50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah bagislasin onlari sana ve size ve sizi onlara.. pespese cok güzel bir cocukluk yasarlar ne güzel.

Ben oraya bi kere gittim sadece, cok doluydu. daha cok s.oliver, tom tailor takilmistim cünkü asiri doluydu. iyi etmissin canim, güle güle kullan. arada böyle seyler yapmali, hem harcadigin para icin cok daha fazla sey alabilmissindir eminim, kalitesi de iyi.

Link icin tesekkür ederim canim, bakayim bi :)
Hmm yumurtayi o zaman ben iyisi mi sabah yada öglen yiyeyim. cokda iyi olur..

Miktara dikkat söyle ettim: aksam yemeginde 2-3 icli köfte yememek icin salataya saldirdim. isin acikcasi tadi da cok yoktu cünkü domatesin mevsimi degil ve en pahalisindan almayinca garip bir tadi oluyor, buda iri domatesti ve bozdu. yani sirf icli köfteyle mücadele adina saldirdim

Bu arada salata demisken sorum hepinize arkadaslar, yemeklerde salatalarda hangi yaglari kullaniyorsunuz, önerdikleriniz hangileri ve fayda zarar, hani herkesin bilmedigi ufak tefek bilgiler olur ya, paylasabilir misiniz ?...

Heheee ne güzel yorumlamışsın öyle yaa :)
Çok haklısın ama ndense benm karnım yine tok.Sanırım ac kalmaya bünyem alıştı artık canım bi şey istemiyor bile.
Çiğ köfte taş gibi yaptı karnımı.

Rica ederim :86:

Evet ya, bu mevsimde domates yenmiyo cidden, zaten çok sağlıksız oluyor. Annem almıyor hiç o yüzden. 1 - 2 hafta görüntüsüne aldanıp zevkle doğramıştım, zorla yedim küçücük domatesi. O yüzden en iyisi yeşilliklere havuca falan saldırmak :) Sana şöyle bi önerim var, ara öğünü atlayıp, kendi taktiğinin üzerine bi de yavaş yemeyi denersen çok daha başarılırı olursun. Mesela şöyle de yapabilirsin. Önce 1 köfteyi yavaşça ye... Muhtemelen canın hala ister o sırada, kendi kendine 10 dk daha bekleyip hala aç olursan anca o zaman yeme izni ver. Genelde 10 dk sonra midenin yeterince şiş olduğunu görürsün ve başka yemek istemezsin. Ben de işe yarıyordu bu. Tabi yemeğe saldırmadan önce bunu hatırlamak ayrı bi beceri

Salatayı yağlı şeylerle yiyeceksem yağlı sevmiyorum hiç. Ama sadece salata yiyeceksem zeytin yağı tercih ediyorum. Ama bu konuda da pek kültürlü değilimdir :78: Son zamanlar fındık yağı falan duydum, faydalı mı bilmiyorum hiç :)

sistemin farkli ama bu da güzel. ben degisiklikleri severim, özellikle bu yiyeceklerle ilgiliyse. mesela yönlendirdigin konularin yanisira gecen haftalardan aklimda kalanlari da uygulamaya calisiyorum. sonuc su: degisken puanlama / degerlendirmelere ragmen tek sonuc var: daha saglikli besleniyorum ve bunun bana iyi geldigini bilmek de zayiflayabilecegime inancimi arttiriyor. ac kalmadan, düzgün, kalici saglikli beslenince oluyormus demek ki, bunun faydasi cok zarari yok. kendimizi bazen tutamasak da, hata oldugunu bilip burada paylasmamis bile aslinda bir adim, hemen telafi etme geregi duyuyor insan. tek basina mücadelede bu yok iste, amaaaaaan diyorsun, ertesi gün yine amaaaan diye diye mideyi büyütmüsüm, oysa simdi yavas da olsa kücülttügüme eminim. hic ac kalmiyorum böylelikle sacma sapan, miktari belirsiz yiyeceklerden uzak duruyorum. yiyorsam da, tadini cikariyorum sayenizde..

