50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün yediklerim
kalkınca 1 bardak elma siirkeli ballı su
sabah
1 mandalina
öğlen
1 haşlanmış patetes
1 kk kaşar
200 ml ayran
1 kase dolusu kırmızı lahana limon tuzdan oluşan salata
ara
1 portakal
akşam
1.5 porsiyon ıspaak yemeği
1 kase yoğurt (birazı ayran oldu birazını ıspanakla yedim)
ara
1 kuru incir
1 ceviz
2 bardak form çayı
su
3 litre
spor
30 dakika kalça ve basen hareketleri
sağlıcakla kalın

merhaba kizlar,malesef ben buara fazla giremiyorum hic firsatim olmuyor,okullar tatilde cocuklar evde ve benim isim hic bitmiyor,hemen bugünki menümü yazayim
sabah:3dilim kepekli ekmek
1tane haslanmis yumurta,1domates
1kasik bal,1fincan cay
ara:1tana meyveli yogurt
öglen:1tabak tarhana corbasi
yarim dilim ekmek
3kasik yogurtlu eriste
ara:3tane yulafli bisküvi
kücük parca bitter cikolata
aksam:1tabak sebzeli et yemegi
1kase yogurt
araortakal yada mandalin yemeyi düsünüyorum:79:

Selam Dulci bugünkü menüm. :)
SABAH: 1 dilim kepekli tost ekmeğinin arasına sandviç (salatalık domates göbek peynir zeytn ezmesi)7{Salam yok bugünkü sandvinçtm}
ARA:1 bardak mısır yağsız.
ÖĞLEN:1 dilim fırında pırasa (suleulunun tarifi) şule benim fırında pırasam yemek gibi olmadı ama börek gibi oldu ama )1 bardak ayran.
ARA:1 kase Aşure.3 tane kraker.
AKŞAM:1 dilim fırında pırasa.1 bardak şekersiz limonlu siyah çay.
ARA:1 kupa yeşil çay.Başka bi şey yemiyeceğim çünkü karnım çok tok.

Son düzenleme:

aygirl'cum ben 6 ay önce aynı kilodaydım ama 9-10 ay önce dersen işte o zaman 58'lere kadar çıkmıştım.

spatzz nerelerdesin kuzucum? mesajimi aldin mi?

canım dün rahatsızdım, öğleden sonra izin aldım evde yattım bütün gün.bugun de dün biriken işleri toparlıyım derken hiç fırsat olmadı buraya bakmaya. şimdi okudum ama mesajını. yazdım mesaj görürsün zaten yarın

Bugün yediklerim:

Sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek
kk kadar kaşar peyniri
2 tatlı kaşığı ballı tahin.

ara
yarım muz

öğlen

1 kepçe makarna
2 yemek kaşığı yoğurt

ara

muzun diğer yarımı

akşam

yarım tabak nohut
yarım tabak pilav
1 kase yoğurt
2-3 çatal havuç turşusu

ara
4 minik halley.

spor olarak da slim in 6 yaptım 25 dakika. dün bunu 27 yazmıştım nerden aklımda öyle kaldıysa kusura bakmayın

Karanlığı sevip sevmemekle alakalı sanırım Ben mesela gündüz film izlemeyi sevmem. Gündüz ne iş yaparsan hep bölünür...

Yeni tatlara da açıksın sanırım, ben kolay kolay deniyemezdim. Hatta muhtemelen denemezdim :78. Nasıldı tadı? :)) İlk başta mide küçüklüğünün etkisi devam eder ama dikkat etmezsen eski haline de gelir :) Şu an kesinlikle spora ihtiyacın var, bir an önce başla ve bırakma :118: Ben 1,5 haftadır spora tekrar başladım ve kendimi daha mutlu hissediyorum, eminim bi kaç ay sonra vücudumu da daha çok sevecem :119:

