50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün yediklerim
kalkınca ballı elma sirkeli su 1 bardak
sabah
3 küp peynir
5 yeşil zeytin
0.5 domates
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina
öğlen
0.5 simit
1.5 kk peynir
200 ml ayran
ara
200 ml muz aromalı süt
akşam
1 kepçe erişteli mercimekli çorba
1 yk bulgur pilavı
2 yk tavuk
ara
2 bardak form çayı
su
0.5 litre:84::84::84:
spor
30 dakika kalça basen hareketleri

menümü yazıyım:

sabah

1 dilim tam tahıllı ekmek
kk kadar beyaz peynir
1 yeşil biber
2 çay kaşığı ballı tahin

ara
3 taze fındık
1 yeşil çay(1 aydır içmiyordum başımı döndürdü resmen

öğlen

2 kaşık makarna
yarım kase yoğurt

ara
kahve içtim, puro almıştım, malum tehlike yokken 1 ay sonra kahve de içiyim dedim :)
şekersizdi ama :)

akşam

yarım tabak karnıbahar(uydurma bişey yapıyorum şimdi, çok kötü olmazsa yiycem)
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt

ara

1 erik ile 1 mandalina yerim sanırım yine.

spor
20 dakika plates
40 dakika yürüyüş.

airlikfeer öğlen dışarıydaydım sanırım... Sütün muz aromalı yerine sade olsaymış daha güzel olurmuş. İçtiğin suyun hesabını tutmana çok sevindim, ayran su ve çaylar baya bi sıvı tüketmiş olmuşsun ama yeterli değil tabi. Önümüzde daha çok saat var, açığı kapatmanı öneririm. Sadece çaydan ara olmaz buarada Sporun da çok güzel. Puanııııııım 9 :81: 8 ile 9 arasında kalmıştım, sporunun olumlu etkisi oldu tabi

Lachesiscim güne çok güzel başlamışsın, öğlen çok az yemişsin ama, tabi yine de miktarı en iyi sen bilirsin. Yeşil çay niye öyle etki ediyor sende anlamadım cidden. 2. aran çok kötü tehlike her zaman için var, sağlının kıymetini bilsene (-2 puan) Akşam yemeğin çok güzel olmuş Sporun için tebrikler :81: Puanım 8 O kötü aran olmasaydı, öğle yemeği azlığından dolayı 9 ile 10 arasında kalırdım

Son düzenleme:
Kızlar karnıbaharım çok güzel oldu, karnıbahardan nefret eden biri olarak şahsen ben beğendim :)
sizlere vermek istedim tarifi.

Kaç gündür internetten karnıbahar tarifi arıyordum en sonunda bir tarif buldum ama pek bana göre değildi ben de değiştirdim şöyle birşey oldu.

Bir bütün küçücük karnıbaharım vardı. Normal tarifte suda haşlanması gerektiği yazıyordu ama ben su tadı sebzeye sindiği için sebzeleri pek suda haşlamayı sevmiyorum. Karnıbaharları parçalarına ayırdım iri iri değil de biraz daha küçük küçük, sonra onları genişçe teflon bir tavaya alıp az yağda yaklaşık yarım saat arada karıştırarak renkleri koyulaşıncaya kızarık kızarık oluncaya kadar kavurdum.
Sonra diğer taraftan bir demet maydanozu çok ince kıydım dileyen robottan da çekebilir, ben asya şef bıçağı aldım geçen ince ince kıymaya bayıldığımdan kendim yaptım. sonra sarımsakları aynı şekilde kıydım, ikisini karıştırıp, içine bir limon sıktım(2 de olabilir), 3-4 kaşık zeytinyağı koydum(tarifte daha çoktu ben azalttım), 1-2 tatlı kaşığıda hardal koydum, hardal sevmeyenler çok az koyabilirler ya da hiç koymayabilirler. Sosun içinde tadı o kadar keskin olmuyor.

Ve sosu karnıbaharlara döktüm tadına baktım, süper olmuş,
inşallah eşim de beğenir, siz denerseniz siz de beğenirsiniz umarım:)

Öğle yemeğim aslında az değil, 2 servis kaşığıydı, 2 yemek kaşığı değildi yani:)
Yeşil çay uzun zamandır içmiyordum ya ondan öyle yaptı herhalde.
Kahve evet kötü oldu ama yarısını döktüm, tadı pek güzel değildi.

Oh oh, o zaman o ara dışında menün süpermiş. Kahveye bişi demiyorum canım, zaten şekersizmiş, puroya kızdım ben Eğer başka puro içmeyeceksen puanını 9 yaparım seve seve, ne dersin? (ara yapmadığın için puan kırıyorum yani )

Afiyet olsun

Oh oh, o zaman o ara dışında menün süpermiş. Kahveye bişi demiyorum canım, zaten şekersizmiş, puroya kızdım ben Afiyet olsun

ona mı kızdın ay o sigara gibi zararlı bişey değil ya, çikolatalı bişeydi azcık içtim söndürdüm. o zaman günde bir paket sigara içenler 0 puan alsın
kimse yazması ki menüsüne sigara, ben şahsen içerken yazmıyordum, şimdi kahve içme bahanem olarak yazmıştım

