hadi yaaaaa demekki benim bi haftada aldığım 2 kilo normal yani saolun kızlar valla kendimden şuphe etmeye başlamıştım metabozlizmam çöktü sandımben veririm bu kiloyu yahuuuu kilo ne ki elinin kiri cumaya kadar eski halime dönerim ben
Günaydın kuzular, hava karanlıktı ya uyuya kalmışım 12 de kalktım
bende de var el dezenfektani, surekli temizliyorum ellerimi onunlaa
mutlaka gelişme vardır bi kere sürekli yıyerek metabozlimayı canlı tutuoruz aldığımızdan çok yakarsak ki formmül çook basit hatta sölemesi daha basit uygullamada aksaklık yaşadığımız bu formülle her şeyi çözeriz bizevet malesef öyle canim ya.. ay ben acaba 56-55i görebilir miyim :44:aslnda az ama nasil incem bilemiyorum. ama su var, son araki cabalarimin bir artisini hissediyorum su iki gündür, metabolizmam hizlandi biraz. karnimdan sesler cikiyo arada ve kabizlik falan da yok. veee sabahlari bir nebze de olsa kalktigimda karnimin cok da asiri sismedigini farkediyorum, bazen felaketti. demekki gelisme var..
haftaya eski kilona dönmeyi hedefle. söyle göreyim seni vercen o kilolari verceeen
yoo canim almadim;
pirasa tarifi vardi onu not ettim sadece, bi h.sonu yaparim diye; k.bahari da alayim o zamann
Tünaydin
Bir küçük karnabahar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 limon suyu
1 demet maydanoz
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı hardal
karnabarları 2 yemek kaşığı ayçiçek yağında renkleri kızarana kadar kavurun, yarım saat kadar sık sık karıştırın ve üstünü kapatın.
ayrı yerde maydanoz ve sarımsakları çok ince kıyın, bir limonun suyu, zeytinyağı, hardal ve tuzla karıştırın.
Kavrulmuş karnabaharların üzerine dökün.
Afiyetle yiyin :)
bişi sorcaam?? kızartmak yerine haşlasak tadında çok fark olur mu ben pek kızartma yiyemıorum da:26:
mutlaka gelişme vardır bi kere sürekli yıyerek metabozlimayı canlı tutuoruz aldığımızdan çok yakarsak ki formmül çook basit hatta sölemesi daha basit uygullamada aksaklık yaşadığımız bu formülle her şeyi çözeriz bizolcak olcak aygirl ben inanıorum
psikolojik baskı yapıorum kendime
vericeksin bu kilolaru ulenasarım kesserim biçerim buraları yoksa
dün gece dayanamayip ufak bir parca ekmekle cemen yedimonunda biraz etkisi olabilir kanimca :
fayda etsinde psikoya bagla hec sorun degil :86:
bişi sorcaam?? kızartmak yerine haşlasak tadında çok fark olur mu ben pek kızartma yiyemıorum da:26:
kızlar inanın meraktan soruyorum..
50-59 kg altına inmekte ciddi misiniz siz?
boylarınız mı çok kısa?
ben bi keresinde şey yapmıştım
gece taymadan 1 kaşık light yoğurdun üzerine booolca pulbiber ektim gecede metabolizmam hızlı çalışsın die sonra bana bi ter yaptı bi ter:26:
uzun süre uyuyamadım
baya çalışmıştı metabolizma fazla mesai yaptırdım
boylarınız mı çok kısa?
biz daha cok 50lerin baslarinda tutunmaya bakiyoruz. ben sahsen ortasina da raziyim :)
20 kilo fazlasi olan bizi anlayamaz belki bu yüzden sanirim kurulmus topic, ben burada ayni sekilde az ama verilmesi gereken kilolarla ilgili konusacagim kisileri burada bulduguma cok sevindim ve birakmayi da düsünmüyorum :)
hahahainanirim. bende bu gece pek uyumadim saclarim da varya sanki 5 gün yikanmamis gibi olmuslar terden .. sabah zamanim olmadi, simdi pasakli pasakli yagli saclarla geziniyorum buralarda. az önce baskani gördüm utandim valla arada iyidir ama bosveeer calissin yeter ki
kızartmıyorsun zaten canım kavuruyorsun, suda haşlasan da olur tabi tarifin aslı öyleydi ama ben suda haşlanmış sebzeleri sevmediğimden kavurma yöntemini seçtim :)
sen istersen haşlarsın tabi:)
biz daha cok 50lerin baslarinda tutunmaya bakiyoruz. ben sahsen ortasina da raziyim :)
20 kilo fazlasi olan bizi anlayamaz belki bu yüzden sanirim kurulmus topic, ben burada ayni sekilde az ama verilmesi gereken kilolarla ilgili konusacagim kisileri burada bulduguma cok sevindim ve birakmayi da düsünmüyorum :)
boylarınız mı çok kısa?
Kizlar, yemek tarifi topigimiz tasindi, yeni yeri burasi:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...gindakiler-birlikte-zayifliyor-tarifleri.html
Bu arada bugünki listeye bakarken aklima bi soru geldi size sormak istiyorum, yarim yil önce hangi kilodaydiniz veya berlirli bir süre önce ? Motivasyon olsun istiyorum
TeşekkürlerDulci koclugun hayirli olsun,
ben de dunku menumu yazayim
Kahvalti:
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salata
1 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
Ara:
1 havuc, 2 badem, 1 bardak filtre kahve
Ogle:
3 kasik patates salatasi
3 kasik zeytinyagli taze fasulye
3 izgara kofte ve yogurt
Ara:
1 bardak tarcinli sut
Aksam
Bir kase tarhana corbasi
yarim posriyon firinda kiymali makarna
Bol salata
Yogurt
Ara: Yarim kivi, yarim armut
Kocum dun regli oldum ve spor yapamadim. Insallah bugun yapacagim..
selam kizlar,
dulcinea cnm h.sonu menulerini de mi yazacaktik.
hatirladigim kadariyla yazayim o zaman cnm
PAZARTESI
sabah
yarim yuvarlak kepek ekmegi
yarim kk beyaz peynir
yarim kk kasar peynir
1 tatli kasigi bal
3-4 ad. cherry domates
ara
yarim kase yogurt
ogle
4 ad. izgara kofte
1 servis kasigi bulgur pilavi
1 light ayran
ara
yarim kk beyaz, yarim kk kasar peynir
2 ad cherry domates, 2 lokma ekmek
aksam
1 avuc findik-ceviz badem
1 ad. kabakli sandal sefasi
yarim dilim kepek ekmegi
ara
1 muz
ara2
1 bardak sut
hepsi bu canimmm
Yok canım, bu saatler benim için sabah oluyorkizlar dulcinea aksamlari mi giriyor biliyor musunuz?
menuleri aksamlari mi yorumluyorr
Sen hep menü yazarsın ya, o yüzden sordum :) Cmt ve pazar günü de özen göstermişsin menüne, tebrikler :81: Puanlamaya etkisi yok tabi, o yüzden puan vermiyorum.
Hiç şaşırmadım pzt günkü menüneTabi ki 10 puan ve ÖRNEK MENÜ.
Yok canım, bu saatler benim için sabah oluyorDün 4 e çeyrek kala kalktım :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?