50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım nasılsın???? unutmadan sorayım dün spor yapmış mıydın????

günaydın şulecim.. dün regl oldum.. belimin ağrısından hiçbişey yapamadım..
ama bugün büyük bi temizlik dağ gibi ütü ve sporla telafi edicem..

bu arada koçluğun için teşekkürler

nivea cd lerini yapabilirsiniz slim pack 6 ,8 munitesler işinize yarar....
bu nivea cdlerini bulacagim bir site önerebilir misiniz ? göbek varken kas yapmayalim ama bence, önce az eritelim yoksa yaglar kas olur yine ince olmaz göbeciklerimiz :)

mutlaka yapmaliyim

senin bu kilolarnerden geldi anlamis degilim birden öyle olmasi cok ilginc..

asil hedefledigin kilo kacti canim?

senin bu kilolarnerden geldi anlamis degilim birden öyle olmasi cok ilginc..

asil hedefledigin kilo kacti canim?

ben 60 kiloyla başladım aslında rejime 2 sene önce hedefim 52di..52 olduktan sonra baktım 2 kiloda bana fazla onlarıda atıyım dedim hedef 50 oldu=))
aslında 2 haftasonu kaçırdım ipin ucunu baya bi kaçırdım hemde ama hiç bi anda bu kadar şişebilcemi düşünmedim metabolizmam mmı yavaş dıe düşünüorum ama mutlaka her 2 saatte bir bişi atıorum ağzıma bol su içiorum boş durmuorum yuruyuş her sabah mutlaka 20 dk kadar yapıorum ama bende anlamadım ve böle gidicek die korktum baya kıstım yemekten =( bi 50 olıyım sonrasında sabit tutmak için sizden öneriler alıcam

suleülkücümmm
aaaaaaaa aklıma bişi geldi hani elma çayından bahsettik ya onu mesela akşamdan evde yaparım termos bardağım var benim ona doldururum işte içerim hem yemeğin yanında mesela kola ayran falan oluo ben bunu içerim ayranı öğleden sonra ara öğün için alırım içerim falan güzel olabilir yani=)
yalnız sıcak mı içmek gerekirmiş?

yemeği kesersn hiç veremezsin sonrda azcık yediğn her eşy depolanır.... vücuduna kıtlık hissini yaşatma.... ekmeği kesersen kas kaybı yaşarsın.... sen hiç bir şey yemiyorsun düşün kilo alman mümkünmü hayı.. ozama kendine işlence etme... sağlıklı yemene deam et.... belki regli olacaksın onun şişliği olabilir..... çok az yemeğe devam edersen vücudun güçsüz düşer hasta olaabilirin. bilinçsiz rejimin kansere davetye çıkarttığnı biliyorsundur ( bağısıklk sistemi çöküyor kolay hastalanılyor)

sıcak soğuk fark etmez yazıyor internette.. ama sıcak içme sansın varsa bence daha iyi olur...

selam kizlar,

dulcinea cnm h.sonu menulerini de mi yazacaktik.
hatirladigim kadariyla yazayim o zaman cnm

CUMARTESI
sabah
1 haslanmis yumurta, 2 dilim kepek ekmegi, peynir, bal

ara
1 muz

oglen-aksama dogru
1 durum doner
1 bardak ayran

aksam
-

ara
meyve-
1 avuc kuruyemis

PAZAR
sabah
1 haslanmis yumurta, 2 dilim ekepk ekmegi, az beyaz, az kasar peynir, az domates, bal

ara
-

ogle
hamsi tava
havuc salatasi
1 dilim kepek ekmegi

ara
1 bardak sikma portakal sutyu
1 ad. tadelle

aksam
-yigenimin dogum gunu vardi)
2 ad. mercimek koftesi
2 ad. gul boregi
ceyrek dilim pasta
2 kasik makarna salatasi

