50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilginc iyikiz variz dimi sende iyiki varsin canim

asla acmam

selam kizlarrrr,10puan icin dulci tesekkürler,evet beyaz peynir dün icin yoktu cünki yumurta yedim o beni tuttu ama bügünki menümde peynir var....
naber aygirl nasilsin canim?ben buara pek fazla giremiyorum cocuklar evde tatil ya ondan inan hic isim bitmiyor alisveris ev isi derken aksam olmus.....

Hoşgeldin Siyah çay yerine yeşil çay içmeni öneririm Sabah öğle arasında ara yok, o yüzden 1 puan kırıyorum. Menünün kalan kısmı gayet güzel, 9 puan :81:

Evet haklısın gayet hafif, ama lifli gıdalar tüketmek daha da faydalı olur diye düşündüm

ben Cavdarciyim :82:
Hiç yemedim, çok merak ediyorum. Belki yedim adını bilmeden ama emin değilim
:13:

Rica ederim :86: Yumurta gerçekten çok tok tutuyor. Hatta anons yapayım

Kızlar sabah kahvaltısına 1 adet haşlanmış yumurta eklemenizi öneririm, hem besin değeri yüksek, hem de çok tok tutuyor

Son düzenleme:

önerilerin içinn çok saolll haklısın ya sabah öğle arası uyuyordum ondan orası kaynadı:))

önerilerin içinn çok saolll haklısın ya sabah öğle arası uyuyordum ondan orası kaynadı:))

Rica ederim, bu hafta koç olduğum için mecburen atlamıyorum bu tarz şeyleri, normal halimle eleştirsem menünü gayet güzel derdim zaten :)))
Şöyle bişi de var, ara öğünlere ne kadar çok özen gösterirsek, o kadar çok öğünlerde abartma ihtimali azalıyor :) Özellikle akşam yemeğinden önce ara öğünü atlamazsan iyi olur.

Dulcicim bugükü menüm
Sabah.1 dilim kepekli ttost ekmeği arasına peynr salatalık domates göbek koyarak sandvinç yedm
Ara:1 tabk patates kızartması. =(
Öğlenürüm çiğ köfte ayran
Ara:yok
Akşam:Yoğutlu göbek salata 1 kase
Ara:yeşil çay kuru kayısı ve kuru incir

merhaba herkeze
canım bugün çok fena kaçtı yemek yazmasam daha iyi olur
yaklaşık 2 aydır diyetteyim ilk defa kaçamak yaptım bu kadar
telafi edeceğim bunu
sporrum 1.5 saat bu arada 60 dakika lesli ile 30 dakika basen ve kalça hareketleri

Son düzenleme:

merhaba canım kaçamaklarını hafta sonuna saklasan daha iyiolur bence.. ben öyle yapıyorum kendime ödül veriyorum... hafta içi puan aldığım için kaçamak yapmıorum hafta sonu tatil olunca rahatlıyorum bwn metabolizam şaşırıyor hem ben :))))

bu arada senide spor listemize alalım mı gelmek ister misin????

tesekkür ederim canim iyilik, calisiyorum ama cuma evdeyim yarinda belki yarim gün calisabilirim, patron izinli, yapmaya zaman bulamadigim isleri yapiyorum. Zaman hemen geciyor dimi.Yorucu oluyordur ya. Cocuklarin kac yasinda ?

kızlar hem zayıflatan hemde bitkisel herşey bulunan bir site buldum ben lida kullanmaya başladım 8. günüm 3 kilom gitti orjinal satıyorlarmış bir baksanıza ben güvendim ama bilemem adres yazabiliyor muyum ???

lifli gidalar neler canim aciklayabilir misin ?
mutlaka yemissindir, güzeldir cavdar ekmekleri..
sabah yumurta iyiymis. yumurta genelde tok tutuyor dimi...neden kahvaltida ?

ben bu arada yediklerimi yazayim:
sabah 2 dilim yogurtlu baharatli diyet labne peynirli ekmek
ara: mandalina
öglen: türk marketinden barbunya pilaki, 1 kavrulmus yer fistigi
ara:bir milch-schnitte, türkiyede de var galiba ama adi ne acaba kinder´in buzdolabi ürünlerinden
aksam: bir tabak mercimek corbasi, salata ve bir haslama icli köfte, salcali sosla birlikte (cok az yagli )
ara: belirsiz..

ise yürüyerek gidip geldim

Son düzenleme:
tesekkür ederim canim iyilik, calisiyorum ama cuma evdeyim yarinda belki yarim gün calisabilirim, patron izinli, yapmaya zaman bulamadigim isleri yapiyorum. Zaman hemen geciyor dimi.Yorucu oluyordur ya. Cocuklarin kac yasinda ?

