50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrar cikmak yok gayet iyi korumussun. resimde gördügüm gibiysen su an korumalisin kilonu sekerim

evet fotolardaki gibiyim canım. ben de korumaya aldım zaten kilomu, 52,5 şu anda.ama bi kaç ay sonra düzenli spora başlıcam tekrar, 2 kilocuk daha versem süper olur

evet fotolardaki gibiyim canım. ben de korumaya aldım zaten kilomu, 52,5 şu anda.ama bi kaç ay sonra düzenli spora başlıcam tekrar, 2 kilocuk daha versem süper olur

Masallah o zaman, 2 kilo olabilir ama fazlasi acmaz bence.. bu arada hangi elbiseyi sectin ?

canım içine yumurta un kaşar girince doğal olarak börek gibi olur...ama tadı güzeldir.umarım beğenmişindr

Şulecim bugün 60 dk zumba, 10 dk da şınav + dambıl (hangi alana girer bilmiyorum cidden)

oooo haikasın.... beni geçtin şimdiden.... hıımmm:26: bende atağ geçmeliyim bir şeyler düşüneyim:18:

gün-ay-dın- lar herkese............................ nasılsınız bakaım bugün hafta ortasna gelmiş bulunuyoruz.... baksanıza haftalar derken koca bir yılı daha devrdik..............

gelelim menüme

sahurda
3 dlim ıspanaklı peynirli börek
çok az acılı ezme
1 bardak nutellalı süt ( dibi kalan nutella kavanozuna süt koynup kaynattım)

iftarda
1 bardak nutellalı süt
2-3 çatal ev eriştesi
1 mandalina

akşam
1 tavuk baget
1 servis kaşığı patates+ havuç
( bunları buharda pişirdim sonra yoğurtlu salçaı karışıma bulayıp fırına verdim....)
2 kaşık ev eriştesi
salata
yoğurt

ara
3 fincan yeşil çay
4 badem 1 kuru kayısı
2 fındık

spor olarak 1 saat yürüdüm.

günaydın kızlar
dünkü menüm biraz fazla kaçırdım

sabah
2.5 tane patatesli çörek (minik minik bunlar)
ve domates

ara
1 elma

öğle
1 kepçe şehriye çorbası
1 kaşık pilav 1 kaşık mantar sote

akşam
4 tane biber dolması ve ev yapımı vişne suyu

ara
1 kase aşure

spor yapamadım çok yoruluyorum çalıştığım günler erkenden uyuyorum spora vakit kalmıyor

gunaydin kizlarr

dulci canim dunku menum

not: dun aksam azicik rahatsizdim yemek yapamadim, bunu dikkate alir misin cnm :97:

sabah
yarim yuvarlak kepek ekmegi
yarim kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
3-4 cherry domates

ara
1 ad. meyveli yogurt

ogle
3 ad. sahan kofte
1 y.kasigi pure, 1 y.kasigi sutlu patates
1 light ayran

ara
yarim dilim kepek ekmegi,
2 ad. cherry domates
yarim kk beyaz peynir

aksam
1 avuc findik+ceviz+badem

1 haslanmis yumurta, 1 domates, 2 dilim kepek ekmegi ve bikac kahvalltilik

ara
2 adet kivi
1 ad. muz

canım... öncelikle günaydın kızlar hepinize.. aslında bulunduğum diyet aralığı burası değil.. Ama sanırım olmak istediğim hep imrendiğim diyet aralığı grubu burası... Umarım bir gün hakikaten bu aralıkta yazı yazmak nasip olur. Bana dua edin..

Ben 170 boyundayım.. ama kilom malesef 71,6 kg... Bir zamanlar 52 kg olduğumu ve görenin "mankenlik mi yapıyorsun" dediği yılları yaşamış biri olarak... Yıllar bana 3 evlat verdi birbirinden tatlı.. Ama bir de göbek..Ve fazladan kilolar.. Sizin vermeniz çok zor benim vermeme göre biliyorum.. Survivor da Merve 52 kg dan 48 kg ya inmişti herkes 20 kg verirken... Aynı sürede kalmışlardı adada.. Ama Merve zaten zayıftı ve yağları yakmak zayıflar için daha zordur. Seni anlıyorum..

