CORNFLAKESLI KREMALI TAVUKevet evet ben isterim. senin tariflein çok güzel oluyor.... denemek isterim....
Kızlar spor yapıyordum, az evvel bişiye sinir oldum yarım kaldı... Bişi sorcam: Tanımadığınız iki adama evde yalnızken kapı açar mısınız? Gelmişler bizim apartmandan daire almışlarmış da, fatura istiyorlar. Daire adı da vermiyolar. O an aklıma satılık daire de gelmedi, gelseydi de açmazdım zaten. Başkasından isteyin dedim... Sonra da adamlar açmadım diye bıdı bıdı yapıyor, sanki zorunluluğum varmış gibi. Gazetelerde türlü şeyler okuyoruz... Sinir oldum cidden.
iyi yapmışsın canım ben evde yalnızken hiç açmıyorum kapıyı birini beklemiyorsam diilenciler falan da giriyor bazen
Günaydin kizlar
Aysebaharcim umarim yakinda seni buralarda görürüz o halde, 3 cocuk annesisin ne güzel, kilo alinir verilir, zaman alsa da ama sen en iyi ödülü almissin, anne olmusun
1,70 le 52 kilo manken tarziymis ama bence sen söyle 60a insen fistik gibi olursun.
Mutluluk bizim hakkimiz, evet bunun icin haydi bismillah, kilo vermeye devam
Kızlar spor yapıyordum, az evvel bişiye sinir oldum yarım kaldı... Bişi sorcam: Tanımadığınız iki adama evde yalnızken kapı açar mısınız? Gelmişler bizim apartmandan daire almışlarmış da, fatura istiyorlar. Daire adı da vermiyolar. O an aklıma satılık daire de gelmedi, gelseydi de açmazdım zaten. Başkasından isteyin dedim... Sonra da adamlar açmadım diye bıdı bıdı yapıyor, sanki zorunluluğum varmış gibi. Gazetelerde türlü şeyler okuyoruz... Sinir oldum cidden.
bende acmam...yoneticiye ya da kapiciya gitsinler. yalnizsam hayatta acmam...
ablamlarin apartmaninda uc daireye zorla girildi. gorup te polisi aramak isteyenlerde silahla tehdit edilip susturuldu. Bir de cok nezih bir semt. burasi istanbul ne olacagi belli olmaz.
canim genelde sabah kahvaltimi biraz artirip kalanini ogleden sonraki arada yiyorum.
ama dikkate alicam soyledigini, biraz cesitlendiricem yediklerimi
aksam meyveyi cok yedim, sirkeete karsimdaki bayan hasta da, onlem olarak
-- bugunku menum kotu ama dulcicigim, yarin utanarak yazicam sanirim, hasta gibiyim, canim bisey istemiyor, duzensiz yedim :-((
Sevgili kocum, dunku menumu yazayim
Kahvalti
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk beyaz peynir
yarim salata
yarim domates
Ihlamur
ara:1 elma
Ogle:3 adet izgara kofte
2 kasik bulgur pilavi
yogurt
salata
ara:Ihlamur 1 incir kurusu, 5 badem
Aksam mercimek corbasi
Chili li fasulye (meksika yemegi yaptim bu gece icinde kiyma ve bakliyat var
yogurt, salatalik tursusu
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara:5 kestane
selam arkadaşlar
Şulecim bugün okuldan eve yürüdüm yine 1 saat
Dulcicim menümü yazayım bugünkü annem maantı yapmış izin verirsen yiyeceğim akşam
sabah
biraz ceviz biraz patates kızartması biraz da yoğurt
ara
meyve
öğle
dışarda yedim ızgara tavuk kanatları çok az da pilav ve taze sıkılmış portakal suyu
ara
henüz yok
akşam
mantı planlıyorum
Karanlığı sevip sevmemekle alakalı sanırımBen mesela gündüz film izlemeyi sevmem. Gündüz ne iş yaparsan hep bölünür...