PAZARTESI
sabah
yarim yuvarlak kepek ekmegi
yarim kk beyaz peynir
yarim kk kasar peynir
1 tatli kasigi bal
3-4 ad. cherry domates

ara
yarim kase yogurt

ogle
4 ad. izgara kofte
1 servis kasigi bulgur pilavi
1 light ayran

ara
yarim kk beyaz, yarim kk kasar peynir
2 ad cherry domates, 2 lokma ekmek

aksam
1 avuc findik-ceviz badem

1 ad. kabakli sandal sefasi
yarim dilim kepek ekmegi

ara
1 muz

ara2
1 bardak sut

hepsi bu canimmm

Son düzenleme:

aaaaaa ekmek az hatta hiç derecede yiyorum:S nası bi cumleyse bu=) yani yemıorum pek kas kaybı yaptığını bilmıodum ekmeğe de ağırlık vericem bak bunu öğrendiğim ii oldu kaslar önemli..
3 ayı geçti hastalanamıorum onun şişkinliğide olabilir ama 2 hafta önce 50.3 ken 52.9 olmam çok garip bu sabah da 52.2 çıktım çok dengesiz alet bozuk değil ondan da eminim:S
bu arada regli için ocak başında tedaviye başlıorum inşallah çözülcek bu sorun

bu nivea cdlerini bulacagim bir site önerebilir misiniz ? göbek varken kas yapmayalim ama bence, önce az eritelim yoksa yaglar kas olur yine ince olmaz göbeciklerimiz :)

kas yapmak kadınla çok fazla olmuyormuşşşş hele yağlar varken kaa çevrilmezmiş.... kas yapmak için ağırlık kıllanmak gerekiyormuş diye duymştum....

sende zayıfla diye br sitede bulabilirsin ....

Son düzenleme:

sabitlemek zor olsa da kilo verememekten iyidir dimi:)
süper kilo vermissin, kutlarim. hic canini sikma, bir iki haftaya dengelenir geri yeterki abartma o zaman icerisinde

kas yapmak kadınla çok fazla olmuyormuşşşş hele yağlar varken kaa çevrilmezmiş.... kas yapmak için ağırlık kıllanmak gerekiyormuş diye duymştum....

sende zayıfla diye br sitede bulabilirsin ....

aa öyle mi ..
ben bi ara sürekli situp yapardim kilo vermek icin ve karnim sertlesti ama incelmemisti bende kasa dönüstürdügümü düsündüm belki sirf gerilmistir etlerim..

ok oradan bakayim bi ona

ben 155 boyundayım kilom 56 ben 6 kilo kadar vermek istiyorum, sizlerin ded estekleriyle daha başarılı olucam , ilk başlangıç olarak ne yamalıyım , şimdiden teşekkürler

herkese gunaydin

bende regli oldum dun.....karnim agriyor... puuuuffff

bende 3-4 gne kadar bekliyorum.... hepimiz aynı zamanlardamı oluyoruz ne???

ben 155 boyundayım kilom 56 ben 6 kilo kadar vermek istiyorum, sizlerin ded estekleriyle daha başarılı olucam , ilk başlangıç olarak ne yamalıyım , şimdiden teşekkürler

1.bizden ayrılmıcaksın...... bir görnüp bir kaybolmıcaksın
2. gün sonunda yediğim içitin herşeyi yazacaksın haftalık koçumuz bunları değerlendircek...
3.mutlaka spor yapacaksın ve onuda yazacaskın....

bunları yapsan zayıflamamana hiç bir engel yok....

kizlar ne var ne yok nasilsiniz.

benim sirkette tam karsimda oturan bayan hasta, salya sumuk :-((

nasil korusam kendimi bilemedim valla yaa. korkuyorum bana da bulastiracak diye

sabitlemek zor olsa da kilo verememekten iyidir dimi:)
süper kilo vermissin, kutlarim. hic canini sikma, bir iki haftaya dengelenir geri yeterki abartma o zaman icerisinde

aslında ilk hedefime ulaştım da şimdi 50 olmak istıorum gecen haftada 50lere düşünce oh bne nasıl olsa verdim dedim açtım boğazı ondan oldu=(
bu bana ders olsun kolay gitmıo kilolar ama çok kolay alınıo maalesef=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…