kızlar bir şey diyeyimmi bizim topik bir başka.... 60-69 aralığındakiler topiğine baktım bizim ilk zamanlarımız gibiler... menüler parça parça yazılıyor herkes öğünün yazıyo kim görürse o yorum yapıyor.. koç sistemi yok spor listesiyok
menü puanlama yok bizim işlerimiz daha derli toplu düzenli istikrarlı iyiki varsınız canlarım:79::81:
Kızlar spor yapıyordum, az evvel bişiye sinir oldum yarım kaldı... Bişi sorcam: Tanımadığınız iki adama evde yalnızken kapı açar mısınız? Gelmişler bizim apartmandan daire almışlarmış da, fatura istiyorlar. Daire adı da vermiyolar. O an aklıma satılık daire de gelmedi, gelseydi de açmazdım zaten. Başkasından isteyin dedim... Sonra da adamlar açmadım diye bıdı bıdı yapıyor, sanki zorunluluğum varmış gibi. Gazetelerde türlü şeyler okuyoruz... Sinir oldum cidden.
Seni sevdim...
evet saolun aranıza aldığınız için
sabah:2 dilim ekmek arası peynir şekersiz çay
öğlen:şekersiz çay 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ikinci kahvaltımı yaptım bugün
1 tane elma
akşam:1 kase tarhana çorbası,1 tabak kuru fasülye
sonra yatmadan elma yieceğim yada 1 bardak portakal suyu içeceğim..
Tweety ile daha önce yazistigimi hatirliyorum bu konuda. ama yinede sormakta fayda var.
cornflakesi ben cok severim, hafif ve doyurucu gelir. bu arada laktoz icermeyen süt iciyorum,yoksa karin agrisindan duramiyorum ve sisiyorum.. puanim yinede cok güzel tesekkür ederim
Hiç yemedim, çok merak ediyorum. Belki yedim adını bilmeden ama emin değilimben Cavdarciyim :82:
:13:asla acmam
Rica ederim :86: Yumurta gerçekten çok tok tutuyor. Hatta anons yapayımselam kizlarrrr,10puan icin dulci tesekkürler,evet beyaz peynir dün icin yoktu cünki yumurta yedim o beni tuttu ama bügünki menümde peynir var....
naber aygirl nasilsin canim?ben buara pek fazla giremiyorum cocuklar evde tatil ya ondan inan hic isim bitmiyor alisveris ev isi derken aksam olmus.....
HoşgeldinSiyah çay yerine yeşil çay içmeni öneririm Sabah öğle arasında ara yok, o yüzden 1 puan kırıyorum. Menünün kalan kısmı gayet güzel, 9 puan :81:
Evet haklısın gayet hafif, ama lifli gıdalar tüketmek daha da faydalı olur diye düşündüm
Hiç yemedim, çok merak ediyorum. Belki yedim adını bilmeden ama emin değilim
:13:
Rica ederim :86: Yumurta gerçekten çok tok tutuyor. Hatta anons yaparım
Kızlar sabah kahvaltısına 1 adet haşlanmış yumurta eklemenizi öneririm, hem besin değeri yüksek, hem de çok tok tutuyor
önerilerin içinn çok saolll haklısın ya sabah öğle arası uyuyordum ondan orası kaynadı:))
Karanlığı sevip sevmemekle alakalı sanırımBen mesela gündüz film izlemeyi sevmem. Gündüz ne iş yaparsan hep bölünür...
Yeni tatlara da açıksın sanırım, ben kolay kolay deniyemezdim. Hatta muhtemelen denemezdim :78. Nasıldı tadı? :)) İlk başta mide küçüklüğünün etkisi devam eder ama dikkat etmezsen eski haline de gelir :) Şu an kesinlikle spora ihtiyacın var, bir an önce başla ve bırakma :118: Ben 1,5 haftadır spora tekrar başladım ve kendimi daha mutlu hissediyorum, eminim bi kaç ay sonra vücudumu da daha çok sevecem :119:
Çok güzel hedef belirlemişsin aygirlcüm, istikrarlı bi şekilde devam edersen 1,5 ayda hedefine ulaşacağına inanıyorum. Hem 55 kiloyu sınır olarak görüyorum. O kiloda da gayet hoş oluyo 1,60 civarı boydakiler. Stepper alt bacaklardaki kasları da baya çalıştırıyormuş, orda problem varsa dikkat
Aç kalmama önerime uyduğuna çok sevindim. Farkeder farketmez ağzına bi lokma bişi atarsan, sonradan pişman olacak şekilde saldırmazsın yiyeceklere :86:
Senin yerinde olsaydım zaten videodan spor yapmazdım. Çok zor bi tempo, kolay gelsinBence de koşu bandı süper bi fikir. En çok beğendiğim spor aletidir.
airlikfeer sabah kahvaltısını mandalina ile geçiştirmişsin hiç ama hiç olmamış... (-2 puan) -3 puan da verebilirdim ama diğer menülerin iyiydi ve sporu aksatmıyorsunMenünü kalan kısmı gayet güzel. Öğünlerini çok fazla tutmayıp, aralarla telafi etmişsin. 8 puan :81:
erbesen , menün çok güzel, eleştirilebilecek bişi bulamadım, o yüzden 10 puan ve ÖRNEK MENÜ... Yalnız sabah kahvaltısında peynir göremedim, bugünlük mü öyleydi?