Kaldı ki bu kilonun boyla da alakası var. Ve göbek konusunda sana katılıyorum.. Bizzat yaşıyorum çünkü.. Dilerim herkes fazlalıklarını verir. Çünkü mutlu oluyoruz... Ve mutlu olmak bizim hakkımız....:81:

huhu kızlar nerdesniz..sene sonu koştumasımı var sizde yoksa kimsecikler uğramıyo buraya.....

güüüünaaaydııııııııııııııın suleciiimmm bende telaş yok valla işe gel git bi değişiklik yok telaş annemde ne yemek yapsam die düşünüo

hadi yaa... seçenek var mı peki? menü ye düşündüğü neler var???

kizlar selam,

yilbasi planlari yapildi mi?

biz daha hic plan yapamadik; aslinda eve birilerini cagirmak istiyordum bu sene ama simdi de useniyorum.
bizim sirketin yemek firmasi meze satisi yapacakmis cuma gunu, ordan bikac cesit meze alayim kocisle basbasa kutlayayim diyorum...
ya da belki annemlerde toplaniriz ama o zaman da annem cok yoruluyor diye istemiyorum. bakalim kararsizim :26:

bizim planımız PTT ( Pijama Terlik Televizyon)

tipik bir türk ailesi gibi bir gece geçircez... her zamaki gibi tv de hiç bir şey olmıcak. her kanalda aynı şarkıcılar çıkacak.. bizde film izleriz sanırım...

herkese gunaydin
bugun bogaz ve bas agrisi ile kalktim.Insallah esimden gecmemistir grip...

ben evde davet veriyorum. Arkadaslar gelecek. Ama acik bufe hazirlayacagim, kalabaliga zor yemek servisi yapmak, self servis herkes masanin uzerinden diledigini alsin. cok yorulmak istemiyorum, O gecenin tadini ben de cikarmaliyim.
Meze, borek, cheesecake, mercimekli kofte falan yaparim. Zaten her gelen birsey yapip gelir diye dusunuyorum...
Ben yilbasini disarida gecirmeyi sevmiyorum. Yilbasi gecesi maksimum yuruyuse cikariz. Bir yere yemege ya da eglenmeye gitmek akil kari degil gibi geliyor bana.O yuzden en guzeli sevdiklerinle birlikte evde olmak.

Günaydin kizlar

Aysebaharcim umarim yakinda seni buralarda görürüz o halde, 3 cocuk annesisin ne güzel, kilo alinir verilir, zaman alsa da ama sen en iyi ödülü almissin, anne olmusun
1,70 le 52 kilo manken tarziymis ama bence sen söyle 60a insen fistik gibi olursun.

Mutluluk bizim hakkimiz, evet bunun icin haydi bismillah, kilo vermeye devam

benim planim yok canim.. annemler yilbasinda cikmam yanlisi degiller, bizim aile de sagolsunlar cok üsengec, genc yasli yilbasi kutlayani yok..

hadi yaa... seçenek var mı peki? menü ye düşündüğü neler var???

fırında tavuk yapıcakmış anlatıodu dün akşam büyük butlardan alıo onları 1 saat kadar süt ve az zeytın yağında bekletıo dolapta sonra fırınlıo yumuşacık ve çok lezzetli oluo yanına da bi kaç çeşit meze yaprak sarma yaş pasta falan filan tabiki çerezzz ve tombala=)) bizde de PTT havası esicek bi dayımlar gelir kuzeenler falan tv karşısında geçer işte maksat ailemin biarada olması

yilbasi geceleri tv cok sikici oluyor gercekten,
biz gecen yil annemde ondan onceki yil abimde toplanmistik,
cok guzel oluyor kalabalik; yemek yiyoruz, tabu oynuyoruz, muzik dinliyoruz oynuyoruz dans ediyoruz,
ya da anneme diyim de hepimiz biseyler getirelim, toplanalim yine orda..:97:

ayy cnm dikkat et hasta olma,
ben de bu sabah cok kotu kalktim, hala da pek kendimde degilim

biz de abimde toplandigimizda oyle yapmistik cnm, herkes biseyler yapip getirmisti, acik bufe hazirlamistik,
cok zevkli oluyor gercekten

iyi eglenceler simdidennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…