burasi, farkindalik
iyi ki varsiniz koclarim

Haklısın cansucum, o ihtimali de düşündüm... ama şöyle bişi var, miden çok dolu olsa bile, akşam yemeğini o kadar hafif geçirirsen ilerleyen saatlerde acıkmak ihtimalin çok yüksek. Tabi yine de en doğrusunu sen bilirsin... (eskiden doğruyu bilmiyordun pek orası ayrı ) Ben de akşam yemeğini çok kaçırmışım, o kadar rahatsızım ki

Kızlar benide alırmısınız aranıza.59 kiloyum.doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum

Hoşgeldin Boy kaç? Burda sistem şöyle: Her hafta birimiz koç oluyor, menüleri yorumlayıp puan veriyor. Ona göre birinci seçiyoruz. Ayrıca spor listemiz var, kilo listemiz var... Böyle şeylerle uğraşarak birbirimiz olumlu şekilde yönledirip, motivasyonu düşürmeden kilo vermeye çalışıyoruz.

yenmiyor evet... "Tasty Tom" cinsi bir Domates var burada, Hollandada yetisiyor, ama Domates tadi ve kokusu hep iyi, ama cok pahali. Aslinda bu mevsimde hic yememek en iyisi..

ben eskiden asiri yavas yemek yerdim, megerse ondan kilo almiyormusum, ama simdi iyice lop lop yiyorum aslnda. ama son ara aklima getirmeye calisiyorum ve iyice yavas yemeye gayretliyim.iceceklerde de, ben eskiden bir teneke colayi icemezdim yarisindan sonra icemezdim asla, simdi rahat bitiriyorum yada dönerde de öyle. yarisi kaliyordu, simdi yiyorum demekki midem büyümüs..
o bekleme olayini yapamam heralde cok ac olunca, yavas yemeyi tercih ederim galiba :)ama onuda bi denerim ..

ben salatayi pilavla severim.. findik yagini ben hic kullanmadim. sari bir cicekten bir yag oluyor ben son ara onu tercih ediyorum. google kolza yagi diyor, dogru mu bilmiyorum.

bu arada lifli gidalari seviyormusum

Menümü yazıyım:

Sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
kk beyaz peynir
2 zeytin

ara
yeşil çay
3 badem

ara

yarım muz

öğlen

2 kepçe nohut
1 kepçe pilav

ara

yarım muz

akşam

2 kepçe nohut
1 kepçe pilav

ara

2 bardak boza

spor

yarım saat plates

:81: Ancak bu kadar güzel içinden bulunğumuz durum ifade edilebilirdi Haftaya da koçumuz sensin diye hatırlıyorum aygirlcüm, sen de iyi ki varsın

Buarada şunu da belirteyim, benden hemen önce şule sizi güzel hizaya sokmuş :)) Benim sistem, onun koçluğunu bi kısmı. Bu haftayı dinlenme haftanız olarak da ilan edebilirsiniz :86:

Sen olup bitenin farkındasın aslında yeteri kadar :13: Bi de tv karşısında da insan ne yediğini farketmiyo hiç. Bi kere o konuyla ilgili belgesel bile izlemiştim. :86: Doğruluğu test edilip ispat edilmişti :)

slm kızlar muarım beni alırsınız aranıza, bende 163 boyundayım ve 58 kg yum 52 kg düşmek istiyorum,rejim konusunda aslında çok dirayetsizim ama 3 gündür çabalıyorum 3 gündür yediğim şeyler şöyle :

1. gün 27 Aralık pazartesi

Kahvaltı: 1 bardak ayran, bir adet milföylü poça (70+ 200)
Akşam yemeği: 1 dilim ekmek, bir porsiyon patates yemeği, yarım porsiyon pilav, tatlı, 2 kaşık yoğurt (65+ 200+150+200+40)
Ara: 1 adet portakal (50)
Ara: 1 porsiyon çorba (150)
Ara: 1 fincan çay, çiğ köfte (2 adet) ; ( 120 )

