50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar buarada yaş pasta demişken aklıma geldi paylaşıyım dedim canımızın çoook tatlı istedği dönemde yaparsak az kalrili bi pasta yemş oluruz yemek tarifleri kısmına yazılcak kadar matah bişi diil o yuzden burda paylaşıorum..
hani bu etiformun limonlusu var ya ondan kırıp kırp bi kaba koyun üzerine light süt isteğe göre ben az koyarım lapa olmasın die bide çeyrek muzu kup kup kesip şöle bi karıştırıp buzluğa atın ensef tadında az kalorili bi pasta oluo hemde çok sağlıklı süt muz 3 de biskuviyle ara öğün olarak yenilebilir

Günaydın herkese,

anchusa geçmiş olsun canım.

dulci o halleyler kötü oldu evet malesef, pakette 2 tane beklerken 4 tane çıkınca başıma iş açtı, bugün de tartıya yansıdı

o dedigin bisküviden burada yok ama iyi biseye benziyo :)
ben o tarzda bisey yapiyorum ama kalorili
kedidilini hafif sütle isliyor diziliyorum üzerine bolca muz diliyorum sonra yine kedidili, biraz bastiriyorum sonra üzerine krema vanilya seker cirpiyorum ve en üste de hindistan cevizi döküyorum buzdolabinda bekletip yiyorum aboow diyorum

kucukken annem yapardi bunu bana...nostalji yaptim birden.

bende aboooooooooooow dıorum krema şeker meker oh baya kaloriliymiş seninki ama benimkinde de çok daha fazla lezzetlidir eminim
kucukken annem yapardi bunu bana...nostalji yaptim birden.

bunu ben uydurdum kendimce aslında yazın şey yapıorum evde ne meyve varsa küp küp kesip buzluğa atıorum donuolar akşmaları onu yıyorum dondurma yerine az kalorili olsun die sonradan biskuviyle sütü keşfettım pasta oldu birden ayh canım çekti he

Stepper konusunda water ve tweetye sonra daha iyi olur, ben onlardan duyduğumu söyledim çünkü
Güne güzel başlamışsın ama öğle yemeği olarak cornflakes hiç olmamış, ama menülerinde ilk kez gördüğüm için puan kırmıcam, süt içmişsin aralarını da yapmışsın, gayet güzel olmuş menün. Tabi akşam yemeğinden sonra abur cubur yediğin için 1 puan kırıyorum. Küçük bitter çikoya izin veririm ancak akşam yemeğinden sonra 9 puan :81:

oooo haikasın.... beni geçtin şimdiden.... hıımmm:26: bende atağ geçmeliyim bir şeyler düşüneyim:18:
Bugün hamlarım diye düşünmüştüm dambıl ve şınav yüzünden ama bomba gibiyim, erken de kalktım sayılır, bugün de güzel spor yapmayı planlıyorum Haftaya zımbırtı var, bu hafta birinci olmak istiyorum artık yahu :84: :86: Ama tabi rakiplerimi de beklerim

Oruç tutarken bile bu kadar sağlıklı beslenmene hayran kaldım En büyük eleştirim iftarda abartmak olurdu, ama sen ona hep dikkat ediyorsun. 10 puan :81: (örnek oruç menüsü )) Sporu abartmamakla çok iyi yapmışsın ayrıca şulecim.

Sabah kahvaltısı çörekle pek olmuyor ama ev yapımı olduğunu düşünerek bu seferlik ordan puan kırmıyorum. Sonradan aranı da yapmışsın... Öğle yemeğini zaten fazla yemeyip, ara yapmayınca (-1) akşam abartmışsın. (-1) Hem de en dikkatli olman gereken öğünde... :97: Akşam yemeğini çok fazla miktarda yemeseydin aşure güzel derdim, ama o akşam yemeğinden sonra çok olmuş bence (-1) Aşure en az 2-3 ara eder 7 puan. Çalışmak zaten ayrı bi spor, kendini zorlamamakla iyi yapmışsın :80:

Peppercim kahvaltınla öğleden sonra yaptığın aranın aynı olması biraz dikkatimi çekti. Ara çok değil ama kahvaltı biraz az sanki Dikkate almaz mıyım hiç Zaten ben çok ince incelemiyorum menüleri, herkesin elinden geleni yaptığını görmek yeterli... Netice kimse evde yemek yok diye abur cubura fast food a saldırmıyor bu hafta :)) Maşallah sen dahil herkes çok başarılı bu hafta. Son ara birazcık fazla olmuş ama meyve neticede... Çok sağlıklı ve güzel bi menü olmuş, 10 puan ve ÖRNEK MENÜ

herkese gunaydin
bugun bogaz ve bas agrisi ile kalktim.Insallah esimden gecmemistir grip...