slm.canim,kizim 6 oglum 7 yasinda......
bugün esprit lager ya gittim müthis ucuzluk var kendime felaket alis veris yaptim ne zamandir kendime birsey almamistim bugün acisi cikti....bende iziniyim ama haftaya yine nöbetim basliyor yine fazla sesim cikmayacak ozaman ve düzenim alt üst olacak....selamlar:80:

bugünki menüm...
sabah:2dilim normal beyaz ekmek
salatalik,3tane siyah zeytin
1kasik pekmez,kk beyaz peynir,1fincan cay
ara:1elma
öglen:1tane orta boy lahmacun arasinda bol salata
ayran
ara:kücük kutu vanilya pudding
aksam:1tabak sehriyeli tavuk corbasi
1tane kücük boy biber dolmasi yogurtlu
ara:mandalin yemeyi düsünüyorum,3tane ceviz attim azima,,

dulcicim ara yapmadım bir tabak mantıyı yedim kız bana

Ara yapmadığın için yeterince kızdım sana zaten Bi tabak mantı bence gayet güzel, nefis, leziz bi öğün olmuş. Lütfen arkadaşlar, mantıya saygı duyalım :86: Ya inan yemesen kızardım. Ama senin menülerin benimkilere benziyor, sevdiğin bişi görünce affetmiyorsun diye düşünüyorum :13:

Tabi ki kızartmadan pek ara olmaz, ama kahvaltıda yememişsin, fakat yine de erken saatte yemişsin. Afiyet olsun cansucum. Arada sırada tabi kızartmadan yicez. Senin menünde kızartma görmedim diye hatırlıyorum bu hafta o yüzden ordan puan kırmıyorum. Yanlış anlama yani, düzenli olarak kızartma yersen puan kırarım Öğleden sonra ara yapmamışsın (-1), ama akşam çok daha yanlış yapmışsın, ara öğün gibi akşam yemeği yemişsin. O seni hiç tok tutmaz ki... Senin fazla az yeme özelliğini bildiğimden akşam yemeği için 2 puan kırıyorum cansucum. (yediklerini çok fazla azaltmak yapabileceğin en büyük hatalardan biridir, sağlık problemleri olabilir, meta. yavaşladığı için normal yerse fazlasıyla kilo alırsın vs vs, e bi de yaşın küçük diye hatırlıyorum) O konuda gözüm üstünde 7 puan

Ama yazmazsan 1 günün eksik olur, ve genel listede çok aşağıya kayarsın, sen beğenmesen bile yaz, belki ben beğenirim :86: Ayrıca hiç kaçamak yapmıcaz diye bişi yok, doğru miktarda ve doğru zamanda yaptıktan sonra

kızlar hem zayıflatan hemde bitkisel herşey bulunan bir site buldum ben lida kullanmaya başladım 8. günüm 3 kilom gitti orjinal satıyorlarmış bir baksanıza ben güvendim ama bilemem adres yazabiliyor muyum ???

:89:

Bu linkte çok güzel anlatmışlar: Lifli Gıdalar Nelerdir - Lifli Gıdalar Listesi

Genelde yumurta kahvaltıda yenir ya o yüzden öyle yazdım. İstediğin öğünde yiyebilirsin. Ama bak şu sebepten olabilir. Tok tutan yiyeceği erken saatte yersek gün içinde faydasını görürüz, geç saatte yersek şişkinlik yapabilir :86:

Miktara dikkat ediyorsan menün çok güzel aygirlcüm, 10 puan ve ÖRNEK MENÜ :81:

Tebrikler, bugün de çok beslenmişsin. Ama tabi normal ekmek yerinde daha sağlıklı ekmek türlerini tercih etsen daha güzel olur. Buna rağmen 10 puan ve ÖRNEK MENÜ :81:

Kızlar siz de az çok benim puan verme sistemimi anladınız. Özellikle yediğiniz saat ve miktara özen gösterirseniz, çoğu gıdaya olumlu bakıyorum. Diyet olayını ne kadar normal beslenme düzenimize benzetirsek, o kadar kalıcı kilo vereceğimize inanıyorum. Mesela ben kilo verdiğimde dönemde dahil, hiçbi zaman sizin kadar düzenli, bi çok ara yaparak beslenemedim. Ama dediğim gibi yaparak sonuca ulaştım ve kalıcı da oldu. Şu son günlerde ise miktar ve saati ayarlayamadığımdan yavaş da olsa kilo almaya başlamadım. Bünyenizi az yiyerek yıpratmazsanız, kilo almanın da kolay bişi olmadığını görürsünüz :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…