50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok yahu fazla uyumuyorum, bi tek dün biraz fazla uyudum, çünkü haftasonu çok az uyumuştum. Tahminin doğru, sabahlıyorum bol bol :) Ama düzene sokmaya çalışıyorum. Bugün 2 de kalktım Yani 8 saat uyumuşum.

bende şimdi geldim eve... 1 saat yürüdüm....elimde eşyalarla bide.... çok yorgunum çok....

Şulecim 1 saat yürüyüşle şimdiden öne geçtin. Benim 90 dk ya kadar fitness yapma hakkım var di mi? (yapabileceğimden değil de, sorayım dedim :86: )

Karanfilli tarçınlı yeşil çayımı içip spora başlıcam da, zumbaya yani :118:

:) sabahlamak benım asla ama aslaaaa yapamadıgım birşey :)))

aksam 10-11 sabah 6:30-7 arası kalkmalıyım mutlaka :))

aynı mesaj.........

Son düzenleme:

hmm anladim cnm; 8 saat cok degilmis

iste benim menulerim guzel de tek eksigim spor bu aralar
yuruyuslere baslicam ins yakinda

eski konuların çoğunu okudum herkes inanılmaz azimli :))

menüler süper... zaten kendimi kötü hissediyordum düzenim bozuldu diye şimdi iyice canım sıkıldı

düzensiz yesemde (2 ana 2 ara) gercekten cok fazla yemiyorum :))

:) sabahlamak benım asla ama aslaaaa yapamadıgım birşey :)))

aksam 10-11 sabah 6:30-7 arası kalkmalıyım mutlaka :))

Maşallah İkimiz de ayrı ucuz desene... Genelde erken kalkmak mecburiyettendir ya, ya da benim hayatımda öyleydi. Saatle anca erken kalkardım ve uykum bölündüğü için çok mutsuz olurdum. O yüzden kaçta yatarsam yatayım geç kalkarım, e böyle olunca da erken yatınca çok uyumuş oluyorum. En iyisi özüme dönmek diye düşündüm. Bi de ben sevdiğim bi çok aktiveteyi gece vakti, çıt çıkmazken gerçekleştirmeyi severim.

Buarada kilonla ilgili mesaj yazmıştım da tekrardan tebrik edeyim seni, çok ama çok sevindim Tahmin etmiştim 55 ten daha zayıf olduğunu ama bu kadarını beklemiyordum :80:

e ise yaradi mi bari ? labne ofiste yiyebildigim bisey, pul biberse evden getiririm ise yariyosa

tabi canım yapabilirsin.....

boşver tadını çıkar dönünce o yemekleri bulamıcan....

iste benim menulerim guzel de tek eksigim spor bu aralar
yuruyuslere baslicam ins yakinda

Yürüyüş falan da mı zararlı. Tabi sen daha iyi biliyorsun ama doktorlara sormak da iyi olabilir. Mekik tarzı hareketler kesin zararlıdır da, yumuşak esneme hareketleri kan dolaşımı hızını arttırdığından faydalı bile olabilir.

Rahat olsana, 2 ana 2 ara diyorsun diye pat diye kilo alacak değilsin ya.. hem taş çatlasa 1-2 kilo alırsın, onu vermek de çok kolay. Miktara dikkat ediyorsan için ferah olsun, tatilin keyfini çıkar :))

Ben spora başlayayım, görüşmek üzere :119:

:)) ben de asla gece uykumdan taviz veremem... karanlıgı zaten sevmem.. sadece uni dönemınde vize ve final zamanı ya da proje zamanında sabahlardım... yani sadece işim varsa :)) bir keresınde proje yetiştirmem lazımdı, ögleden sonra 3 gibi basına oturdum ertesı sabah 12 de kardesimle annem zorla kaldırdı :))) uyusmustum artık

kilom icin de tesekkürler ben de cok sevindim. ramazanda bi ara 58 falan gösteriyordu tartı ama o düzensiz yemektend. ramazan bayramından sonra 55 olmustum. yanı 3-4 ayda 5 kilo vermisim :)) suan midem de küçüldü hissediyorum fazla yemek istemiyorum..

