Dulcinea bugünkü menüm
sabah
peynir, zeytin, az da melemen
ara
1 elma
öğle
1 simit ve ayran
ara
3 tane mandalina
akşam
1 tabak patatesli şehriye çorbası
cevizli kereviz salatası
ara
1 avuç fındık
veee yeşil çayımı içeceğim şimdi
Şuleulku spordan sayar mısın bilmiyorum ama okuldan eve kadar normal yürüdüm 1 saat sürdü
Naber şulecim?Bugün sadece 15 dk spor yapabildim. Aslında çok spor yapasım vardı, ev müsait olmadı. Yarın acısını çıkarcam, içimde kaldı. :86:
Senle bu hafta rakip olduğumuzu da unutma
slm kızlar nasıl zayıflıyacaz 57 kilodayım acil zayıflamam lazım kıyafetlerim olmuyor 7 kilo vermem lazım
spor ne yapın caım zumbamı?bende bugün 30 dk zumba yaptım sadece.....
tamam unutmayayımda spora dikkat edeyim..... iyi olur benim için
Bence şule sizi yola sokmuşEski menülerine 3 falan verirdim ben :86:
Acıktığını anlar almaz bişiler yemelisin, bu şiddetle tavsiye ederim. Sakın bünyenle inatlaşma :))) Zaten haftasonu aç kalmayı da yasaklamıştım
Ben de mutlu oldum, demek ki azıcık çabayla 5 den 9 a çıkılıyormuş :80:
Evet haklısın Dulci.Beni gerçekten şule yola soktu onun verdiği az puanlar sayesnde sağlıklı beslenmeyi öğrenebildim :)
Teşekkürler Şule. =)
canım benim çok sevidim böyle bir alışkanlık kazandırdığıma.....sağlıklı beslenince insaın içide rahat ediyor..vicdan azabı duyorsun kaçamak yapsanda....
bu arada spor yaptınmı bugün???
slm.suleulku,ben bugün 30dk.yürüdüm,30 tanede mekik yaptim,selamlar:79:
Evet haklısın Dulci.Beni gerçekten şule yola soktu onun verdiği az puanlar sayesnde sağlıklı beslenmeyi öğrenebildim :)
Teşekkürler Şule. =)
ŞULECİM bu saatte kazandibi yemezsen, menünde eleştirilecek hiçbi şey yok bana göre. 10 puan ve örnek menü. Yarın öğlen 1 kazandibiyi yesen puan kırmam ondan ama şuan yarım puan kırarım :86: Tebrikler
canım... mekiğinde süresini yazma gerekiyor onu aerobik - fitness kısmına yazıyoruz bugün sadece yürüyüşünü yazıyorum....
tamam canim,ara yapardimda ama disardaydim,yanimda birsey götürmemistim,ama 9 puanda süper benim icin tesekkürler....ŞULECİM bu saatte kazandibi yemezsen, menünde eleştirilecek hiçbi şey yok bana göre. 10 puan ve örnek menü. Yarın öğlen 1 kazandibiyi yesen puan kırmam ondan ama şuan yarım puan kırarım :86: Tebrikler
Şuleye saygılar
erbesen senin menü de çok güzel, tek eleştirim sabahtan sonra ara yapmaman... 9 puan
Ben kaçıyorum sonra görüşürük kızlar :80:
arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum...çok acil 3 kilo vermem lazım ve hepsini karın bölgesinden...lütfen yardımcı olun ya psikolojimi bozdu karnımın görüntüsü....56 kiloyum bir çocuk annesiyiym her yerim iyi hoş ta bu karın bir aydır nasıl çıktı anlamadım....sabahtan beri sırf meyve yiyorum,ama şimdi gene şiş...
şule
aygirl
anchusa
dulcina
kuzu
intlogistics
ca_cansu
erbesen
hatice_84
tweety
spor listesine başka katılmak isteyen var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?