günaydın canım nasılsın???? unutmadan sorayım dün spor yapmış mıydın????
bu nivea cdlerini bulacagim bir site önerebilir misiniz ? göbek varken kas yapmayalim ama bence, önce az eritelim yoksa yaglar kas olur yine ince olmaz göbeciklerimiz :)nivea cd lerini yapabilirsiniz slim pack 6 ,8 munitesler işinize yarar....
MALZEMELER:
1 küçük lahana
1 küçük soğan
5 diş sarımsak
İri bir tutam kimyon
İri bir tutam zerdeçal
i bir tutam himalaya tuzu (yoksa normal tuz)
7 adet saplarıyla maydanoz
2 litre su
bu sıcak olarak 2 saatte bir içilecekmiş...birde 1 aat yürüyüş yapılacakmış...yanında 2 litree sıck su içilecekmiş.... çok ihtiyaç duyulursa 1-2 çok açık çay içilebilrmiş yada sade türk kahvesi...
yarım beden incelme olurmuş ödem atııyormuş..bir günden fazla yapılmıcakmış...
aslında ben 6 ay öncede bu kilodaydım yani bu sabah itibariyle sölüorum kilomu 52.2 yıne aynıyım 2 hafta öncesine kadar ne güzel 50.3 e inmiştim 10 gunde geri aldım=( nasıl oldu anlamadım yani özet olarak aynıyım =(
tam hatırlamıyorum ama sanırm 53-54 falandım... evde çizelgem vardı ona bakmam lazım... ama 7 ay öncesi dersen 51,5 kadar inmiştim :)))
senin bu kilolarnerden geldi anlamis degilim birden öyle olmasi cok ilginc..
asil hedefledigin kilo kacti canim?
günaydınlarr..:79:
bu arada sanada günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kuzucuuum
yaaa ben öle tartıda çok buyuk rakamlar görünce yemek düzenim alt üst oldu =( ama hala kuru meyvelerden yiyorum suntadan vazgectimde yemeklerden baya bi kestim=( haftaya söz en guzel menülerle çıkıcam karşınızaa şu yılbaşınıda atlatalım da
sabah yaseminli yeşil çay içtim koca bi şaşal var önümde su içiorum sürekli
elma çayını okumuştum bi yerde de tadının çok guzel olabileceğini düşünerek yapmaya karar verdimde icraata geçemedim henüz saol cnm bilgiler için=)
suleülkücümmm
aaaaaaaa aklıma bişi geldi hani elma çayından bahsettik ya onu mesela akşamdan evde yaparım termos bardağım var benim ona doldururum işte içerim hem yemeğin yanında mesela kola ayran falan oluo ben bunu içerim ayranı öğleden sonra ara öğün için alırım içerim falan güzel olabilir yani=)
yalnız sıcak mı içmek gerekirmiş?
yemeği kesersn hiç veremezsin sonrda azcık yediğn her eşy depolanır.... vücuduna kıtlık hissini yaşatma.... ekmeği kesersen kas kaybı yaşarsın.... sen hiç bir şey yemiyorsun düşün kilo alman mümkünmü hayı.. ozama kendine işlence etme... sağlıklı yemene deam et.... belki regli olacaksın onun şişliği olabilir..... çok az yemeğe devam edersen vücudun güçsüz düşer hasta olaabilirin. bilinçsiz rejimin kansere davetye çıkarttığnı biliyorsundur ( bağısıklk sistemi çöküyor kolay hastalanılyor)
bu nivea cdlerini bulacagim bir site önerebilir misiniz ? göbek varken kas yapmayalim ama bence, önce az eritelim yoksa yaglar kas olur yine ince olmaz göbeciklerimiz :)
ben 60 kiloyla başladım aslında rejime 2 sene önce hedefim 52di..52 olduktan sonra baktım 2 kiloda bana fazla onlarıda atıyım dedim hedef 50 oldu=))
aslında 2 haftasonu kaçırdım ipin ucunu baya bi kaçırdım hemde ama hiç bi anda bu kadar şişebilcemi düşünmedim metabolizmam mmı yavaş dıe düşünüorum ama mutlaka her 2 saatte bir bişi atıorum ağzıma bol su içiorum boş durmuorum yuruyuş her sabah mutlaka 20 dk kadar yapıorum ama bende anlamadım ve böle gidicek die korktum baya kıstım yemekten =( bi 50 olıyım sonrasında sabit tutmak için sizden öneriler alıcam
günaydın şulecim.. dün regl oldum.. belimin ağrısından hiçbişey yapamadım..
ama bugün büyük bi temizlik dağ gibi ütü ve sporla telafi edicem..
bu arada koçluğun için teşekkürler
kas yapmak kadınla çok fazla olmuyormuşşşş hele yağlar varken kaa çevrilmezmiş.... kas yapmak için ağırlık kıllanmak gerekiyormuş diye duymştum....
sende zayıfla diye br sitede bulabilirsin ....
herkese gunaydin
bende regli oldum dun.....karnim agriyor... puuuuffff
ben 155 boyundayım kilom 56 ben 6 kilo kadar vermek istiyorum, sizlerin ded estekleriyle daha başarılı olucam , ilk başlangıç olarak ne yamalıyım , şimdiden teşekkürler
sabitlemek zor olsa da kilo verememekten iyidir dimi:)
süper kilo vermissin, kutlarim. hic canini sikma, bir iki haftaya dengelenir geri yeterki abartma o zaman icerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?