50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet evet ben isterim. senin tariflein çok güzel oluyor.... denemek isterim....
CORNFLAKESLI KREMALI TAVUK

Malzemeler
iki tavuk göğsü(kuşbaşı)
1 kutu hazır krema
iki kaşık zeytinyağı
tuz
karabiber
4 avuç cornflakes
Yapılışı
kuşbaşı tavuklara zeytinyağı, tuz ve karabiber katarak karıştır. tavukları fırın kabına koyun. üzerine hazır kremayı boşalt ve dağıt. en son üzerine cornflakesleri avucunuzda biraz ufaltarak serpin. önceden 200 derece ısıtılmış fırına verin.
afiyet olsun.

Son düzenleme:
Sevgili kocum, dunku menumu yazayim

Kahvalti
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk beyaz peynir
yarim salata
yarim domates
Ihlamur

ara:1 elma

Ogle:3 adet izgara kofte
2 kasik bulgur pilavi
yogurt
salata

ara:Ihlamur 1 incir kurusu, 5 badem

Aksam mercimek corbasi
Chili li fasulye (meksika yemegi yaptim bu gece icinde kiyma ve bakliyat var
yogurt, salatalik tursusu
1 dilim tam tahilli ekmek

Ara:5 kestane

Son düzenleme:
Kızlar spor yapıyordum, az evvel bişiye sinir oldum yarım kaldı... Bişi sorcam: Tanımadığınız iki adama evde yalnızken kapı açar mısınız? Gelmişler bizim apartmandan daire almışlarmış da, fatura istiyorlar. Daire adı da vermiyolar. O an aklıma satılık daire de gelmedi, gelseydi de açmazdım zaten. Başkasından isteyin dedim... Sonra da adamlar açmadım diye bıdı bıdı yapıyor, sanki zorunluluğum varmış gibi. Gazetelerde türlü şeyler okuyoruz... Sinir oldum cidden.

iyi yapmışsın canım ben evde yalnızken hiç açmıyorum kapıyı birini beklemiyorsam diilenciler falan da giriyor bazen

iyi yapmışsın canım ben evde yalnızken hiç açmıyorum kapıyı birini beklemiyorsam diilenciler falan da giriyor bazen

Ya aslında bazen dalgınlığıma geliyor, açıyorum da, allahtan bu sefer dalgınlığıma gelmedi. Nadir yaşanan bi olay gündüz vakti iki adamın kapıya gelmesi. Ama insan biraz düşünceli olur, anlayışlı olur. Normal bi insan olsa, zaten yalnız bi insanın kapı açmamasını anlar. En çok sinirlendiğim konu bu. Normalde mesela evde bi tamirat falan için gelen insanlar bile çekiniyor gelmeye evde yalnızsan.

Seni sevdim...

bende acmam...yoneticiye ya da kapiciya gitsinler. yalnizsam hayatta acmam...
ablamlarin apartmaninda uc daireye zorla girildi. gorup te polisi aramak isteyenlerde silahla tehdit edilip susturuldu. Bir de cok nezih bir semt. burasi istanbul ne olacagi belli olmaz.

selam arkadaşlar
Şulecim bugün okuldan eve yürüdüm yine 1 saat
Dulcicim menümü yazayım bugünkü annem maantı yapmış izin verirsen yiyeceğim akşam

sabah
biraz ceviz biraz patates kızartması biraz da yoğurt

ara
meyve

öğle
dışarda yedim ızgara tavuk kanatları çok az da pilav ve taze sıkılmış portakal suyu

ara
henüz yok

akşam
mantı planlıyorum

Doğru diyorcum anchusacım... Bi de anneme de ayrı kızıyorum. Bizim apartmanda yönetici de, sürekli apartmanda olan bi kapıcı da yok. Saolsun annem de herşeye atlar, o yüzden herkes de herkesi bize yönlendirir, o yüzden de ayrı kızgınım zaten.

Sizinle konuşmak biraz daha kendime getirdi

Sabah kahvaltısını sağlam yapmak en iyisi Sen geç yediğin için akşam yemeğini az tutmak daha mantıklı, meyve dışında akşamdan sonra ara yapmazdım yerinde olsam, çünkü erken yattığını tahmin ediyorum aynı zamanda. Çeşit konusunda eleştirim yok peppercim... kahvaltının azlığını vurgulamak için öyle yazdım. Gayet çeşitli besleniyorsun çünkü.

Görmeden yorum yok :)

Anchusa senin menü nasıl eleştireyim. Tebrikler, umarım bir gün ben de senin gibi beslenmeyi beceririm. 10 puan ve ÖRNEK MENÜ

Ara yaparsan akşam yemeğinden önce, mantıyı da abartmadan yemiş olursun, ve gayet güzel bi menü olmuş olur :)) (tabi kahvaltıdan biraz puan kırarım :))

10 puan için çok teşekkür ederim yaa :)
Çok mutluoldum gerçektn
İlk defa 10 aldım beee. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ....

Canım çok beğendm tadı gerçekten çok güzeldi. :)
Sadece ben değil evdeki bütün herkes beğndi. :)
1 dilim kaldı sadece. 1 kocca tepsiden =)
tarif içinde tşk ederm.

Canım çok beğendm tadı gerçekten çok güzeldi. :)
Sadece ben değil evdeki bütün herkes beğndi. :)
1 dilim kaldı sadece. 1 kocca tepsiden =)
tarif içinde tşk ederm.

rica ederim beğenmenize sevindim....

Şulecim 40 dk zumba cardio party, 20 dk zumba flat abs yaptım. 60 dk zumba yani :119:

Aklımda dambıl ve yarım şınav yapmak da var, yaparsam haber ederim sevgili rakibem

evet saolun aranıza aldığınız için

sabah:2 dilim ekmek arası peynir şekersiz çay

öğlen:şekersiz çay 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ikinci kahvaltımı yaptım bugün

1 tane elma

akşam:1 kase tarhana çorbası,1 tabak kuru fasülye

sonra yatmadan elma yieceğim yada 1 bardak portakal suyu içeceğim..

Tweety ile daha önce yazistigimi hatirliyorum bu konuda. ama yinede sormakta fayda var.
cornflakesi ben cok severim, hafif ve doyurucu gelir. bu arada laktoz icermeyen süt iciyorum,yoksa karin agrisindan duramiyorum ve sisiyorum.. puanim yinede cok güzel tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…