Doğru diyorsun canım, zaten yazarken bi taraftan öyle düşündüm. Kahveyi abartmadıkça bi sorun yok. Sonradan mesajıma değiştirdim zaten, aran olmadığı için 9 verdim Ama sen yine de içme, seni düşünüyorum

Son düzenleme:

ay eşim de karnabahara bayıldı, mutlaka deneyin kızlar nefis bişeydi:) üstüne azıcık fındık da serptik değişik oldu:)

dulcim ya ben yarım tabak makarna yazdım ama o bir tabak oldu, eşim karnabahara yumulunca makarnanın çoğu bana kaldı hala da bitmedi gerçi
:78:

Tebrik eerim şuleülkü :)
Bende mutluyum birazcık sanki kilo verdm haftasnu. :):):)
53.3 üm şu anda da sölemesi ayıp yehuuuuuu :)hemde tok karınla

Sabah: 9 : 30 Birdilim kepekli tost ekmeğini ikiye böldm.
beyaz peynir salatalık domates zeytn ezm 1 dlm salam koyup yedm.1 kupa yeşil çayımıda içtim ohhhh :)

Ara: 10 : 30 1 tane mandalinamı yiyorum şimdi

Öğlen: 12 : 00 (Biraz erken yiyecğim öğlen yemğimi okula gittiğim için ee okuld yesem sağlıksız yiyeckler yiyecğim en iyisi erken yemek değilmi ?)
1 kase brokoli çorb 1 kase yoğurt

Ara:1 dilim tramusu okuldaydım yemem gerekti.

Ara:1 tane badem salatalık.

Akşam:1 tabak balık fırında.

Ara:1 kupa yeşil çay.
Dulciciğim menüm bu şekilde akşam sadece balık yedim ekmeksiz fırında yağsız az oldu biraz biliyorum.Ama öğlen yediğim tramusunun yerne geçti. :)

Dulcinea bugünkü menüm

sabah
peynir, zeytin, az da melemen

ara
1 elma

öğle
1 simit ve ayran

ara
3 tane mandalina

akşam
1 tabak patatesli şehriye çorbası
cevizli kereviz salatası

ara
1 avuç fındık
veee yeşil çayımı içeceğim şimdi

Şuleulku spordan sayar mısın bilmiyorum ama okuldan eve kadar normal yürüdüm 1 saat sürdü

airlikfeer kuru incir ve ceviz uyumuna ben de bayılırım (pasta gibi oluyor sanki) :86: bu saatte 1 tane geçmemekle ye tabi ceviz daha fazla da yesen sakınca olmaz sanırım.

Ekmek yemediğin için 1 tabak da uygundur lachesiscim. (puan hala 9) Biz senin ne menülerini biliyoruz. Zaten menülere bakarken öyle çok ince hesaplar yapmıyorum. Genel olarak özen göstermek yeterli bence. Sonuçta her zaman uygulayabileceğimiz menü aramıyo muyuz :86:

ca_cansu salam gibi yiyecekleri ne kadar az tüketirsek o kadar iyi olur Öğle yemeğini erken de olsa evde yemekle çok iyi yapmışsın, tabi çok acıkmadığın için biraz miktar az olmuş..

Tiramusuyla açığı kapatman çok iyi olmuş Balık genelde doyurmuyo insanı, salata da yememişsin. Çaydan ara olmaz. :) Meyve ye en azında, ya da biraz kuruyemiş. Tam puan kırdığım bi kısım yok menünde... Ama eleştirilecek nokta var tabi ki... Birazdan güzel bi ara yapacağını düşünerek 9 veriyorum sana da

hatice_84 bugün ara yapmışsın, hem de gayet güzel aralar :81: Ama öğlen yediğin 1 tam simit biraz fazla olmuş. O simidin yarısını sabah kahvaltısında yeseydin menün çok güzel menü olacakmış Yürüyüş benim için süper spordur. Simit ve kahvaltı eleştirilerim sebebiyle puanın 9 :81:

Kızlar bugün verdiğim tüm puanlar 9 puan oldu Ama inanın bilerek öyle vermedim. Herkesin menüsü de özen gösterilmiş menüler. :81: Dediğim gibi öyle çok ince düşünülmüş menüler beklemiyorum. Ama pzt için henüz kimseye 10 puan vermediğimi de hatırlatayım

Son düzenleme:

Peki ara mı yapıyorum hemencecik zaten acıkmaya başlamştım çaktrmıom tabi =P
Ara olrakda 1 taneelma yiyorum
bu haftaki koç bonkör çıktı saol dulci 9 puann için =)

Son düzenleme:
Peki ara mı yapıyorum hemencecik zaten acıkmaya başlamştım çaktrmıom tabi =P
Ara olrakda 1 taneelma yiyorum
bu haftaki koç bonkör çıktı saol dulci 9 puann için =)
Bence şule sizi yola sokmuş Eski menülerine 3 falan verirdim ben :86:
Acıktığını anlar almaz bişiler yemelisin, bu şiddetle tavsiye ederim. Sakın bünyenle inatlaşma :))) Zaten haftasonu aç kalmayı da yasaklamıştım

koçum teşekkür ederim 9 puan için çok mutlu oldum

Ben de mutlu oldum, demek ki azıcık çabayla 5 den 9 a çıkılıyormuş :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…