iyi akşamlar herkese.ben hastayım oun için bugün doğrudüzgün diyet programımı uygulayamadım.zaten yerlimalıda bitmiyor bir türlü,tabi bende iradesiz olunca..menüm:
sabah:karışık tost,1 dilim kek,1 tane sigara böreği
öğlen:mercimek köftesi dolu dolu bir büyük tabak,ayran,yeşillik
akşam:2 az yağda yumurta,2 dilim ekmek,yeşillik
2 sa sonra:6-7 kestane
tamam canim,ara yapardimda ama disardaydim,yanimda birsey götürmemistim,ama 9 puanda süper benim icin tesekkürler....herkese iyi geceler
arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum...çok acil 3 kilo vermem lazım ve hepsini karın bölgesinden...lütfen yardımcı olun ya psikolojimi bozdu karnımın görüntüsü....56 kiloyum bir çocuk annesiyiym her yerim iyi hoş ta bu karın bir aydır nasıl çıktı anlamadım....sabahtan beri sırf meyve yiyorum,ama şimdi gene şiş...
Gunaydin kizlar,i
Birincimiz suleulkuyu tebrik ediyoruz.....listemiz asagidaki gibi bu hafta. Birini unuttuysam uyarin lutfen...
G5/11/2010 12/11/2010 26/11/2010 3/12/2010 10/12/2010 17/12/2010 24/12/2010 kilo farki
suleulku 53.4 53 53.6 52.8 52.9 52.3 600 gr vemis
tweety 58.5 58.5 59.8 59.8 59.8 59.4 400 gr vermis
aygirl 59.1 59.2 60.3 59.4 59.7 59.3 400 gr vermis
kuzu 56.7 56.1 56.1 56.3 56.1 200 gr vermis
spatz 51.9 52.4 52.6 52.6 52.5 100 gr vermis
Lachesis 57.1 58.6 58.3 58.3 58.6 58.3 58.2 100 gr vermis
cansu 56.2 53.7 53.6 53.6 kilosunu koruyor
anchusa 52.4 53.7 52.9 53.8 53.7 52.2 52.5 300 gr almis
hatice-84 57.2 56.5 57 500 gr almis
Dulci 54.2 54.7 54.1 54.1 54.7 600 gr almis
intlogistics 51.8 51.2 51.1 50.3 52.9 var bu iste bir is….
kızlar bu arada doktorumda ener saraç vardı...1 günlük lahanadnoluşan detoks çorbası tarifi verdi... birde kış aylrada sıcak su içme gerekiyrmuş baa çay gibi.. sıcata su molekülleri daha genleşiyormuş yağ yakımını hızlandırıyormuş....
Sevindim aygirlcüm
2 peynirli tost derken, çift kaşarlı gibi mi yani.. 2 ayrı tost değil di mi :)) İlk ihtimalin doğru olduğunu varsayarak 8 veriyorum. Sporu da varsayıyorum. Tabi bu olumlu varsayımlar haftasonu içindi
Aygirlcüm, menünde eleştirelebilecek bişi göremediğim için 10 puan veriyorumve tabi ki ÖRNEK MENÜ seçiyorum. Yeşil çay da ekle menüne Buarada bugün tek 10 puan alan sensin :81:
Ben film izleyeceğim, herkese iyi geceler :80:
Kizlar, yemek tarifi topigimiz tasindi, yeni yeri burasi:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...gindakiler-birlikte-zayifliyor-tarifleri.html
Bu arada bugünki listeye bakarken aklima bi soru geldi size sormak istiyorum, yarim yil önce hangi kilodaydiniz veya berlirli bir süre önce ? Motivasyon olsun istiyorum
arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum...çok acil 3 kilo vermem lazım ve hepsini karın bölgesinden...lütfen yardımcı olun ya psikolojimi bozdu karnımın görüntüsü....56 kiloyum bir çocuk annesiyiym her yerim iyi hoş ta bu karın bir aydır nasıl çıktı anlamadım....sabahtan beri sırf meyve yiyorum,ama şimdi gene şiş...
aynen! sanki beni anlatmışsın,3 kilo göbekten gitmeli
canm ben katilmak istemiyorum su ara spor yapasim yok. bugün ama yarim saat yürüdüm yinede :)
stepperim gelsin öyle katilayim diyorum
sitesinden buldum kopyalayayım....ilginc.. corbanin tarifi varmi canim ? sicak su icmeyi yapicaz madem öyle..
şulecim ben 27 dakika start it up yaptım. ay bu nasıl bişey ya uzun zamandır yapmıyordum ya ölücem sandım yaparkenkabus gibi
mutlaka deneyecegimKızlar karnıbaharım çok güzel oldu, karnıbahardan nefret eden biri olarak şahsen ben beğendim :)
sizlere vermek istedim tarifi.
Kaç gündür internetten karnıbahar tarifi arıyordum en sonunda bir tarif buldum ama pek bana göre değildi ben de değiştirdim şöyle birşey oldu.
Bir bütün küçücük karnıbaharım vardı. Normal tarifte suda haşlanması gerektiği yazıyordu ama ben su tadı sebzeye sindiği için sebzeleri pek suda haşlamayı sevmiyorum. Karnıbaharları parçalarına ayırdım iri iri değil de biraz daha küçük küçük, sonra onları genişçe teflon bir tavaya alıp az yağda yaklaşık yarım saat arada karıştırarak renkleri koyulaşıncaya kızarık kızarık oluncaya kadar kavurdum.
Sonra diğer taraftan bir demet maydanozu çok ince kıydım dileyen robottan da çekebilir, ben asya şef bıçağı aldım geçen ince ince kıymaya bayıldığımdan kendim yaptım. sonra sarımsakları aynı şekilde kıydım, ikisini karıştırıp, içine bir limon sıktım(2 de olabilir), 3-4 kaşık zeytinyağı koydum(tarifte daha çoktu ben azalttım), 1-2 tatlı kaşığıda hardal koydum, hardal sevmeyenler çok az koyabilirler ya da hiç koymayabilirler. Sosun içinde tadı o kadar keskin olmuyor.
Ve sosu karnıbaharlara döktüm tadına baktım, süper olmuş,
inşallah eşim de beğenir, siz denerseniz siz de beğenirsiniz umarım:)
şulecim ben 27 dakika start it up yaptım. ay bu nasıl bişey ya uzun zamandır yapmıyordum ya ölücem sandım yaparkenkabus gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...gindakiler-birlikte-zayifliyor-tarifleri.html
Bu arada bugünki listeye bakarken aklima bi soru geldi size sormak istiyorum, yarim yil önce hangi kilodaydiniz veya berlirli bir süre önce ? Motivasyon olsun istiyorum
Güüünaydııııııııııııııııııııııın
kızlar beni yemek listesinden atın bu hafta
ama suleulkucum dün akşam 10 dk hızlı tempo yuruyuş bu sabah 20 dk yürüyüş toplam 30 dk yürüyüşüm var
günaydınlarr..:79:
günaydın canm..... aa neden atacakmıız hani düzgün beslenmeye başlamıştın... suntaalrdan vazgeçmiş meyve yemeye başlamıştın......
bitki çayı yaptınmı 5 i bir yerde.....
yada elma çayı ( 3 litre suya 2 elma 4 e bölünerek atılıyor 1 limon 1 tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı tan karabiber 1 kabuk tarçın. bunları kaynat süz suy iç.)
şahsen ben daha zayıftım verdim yine aldım. ibretlik yani benim durumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?