TOPLAM:270+655+50 +150+120: 1245 kalori
1 SAAT YÜRÜYÜŞ

2. gün 28 Aralık Salı

Öğle: 1 kâse ezogelin çorbası,2 adet kurabiye ( 140 + 80 )
Akşam: çiğ köfte,2 bardak ayran (500+140 )
Ara: bir dilim kabak tatlısı fındıklı (200)
Ara: patlamış mısır (200)
Ara: bir kâse çorba (140)

TOPLAM: 220+640+200+200: 1400
1 SAAT YÜRÜYÜŞ

3.Gün 29 Aralık Çarşamba

Kahvaltı: 2 büyük dilim ekmek - 10 gr kadar margarin - yarım kibrit kutusu - bir çay kaşığı salça ile yapılmış tost, bir fincan çay, bir kâse yoğurt (200+70+150+60)
Ara: 1 adet mandalina(50)
Akşam: 1 buçuk kâse tarhana çorbası, bir porsiyon patates salatası, bir dilim ekmek( 200 +400+65)
Ara: 1 dilim fındıklı kabak tatlısı(200)
Ara : bir adet mandalina ve ince bir dilim ekmek (50+50)

TOPLAM: 480+50+665+200+100:1495
YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ

Çok düzenli gitmiyorum biliyorum ama uyanış saatime göre kendimi frenleyerek anca bu kadar yapabiliryorum,1500 kaloriyi aşmadan kg verebilirmiyim acep ? yoksa çabam boşuna mı

ben salatayi pilavla severim.. findik yagini ben hic kullanmadim. sari bir cicekten bir yag oluyor ben son ara onu tercih ediyorum. google kolza yagi diyor, dogru mu bilmiyorum.

bu arada lifli gidalari seviyormusum

Anchusa çok çeşitli şeyler biliyordu, en iyi ona sormak. Sevgili aşçımız lachesis de bilebilir :90:

Aygirlcüm senin dediğin yağa çok kısaca baktım da, faydası olduğu kadar cidden zararları da varmış, sen de bi araştır istersen.

Lachesiscim inan ki harikasın Bu denli değişmenin sırrı nedir yahuu?? Boza içmeyeli de yıllar oldu... bu saatte 2 bardak çok mu olur bilmediğim için yorum yok o konuda. 10 puan ve ÖRNEK MENÜ

hoşbuldukkboyum 1.55 yusyuvarlak duruyorum.:) hamile kalmadan önce 49 kiloydum o kiloma inmeye çalılıyorum.o zaman ben bir süre sizi zileyim paylaşımlarda bulunayım.zamanla sisteminizi anlarım zaten.bu arada ben spor yaparken sakatlandım.o yüzden artık sadece plates yapıcam.nur topu gibi bir fıtığım olduo zaman ben bu gün yediklerimle başlayım

sabah:1 bardak şekersiz açık çay,1 dilim kepek ekmek 1kk peynir 2-3 çatalda omlet yedim
ara:1 bardak yeşil çay
öğlen:dışardaydım o yüzden ekmek arası döner yedim.arkadaşımda pasta ısmarladı onun çeyreğini yedim:)
ara:1 form çay
akşam:yarım kase müsli,1 mandalina
ara:yeşil çay
nasıl

tatlıı ubur cuburu çok seviyorum azda olsa yedim,1 subardağı çaya 8 tane kesme şeker atan ben bunu yarıya düşürdüm ,üç gündür çok az çay içtim,ekmeğide az yedim ah şu tatlı onu yemeseydim bi kerede patlamış mısır yedim, ama annemin tatlısı bitti yemem artık :)

Sagol canim. Ok, bunu dinlenme haftasi sayalim :)
Ayy, TV deme bana. Deminden beri ivir zivir yiyesim var tv karsisinda, her aklima geldiginde bir iki yudum su iciyorum sürekli WC ye kosuyorum Dogrudur vallahi, doymak bilmiyoruz bide kaptrince TVye kendimizi aboo...