Selam :80: Cansu menün çok güzel. Her kişinin dilim anlayışı farklıdır, sen tokum dediğine göre yeterli kabul ediyorum. Çaydan ara olmazama zaten akşam yemeğinden sonra ara olmasa da olur bence, açlık durumuna göre bakarsın :) 10 puan ve ÖRNEK MENÜ :81:
Lachesiscim menün çok güzel, tebrikler, çok geliştirdin kendini. Daha sağlıklı besleniyorsun artıkÖğlen az yemişsin ama muzlarla açığı kapatmışsın. Tek eleştirim halleylerle ilgili... Akşamdan önce yeseydin sorun yoktu, ama geç saatte yediğin için 1 puan kıracağım ne yazık ki.. Ama inan hiç istemeden kırıyorum 9 puan
merhaba herkeze
canım bugün çok fena kaçtı yemek yazmasam daha iyi olur
yaklaşık 2 aydır diyetteyim ilk defa kaçamak yaptım bu kadar
telafi edeceğim bunu
sporrum 1.5 saat bu arada 60 dakika lesli ile 30 dakika basen ve kalça hareketleri
selam kizlarrrr,10puan icin dulci tesekkürler,evet beyaz peynir dün icin yoktu cünki yumurta yedim o beni tuttu ama bügünki menümde peynir var....
naber aygirl nasilsin canim?ben buara pek fazla giremiyorum cocuklar evde tatil ya ondan inan hic isim bitmiyor alisveris ev isi derken aksam olmus.....
Evet haklısın gayet hafif, ama lifli gıdalar tüketmek daha da faydalı olur diye düşündüm
Hiç yemedim, çok merak ediyorum. Belki yedim adını bilmeden ama emin değilim
Kızlar sabah kahvaltısına 1 adet haşlanmış yumurta eklemenizi öneririm, hem besin değeri yüksek, hem de çok tok tutuyor
tesekkür ederim canim iyilik, calisiyorum ama cuma evdeyim yarinda belki yarim gün calisabilirim, patron izinli, yapmaya zaman bulamadigim isleri yapiyorum. Zaman hemen geciyor dimi.Yorucu oluyordur ya. Cocuklarin kac yasinda ?
dulcicim ara yapmadım bir tabak mantıyı yedim kız bana
Dulcicim bugükü menüm
Sabah.1 dilim kepekli ttost ekmeği arasına peynr salatalık domates göbek koyarak sandvinç yedm
Ara:1 tabk patates kızartması. =(
Öğlenürüm çiğ köfte ayran
Ara:yok
Akşam:Yoğutlu göbek salata 1 kase
Ara:yeşil çay kuru kayısı ve kuru incir
Ama yazmazsan 1 günün eksik olur, ve genel listede çok aşağıya kayarsın, sen beğenmesen bile yaz, belki ben beğenirim :86: Ayrıca hiç kaçamak yapmıcaz diye bişi yok, doğru miktarda ve doğru zamanda yaptıktan sonramerhaba herkeze
canım bugün çok fena kaçtı yemek yazmasam daha iyi olur
yaklaşık 2 aydır diyetteyim ilk defa kaçamak yaptım bu kadar
telafi edeceğim bunu
sporrum 1.5 saat bu arada 60 dakika lesli ile 30 dakika basen ve kalça hareketleri
kızlar hem zayıflatan hemde bitkisel herşey bulunan bir site buldum ben lida kullanmaya başladım 8. günüm 3 kilom gitti orjinal satıyorlarmış bir baksanıza ben güvendim ama bilemem adres yazabiliyor muyum ???
lifli gidalar neler canim aciklayabilir misin ?
mutlaka yemissindir, güzeldir cavdar ekmekleri..
sabah yumurta iyiymis. yumurta genelde tok tutuyor dimi...neden kahvaltida ?
ben bu arada yediklerimi yazayim:
sabah 2 dilim yogurtlu baharatli diyet labne peynirli ekmek
ara: mandalina
öglen: türk marketinden barbunya pilaki, 1 kavrulmus yer fistigi
ara:bir milch-schnitte, türkiyede de var galiba ama adi ne acaba kinder´in buzdolabi ürünlerinden
aksam: bir tabak mercimek corbasi, salata ve bir haslama icli köfte, salcali sosla birlikte (cok az yagli )
ara: belirsiz..
ise yürüyerek gidip geldim
bugünki menüm...
sabah:2dilim normal beyaz ekmek
salatalik,3tane siyah zeytin
1kasik pekmez,kk beyaz peynir,1fincan cay
ara:1elma
öglen:1tane orta boy lahmacun arasinda bol salata
ayran
ara:kücük kutu vanilya pudding
aksam:1tabak sehriyeli tavuk corbasi
1tane kücük boy biber dolmasi yogurtlu
ara:mandalin yemeyi düsünüyorum,3tane ceviz attim azima,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?