50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haftaya eski kilona dönmeyi hedefle. söyle göreyim seni vercen o kilolari verceeen

mutlaka gelişme vardır bi kere sürekli yıyerek metabozlimayı canlı tutuoruz aldığımızdan çok yakarsak ki formmül çook basit hatta sölemesi daha basit uygullamada aksaklık yaşadığımız bu formülle her şeyi çözeriz biz olcak olcak aygirl ben inanıorum
haftaya eski kilona dönmeyi hedefle. söyle göreyim seni vercen o kilolari verceeen

psikolojik baskı yapıorum kendime
vericeksin bu kilolaru ulen asarım kesserim biçerim buraları yoksa

yoo canim almadim;
pirasa tarifi vardi onu not ettim sadece, bi h.sonu yaparim diye; k.bahari da alayim o zamann

Bir küçük karnabahar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 limon suyu
1 demet maydanoz
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı hardal

karnabarları 2 yemek kaşığı ayçiçek yağında renkleri kızarana kadar kavurun, yarım saat kadar sık sık karıştırın ve üstünü kapatın.

ayrı yerde maydanoz ve sarımsakları çok ince kıyın, bir limonun suyu, zeytinyağı, hardal ve tuzla karıştırın.
Kavrulmuş karnabaharların üzerine dökün.

Afiyetle yiyin :)

Tünaydın tatlım:)

dün gece dayanamayip ufak bir parca ekmekle cemen yedim onunda biraz etkisi olabilir kanimca

fayda etsinde psikoya bagla hec sorun degil :86:

dün gece dayanamayip ufak bir parca ekmekle cemen yedim onunda biraz etkisi olabilir kanimca :

fayda etsinde psikoya bagla hec sorun degil :86:

ben bi keresinde şey yapmıştım
gece taymadan 1 kaşık light yoğurdun üzerine booolca pulbiber ektim gecede metabolizmam hızlı çalışsın die sonra bana bi ter yaptı bi ter:26:
uzun süre uyuyamadım
baya çalışmıştı metabolizma fazla mesai yaptırdım

kızlar inanın meraktan soruyorum..
50-59 kg altına inmekte ciddi misiniz siz?

boylarınız mı çok kısa?

bişi sorcaam?? kızartmak yerine haşlasak tadında çok fark olur mu ben pek kızartma yiyemıorum da:26:

kızartmıyorsun zaten canım kavuruyorsun, suda haşlasan da olur tabi tarifin aslı öyleydi ama ben suda haşlanmış sebzeleri sevmediğimden kavurma yöntemini seçtim :)
sen istersen haşlarsın tabi:)

boylarınız mı çok kısa?

biz daha cok 50lerin baslarinda tutunmaya bakiyoruz. ben sahsen ortasina da raziyim :)
20 kilo fazlasi olan bizi anlayamaz belki bu yüzden sanirim kurulmus topic, ben burada ayni sekilde az ama verilmesi gereken kilolarla ilgili konusacagim kisileri burada bulduguma cok sevindim ve birakmayi da düsünmüyorum :)

hahahainanirim. bende bu gece pek uyumadim saclarim da varya sanki 5 gün yikanmamis gibi olmuslar terden .. sabah zamanim olmadi, simdi pasakli pasakli yagli saclarla geziniyorum buralarda. az önce baskani gördüm utandim valla arada iyidir ama bosveeer calissin yeter ki

boylarınız mı çok kısa?

aygirlcüm düşüncelerimi tamamen kelimelere dökmüşsün sana katılıorum

bi arada şey yapıodum:26:
sabah kahvaltıda 1dilm kızarmış ekmek üzerine light labne sürüp yine boolca pulbiber o da sırf metabolizma çalışsın die bildiin pulbibere sarmıştım ben sabah akşam yiyodum

kızartmıyorsun zaten canım kavuruyorsun, suda haşlasan da olur tabi tarifin aslı öyleydi ama ben suda haşlanmış sebzeleri sevmediğimden kavurma yöntemini seçtim :)
sen istersen haşlarsın tabi:)

aa o zaman süpermiş ben haşlarım aslında bu tarifi kabaklı da yapabilirz hatta anneme söliyim yapsın yılbaşında hahaha meze olur işte

çok güzel sağol ..umarım bende o dediğin 20 kiloyu verir daha iyi anlarım seni

6 ay önce 53 kilodaydım aygirlcüm, ama 12 ay önce 61 Şu an kilomu pek önemsemiyorum, spora takmış durumdayım her zamanki gibi. İnan ki, isteyince veriyorsun çatır çatır. Çatır çatır derken yanlış anlama, yavaş yavaş

Buarada aygirlcim dün geceki kaçamağını 1 lokmalık kaçamak sayıyorum

Teşekkürler Harikasın :81: 10 puan ve ÖRNEK MENÜ...

Sen hep menü yazarsın ya, o yüzden sordum :) Cmt ve pazar günü de özen göstermişsin menüne, tebrikler :81: Puanlamaya etkisi yok tabi, o yüzden puan vermiyorum.
Hiç şaşırmadım pzt günkü menüne Tabi ki 10 puan ve ÖRNEK MENÜ.
kizlar dulcinea aksamlari mi giriyor biliyor musunuz?
menuleri aksamlari mi yorumluyorr
Yok canım, bu saatler benim için sabah oluyor Dün 4 e çeyrek kala kalktım :86:

hmm anladim cnm, ben de h.sonunu da puanlamaya alacaksin sandim.
evet cnm h.sonu da h.ici kadar olmasa da dikkat etmeye calistim.
10 puana sevindimm

wuuwww o kadar uyuyunca bas agrisi yapmiyor mu cnm; ben 1-2 saat fazla uyusam basim agrir da. ama sanirim sen sabaha karsi falan yatiyorsun diy mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…