Çok güzel hedef belirlemişsin aygirlcüm, istikrarlı bi şekilde devam edersen 1,5 ayda hedefine ulaşacağına inanıyorum. Hem 55 kiloyu sınır olarak görüyorum. O kiloda da gayet hoş oluyo 1,60 civarı boydakiler. Stepper alt bacaklardaki kasları da baya çalıştırıyormuş, orda problem varsa dikkat

Aç kalmama önerime uyduğuna çok sevindim. Farkeder farketmez ağzına bi lokma bişi atarsan, sonradan pişman olacak şekilde saldırmazsın yiyeceklere :86:

Senin yerinde olsaydım zaten videodan spor yapmazdım. Çok zor bi tempo, kolay gelsin Bence de koşu bandı süper bi fikir. En çok beğendiğim spor aletidir.

airlikfeer sabah kahvaltısını mandalina ile geçiştirmişsin hiç ama hiç olmamış... (-2 puan) -3 puan da verebilirdim ama diğer menülerin iyiydi ve sporu aksatmıyorsun Menünü kalan kısmı gayet güzel. Öğünlerini çok fazla tutmayıp, aralarla telafi etmişsin. 8 puan :81:

erbesen , menün çok güzel, eleştirilebilecek bişi bulamadım, o yüzden 10 puan ve ÖRNEK MENÜ... Yalnız sabah kahvaltısında peynir göremedim, bugünlük mü öyleydi?

Selam :80: Cansu menün çok güzel. Her kişinin dilim anlayışı farklıdır, sen tokum dediğine göre yeterli kabul ediyorum. Çaydan ara olmaz ama zaten akşam yemeğinden sonra ara olmasa da olur bence, açlık durumuna göre bakarsın :) 10 puan ve ÖRNEK MENÜ :81:

Lachesiscim menün çok güzel, tebrikler, çok geliştirdin kendini. Daha sağlıklı besleniyorsun artık Öğlen az yemişsin ama muzlarla açığı kapatmışsın. Tek eleştirim halleylerle ilgili... Akşamdan önce yeseydin sorun yoktu, ama geç saatte yediğin için 1 puan kıracağım ne yazık ki.. Ama inan hiç istemeden kırıyorum 9 puan

Son düzenleme:

evet hıc sevmem karanlıgı hatta cok korkarım... şimdi evde 3 kızız h.sonları onl<r gıdınce cok kötü oluyor benim için. tüm ışıklar açık yatıyorum :)))

tadı enteresandı. sadece 3 tane miniklerden yedım. guzeldı tabı düşünmeden yutmak en güzeli...

evet spora haftaya baslayacagım ama bu aralar reglım baslayacak o yüzden acayip tatlı krizim tuttu :))

olsun canim, uzun boylu olmak önemli degil ki, hossun o yeter de artar. kilo boy güzel olmus öyle kesinlikle !

cok sagol canım....

Ay ben de ev arkadaşlarım gitse de ev bana kalsa diye beklerdim... cidden iki ayrı ucuz :80:

Yavaş yavaş başlarsın spora, birden yüklenme :) hem regl zamanı hiç başlamasan daha güzel olur, başlamadan bitirmeye kalkarsın spor maceranı

ben 3 aya da raziyim yeter ki ulasayim. ben en son 56da kendimi gayet iyi hissediyordum, 55 daha da iyiydi ama :) Stepper konusunda sorun yok cünkü benim alt bacaklarim cok ince, her cizme olmuyor o kadar. üst kismi kalinlastirmiyo ama dmi ? :)

bugün yediklerime gecelim, hic iyi degildi:

sabah: acma gibi bir ekmek, acmanin yarisi kadar, zeytin, peynir kahve
ara: muz
ögle: bir kase sütlü cornflakes
ara: mandalina
aksam: 1,5 tabak ayran corbasi (intlogisticse duyurulur icine bolca pul biber attim aklima geldi yerken),ana yemegi az yiyeyim diye: hingel (tahminen 5-6 tane), salata yapmaya üsendim
ara: 1 lebkuchen bitterli bir sey,3 bardak yesil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…