50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merak etme, o kadar da kötü bi menü değil Arada sırada olur böyle :) Araların olmadığı için 2 puan kırdım, bi de sabah sabah menüne yağda kızarmış sigara böreği eklediğin içinde 1 puan... Sigara böreğini öğlen yesen sorun olmazdı. Tabi miktar olarak da ara olmadığı için fazla olmuş. Ama önceki günkü güzel menülerini düşünerek bundan dolayı puan kırmıyorum. Senin spor olayı nasıldı?? Puanım 7 :86:

tamam canim,ara yapardimda ama disardaydim,yanimda birsey götürmemistim,ama 9 puanda süper benim icin tesekkürler.... herkese iyi geceler

Tahmin etmiştim :) Rica ederim, iyi geceler

Burdaki menüleri gözlemlemeni öneririm. Hızlı kilo vermeyi değil kalıcı ve sağlıklı kilo vermeyi hedefle bence Ayrıca sırf meyve olmaz... Spor yapıyor musun?

Kizlar bugün evdeyim ve yeni farkettim ki bugün pazartesi, bana haftasonu gibi geldi tabi :)

Suleulku canim tebrikler, süpersin ! Tweety seni de cok tebrik ederim, kilo verdin :)

Yediklerimi direkt yazmak istiyorum:
sabah: klasik kahvalti: zeytin, ekmek, recel, peynir ve cay
ara: bir hurma
ögle: kuskus ve salata
ara: elma
aksam: ayran corbasi ve lahana dolmasi (3 tane)
ara: belirsiz, meyve olur heralde,,,

Son düzenleme:

ilginc.. corbanin tarifi varmi canim ? sicak su icmeyi yapicaz madem öyle..

Aygirlcüm, menünde eleştirelebilecek bişi göremediğim için 10 puan veriyorum ve tabi ki ÖRNEK MENÜ seçiyorum. Yeşil çay da ekle menüne Buarada bugün tek 10 puan alan sensin :81:

Ben film izleyeceğim, herkese iyi geceler :80:

seyy 2 taneydi yani su kare seklinde tost ekmekleri varya ondan 2 "cift" :)

Ayyhhh gözlerime inanamiyorum acaip mutluyum :118::118::118:

:81::81:

Son düzenleme:
şulecim ben 27 dakika start it up yaptım. ay bu nasıl bişey ya uzun zamandır yapmıyordum ya ölücem sandım yaparken kabus gibi

aynen! sanki beni anlatmışsın,3 kilo göbekten gitmeli

arkadaşlar göbekten kilo gitmez.... bunun için bölgesel egzersiz yapmanız grekiyor... ne kadar kilo versenizde göbeğiniz kalır

nivea cd lerini yapabilirsiniz slim pack 6 ,8 munitesler işinize yarar....

canm ben katilmak istemiyorum su ara spor yapasim yok. bugün ama yarim saat yürüdüm yinede :)
stepperim gelsin öyle katilayim diyorum

sen bilirsin canım nasıl uygun görürsen.....

ilginc.. corbanin tarifi varmi canim ? sicak su icmeyi yapicaz madem öyle..
sitesinden buldum kopyalayayım....

MALZEMELER:
1 küçük lahana
1 küçük soğan
5 diş sarımsak
İri bir tutam kimyon
İri bir tutam zerdeçal
i bir tutam himalaya tuzu (yoksa normal tuz)
7 adet saplarıyla maydanoz
2 litre su

bu sıcak olarak 2 saatte bir içilecekmiş...birde 1 aat yürüyüş yapılacakmış...yanında 2 litree sıck su içilecekmiş.... çok ihtiyaç duyulursa 1-2 çok açık çay içilebilrmiş yada sade türk kahvesi...

yarım beden incelme olurmuş ödem atııyormuş..bir günden fazla yapılmıcakmış...

şulecim ben 27 dakika start it up yaptım. ay bu nasıl bişey ya uzun zamandır yapmıyordum ya ölücem sandım yaparken kabus gibi

ayyy tahmin edebiliyorum.geçen sene sefer yaptım... merdiven inip çıkamıyordum...düz yolda yürüyemiyordum..ayağımı kaldırıp kaldırama çıkamamıştım..robot gibi yürüyordm...:)))

bol bol strech yaparak atlatmıştım o günleri inş senin öyle sorunun olmaz...

mutlaka deneyecegim

evet ya start it up yikici bir sey... ama sonraki asamalari daha beter.

Dulci koclugun hayirli olsun,
ben de dunku menumu yazayim
Kahvalti:
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salata
1 zeytin
1 dilim kepek ekmegi

Ara:
1 havuc, 2 badem, 1 bardak filtre kahve

Ogle:
3 kasik patates salatasi
3 kasik zeytinyagli taze fasulye
3 izgara kofte ve yogurt

Ara:
1 bardak tarcinli sut

Aksam
Bir kase tarhana corbasi
yarim posriyon firinda kiymali makarna
Bol salata
Yogurt

Ara: Yarim kivi, yarim armut

Kocum dun regli oldum ve spor yapamadim. Insallah bugun yapacagim..

Son düzenleme:
Güüünaydııııııııııııııııııııııın
kızlar beni yemek listesinden atın bu hafta
ama suleulkucum dün akşam 10 dk hızlı tempo yuruyuş bu sabah 20 dk yürüyüş toplam 30 dk yürüyüşüm var

aslında ben 6 ay öncede bu kilodaydım yani bu sabah itibariyle sölüorum kilomu 52.2 yıne aynıyım 2 hafta öncesine kadar ne güzel 50.3 e inmiştim 10 gunde geri aldım=( nasıl oldu anlamadım yani özet olarak aynıyım =(

günaydın canm..... aa neden atacakmıız hani düzgün beslenmeye başlamıştın... suntaalrdan vazgeçmiş meyve yemeye başlamıştın......

bitki çayı yaptınmı 5 i bir yerde.....

yada elma çayı ( 3 litre suya 2 elma 4 e bölünerek atılıyor 1 limon 1 tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı tan karabiber 1 kabuk tarçın. bunları kaynat süz suy iç.)

tam hatırlamıyorum ama sanırm 53-54 falandım... evde çizelgem vardı ona bakmam lazım... ama 7 ay öncesi dersen 51,5 kadar inmiştim :)))

yaaa ben öle tartıda çok buyuk rakamlar görünce yemek düzenim alt üst oldu =( ama hala kuru meyvelerden yiyorum suntadan vazgectimde yemeklerden baya bi kestim=( haftaya söz en guzel menülerle çıkıcam karşınızaa şu yılbaşınıda atlatalım da

sabah yaseminli yeşil çay içtim koca bi şaşal var önümde su içiorum sürekli
elma çayını okumuştum bi yerde de tadının çok guzel olabileceğini düşünerek yapmaya karar verdimde icraata geçemedim henüz saol cnm bilgiler için=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…