Bir küçük karnabahar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 limon suyu
1 demet maydanoz
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı hardal
karnabarları 2 yemek kaşığı ayçiçek yağında renkleri kızarana kadar kavurun, yarım saat kadar sık sık karıştırın ve üstünü kapatın.
ayrı yerde maydanoz ve sarımsakları çok ince kıyın, bir limonun suyu, zeytinyağı, hardal ve tuzla karıştırın.
Kavrulmuş karnabaharların üzerine dökün.
Afiyetle yiyin :)
bişi sorcaam?? kızartmak yerine haşlasak tadında çok fark olur mu ben pek kızartma yiyemıorum da:26:
kavurmak haşlamaya göre daha lezzetli yapıyor.. 1 kilo karnıbaharı çok az yağla pişirebiliyorsun.....buharda pişirme şansın yoksa yağda kavurmayı dene....
bende şimdi geldim eve... 1 saat yürüdüm....elimde eşyalarla bide.... çok yorgunum çok....
hmm anladim cnm, ben de h.sonunu da puanlamaya alacaksin sandim.
evet cnm h.sonu da h.ici kadar olmasa da dikkat etmeye calistim.
10 puana sevindimm
wuuwww o kadar uyuyunca bas agrisi yapmiyor mu cnm; ben 1-2 saat fazla uyusam basim agrir da. ama sanirim sen sabaha karsi falan yatiyorsun diy mi?
bende şimdi geldim eve... 1 saat yürüdüm....elimde eşyalarla bide.... çok yorgunum çok....
Yok yahu fazla uyumuyorum, bi tek dün biraz fazla uyudum, çünkü haftasonu çok az uyumuştum. Tahminin doğru, sabahlıyorum bol bol :) Ama düzene sokmaya çalışıyorum. Bugün 2 de kalktımYani 8 saat uyumuşum.
Yok yahu fazla uyumuyorum, bi tek dün biraz fazla uyudum, çünkü haftasonu çok az uyumuştum. Tahminin doğru, sabahlıyorum bol bol :) Ama düzene sokmaya çalışıyorum. Bugün 2 de kalktımYani 8 saat uyumuşum.
Şulecim 1 saat yürüyüşle şimdiden öne geçtin. Benim 90 dk ya kadar fitness yapma hakkım var di mi? (yapabileceğimden değil de, sorayım dedim :86: )
Karanfilli tarçınlı yeşil çayımı içip spora başlıcam da, zumbaya yani :118:
:) sabahlamak benım asla ama aslaaaa yapamadıgım birşey :)))
aksam 10-11 sabah 6:30-7 arası kalkmalıyım mutlaka :))
bi arada şey yapıodum:26:
sabah kahvaltıda 1dilm kızarmış ekmek üzerine light labne sürüp yine boolca pulbiber o da sırf metabolizma çalışsın die bildiin pulbibere sarmıştım ben sabah akşam yiyodum
Şulecim 1 saat yürüyüşle şimdiden öne geçtin. Benim 90 dk ya kadar fitness yapma hakkım var di mi? (yapabileceğimden değil de, sorayım dedim :86: )
Karanfilli tarçınlı yeşil çayımı içip spora başlıcam da, zumbaya yani :118:
eski konuların çoğunu okudum herkes inanılmaz azimli :))
menüler süper... zaten kendimi kötü hissediyordum düzenim bozuldu diye şimdi iyice canım sıkıldı
düzensiz yesemde (2 ana 2 ara) gercekten cok fazla yemiyorum :))
iste benim menulerim guzel de tek eksigim spor bu aralar
yuruyuslere baslicam ins yakinda
menüler süper... zaten kendimi kötü hissediyordum düzenim bozuldu diye şimdi iyice canım sıkıldı
Maşallahİkimiz de ayrı ucuz desene... Genelde erken kalkmak mecburiyettendir ya, ya da benim hayatımda öyleydi. Saatle anca erken kalkardım ve uykum bölündüğü için çok mutsuz olurdum. O yüzden kaçta yatarsam yatayım geç kalkarım, e böyle olunca da erken yatınca çok uyumuş oluyorum. En iyisi özüme dönmek diye düşündüm. Bi de ben sevdiğim bi çok aktiveteyi gece vakti, çıt çıkmazken gerçekleştirmeyi severim.
Buarada kilonla ilgili mesaj yazmıştım da tekrardan tebrik edeyim seni, çok ama çok sevindimTahmin etmiştim 55 ten daha zayıf olduğunu ama bu kadarını beklemiyordum :80:
çok güzel sağol ..umarım bende o dediğin 20 kiloyu verir daha iyi anlarım seni
6 ay önce 53 kilodaydım aygirlcüm, ama 12 ay önce 61Şu an kilomu pek önemsemiyorum, spora takmış durumdayım her zamanki gibi. İnan ki, isteyince veriyorsun çatır çatır. Çatır çatır derken yanlış anlama, yavaş yavaş
Buarada aygirlcim dün geceki kaçamağını 1 lokmalık kaçamak sayıyorum
e ise yaradi mi bari ? labne ofiste yiyebildigim bisey, pul biberse evden getiririm ise yariyosa
slm canimdüzeltirsin canim, yeterkin ipin ucunu kacirma.
Yürüyüş falan da mı zararlı. Tabi sen daha iyi biliyorsun ama doktorlara sormak da iyi olabilir. Mekik tarzı hareketler kesin zararlıdır da, yumuşak esneme hareketleri kan dolaşımı hızını arttırdığından faydalı bile olabilir.
Ben spora başlayayım, görüşmek üzere :119:
canim aslinda yuruyus hic zararli degil de; ben alismisim evde videolari acip spor yapmaya, giyinip disari cikmak zor geliyor bu havada; useniyorum :-(
zaten 19.30 da eve geliyorum aksam, yemek hazirlamam yiyip kalkmamiz 9 oluyor; o saatten sonra da cikip yuruyus yapamiyorum. sabahlari deseniz 6.45 de evden cikiyorum.
ama bir yol bulucam, olmadi kosu bandi alicaz eve
metabolizmayı hızlandırdığı bi gercek =) valla 60 dan 52lere düşmemde belki bi parça etksi vardır kesin bişi diemıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?