tekrar cikmak yok gayet iyi korumussun. resimde gördügüm gibiysen su an korumalisin kilonu sekerim
Ben kaçıyorum kızlar, iyi geceler
evet fotolardaki gibiyim canım. ben de korumaya aldım zaten kilomu, 52,5 şu anda.ama bi kaç ay sonra düzenli spora başlıcam tekrar, 2 kilocuk daha versem süper olur
Selam Dulci bugünkü menüm. :)
SABAH: 1 dilim kepekli tost ekmeğinin arasına sandviç (salatalık domates göbek peynir zeytn ezmesi)7{Salam yok bugünkü sandvinçtm}
ARA:1 bardak mısır yağsız.
ÖĞLEN:1 dilim fırında pırasa (suleulunun tarifi) şule benim fırında pırasam yemek gibi olmadı ama börek gibi oldu ama )1 bardak ayran.
ARA:1 kase Aşure.3 tane kraker.
AKŞAM:1 dilim fırında pırasa.1 bardak şekersiz limonlu siyah çay.
ARA:1 kupa yeşil çay.Başka bi şey yemiyeceğim çünkü karnım çok tok.
Şulecim bugün 60 dk zumba, 10 dk da şınav + dambıl (hangi alana girer bilmiyorum cidden)
kac kilosun ki ? bende oranti sorunu var, kilo alinca vücudum dengesiz sekilde degisiyor. asiri ince olanlari sevmem, kendimde hic sevmem, bayan azcik kivrimli olmali.. bi ara cok kilo vermistim istemdisi zorla almistim kilolari doktor yardimiyla falan, cünkü sevmedigim birsey. saglikli, fit ve güzel görünmek isterim sadece. mesela 38beden 42 beden farketmez, giydigimde üzerimde iyi durmali. bende ama su var, yapim minyon, kilo sadece göbekte. dolayisiyla 36/38 beden olmama ragmen (avrupa bedeni, türkiyede en az 40 bedenimdir) mesela bir gömlek giydigimde karin bölgem tamamen belirginlesiyor, süvetersiz giyemiyorum o kadar yani. bir beden büyügünü giydigimde de emanet gibi duruyor. bunlar cok mu sorun, hayir degil ama verilmesi gerekiyor iste. arkadas cevremden, ailemden hep kilo vermem gerektigini söyledigimde ayni tepkiyle karsilasiyorum, sen nerenden verecen, bana bak asil falan. kabul ediyorum, bizim sorunumuz daha kilolulardan daha azdir, ama bizde daha zor veriyoruz iste. kimse insani anlamazsa bu zoruna gidiyor insanindemek istedigim, 20 kilo da fazlan varsa 2 kiloda fazla fazladir.. ayni sekilde düsünen kisilerle karsilasmak bana ümit verdi. umarim sende ayni sekilde ümitlenirsin ve fazlaliklarini bir an önce verirsin.
huhu kızlar nerdesniz..sene sonu koştumasımı var sizde yoksa kimsecikler uğramıyo buraya.....
güüüünaaaydııııııııııııııın suleciiimmmbende telaş yok valla işe gel git bi değişiklik yok telaş annemde ne yemek yapsam die düşünüo
kizlar selam,
yilbasi planlari yapildi mi?
biz daha hic plan yapamadik; aslinda eve birilerini cagirmak istiyordum bu sene ama simdi de useniyorum.
bizim sirketin yemek firmasi meze satisi yapacakmis cuma gunu, ordan bikac cesit meze alayim kocisle basbasa kutlayayim diyorum...
ya da belki annemlerde toplaniriz ama o zaman da annem cok yoruluyor diye istemiyorum. bakalim kararsizim :26:
kizlar selam,
biz daha hic plan yapamadik; aslinda eve birilerini cagirmak istiyordum bu sene ama simdi de useniyorum.
bizim sirketin yemek firmasi meze satisi yapacakmis cuma gunu, ordan bikac cesit meze alayim kocisle basbasa kutlayayim diyorum...
ya da belki annemlerde toplaniriz ama o zaman da annem cok yoruluyor diye istemiyorum. bakalim kararsizim :26:
ben evde davet veriyorum. Arkadaslar gelecek. Ama acik bufe hazirlayacagim, kalabaliga zor yemek servisi yapmak, self servis herkes masanin uzerinden diledigini alsin. cok yorulmak istemiyorum, O gecenin tadini ben de cikarmaliyim.bizim planımız PTT ( Pijama Terlik Televizyon)
tipik bir türk ailesi gibi bir gece geçircez... her zamaki gibi tv de hiç bir şey olmıcak. her kanalda aynı şarkıcılar çıkacak.. bizde film izleriz sanırım...
canım... öncelikle günaydın kızlar hepinize.. aslında bulunduğum diyet aralığı burası değil.. Ama sanırım olmak istediğim hep imrendiğim diyet aralığı grubu burası... Umarım bir gün hakikaten bu aralıkta yazı yazmak nasip olur. Bana dua edin..
Ben 170 boyundayım.. ama kilom malesef 71,6 kg... Bir zamanlar 52 kg olduğumu ve görenin "mankenlik mi yapıyorsun" dediği yılları yaşamış biri olarak... Yıllar bana 3 evlat verdi birbirinden tatlı.. Ama bir de göbek..Ve fazladan kilolar.. Sizin vermeniz çok zor benim vermeme göre biliyorum.. Survivor da Merve 52 kg dan 48 kg ya inmişti herkes 20 kg verirken... Aynı sürede kalmışlardı adada.. Ama Merve zaten zayıftı ve yağları yakmak zayıflar için daha zordur. Seni anlıyorum..
Kaldı ki bu kilonun boyla da alakası var. Ve göbek konusunda sana katılıyorum.. Bizzat yaşıyorum çünkü.. Dilerim herkes fazlalıklarını verir. Çünkü mutlu oluyoruz... Ve mutlu olmak bizim hakkımız....:81:
benim planim yok canim.. annemler yilbasinda cikmam yanlisi degiller, bizim aile de sagolsunlar cok üsengec, genc yasli yilbasi kutlayani yok..kizlar selam,
bizim planımız PTT ( Pijama Terlik Televizyon)
tipik bir türk ailesi gibi bir gece geçircez... her zamaki gibi tv de hiç bir şey olmıcak. her kanalda aynı şarkıcılar çıkacak.. bizde film izleriz sanırım...
hadi yaa... seçenek var mı peki? menü ye düşündüğü neler var???
bizim planımız PTT ( Pijama Terlik Televizyon)
herkese gunaydin
bugun bogaz ve bas agrisi ile kalktim.Insallah esimden gecmemistir grip...
ben evde davet veriyorum. Arkadaslar gelecek. Ama acik bufe hazirlayacagim, kalabaliga zor yemek servisi yapmak, self servis herkes masanin uzerinden diledigini alsin. cok yorulmak istemiyorum, O gecenin tadini ben de cikarmaliyim.
Meze, borek, cheesecake, mercimekli kofte falan yaparim. Zaten her gelen birsey yapip gelir diye dusunuyorum...
Ben yilbasini disarida gecirmeyi sevmiyorum. Yilbasi gecesi maksimum yuruyuse cikariz. Bir yere yemege ya da eglenmeye gitmek akil kari degil gibi geliyor bana.O yuzden en guzeli sevdiklerinle birlikte evde olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?