dün cin res.da 'all you can eat' kısmında ben sadece salata çeşitlerinden doldurdum tabağıma :) ama diger tüm deniz ürünlerinden de tattım arkadaşların tabagından :)) benim için ilklerin oldugu bir yemekti. ahtapot bile denedim

bundan sonra yediklerimi aynı tutup acilen spora baslamam lazım. göbekımı bıras daha erıtmelıyım. suan kötü duruyor gibi... kasla doldurmam lazım boşlukları :)) 50 nın altına da düsmemelızım o zaman hortlak gibi oluyorum

çok güzel sağol ..umarım bende o dediğin 20 kiloyu verir daha iyi anlarım seni

kac kilosun ki ? bende oranti sorunu var, kilo alinca vücudum dengesiz sekilde degisiyor. asiri ince olanlari sevmem, kendimde hic sevmem, bayan azcik kivrimli olmali.. bi ara cok kilo vermistim istemdisi zorla almistim kilolari doktor yardimiyla falan, cünkü sevmedigim birsey. saglikli, fit ve güzel görünmek isterim sadece. mesela 38beden 42 beden farketmez, giydigimde üzerimde iyi durmali. bende ama su var, yapim minyon, kilo sadece göbekte. dolayisiyla 36/38 beden olmama ragmen (avrupa bedeni, türkiyede en az 40 bedenimdir) mesela bir gömlek giydigimde karin bölgem tamamen belirginlesiyor, süvetersiz giyemiyorum o kadar yani. bir beden büyügünü giydigimde de emanet gibi duruyor. bunlar cok mu sorun, hayir degil ama verilmesi gerekiyor iste. arkadas cevremden, ailemden hep kilo vermem gerektigini söyledigimde ayni tepkiyle karsilasiyorum, sen nerenden verecen, bana bak asil falan. kabul ediyorum, bizim sorunumuz daha kilolulardan daha azdir, ama bizde daha zor veriyoruz iste. kimse insani anlamazsa bu zoruna gidiyor insanin demek istedigim, 20 kilo da fazlan varsa 2 kiloda fazla fazladir.. ayni sekilde düsünen kisilerle karsilasmak bana ümit verdi. umarim sende ayni sekilde ümitlenirsin ve fazlaliklarini bir an önce verirsin.

anaah, demek ki bir yil önce benim gibiydin yani benim birkac ay önceki halime yakin. ben 64e kadar yükseldim, hayatimda ilk kez. simdi 59lardayim ama inmeliyim. hedefimi belirledim 3. aya kadar 56, 55 olsa cok süper olur.. ben stepperimi bekliyorum, hergün yapmasam bile ise yaradigina inaniyorum.. dahaöncekini kirmistim da metal parcasi firladi. ama üretim hatasiymis, parami geri göndermislerdi, simdi yenisi yolda insallah, gecen parasini ödedim, simdi bekliyöörum yavas yavas deme bana, catir catir vereyim fazlaliklari :)

az önce ögle tatilinde yürüdüm yarim saat ve yiyecek bisiyler aldim tabi ama yürüdüm sonucta durmak yok. sabah da yürüdüm ise gelirken

Geceki kacamak zaten bir lokmalikti. ardindan 2 bardak suyu diktim cünkü ufacik ekmek parcasina bir yemek kasigi kadar vardir, cemen sürdüm

slm canim düzeltirsin canim, yeterkin ipin ucunu kacirma.

canim aslinda yuruyus hic zararli degil de; ben alismisim evde videolari acip spor yapmaya, giyinip disari cikmak zor geliyor bu havada; useniyorum :-(
zaten 19.30 da eve geliyorum aksam, yemek hazirlamam yiyip kalkmamiz 9 oluyor; o saatten sonra da cikip yuruyus yapamiyorum. sabahlari deseniz 6.45 de evden cikiyorum.

ama bir yol bulucam, olmadi kosu bandi alicaz eve

pepper sen lachesis ile aynı zamanda regli olmuyor muydun? hayırdır yoksam hayırlı haberler falan mı var bizim haberimiz yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…