Geçmiş olsun Sabah kalkınca genelde insan olduğundan daha hasta hissediyor kendini, umarım senin de öyledir.

dulci o halleyler kötü oldu evet malesef, pakette 2 tane beklerken 4 tane çıkınca başıma iş açtı, bugün de tartıya yansıdı

Ay canım o kadarcık şeyin tartıya etkisinden nolur, afiyet olsun

Kimsecikler yok yahu bugün. Neyse dün söylemeyi unuttuğum bi şeyi söyleyeyim ben de...

Arkadaşlar kiminiz kepek ekmeği yiyor. Kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş, bu sebeple tam buğday ya da çavdar ekmeği daha iyi olur. Bilginize... :86:

e doyuruculu yönünden kepek ekmeğinden diğer ekmekler daha iyi....beni daha tok tutuyor....

e doyuruculu yönünden kepek ekmeğinden diğer ekmekler daha iyi....beni daha tok tutuyor....

Ben daha çok tam buğday yediğimden bilmiyorum şulecim, ama istanbulda oturanlara halk ekmeğin organik tam buğday ekmeğini tavsiye ederim, aşırı doyurucu olduğu kesin. 3 dilimden fazlayı zorlasan da yiyemezsin...

kızlar bir şey diyeyimmi bizim topik bir başka.... 60-69 aralığındakiler topiğine baktım bizim ilk zamanlarımız gibiler... menüler parça parça yazılıyor herkes öğünün yazıyo kim görürse o yorum yapıyor.. koç sistemi yok spor listesiyok
menü puanlama yok bizim işlerimiz daha derli toplu düzenli istikrarlı iyiki varsınız canlarım:79::81:

:119:

Ben daha çok tam buğday yediğimden bilmiyorum şulecim, ama istanbulda oturanlara halk ekmeğin organik tam buğday ekmeğini tavsiye ederim, aşırı doyurucu olduğu kesin. 3 dilimden fazlayı zorlasan da yiyemezsin...

kareksan firmasının ekmeklerini alırdım ( artık kipada satılmıyorda alaımyoum ((( ) mısır ekmeğide çok güzel köy ekmeği, tam buğday ekmeği,çok tahıl ekmeği,çavdar ekmeği var..... arada bi değiştirmek gerekiyormuş zaten..... be bnlardan yerdim........

İnternet sitesine baktın mı canım, belki size yakın başka satış noktaları vardır :44: Ben ekmek konusunda çok cahilim :86:

İnternet sitesine baktın mı canım, belki size yakın başka satış noktaları vardır :44: Ben ekmek konusunda çok cahilim :86:

yok be güzelim...izmir firması.... kipada satılıyor burda sadece.....kipaya mesaj attım.. her gittiğimizde soruyorum iztekte bulunuyorum gelecke gidyorlar üzeriden 1 ay geçti nerdeyse.... bizde kipanın kendi tam buğday ekmeğiyl idare ediyoruz

canim genelde sabah kahvaltimi biraz artirip kalanini ogleden sonraki arada yiyorum.
ama dikkate alicam soyledigini, biraz cesitlendiricem yediklerimi

aksam meyveyi cok yedim, sirkeete karsimdaki bayan hasta da, onlem olarak

-- bugunku menum kotu ama dulcicigim, yarin utanarak yazicam sanirim, hasta gibiyim, canim bisey istemiyor, duzensiz yedim :-((

kesinlikle, biz artik profesyonel olduk

asil sizler iyi ki varsiniz, yukumuzu sirtliyosunuz valla, zahmet oluyor sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…