yok yok gercekten az yiyorum :))
ama spor şartttttt.................
sporla hem daha citir olursunooh süper ama bizi birakip gitme ha kilo verdim diye
yok yok 50 de fikslenecegim ben gitmem biryerlere :)))
boyun kacti canim ?
pepper sen lachesis ile aynı zamanda regli olmuyor muydun? hayırdır yoksam hayırlı haberler falan mı var bizim haberimiz yok.....
boyun kacti canim ?
Kizlar, yemek tarifi topigimiz tasindi, yeni yeri burasi:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...gindakiler-birlikte-zayifliyor-tarifleri.html
Bu arada bugünki listeye bakarken aklima bi soru geldi size sormak istiyorum, yarim yil önce hangi kilodaydiniz veya berlirli bir süre önce ? Motivasyon olsun istiyorum
spatzz nerelerdesin kuzucum? mesajimi aldin mi?
:)) ben de asla gece uykumdan taviz veremem... karanlıgı zaten sevmem.. sadece uni dönemınde vize ve final zamanı ya da proje zamanında sabahlardım... yani sadece işim varsa :)) bir keresınde proje yetiştirmem lazımdı, ögleden sonra 3 gibi basına oturdum ertesı sabah 12 de kardesimle annem zorla kaldırdı :))) uyusmustum artık
kilom icin de tesekkürler ben de cok sevindim. ramazanda bi ara 58 falan gösteriyordu tartı ama o düzensiz yemektend. ramazan bayramından sonra 55 olmustum. yanı 3-4 ayda 5 kilo vermisim :)) suan midem de küçüldü hissediyorum fazla yemek istemiyorum..
dün cin res.da 'all you can eat' kısmında ben sadece salata çeşitlerinden doldurdum tabağıma :) ama diger tüm deniz ürünlerinden de tattım arkadaşların tabagından :)) benim için ilklerin oldugu bir yemekti. ahtapot bile denedim
bundan sonra yediklerimi aynı tutup acilen spora baslamam lazım. göbekımı bıras daha erıtmelıyım. suan kötü duruyor gibi... kasla doldurmam lazım boşlukları :)) 50 nın altına da düsmemelızım o zaman hortlak gibi oluyorum
anaah, demek ki bir yil önce benim gibiydin yani benim birkac ay önceki halime yakin. ben 64e kadar yükseldim, hayatimda ilk kez. simdi 59lardayim ama inmeliyim. hedefimi belirledim 3. aya kadar 56, 55 olsa cok süper olur.. ben stepperimi bekliyorum, hergün yapmasam bile ise yaradigina inaniyorum.. dahaöncekini kirmistim dametal parcasi firladi. ama üretim hatasiymis, parami geri göndermislerdi, simdi yenisi yolda insallah, gecen parasini ödedim, simdi bekliyöörum yavas yavas deme bana, catir catir vereyim fazlaliklari :)
az önce ögle tatilinde yürüdüm yarim saat ve yiyecek bisiyler aldim tabi ama yürüdüm sonucta durmak yok. sabah da yürüdüm ise gelirken
Geceki kacamak zaten bir lokmalikti. ardindan 2 bardak suyu diktim cünkü ufacik ekmek parcasina bir yemek kasigi kadar vardir, cemen sürdüm
Senin yerinde olsaydım zaten videodan spor yapmazdım. Çok zor bi tempo, kolay gelsincanim aslinda yuruyus hic zararli degil de; ben alismisim evde videolari acip spor yapmaya, giyinip disari cikmak zor geliyor bu havada; useniyorum :-(
zaten 19.30 da eve geliyorum aksam, yemek hazirlamam yiyip kalkmamiz 9 oluyor; o saatten sonra da cikip yuruyus yapamiyorum. sabahlari deseniz 6.45 de evden cikiyorum.
ama bir yol bulucam, olmadi kosu bandi alicaz eve
1.58 canım... yanı oyle selvi boylu biri degilim malesef
aygirl'cum ben 6 ay önce aynı kilodaydım ama 9-10 ay önce dersen işte o zaman 58'lere kadar çıkmıştım.
Karanlığı sevip sevmemekle alakalı sanırımBen mesela gündüz film izlemeyi sevmem. Gündüz ne iş yaparsan hep bölünür...
Yeni tatlara da açıksın sanırım, ben kolay kolay deniyemezdim. Hatta muhtemelen denemezdim :78. Nasıldı tadı? :)) İlk başta mide küçüklüğünün etkisi devam eder ama dikkat etmezsen eski haline de gelir :) Şu an kesinlikle spora ihtiyacın var, bir an önce başla ve bırakma :118: Ben 1,5 haftadır spora tekrar başladım ve kendimi daha mutlu hissediyorum, eminim bi kaç ay sonra vücudumu da daha çok sevecem :119:
:
olsun canim, uzun boylu olmak önemli degil ki, hossun o yeter de artar. kilo boy güzel olmus öyle kesinlikle !
evet hıc sevmem karanlıgı hatta cok korkarım... şimdi evde 3 kızız h.sonları onl<r gıdınce cok kötü oluyor benim için. tüm ışıklar açık yatıyorum :)))
tadı enteresandı. sadece 3 tane miniklerden yedım. guzeldı tabı düşünmeden yutmak en güzeli...
evet spora haftaya baslayacagım ama bu aralar reglım baslayacak o yüzden acayip tatlı krizim tuttu :))
Çok güzel hedef belirlemişsin aygirlcüm, istikrarlı bi şekilde devam edersen 1,5 ayda hedefine ulaşacağına inanıyorum. Hem 55 kiloyu sınır olarak görüyorum. O kiloda da gayet hoş oluyo 1,60 civarı boydakiler. Stepper alt bacaklardaki kasları da baya çalıştırıyormuş, orda problem varsa dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?