Hoşgeldin Burda genelde kalori hesabı yapmıyoruz. Sağlıklı ve dengeli beslenmeyi hedef alıyoruz sadece. Öyle olunca sonuca kendiliğinden ulaşıyoruz :))

Menülerine baktığımda sürekli ana öğün atlayıp, özellikle akşamdan sonra bi sürü bol kalorili aralar yapmışsın. Kalori hesabın tutsa bile zaman hesabı tutmuyor. Sabah yediğinle akşam yemeğinden sonra yediğin bir olmaz çünkü. Tam kilo alma saatleri diyebilirim o tatlıları yediğin saatler :86: Sana ilk önerim burdaki menüleri incelemen. Spor konusunda bilinçlisin, tebrikler :81:

Buarada puanlamadım, çünkü özellikle ana öğün kaçırma ve akşam yemediğinden sonra kalori şeyler yeme sebebiyle çok puan kırardım

Umarim anchusa ve lachesis de yanitlarlar. Bi ara doktoruma sormustum meraktan. Sicak olarak kullanmanizi önermem ama salatalar icin kullanabilirsiniz dedi.

bide bazen ceviz yagi kullaniyorum...

Dulcinea kullanıcısından alıntı

"
Hoşgeldin Burda genelde kalori hesabı yapmıyoruz. Sağlıklı ve dengeli beslenmeyi hedef alıyoruz sadece. Öyle olunca sonuca kendiliğinden ulaşıyoruz :))

Menülerine baktığımda sürekli ana öğün atlayıp, özellikle akşamdan sonra bi sürü bol kalorili aralar yapmışsın. Kalori hesabın tutsa bile zaman hesabı tutmuyor. Sabah yediğinle akşam yemeğinden sonra yediğin bir olmaz çünkü. Tam kilo alma saatleri diyebilirim o tatlıları yediğin saatler Sana ilk önerim burdaki menüleri incelemen. Spor konusunda bilinçlisin, tebrikler

Buarada puanlamadım, çünkü özellikle ana öğün kaçırma ve akşam yemediğinden sonra kalori şeyler yeme sebebiyle çok puan kırardım "

Ne söylesen haklısın ,kg verme konusunda biraz sabırsızım bir o kadarda pisboğazım,ama tabi kg vercem diye sağlığımdan olmakta istemem, burayı yeni fark ettim inceleyeceğim menüleri, ve şu ana öğün ara öğün olayını bir düzene koyacağım, kahvaltıyı atlayıp öğleden başlıyorum akşama kadar dışarıda olunca ara yapmıyorum, akşam ana öğünden sonrada tonla ara öğün yapıyorum,yarın itibariyle dikkat etcem,aslında sabah sağlam yesem bişey olmaz dimi sonuçta onu daha kolay yakabilirim, önemli olan akşam saatleri az yemek, ama genelde akşam yemeğini 6 dan önce yiyirorum ve 1 den önce yatmıyorum bakalım inşallah hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz ayrıca önerileriniz benim için gerçekten değerli...

Estagfurullah :) Çok geçmiş olsun (( Pilates yaparken de çok dikkat et kendine.

İlk uyarımı yapayım, çaylar ara öğün sayılmıyor :80: 2 ara öğün eksikliğinden 2 puan gitti :) Sabah kahvaltın ve öğle yemeğin gayet güzel. Artık dönerleri de ufacık satıyorlar zaten, bana yetmez hiç Akşam yemeğin olmamış pek ne yazık ki... Yanında süt var mıydı? Ordan da 1 puan gitti, normalde iki kırardım sen yeni geldin Bu sebeple 7 puan. Bu haftalık genel listeye katılmasan da günlük menülerini yaz. (2 günün eksik olduğu için zaten alt sıralarda yer alırsın) Buarada kepek ekmek kansızlık yapıyormuş, tam buğday ya da çavdar ekmeği öneriyorlar.

Maşallah daisy Zamanla daha da azaltırsın umarım çünkü 4 de çok ama çok fazla yahu... O tatlıları patlamış mısırı falan, erken saatlerde, abartmadan yesen daha iyi olur. Günde 1 normal porsiyon tatlıyla yetin şimdilik, sonradan 2 günde 1 yersin :)

:)))) E sen zaten yemekteyiz i de izliyordun. Neyseki ben artık çok nadir tv izliyorum, bilgisayar başında da bişi yenmiyo pek allahtan :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…