50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Naber şulecim? Bugün sadece 15 dk spor yapabildim. Aslında çok spor yapasım vardı, ev müsait olmadı. Yarın acısını çıkarcam, içimde kaldı. :86:

Senle bu hafta rakip olduğumuzu da unutma

sayılır canım....merak etme

Naber şulecim? Bugün sadece 15 dk spor yapabildim. Aslında çok spor yapasım vardı, ev müsait olmadı. Yarın acısını çıkarcam, içimde kaldı. :86:

Senle bu hafta rakip olduğumuzu da unutma

spor ne yapın caım zumbamı?bende bugün 30 dk zumba yaptım sadece.....

tamam unutmayayımda spora dikkat edeyim..... iyi olur benim için

selam dulcicik bende menümü yazayımmmm hemen

sabah kalınca 1 bardak kefir

kahvaltı

1,5 dilim tam buğday ekmeği ile peynir zeytin domates salatalık yeşillik yumurtadan oluşan kahvaltı ( yarım dilim ile tahin pekmez yedim yaım dışte ceviz)

ara
1 mandalina

öğle
tarhana çorbası
3 kaşık tavuklu,kabaklı makarna

ara
1 bardak kefir
3-4 küçük yer elması

akşam
1 kase mantar çorbası
kuru börülce yemeği
4 kaşık ev eriştesi

ara
2 küçük yer elması

ara(bu arayı henüz yapmadım)
2 fincan yeşil çay
yarım dilim kazandibi

bu arada kabızlık çekenler..kefir. birebir kesinlikle tavsiye ederim. faydasından biride oyumuş zaten bağırsaktaki kötü bakterilerin yerini alıyormuş..

slm kızlar nasıl zayıflıyacaz 57 kilodayım acil zayıflamam lazım kıyafetlerim olmuyor 7 kilo vermem lazım

Hoşgeldin buradaki menüleri takip etmeni öneririm. Genel olarak aç kalarak değil, sağlıklı beslenerek yavaş da olsa kilo vermeye çalışıyoruz. Her gün düzenli olarak menü ve sporlarını yazarsan elimizden geldiğince fikir veririz

spor ne yapın caım zumbamı?bende bugün 30 dk zumba yaptım sadece.....

tamam unutmayayımda spora dikkat edeyim..... iyi olur benim için

O kadar alıştım ki zumbaya, yazmaya gerek duymamışım :118: Evet canım zumba 20 min. express. Tebrikler, şimdiden 15 dk fark attın :84: :86: Yarın bakalım nolcak

Evet haklısın Dulci.Beni gerçekten şule yola soktu onun verdiği az puanlar sayesnde sağlıklı beslenmeyi öğrenebildim :)
Teşekkürler Şule. =)

slm.kizlarrrr,hemen bugünki menüme geceyim
sabah:2dilim kepekli ekmek
1domates,kkbeyaz peynir,
1kasik pekmez,2yesil zeytin
1fincan cay
ara:yapamadim
öglen:1tabak tarhana corbasi
2kasik pilavüzerine 2kasik kuru fasulye
az salata
ara:4-5tane findik
kücük dilim browni
aksam:1kücük biber dolmasi
kücük kase yogurt
ara:2mandalin

Evet haklısın Dulci.Beni gerçekten şule yola soktu onun verdiği az puanlar sayesnde sağlıklı beslenmeyi öğrenebildim :)
Teşekkürler Şule. =)

canım benim çok sevidim böyle bir alışkanlık kazandırdığıma.....sağlıklı beslenince insaın içide rahat ediyor..vicdan azabı duyorsun kaçamak yapsanda....

bu arada spor yaptınmı bugün???

canım benim çok sevidim böyle bir alışkanlık kazandırdığıma.....sağlıklı beslenince insaın içide rahat ediyor..vicdan azabı duyorsun kaçamak yapsanda....

bu arada spor yaptınmı bugün???

Hayr canım spora pek değil hiç vaktim olmuyor.Onun içinde yapamıyorum.Ama 15 tatilde düzenli olarak spor yapmayı planlıyorum canım.O zamana kadar da inş kilolarıma elvede ederim. :)

slm.suleulku,ben bugün 30dk.yürüdüm,30 tanede mekik yaptim,selamlar:79:

canım... mekiğinde süresini yazma gerekiyor onu aerobik - fitness kısmına yazıyoruz bugün sadece yürüyüşünü yazıyorum....

ŞULECİM bu saatte kazandibi yemezsen, menünde eleştirilecek hiçbi şey yok bana göre. 10 puan ve örnek menü. Yarın öğlen 1 kazandibiyi yesen puan kırmam ondan ama şuan yarım puan kırarım :86: Tebrikler

Teşekkürler Şule. =)

Şuleye saygılar

erbesen
senin menü de çok güzel, tek eleştirim sabahtan sonra ara yapmaman... 9 puan

Ben kaçıyorum sonra görüşürük kızlar :80:

yedim ama dayanamadım (( yarım dilim yedim....

iyi akşamlar herkese.ben hastayım oun için bugün doğrudüzgün diyet programımı uygulayamadım.zaten yerlimalıda bitmiyor bir türlü,tabi bende iradesiz olunca..menüm:

sabah:karışık tost,1 dilim kek,1 tane sigara böreği

öğlen:mercimek köftesi dolu dolu bir büyük tabak,ayran,yeşillik

akşam:2 az yağda yumurta,2 dilim ekmek,yeşillik

2 sa sonra:6-7 kestane

tamam canim,ara yapardimda ama disardaydim,yanimda birsey götürmemistim,ama 9 puanda süper benim icin tesekkürler.... herkese iyi geceler

arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum...çok acil 3 kilo vermem lazım ve hepsini karın bölgesinden...lütfen yardımcı olun ya psikolojimi bozdu karnımın görüntüsü....56 kiloyum bir çocuk annesiyiym her yerim iyi hoş ta bu karın bir aydır nasıl çıktı anlamadım....sabahtan beri sırf meyve yiyorum,ama şimdi gene şiş...

aynen! sanki beni anlatmışsın,3 kilo göbekten gitmeli

şule
aygirl
anchusa
dulcina
kuzu
intlogistics
ca_cansu
erbesen
hatice_84
tweety

spor listesine başka katılmak isteyen var mı????

canm ben katilmak istemiyorum su ara spor yapasim yok. bugün ama yarim saat yürüdüm yinede :)
stepperim gelsin öyle katilayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…