Yeni tatlara da açıksın sanırım, ben kolay kolay deniyemezdim. Hatta muhtemelen denemezdim :78. Nasıldı tadı? :)) İlk başta mide küçüklüğünün etkisi devam eder ama dikkat etmezsen eski haline de gelir :) Şu an kesinlikle spora ihtiyacın var, bir an önce başla ve bırakma :118: Ben 1,5 haftadır spora tekrar başladım ve kendimi daha mutlu hissediyorum, eminim bi kaç ay sonra vücudumu da daha çok sevecem :119:
Çok güzel hedef belirlemişsin aygirlcüm, istikrarlı bi şekilde devam edersen 1,5 ayda hedefine ulaşacağına inanıyorum. Hem 55 kiloyu sınır olarak görüyorum. O kiloda da gayet hoş oluyo 1,60 civarı boydakiler. Stepper alt bacaklardaki kasları da baya çalıştırıyormuş, orda problem varsa dikkat
Aç kalmama önerime uyduğuna çok sevindim. Farkeder farketmez ağzına bi lokma bişi atarsan, sonradan pişman olacak şekilde saldırmazsın yiyeceklere :86:
Senin yerinde olsaydım zaten videodan spor yapmazdım. Çok zor bi tempo, kolay gelsinBence de koşu bandı süper bi fikir. En çok beğendiğim spor aletidir.
airlikfeer sabah kahvaltısını mandalina ile geçiştirmişsin hiç ama hiç olmamış... (-2 puan) -3 puan da verebilirdim ama diğer menülerin iyiydi ve sporu aksatmıyorsunMenünü kalan kısmı gayet güzel. Öğünlerini çok fazla tutmayıp, aralarla telafi etmişsin. 8 puan :81:
erbesen , menün çok güzel, eleştirilebilecek bişi bulamadım, o yüzden 10 puan ve ÖRNEK MENÜ... Yalnız sabah kahvaltısında peynir göremedim, bugünlük mü öyleydi?
Selam :80: Cansu menün çok güzel. Her kişinin dilim anlayışı farklıdır, sen tokum dediğine göre yeterli kabul ediyorum. Çaydan ara olmazama zaten akşam yemeğinden sonra ara olmasa da olur bence, açlık durumuna göre bakarsın :) 10 puan ve ÖRNEK MENÜ :81:
Lachesiscim menün çok güzel, tebrikler, çok geliştirdin kendini. Daha sağlıklı besleniyorsun artıkÖğlen az yemişsin ama muzlarla açığı kapatmışsın. Tek eleştirim halleylerle ilgili... Akşamdan önce yeseydin sorun yoktu, ama geç saatte yediğin için 1 puan kıracağım ne yazık ki.. Ama inan hiç istemeden kırıyorum 9 puan
Canım çok beğendm tadı gerçekten çok güzeldi. :)canım içine yumurta un kaşar girince doğal olarak börek gibi olur...ama tadı güzeldir.umarım beğenmişindr
oooo haikasın.... beni geçtin şimdiden.... hıımmm:26: bende atağ geçmeliyim bir şeyler düşüneyim:18:
Canım çok beğendm tadı gerçekten çok güzeldi. :)
Sadece ben değil evdeki bütün herkes beğndi. :)
1 dilim kaldı sadece. 1 kocca tepsiden =)
tarif içinde tşk ederm.
10 puan için çok teşekkür ederim yaa :)
Çok mutluoldum gerçektn
İlk defa 10 aldım beee. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ....
bende aboooooooooooow dıorum krema şeker meker oh baya kaloriliymiş seninki ama benimkinde de çok daha fazla lezzetlidir eminim
Stepper konusunda water ve tweetye sonra daha iyi olur, ben onlardan duyduğumu söyledim çünkü
Güne güzel başlamışsın ama öğle yemeği olarak cornflakes hiç olmamış, ama menülerinde ilk kez gördüğüm için puan kırmıcam, süt içmişsinaralarını da yapmışsın, gayet güzel olmuş menün. Tabi akşam yemeğinden sonra abur cubur yediğin için 1 puan kırıyorum. Küçük bitter çikoya izin veririm ancak akşam yemeğinden sonra 9 puan :81:
Arkadaşlar kiminiz kepek ekmeği yiyor. Kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş, bu sebeple tam buğday ya da çavdar ekmeği daha iyi olur. Bilginize... :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?