erbesen
hatice_84
tweety

spor listesine başka katılmak isteyen var mı????

bugün 20 dakika plates 40 dakika yürüyüş toplamda bir saat spor yaptım, ama 2 hafta sonra yine bırakabilirim çekindiğimden:)

makyaj seti ne aldin??ben de baktim onlara........Arezia ninki cok sirin ve fiyati makuldu ama markayi hic bilmedigim icin guvenemedim..

prettynin kutusu falan hoşuma gitti onu aldım, fiyatıı uygundu iyi çıkmasa da sorun yok :)

Arezia yi biliyor musun?
Onlar da guzel duruyor ama marka hakkindahic bir fikrim yok..

Arezia yi biliyor musun?

benim de fikrim yok açıkçası ama ablama cameleon aldım bunlar gibi bişeydi, ben çok beğendim. farları kalıcı değildir muhtemelen, onun içinde altına baz sürülür olur biter:)
areziayı pepper aldı diye hatırlıyorum ben yanılmıyorsam:S

Arezia yi biliyor musun?

arezia ben 2 tane aldim, bir gorumceme bir kendime
cok cok guzel.

fari ve alligi sasilacak sekilde kalici, o kadarini beklemiyordum, renkleri de cok hoz.
ama ruju pek surulmuyor
ben zaten farlari icin almistim renk renk, tatilde bi suru far tasimamak icin.

yok yok uygulamam icin bi kenara kopyaladim

bu arada bugün yediklerim: sabah / öglene yakindi: 2 peynirli tost, iki zeytin, cay (az sekerli)
ara: bir portakal
öglen / aksam: lahana sarmasi ve yogurt
ara: biraz ayva, nar yicem bir de.
Sevindim aygirlcüm
2 peynirli tost derken, çift kaşarlı gibi mi yani.. 2 ayrı tost değil di mi :)) İlk ihtimalin doğru olduğunu varsayarak 8 veriyorum. Sporu da varsayıyorum. Tabi bu olumlu varsayımlar haftasonu içindi

ayyyy yeni okudum ben bunu çok mutlu oldum:))))teşekkürler koçum:)bu arada ben hafta başında 61 dim şimdi 59,9 olmuşum :)
Tebrikler, gösterdiğin özenin karşılığını almana çok sevindim

Cumartesi çok güzel başlayıp, koladan itibaren bozmuşsun ne yazık ki... 8 puan (kola ve kemalpasa sebebiyle)

Pazar günü ise çok güzel menü olmuş, 10 puan ve ÖRNEK MENÜ Bi dahaki menünde sporlarını da bekliyorum.

Evet canım, kazanın etkisi demek istemiştim. Maşallah çok soğukkanlısın... tekrardan geçmiş olsun.
Çok sevindim, fast food yememende olumlu etkim olduğu için Kaç puan verdiysem +1 diyorum. Böyle gidersen en çok olumlu kanaat notunu sana kullanacağım

Cansucum, akşam menünün son halini net olarak öğrendikten sonra puanımı vereceğim.

aaa 1. olmuşum.. çok şaşırdım....ve çokta mutlu oldum...:86:
Tebrikler canım

sulecim 1. olmussun tebrikler,

dulci koclugun hayirli olsun

sporsuz menulere farkli gozle bakicam demissin; benim bebek dusuncem var, spor yapamiyorum o yuzden , beni affediver canimmm

Teşekkürler peppercim, mazeretlere açığım... :80: Bugün menü yazmamana şaşırdım, haftasonu çok mu yedin yoksa

Merhaba kızlar :80:

Menülerinizle birlikte sporlarınızı da yazarsanız çok iyi olur. Her gün spor yapmanızı beklemiyorum. Ama genel olarak sporla ilişkinizi yazarsanız, ona göre puan veririm ben de :80:

hmmm yuzde 60 indirime girmis. Alsam mi bilemedim. ben pek far kullanmam ama elinin altind abir suru renk olmasi guzel...hangi set var sende...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…