50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ne var ne yok nasilsiniz.

benim sirkette tam karsimda oturan bayan hasta, salya sumuk :-((

nasil korusam kendimi bilemedim valla yaa. korkuyorum bana da bulastiracak diye

şirketteysen yapılabilcek tek şey sürekli ellerini yıka başkada yapılcak biş yok ama havadan gelen mikrop içn naparsın bilemem=)

akşam bol limonlu çay iç bence kivide de çok C vitamini varmış bide ekinezya çayı var bağışıklık güçlendirici bunları tavsiye edebilirim sana cnm..arkadaşına geçmiş olsun bizlerden uzak olsun tütütütü=)

zeynep'in gözünü korkuttun valla şulecim =) ben bile korktum şimdi iş yerinin ortasında başlıcam spor yapmaya

bol bol c vitamin al canım pekmez kuru üzüm ye... direcini arttır vücudunun.... inş hasta olmazsın...

ayyy bilmezmiyim gçn sene 19 mayıstan 2 hfta önce 51.5 düştüm çok mutlu oldum tabi :))) 1 hafta sonu haa annemle gitik yedim içtim hopp 52.5 oldum... 19 mayısta 5 gün tatil vardı kaplıcaya gittik.. açık büfe her şey.... ondad yedik içtik yüzüyorzu yaa yakarız diyoum bir geldik 54 .......

6 ayda verdiğimizi 2 haftada geri aldık....şunu anladım vücudun bir dengesi var sen ne kadar zayıflarsan zayıfla... korumayı sağlamayamadıktan ( 1-2 ay aynı kiloda sabitlmek) sonra ilk fırsatta denge haline dönüyor.....

zeynep'in gözünü korkuttun valla şulecim =) ben bile korktum şimdi iş yerinin ortasında başlıcam spor yapmaya

ama şekerick spor bizim en büyük eskikliğimz değil mi? eskiden zayıftım şimdi kilo aldım diyenlerin hepsi hareket eskikliğinden..... ben kendimi örnek vereyimeskiden her yere yürüyre gider gelirdim.. lisede üniversitede.. öğretmenliğe başladığımda

şimdi araba olunca arabayla gidiyorsun her yeryere.. hareket etmek gözünde büyüyor... o yüzden zayıflaada spor şart...

Son düzenleme:
aynen aynen benim 52ye kadar verdiğim kilo artık sabit hem sağlıklı yiyerek ve uzun sürede verdim hemde spor yaptım yüzdüm bol bol bu şekilde oldu ve sabitlendi darıısı şu son 2 ye

sende benim gibi düşünüp nasıl olsa verdim kilo oh sporda var hareket de var dedin aldın tüm verdiklerini anladım ki istediim kiloya ulaşsam da yınede dikkat etmem lazım yediklerime huuffff

spor şart cnm haklısın deminde dediim gibi sporla verilen kilo kalıcı oluo dierleri fırıldak gibi bi alıosun bi verıosun
ben sırf yuruyuş olsun die binmiorum arabaya tabana kuvvet akşamda arabadan erken isiniorum 10 dk bile olsa kardır diip yuruorum

bende 3-4 gne kadar bekliyorum.... hepimiz aynı zamanlardamı oluyoruz ne???...
evet yaaa.... lachesisle pepper da ayni zamanda oluyor. demekki kuzu sen ve ben de denk geliyoruz.

beni de yaz tatili mahvetti....bir haftada 4 kilo fazlalikla eve geri dondum.

evet yaaa.... lachesisle pepper da ayni zamanda oluyor. demekki kuzu sen ve ben de denk geliyoruz.

beni de yaz tatili mahvetti....bir haftada 4 kilo fazlalikla eve geri dondum.

hadi yaaaaa demekki benim bi haftada aldığım 2 kilo normal yani saolun kızlar valla kendimden şuphe etmeye başlamıştım metabozlizmam çöktü sandım ben veririm bu kiloyu yahuuuu kilo ne ki elinin kiri cumaya kadar eski halime dönerim ben

yok canim, donem donem hepimizin basina geliyor. ama kilo degildir onlar. hazimsizlik ta olabilir.
intlogistics, sule, anchusa sagolun kizlar; dediginiz gibi bol meyve yiyeyim ben aksam eve gidince en iyisi..

lachem naber tatlimmm
portakal greyfurt suyu satiliyorsa onu ic is yerinde o zaman...aksma da meyve yersin
Lachesis gunaydin...

iyiyim kuzum çok uyuduğumdan sarhoş gibiyim biraz dünkü karnabahar tarifimi aldın mı, çok lezzetli oldu mutlaka dene. karnabahar sevmeyen eşim ve ben bayıldık

tünaydın bebekim

yoo canim almadim;
pirasa tarifi vardi onu not ettim sadece, bi h.sonu yaparim diye; k.bahari da alayim o zamann

dezenfekte seysi var benim yanimda. benim patron sürekli salya sümük ise geldigi icin böyle bir sey buldum kendimce. ve arada camlari dayiyorum

evet malesef öyle canim ya.. ay ben acaba 56-55i görebilir miyim :44:aslnda az ama nasil incem bilemiyorum. ama su var, son araki cabalarimin bir artisini hissediyorum su iki gündür, metabolizmam hizlandi biraz. karnimdan sesler cikiyo arada ve kabizlik falan da yok. veee sabahlari bir nebze de olsa kalktigimda karnimin cok da asiri sismedigini farkediyorum, bazen felaketti. demekki gelisme var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…